2017. október 6., péntek

Közös Cobra / Fulford / Kauilapele Goldfish interjú (2017.09.22.)

Fordította: Takács AnikóLouisa - Köszöntök mindenkit a Goldfish Riportban! Louisa vagyok, a házigazda, és csatlakozik hozzánk Steve, a riportertársam is. Hogy vagy Steve?
Steve - Üdvözlet mindenkinek, jó itt lenni!
Louisa - Ma egy nagyon különleges kerekasztal beszélgetésben lesz megint részünk, nagyon különleges vendégekkel. Itt van velünk Cobra. Hogy vagy Cobra?
Cobra - Köszönöm, jól. Szeretnék mindenkit üdvözölni, és azt hiszem egy nagyon érdekes eszmecserében lesz ma részünk.
Louisa - Köszönöm,Cobra! Én is azt hiszem! A Goldfish Riport történelmében először csatlakozik hozzánk Benjamin Fulford. Üdvözlünk a Goldfish Riportban, Benjamin.
Benjamin - Köszönöm a meghívást!
Louisa - Vagy monjdam inkább, hogy "Konnichiwa"? Szóval, köszönjük, hogy itt vagy! És mindenki tudja, hogy kicsoda KP, Kauilapele Hawaiiról. Üdvözlünk a Goldfish Riportban, KP!
KP - Örömmel veszek részt a kerekasztal beszélgetésben, és először is meg szeretném köszönni neked, hogy összehoztad ezt a csapatot! Ma beszéltem valakivel, aki véletlenül feltűnt a nagy szigeten, és elmondta, mennyire csodálja, hogy össze tudod hozni ezeket az embereket. Szóval azt gondolom, hogy csodás, amit csinálsz, és ezt folytatni kell!
Louisa - Rendben. Uraim, ma nagyon sok témát érinteni fogunk. Beszélünk exopolitikáról, geopolitikáról, aktuális eseményekről, meg egyebekről. Kezdhetnénk Benjaminnal, mivel ő először vesz részt a Goldfish Riportban. Benjamin, sok minden zajlik mostanában, az elnökünk, Trump tegnap tartott beszédet az ENSZ Közgyűlésén, és reméljük, hogy van némi rálátásunk, mi is történik, geopolitikai szinten is. Szóval tudnál nekünk egy kis helyzetjelentést adni, hol tartunk geopolitikailag, és véleményed szerint hová tartunk?
Benjamin - Meghallgattam a beszédét, és mondott néhány jó, általános dolgot,hogy barátságosak akarunk lenni, és minden nemzetnek szuverénnek kellene lennie, meg hasonlók, de aztán meg elismételt egy rakás hazugságot Venezuelával, Észak-Koreával, Iránnal, Szíriával kapcsolatosan. Tisztán látszik, hogy találkozott az izraeli Miniszterelnökkel, Benjamin Netanyahu-val, aki nyilvánvalóan megzsarolta valamivel, hiszen az izraeli forgatókönyvet idézte, ami nem összeegyeztethető azzal, ami a terepen zajlik, ahol valójában amerikai erők harcolnak az irániakkal, valamint az oroszokkal, és a Hezbollah-al szemben, és az IÁ ellen, ami egy izraeli proxy zsoldos hadsereg, ahogy ezt mindannyian tudjuk, hisz még az olyan izraeli lapok, mint a Haaretz is megírta, hogy az IÁ harcosait izraeli kórházakban kezelték. Szóval Trump azt a beszédet mondta el, amit a cionista "idomárjaitól" kapott, és ez nem egyezik azzal, ami valójában a világban zajlik. Bár az Észak-Korea elleni fenyegetések ténylegesen arról szólnak, hogy az Egyesült Államok próbál több pénzhez jutni decembert követően. Sokan úgy gondolják, hogy ez egy amerikai belső ügy, hogy megemelik a 23 billió dollárt meghaladó adósságplafont, és mindez arról szól, hogy a Kongresszus és az Elnök egyezséget kötnek..de ez csak presztízsmentő süketelés. Beszéljünk a valós dolgokról. Autókról, emberekről, és dolgokról, amiket bedobozolnak. Az amerikaiak már vagy 40 éve a világ többi részétől vásárolnak, és nem fizetnek érte. Ez az igazság, ez a való világ, nem a pénzügyi számok, mint a tőzsde, ami sosem látott magasságokat ér el. Ezért tehát hepciáskodnak, és azt mondják, ha nem láttok el továbbra is pénzzel, akkor kirobbantjuk a 3. világháborút. Részt vettem egy találkozón befolyásos emberekkel, az ázsiai titkos társaságokon belüli, igazi, való életbeli emberekkel, és mondtam nekik, buktassuk le őket, nem fogják elpusztítani a világot, nem tudják, nem lesz nekik megengedve... hagyjuk egyszer 's mindenkorra csődbe menni a gazembereket, éppen itt az ideje. Elég volt!
Louisa - Rendben! Anna von Reitz bírónő azonnal közzétette válaszát az aktuális bejegyzéseddel kapcsolatosan, és azt állította, hogy nem mentünk csődbe, és nem is igazán koldulunk pénzt, mivel rengeteg pénz áll rendelkezésre. Egyedül az Egyesült Államok Vállalat, ami csődbe ment. Akartál neki válaszolni?
Benjamin - Igen, teljesen egyetértek vele. Ez csak a vállalati egységre és annak alkalmazottaira vonatkozik Washingtonban. A köznép kevesebb, mint 10%-os támogatottságával rendelkeznek, akikről beszélünk. Nem az Egyesült Államok Köztársaságáról, vagy az amerikai emberekről van itt szó, ők rendben lesznek. Úgy értem, meg lehet kérdezni az oroszokat, hogy most élnek-e jobban, vagy anno a Szovjetunió idején. Mindannyian azt fogják mondani, hogy most! Ugyanez lesz Amerikában is, nagyon jó lesz az amerikaiaknak, rendben?! Szét kell választanunk ezeket a korrupt, megzsarolt, pedofil gengsztereket Washingtonban, valamint a vállalati felépítést, aminek az alkalmazásában állnak, és az Amerikai Egyesült Államokat. A kettő nem ugyanaz. Az Egyesült Államoknak sürgősen el kell távolítania a parazitákat. És az egész világ szintén őket akarja.
Louisa - Anna von Reitz bírónő a féreg kifejezést használta. Akkor térjünk át Cobrához. Köszönjük Benjamin. Cobra, mit tudsz nekünk mondani a világban jelenleg uralkodó hatalmi egyensúlyt illetően? Akarsz valamit reagálni arra, amit Benjamin mondott, vagy hozzáfűzni valamit?
Cobra - Nos, alapjában véve egyetértek azzal, amit mondott. Azt mondanám, hogy a Fényerők haladnak előre lassan, de ezek a fejlemények még nem érzékelhetőek a felszínen, még nem jelentek meg a napi hírekben. Nem jelenhetnek még meg a napi hírekben, egyszerűen azért, mert sok minden zajlik a háttérben, és míg a média át nem kerül a Fényerők irányítása alá, addig ezekről nem kapunk tájékoztatást. Szóval nem lehet megítélni abból, amit az újságokban olvasunk, hogy mi történik a geopolitikai színtéren. Ha olvasod Benjamin beszámolóit, sokkal közelebb kerülsz a valós képhez, aztán megint csak vannak más frakciók, más tényezők is, amik szintén hozzáadódnak a képhez. Azt mondanám tehát, hogy a mélyebb érdekcsoportok azok, akik meghatározzák, mi történik a bolygón.
Steve - Cobra, volna bármi más hozzáfűznivalód Benjamin bejegyzéséhez?
Cobra - Konkrétabban kell fogalmaznod...
Steve - Például a hepciáskodás, amit Trump művel. Gondolod, hogy ezek az érdekcsoportok a markukban tartják őt? Mit érzel, milyen játékot játszik jelen pillanatban?
Cobra - Alapjában véve a saját önös érdekeit szolgálja. Próbál különféle csoportok között navigálni, a pozitívak és a negatívak között, és azt mondanám, hogy a politikája nem kiegyensúlyozott, és mindaz jellemzi, ami az emberi hatalmakat jellemzi jelenleg. Ez az oka annak, hogy a tettei kicsit kaotikusnak, vagy logikátlannak tűnnek egyesek számára, és ezért mondják egyesek, hogy ez egyfajta nemzeti sakkjátszma. Nem az. Ő csak egy ember, aki navigál a különféle frakciók között.
Steve - Pontosan. És hogy jön a Fehér Sárkány társaság, vagy a titkos társaságok a képbe véleményed szerint, Cobra?
Cobra - Nos, számos különféle Sárkány csoport létezik, számos különféle Sárkány frakció, és azt mondanám, hogy legtöbbjük most kezd teljes gőzzel akcióba lépni, szimplán azért, mert a felszabadulás ideje közeleg, és a geopolitikai egyensúly is elmozdult, kelet nagyobb befolyással rendelkezik. Azt mondanám, hogy ez egy átfogó stratégiai terv, amelyet évtizedekkel ezelőtt indítottak útjára és most éri el a csúcspontját, szóval a különböző Sárkány családok, melyek szövetséget alkotnak, a színfalak mögött dolgoznak. Először is, hogy pénzügyileg lefegyverezzék a cabalt, másrészről pedig, hogy lefegyverezzék a cabalt az információk kiadásával is. Tehát egyfajta pénzügyi háború, és egy információs háború is zajlik jelenleg.
Louisa - Pontosan! KP-nek mostanában volt egy bejegyzése arról, hogy valaminek a küszöbén állunk, valamint egy másik bejegyzése a túl sok információról. Szeretnéd ezt kifejteni nekünk?
KP - Egy része azzal kapcsolatos, hogy volt egy olyan fázis, amikor is azt éreztem, hogy annyi minden kerül a felszínre, hogy majdnem úgy tűnik, mintha letarolnának azzal a sok információval, ami különböző oldalakról érkezett, és ha megnézem a youtube-ot, ki tudok tőle készülni, ha látom azt a sok mindent, ami ott megy. De az egyik dolog, amit Benjaminnal át akartam tekinteni, hogy beszéltünk arról, hogy tartanánk meditációkat, energiákkal dolgoznánk, és mindannyiunknak úgy tűnik, megvan a maga útja és helye e téren. Szóval azon tűnődtem, hogy a Fehér Sárkány társaság hogy csinálja, egyfajta közös imában dolgoznak együtt, meditálnak együtt, vagy energetikailag dolgoznak együtt?
Benjamin - Mielőtt ebbe belemennék, szeretnék még hozzátenni Cobra Trump-pal kapcsolatos mondandójához, mert ha a logikát és következetességet vizsgáljuk, láthatjuk, hogy ez az ember ellentmond saját magának Szíriával, Iránnal, és egy csomó más dologgal kapcsolatosan is, attól függően, hogy kivel beszélt utoljára, és ugyanolyan, mint Obama. Egyik nap Obama azt mondta, Assad gonosz, el fogjuk pusztítani, másnap azt mondta, rendben, együtt fogunk vele dolgozni. És ez a két hatalom még mindig küzd egymással, és szerintem a katonaság, a Pentagon, ebben az esetben a megfelelő dolgot próbálja tenni. A Federal Reserve Board tulajdonosai, akiket Kazár maffiának hívok, azok az emberek, akik a petrodollár nyomtatását kontrollálják, ők általánosságban véve a rosszfiúk. De ami a Fehér Sárkány társaságot illeti, dolgozunk azon, hogy meggyőzzük a hatalmon lévő embereket, különösképpen a jelen katonai erőket, hogy jól cselekedjenek. Más szóval azt mondják, ti vagytok a jófiúk, mi azért vagyunk, hogy megvédjük a gyengéket és az ártatlanokat, muszáj követnünk a szabályokat, ami azt jelenti, hogy nem támadunk nőket, gyerekeket és civileket, nem mi mérjük az első csapást. De meg lettünk támadva, ezért jogosultak vagyunk a legitim önvédelemre, morálisan, ameddig betartjuk a lovagiasság szabályait. A spirituális aspektus megváltoztatja a fegyveres emberek gondolkodását. Ahogy Mao Elnök mondta: " a hatalom a puskacsőből nő ki", de én ezzel nem értek egyet, a hatalom azon emberek elméjéből nő ki, akiknél a fegyver van. Ha megváltoztatod a gondolkodásukat, megváltoztatod a világot, mivel ezek azok az emberek, akik valójában képesek tenni azért, hogy bizonyos dolgok bekövetkezzenek olyan értelemben, hogy megszabaduljunk a rosszfiúktól. És mi ezt tesszük. A Fehér Sárkány társaság a katonaságon, valamint a zsoldos cégeken, különféle titkos társaságokon belül próbál embereket arról meggyőzni, hogy mindannyiunk közös érdeke, hogy megmentsük a bolygót, hogy egy sokkal jobb bolygót hozzunk létre, és sokuk egyetértett ezzel. Gondolom, ezért látunk sok változást. Én személy szerint szoktam meditálni, de nem szervezünk tömeges meditációkat.
Steve - Miért voltak mind ez ideig csendben, Benjamin? Úgy tűnik, hogy csak rajtad keresztül hallottunk róluk, miközben már évezredek óta léteznek, azt hiszem. Ez hosszú idő. Szóval miért most?
Benjamin - Különféle neveken tevékenykedtek az idők folyamán. A Fehér Sárkány társaság egy olyan név, amit személy szerint én ragasztottam rájuk, mint egyfajta gyűjtőneve azoknak a dolgoknak, amik már léteztek. És ez a japán Benten Istennőből jött. A legenda szerint létezett egy óriási fehér sárkány, aki rettegésben tartotta az embereket, majd az Istennő meggyőzte, hogy váljon a gyengék és ártatlanok védelmezőjévé. Ez volt tehát a metafora arra vonatkozóan, hogy a katonai-ipari komplexumot meg kell győzni, hogy megváltoztassák gondolatmódjukat. Engem pedig az ázsiai titkos társaságok felkértek, hogy keressek jó embereket a nyugati világban, és rengeteg van belőlük. Találkoztam emberekkel az FSB-től, MI6-től, CIA-től, Illuminátustól, a Királyi Családoktól, és beszéltem velük, meggyőztem őket, hogy "Gyerünk, mentsük meg a bolygót, ne küzdjünk egymás ellen", és ez egyfajta módon egyre kiterjedt, most pedig a világon mindenhol, nagyon befolyásos emberek azok, akik valójában azért tesznek, hogy a dolgok megváltozzanak, és láthatjátok, hogy mi inkább azon vagyunk, hogy tegyük a dolgunkat, mint hogy beszéljünk róla. Azért vagyunk itt, hogy megfújjuk a kürtöt, hogy reklámozzuk magunkat, hogy tényleges cselekedeteket vigyünk véghez.
Louisa - Köszönöm, Benjamin. Hadd kérdezzem most Cobrát! Cobra, Kim Jong Un mostanában hozzájutott egy hidrogénbombához, ahogy mindannyian tudjuk, 6.3-as erősséget regisztráltak a szeizmológiai mérések szerint. Honnan szerezte ezt a bombát? Véleményed szerint Benjaminék stratégiája, miszerint le kellene őket buktatni, helyes?
Cobra - Igen, természetesen, az mindig jó, ha lelepleződik az, ami történik. Lenne itt egy megjegyzésem Benjamin mondandója kapcsán. Nagyon fontos. Igen, a katonaság rendelkezik hatalommal, de sokan azt kérdezik, hogy a pozitív katonaság miért nem tesz semmit szerte a világon. Ennek az az oka, hogy a színfalak mögött más dolgok is zajlanak, és itt egy kis csoportról, nagyon veszélyes csoportról beszélünk, akik egzotikus fegyverekkel rendelkeznek, és valójában a pozitív oldalon is csak egy nagyon kis embercsoport létezik, aki képes kezelni az effajta dolgokat, a plazma toplet bombákat és hasonlókat. Szóval ez a zsákutca, ami jelenleg a bolygón jellemző, ez egy nagyon fejlett technológia eredménye. Ez nem csak arról szól, hogy megváltoztatjuk az emberek gondolkodását. Vannak jó emberek, akik pontosan tudják, hogy mi történik és dolgoznak az ügy megoldásán, de az a probléma, hogy a bolygószintű háború, az a fény és a sötétség között zajló galaktikus háború visszatükröződése, amely egy több millió éve fennálló ősi konfliktus. És most végre megoldódik. Végül is most az történik, hogy a tudatállapot és a spiritualitás, az elme az anyag felett, hatástalanítani fogja ezt a technológiát. És az én nézőpontom, valamint az Ellenállási Mozgalom nézőpontja szerint is ezért fontos, hogy meditáljunk, hogy tudatos rezgésmezőt hozzunk létre a bolygón, amely támogatja a Fényerők akcióit, valamint fejlett technológiájukat abban, hogy leszerelje a negatív katonai frakciók fejlett technológiáit. És ezek sokkal fejlettebbek, sokkal egzotikusabbak, mint a nukleáris bombák. A nukleáris bombák nem jelentenek problémát, az Ellenállás 15 percen belül hatástalanítja őket. Nem probléma. Az egzotikusabb technológiák okoznak problémát, és itt megemlíthetjük a Titkos Űrprogramot, és az egyéb űr frakciókat. Nagyon földhözragadt a helyzet, ami itt a bolygón zajlik, egy bolygók közti konfliktus, mely a fizikai síkon játszódik le. Nincs ez közzétéve a médiában, rejtegetve van, de attól még nagyon is valós és minden egyes emberre hatással van ezen a planétán.
Steve - És mindez ciklikus. Már voltunk ilyen helyzetben azelőtt is, nem így van, Cobra? Az emberiség történelmében ez egy nagy ciklus, ami újra visszatér. Igaz?
Cobra - Igen, igen.
Louisa - Cobra már beszélt erről korábban, hogy "amit gondolunk, azt teremtjük meg", ezért az vagy, amit gondolsz. Így manifesztálunk, teremtünk. Azt hiszem KP, talán te tudnál erről többet mondani, ezekről a megemelkedett energiákról, aztán Cobra-t, majd Benjamint is megkérjük, fűzzön hozzá valamit. Szóval először hadd kérdezzem KP-t, mivel tudom, hogy részt vettél a legutóbbi (Napfogyatkozás) meditáción, és te olyan jó kis barométer vagy. KP, mi a helyzet jelenleg az energiákat illetően, hogyan tudjuk felhasználni őket, hogy azt tegyük, amit Cobra szerint tennünk kellene?
KP - Ez egy fogós kérdés. Az egyik nagy dolog, ami történik, hogy az emberek kezdenek egyre tájékozottabbak lenni, egyre tudatosabbak minden téren, és ebbe beletartoznak az dezinformációk is, amiket a fősodratú médiában tesznek közzé, de még a sok különféle karakter a Fénymunkások köreiben is oszt meg ilyeneket. Azt gondolom, hogy a valódi dolog, ami felébredt bennem, és sok más emberben is, az a belső ítélőképesség, annak a képessége, hogy meg tudod magad ítélni, mi az, aminek értelme van számodra. A meditációról, amiben részt vettünk, annyit mondanék, hogy ez számomra mindig egy belső dolog, mindig követem a belső útmutatást, a Napfonatcsakra mélységét, és nem számít, mit mondanak mások, mindig azt nézem - függetlenül attól, hogy azt Benjamin,vagy Cobra írja -, hogy megszólal-e a belső csengőm. Azt gondolom, hogy sokunk keresztülmegy most egyfajta rövid megtorpanáson, egy időre szüneteltetjük azokat a dolgokat, amiket eddig tettünk, és rájövünk, hogy ideje elengednünk azokat, magunk mögött hagyjuk ezt a szerepkört, és kitisztítjuk azokat a dolgokat, amik lehet, hogy már nem szolgálnak bennünket, és hagyjuk, hogy magunkért és az emberiségért tett szolgálatunkat végezzük. Nem tudom, mi történik velem személy szerint, de lett egy új számítógépem, aztán egy új web kamerám, és minden ehhez hasonló, de ennek a lényege nem a fizikai technológia, hanem hogy tényleg kapcsolódom mindenhez, ami most érkezik a bolygóra. Nem tudom, hogy ez jelent-e bárkinek bármit...
Louisa - Ha ez történik veled, KP, akkor velünk is ez fog történni. Ez mindig így van. Ha már említettük a tisztulást, hadd kérdezzem meg Cobra, neked van valami megjegyzésed az eddig elhangzottakkal kapcsolatosan?
Cobra - Igen, tulajdonképpen azt mondanám, hogy a Galaktikus Központi Napból érkező energiákat mindenki érzi így, vagy úgy, nem biztos, hogy mindenkire ugyanúgy hat, ami most zajlik. Mindenki érzi, hogy egy nagyfokú tisztulás megy végbe, hogy nem szokványos időket élünk, hogy valami rendkívüli dolog történik az időjárással, a politikai rendszerrel, az emberiséggel, hogy valaminek a küszöbén állunk. Mindenki érzi ezt ilyen, vagy olyan módon, még az utcán is, ha megkérdezed az embereket, ők is éreznek valamit. Nem biztos, hogy pontosan tudják, mi az, de mégis éreznek valamit, és ez a változás mögöttes energetikai lenyomata, ez fogja elérni tetőpontját az Eseménykor, és ez az, amiért mi mind dolgozunk, így, vagy úgy a saját nézőpontjainkon keresztül.
Louisa - Ahogy mondtad Cobra, láttuk ezeket az X-es kategóriájú napkitöréseket, itt van ez a protonsugárzás. Milyen hatása van ezeknek? Aztán át akartam térni Benjaminhoz, hogy a időjárás szabályozásról beszéljünk, amit az utolsó beszámolódban is említettél. Mivel az óceánok, tengerek és öblök eltűnnek. Ezért akartam erről beszélni Benjaminnal, de talán Cobra is szeretne hozzáfűzni valamit.
Benjamin - Nos, először is szeretnék ismét erről az egész spirituális csatáról beszélni, csak mert ez fontos. Ha megnézed a híreket, a jelenlegi irányítóknak félelemre és gyűlöletre van szükségük, ezért gyártják ezeket a terrorista incidenseket, majd azt mondják, ó, gyűlölnünk kell a terroristákat, félnünk kell tőlük, félnünk kell Észak-Koreától, félnünk kell attól, hogy nukleáris fegyverekkel rendelkeznek, tudjátok, folyamatosan pánikot keltenek, de ugyanakkor a hírekben láthatsz olyan dolgokat is, mint az új természeti területek, új vízi területek létrehozásáról szóló egyezmények, vagy Irán meg nem támadásáról szóló egyezmény. Szóval létezik egy hatalmi csoport, aki próbál minket rettegésben tartani, feldühíteni, próbálja fenntartani ezeket a negatív érzelmeket. Tehát ez tényleg egy csata, amely arról a pszichológiai folyamatról szól, hogy mi, mint faj, hogyan döntünk a jövőnket illetően. És azok az emberek, akik évezredeken keresztül irányítottak bennünket a félelmen és gyűlöleten, erőszakon és megfélemlítésen keresztül, kezdik elveszíteni hatalmukat. De persze nekem különösképpen óvatosnak kell lennem, hisz nem válhatok azzá, ami ellen küzdök, nem válhatok túl dühössé azok miatt, amit tesznek. Ami pedig az időjárás szabályozást illeti, én nagyon szkeptikus voltam, hisz egy nagyon 3D-s, "itt és most" világból jöttem, ebben éltem le az egész eddigi életemet, de mindig is követtem a nyomvonalakat, megállapítottam a tényeket, a dolgok mögé néztem, és egész biztos, hogy vannak emberek, akiket Cobra "kiszolgáló lakosságnak" hív, akik nem hisznek az időjárás hadviselésben, illetve a mesterségesen létrehozott földrengésekben. Mi ezeket az embereket például a június 18-20-i New York Times-hoz, vagy más világsajtó által, az 1976-1978 között, Szovjetunió és az Egyesült Államok által aláírt egyezményről megjelentetett főcímekhez irányítjuk, mely arról szól, hogy nem fogja a két hatalom egymást földrengés, és időjárás-fegyverekkel támadni. Ilyen egyezményt nem hoznak létre, hacsak nem léteznek valójában ezek a dolgok, és akkor még annyi más információ is található ezzel kapcsolatosan. Annak idején egy egész hasáb erről szólt az újságokban, most pedig próbálnak valahogy úgy tenni, mintha ez meg sem történt volna. De szerintem egyre több ember kezdi felismerni,hogy igen is vannak hatalmon olyan emberek, akik használják ezeket az eszközöket, és nem túl kedves emberekről van szó. 12 éve nem csapott le az Egyesült Államokban hurrikán. Ez még sosem történt meg, amióta feljegyzik a hurrikánokat, 100 éve, aztán most hirtelen 5 is lecsap egyszerre, éppen akkor, amikor közeleg az Egyesült Államok év végi fizetési határideje, szóval az Államok iidőjárást irányító apparátusában valaki hirtelen úgy döntött, lesz itt egy kis változás. Most találkoztam az ázsiai titkos társaságok embereivel, akik elmondták, hogy Kínát egy csomó időjárást befolyásoló háborús támadás érte Hajnanban és Hong Kongban, így az ő megtorló intézkedéseiknek következményei az Egyesült Államok hurrikánjai. Nem tudom, csak azt mondom, amit a forrásaimtól hallottam. Mindazonáltal ez a technológia létezik. És továbbra is érkeznek beszámolók erről, bár egy dolgot elmondhatok, hogy Japán védelem alatt áll, hiszen folyton mondogatják, hogy egy óriási tájfun közeleg, és evakuálni fognak mindenkit, mégsem történt semmi. Itt élek. A tájfun hatalmas szelet és esőzést jelent, de még azelőtt feloszlanak, mielőtt igazán nagy kárt okoznának.
Louisa - Benjamin, azt mondod, hogy a fegyverzetkorlátozási egyezmények nem tartalmazzák az egzotikus fegyvereket, vagy a földrengést kiváltó fegyvereket?
Benjamin - Azt mondom, hogy régen volt ilyen egyezmény, aztán a Szovjetunió bukása után a nyugati hatalmi struktúra emberei hirtelen úgy gondolták, hogy korlátozás nélküli felhatalmazásuk van arra, hogy újra elkezdjék használni ezeket az eszközöket. És az egyik legcsúnyább példa erre a Katrina hurrikán volt, melyet emlékszem, arra használtak abban az időben, hogy felmérjék, alkalmasak-e a természeti katasztrófák annak elérésére, hogy az embereket koncentrációs táborokba tereljék. Afroamerikaiakat vettek célba ehhez a kísérlethez New Orleansban. Szerencsére ez óriási lázadásokat eredményezett a Bush adminisztráció ellen, ami arra kényszeríttette őket, hogy meghátráljanak és kudarcba fullasszák a hadműveletet, de ez volt a szándékuk.
Louisa - Értem. Cobra, tudom, hogy a legutóbbi bejegyzésedben megosztottál egy képet egy dokumentumról, ami az utasításokat tartalmazta arra vonatkozóan, hogyan teljesítsék a hurrikán irányításáról szóló megbízást. Elmondanád nekünk, mi is ezzel a helyzet? Hogy lehet, hogy ez a sok víz most mind eltűnik a Tampa-öbölnél, Long Island-nél, Szent Márton-szigetnél a Karib térségben, Alsó-Kaliforniában. Ezek óriási területeket lefedő vizek, amik eltűnnek.
Cobra - Nos, csak azért osztottam meg azt a dokumentumot, hogy mutassak némi bizonyítékot az időjárásmódosítás valós mivoltáról. Valójában azon a napon történt, mikor megjelent az Irma hurrikán, vagy nem is, ez a Harvey hurrikánról szólt. Azon a napon, amikor a hurrikán megjelent, mesterséges felhőképzésre került sor Texas egyes részein. Egyszerűen tehát, ez azt mutatja, hogy az időjárásmódosítás létező dolog. De most már rendelkezünk az ellenszerrel, a tömeges meditációinkkal. Megcsináltuk a tömeges meditációt az Irma hurrikánért és ennek a meditációnak a hatása Floridára igen erős volt, Tampánál 140 mérföld/órás szélre számítottak, de végül valójában csak 20-30 mérföld/órás szél volt jellemző. Láthatjátok, milyen hatékonyak tudunk lenni. Ezért létre is hoztunk egy blogot, melyen megosztjuk az összes jelenlegi hurrikánra és a világ összes aktuális időjárásmódosító eseményére vonatkozó napi meditációkat, és van egy Készülj a Változásra csoportunk Japánban, akik nagyon erősek, meditáltak, és elég jól sikerült nekik feloszlatni a hurrikánt, mielőtt lecsapott volna Japánra. És ugyanez volt Tajvanon is, a hurrikán nem érte el Tajvant. És számtalan más helyen is legyengítettük, és eltereltük a mesterségesen generált időjárási eseményeket a csoportos tudatunkkal. Már említettem, hogy több tényezője is van a dolgoknak. Ez a Nap megnövekedett aktivitásának is köszönhető, ami pedig a Galaktikus Központ megnövekedett aktivitásának eredménye. Ez az aktivitás egyfajta tisztulási folyamatot vált ki a Földön, szóval ez egy természetes folyamat része, de a Cabal manipulálja ezt a természetes folyamatot, és katasztrófába akarja átfordítani. És megint csak azt tudom mondani, megmutattuk, hogy vannak ellenintézkedéseink erre, sokkal, de sokkal kevésbé kártékony viharokká tudjuk feloszlatni ezeket a nagy természeti katasztrófákat, így nem lesz olyan nagy kihatása az emberiségre.
Louisa - Ez nagyon is igaz, Cobra. Határozottan volt egy változás az Irma meditációt követően. Visszatérve KP-re, mindig mondom, hogy ő egy nagyon jó barométer, ami nagyban történik, az történik KP-vel is. Ha olvasod a blogját, megfigyelheted, mi történik nagyban, globális szinten. Mi mind a bolygó tudatához kapcsolódunk, hiszem, hogy a bolygónak van tudata. Azt hiszem az egyik dolog, ami segített nekem tisztán látni, David Wilcock egyik előadása volt, aminek egyik kiemelkedő pontja volt, arról a tudósról szóló rész, aki bebizonyította, hogy tulajdonképpen az egész Naprendszer egy energetikai ködbe megy bele, mi pedig össze vagyunk ezekkel a történésekkel kapcsolódva, érezzük, hogy történik valami. Magam részéről én engedem,hogy megtörténjen a változás, megengedem a belső munkát, aminek mennie kell, azt elengedem. És hogy ez a különféle egyéb (politikai stb.) szinteken is reflektálódik-e, azzal nem foglalkozom. Fantasztikus, amin most keresztülmegyünk, tényleg felébredünk, és megoszthatjuk egymással a tapasztalatainkat, akármi is legyen az. Megosztjuk mindazt, amit látunk és amiről tudunk. Olyan mintha egyre elevenebbekké válnánk, mert egyénileg ráébredünk arra, mit kell elengednünk spirituálisan. El kell engednünk, amik nem vagyunk. Nagyon fontos, amit Benjamin mondott, hogy nem akarunk azok lenni, akikkel szemben állunk.
KP - Igen, és ez a csodálatos megbélyegzési program, amit az emberek alkalmaznak, mint például hogy valaki liberális, vagy konzervatív. Pont azzá válnak, akikkel szembe akarnak szállni. És ezek az úgynevezett liberálisak, nem is liberálisak, csak egy másfajta programot követnek, egyik programról a másikra röpködnek. Nem tudom, hogy ez érthető-e így...
Louisa - Tökéletesen érthető, KP. Őrült időket élünk, kicsit olyan, mintha megragadtunk volna a dimenziók között. Tényleg, amiről Benjamin is beszél, az igazi 3D-s elképzelésről, aztán Cobra az, aki próbál hidat képezni a két világ között, ami igazán nem egyszerű, de nagyon ékesszólóan teszed ezt, Cobra. Aztán itt van KP, aki valóban a spirituális oldalon áll, elismeri a 3D-t, azt mondja, innen jöttem, és más dimenziókba tartok.
Steve - Ugyanezt akartam mondani, ahogy itt ülök és hallgatom ezt a három embert, különböző nézőpontokból kapok rálátást ugyanarra a dologra. Mindig próbálom megérteni elsősorban politikai szinten, érzelmi és pszichológiai szinten, hogy miért is vagyunk ebben a káoszban itt a bolygón. Próbálom megérteni ezt a ciklikusan ismétlődő mintát az univerzumban, próbálok rájönni, hogy a saját nézőpontom szerint, hogyan illek bele ebbe az egészbe, hogyan hozhatnék változást. Képeznem kell magamat. Azt hiszem, mindenki felelősséggel tartozik e téren, máskülönben marad minden a régiben. Először tehát meg kell értenünk politikai szinten a történéseket, amiről Benjamin beszélt, érzékenynek kell lennünk KP útjára, meg kell értenünk, ki is Cobra, meg kell értenünk, hogy létezik egy Titkos Űrprogram, hogy mi mindannyian a tudat részei vagyunk, és meg kell változtatnunk magunkat ahhoz, hogy minden más megváltozzon. Le vagyok nyűgözve ettől a csapattól. Azt hiszem ez a makrokozmosz egy mikrokozmosza, amit itt megvitatunk. Azt viszont nem értem, hogy ezek a titkos társaságok miért nem győzik meg azokat, akik nem akarják a változást, hogy egy váltáson megyünk keresztül. Vagy ők is velünk tartanak, vagy lemaradnak az út szélén. Benjamin, hozzád intézem ezt a kérdést. Miért nem értik ezt meg?
Benjamin - Vannak emberek, akik mérhetetlenül sok pénzt és hatalmat kapnak a rendszertől, így ahogy van. Olyanok ezek, mint akinek az a feladata, hogy összeterelje a birkákat, és ezért hatalmas jutalom jár. Nem akarják elveszíteni a privilégiumokat, meg a hatalmat. És úgy gondolom, hogy a kulcs, a csúcshatalmi pozíciók alatt közvetlenül álló emberek kezében van. Ezek az emberek olyanok, mint amilyen én is voltam. Én voltam az ázsiai-pacifikus iroda főnöke a Fox hírmagazinnál. Közvetlen közelről láttam a hatalmon lévő embereket. Sokan vannak, akik újságíróként, vagy nagy bürokrataként dolgoznak, de nincsenek közvetlenül a csúcson. Ezek azok az emberek, akik képesek elérni a változást, csak rá kell venni őket arra, hogy gondolkodjanak. Amikor én például a fősodratú média világában dolgoztam, minden nap 5-6 újságot és egy kupac magazint olvastam, néztem a TV-t, és így rám zúdult az információ áradata. Mész az árral, és nincs időd arra, hogy megállj és gondolkozz. De aztán egy ponton rádöbbentem, hogy 30 éve folyamatosan minden héten elmondják a hírekben, hogy Irán 2-3 hét múlva rendelkezni fog nukleáris fegyverekkel. Akkor tettem fel a kérdést: Ezt hogy értitek? 30 éve folyton ezt mondjátok, hogy 2-3 hétről van szó. Itt valami nincs rendben! És egy csomó ilyen ismétlődést láthatsz, ugyanazon a régi forgatókönyvön kérődznek.
Steve - Szórakoztatás....
Benjamin - Igen, de kezdenek veszíteni az erejükből. Amikor megtámadták azt a párizsi koncert termet, óriási félelmet gerjesztettek a világ pszichéjében, de aztán megismételték ezt egy másik koncert helyszínén, és ezek közül sok nem is igazi támadás, és amúgy sem érték el ugyanazt a hatást, mint az elsőnél. Az eszközeik kezdenek szétesni, gyengülnek. Nem tudnak minket többé megfélemlíteni. Ahogy Japánban is, folyton Észak-Koreát emlegetik a TV-ben minden nap. De már nem hat úgy az emberekre a pánikkeltés. És ez nagyon, nagyon fontos!
Steve - Szóval azt mondod, Benjamin, hogy be vannak zárva ebbe a média általi agymosó mókuskerékbe?
Benjamin - Oké, mondok egy példát. Múlt éjjel beszéltem egy idősebb japán gengszterrel, aki a kormánynak dolgozik, és ők szó szerint dollármilliárdokat kapnak a kormánytól azért, hogy mindenkit kordában tartsanak. És azt mondja: "Nem fogom feladni a zsíros állásomat, a menő autókat, dögös nőket, a nagy házat, nem fogom mindezt feladni, sajnálom." Ez volt a válasza, amikor megpróbáltam meggyőzni, hogy dolgozzon a jófiúknak.
Steve - Cobra, hadd kérdezzem meg gyorsan..Ez mind a "magad szolgálata", és a "mások szolgálata", ahol éppen tartunk a bolygón. Nem így van? Minden a "magad szolgálatáról" és a "mások szolgálatáról" szól?
Cobra - Nos, itt az a kulcs, hogy legyen meg az egyensúly, ne hanyagold el magad, de ne hanyagolj el másokat sem. Legyen meg az egyensúly, és azután könnyebb megválaszolni az efajta kérdéseket. Tiéd lehet az összes menő autó és luxus repülő, de nem leszel boldog, mert valami hiányozni fog az életedből. Másrészről lehetsz te borzasztóan szegény, nagyon tudatos és spirituális, és akkor sem leszel boldog. Ezért tehát a lényeg az, hogy egyensúlyba kell hozni a fizikait és a spirituálisat, és aztán igen, dolgozhatsz a jófiúknak és igen, akkor is tiéd lehet a menő autó, meg a repülő. Ez a kulcsa a dolgoknak. Szerintem ezt a választ kellene kapnia ennek a gengszternek, és ez a módja annak, hogy emberek olyan pozitív hálózatát építsük ki, akik a Fénynek dolgoznak és bőségben, jól élnek. Ez az a fajta gondolkodás, amit én támogatok.
Benjamin - Igen, mondtam neki, hogy nézd, lehet akkor is fényűző életed, ha jófiú vagy. De tudod, amíg a yen, a dollár, és az euro pénzjegynyomdák kézről kézre járnak, ezek az emberek a pénzt fogják követni.
Cobra - Ezzel egyetértek, mivel vannak embereink, akik szintén benne vannak ebben, ismerem a helyzetet. El kell kezdenünk ezt az új paradigmát manifesztálni magunk között, a kontaktjaink között is, Benjamin.
Benjamin - Igen...
Cobra - Néhány ember már szép kis vagyont halmozott fel, és van bennük potenciál, ki tudják vonni az erőforrásokat és el tudják indítani a jelenlegi rendszer alternatíváját. Elkezdhetnek azzal a pénzzel kereskedni, és beletehetik azokat projektekbe, amik szintén változtatnak a helyzeten, és mindemellett továbbra is jól élhetnek.
Benjamin - Beszéltem az alternatívákról az ázsiaiakkal, és egy darabig erőltették a bitcoint, de aztán rossz érzésük támadt, mikor rájöttek, hogy a végén úgyis a mesterséges intelligencia irányítása alá fog kerülni ez is, és ők jobban szeretik az emberi irányítást. Így amit én javasoltam, és amin dolgozunk, az egy arany fedezetű kriptovaluta, mint alternatíva.
Steve - Az IMF nem ezt csinálja most?
Benjamin - Az IMF, Dubai és mások is próbálkoznak ezen a vonalon, de az itt a kérdés, hogy kinek van igazi aranya? És ez egy olyan dolog, amit már 10 éve kergetek. Tudod, vannak ezek a legendás barlangok tele arannyal, meg hasonlók, de még nem láttam rájuk bizonyítékot. Szóval ez egy másik probléma, még ki kell derítenünk igazak-e ezek az állítások, és hogy hol vannak az aranyak. Ezen is dolgozom, és egyre közelebb kerülök a valós dolgokhoz.
Cobra - Értem. Ezzel az a probléma, hogy nem fogod megtalálni az aranyat, mert azt már néhány évvel ezelőtt eltávolította az Ellenállási Mozgalom, szóval a bunkerek üresek. És nagyon jó, hogy próbálsz bizonyítékot találni, hisz kell hogy bizonyítékunk legyen rá, de a bunkerek üresek, az arany nincs ott.
Steve - Szóval ezért nem látjuk.
Cobra - Igen! A Rothschildeknek volt némi aranyuk, de elvették tőlük.
Louisa - Értem. Kína hitelvonalat nyit Iránnak, Putyin elrendelte az USA dollárral való kereskedelem végét a tengeri kikötőkben, van egy csomó változás. Dél-Amerika nem folytat olajkereskedelmet az Egyesült Államokkal.
Steve - És azzal fenyegetőznek, hogy letiltják Kínát a SWIFT rendszertől.
Louisa - Szóval hova tart ez az egész Cobra? Lesz globális újraindítás? Feltételezhető, hogy arany fedezetű lesz?
Cobra - Nos, az aranyat vissza fogják adni. Elmagyarázom. A jelenlegi pénzügyi rendszert elektronikus úton irányítják, egy számítógépről futtatott, nagyon magasan fejlett mesterséges intelligencia programon keresztül, mely fizikailag Manhattan belvárosában van elhelyezve, a rosszfiúk markában, és tulajdonképpen az egész bankrendszert ezen a mesterséges intelligencia hálózaton keresztül kontrollálják. Ez az oka annak, hogy a jófiúk nem tudnak hozzáférni a kereskedelmi programokhoz, tilos nekik belépni a kereskedelmi programokba. Még ha egy jófiúnak sikerül is üzletet kötnie, eltűnik. Volt egy olyan eset az egyik kontaktommal, amikor is az üzlet sikeres volt, teljesítettük, majd több milliárd dollárnak kellett volna hasznos projektekre mennie, de az ember eltűnt. Amíg tehát a rosszfiúk kezében van az irányítás, addig nagyon nehéz ezt megtörni. De majd amikor a pozitív katonaság véghez viszi a változást, megteszi ezt az erőfeszítést, a végső áttörést az Eseményért, akkor az Ellenállási Mozgalom be tud majd hatolni egy vírussal ebbe a számítógépes programba, és átveszi a pénzügyi rendszert. Ez egy vírus, ami szét fog terjedni az egész világon a rendszerben pillanatok, percek alatt, és a teljes bankrendszer összeomlik. És akkor bevezethetjük az új rendszert, ami arany fedezetű lesz. De nem teljesen lesz arany fedezetű, szimplán azért, mert nincs arra elegendő arany, hogy fedezze a bolygón naponta lezajló tranzakciók teljes összegét. Arra viszont szükség van, hogy legalább részben rendelkezzünk arannyal, okkult okokból kifolyólag, hiszen a fény fizikai lehorgonyzója az arany a fizikai síkon. Kell, hogy legyen szilárd fizikai lehorgonyzója a pénzügyi rendszernek. Az egyik oka, amiért az Ellenállási Mozgalom ellenzi a kriptovalutákat az Esemény előtt, az az, hogy a legtöbb számítógép Windows alapú. Minden Windows program rendszernek van egy hátsó kiskapuja az NSA-hez, és nem a jófiúkhoz az NSA-nél, hanem a rosszfiúkhoz. És ez is a globális pénzügyi rendszerhez van kötve, így a cabal egyik terve, hogy bevezetik a bitcoint, meg az összes kriptovalutát, hogy mindenki ezt használja, aztán megnyomják a gombot és elszednek mindent, ami a gépeden van. Szóval itt szeretnék mindenkit figyelmeztetni a kriptovalutákra, mert jelenleg minden Windows alapú, kiskapuval rendelkezik, így nem biztonságos ezen tartani a pénzünket.
Louisa - Értem, köszönöm Cobra! Folytasd Benjamin!
Benjamin - Nos, először is nagyon érdekes, amit Cobra mond a PPP-kről (A public-private partnership (rövidítve: PPP) (angol kifejezés, magyarul köz- és magánegyüttműködés) közfeladatoknak a közszféra és a magántőke együttműködésében történő ellátását jelenti) és a kereskedelmi programjaikról. Én is pontosan ugyanebbe futottam bele, ahol emberek azt állítják, hogy bevezetnek egy programot, a pénzt árulók szűrésére, és hasonlókra használják, és igen, megmérgezik, meggyilkolják, megállítják őket, vagy befagyasztják a számlájukat, hogy meggátolják a dolgok bekövetkeztét. Szóval ugyanolyan esetekbe botlunk a bolygó különböző pontjain. De ami fontos, az az, hogy a pénz a valóság ábrázolása. A valóság a pénz felett áll, vannak dolgok, és a pénz ezeknek a dolgoknak csak a szimbóluma, és amíg kontrollálni tudjuk a dolgokat, a fizikai dolgokat, amik ténylegesen léteznek, addig le tudjuk őket verni. Ez volt az ázsiaiak stratégiája. Ők azt mondták, hogy nem fogunk tőletek pénzügyi dolgokat venni, nem fogunk kötvényeket vásárolni, csak olyan dolgokat akarunk, amik ténylegesen léteznek, mint az ingatlanok, arany, mezőgazdasági termékek, bármi, ami megfogható, és ez lassan, de biztosan kimeríti a pénzügyi tartalékaikat.
Steve - De ez olyan sokáig tart! Abban egyetértek Cobrával, hogy ha nem hajlandóak vagyonuk egy részét megosztani a világ szegényeivel azért, hogy kiválhassanak és egy spirituális élet felé vehessék az irányt, akkor katonai beavatkozásra lesz szükség. Valaminek történnie kell! Csak még mindig nem értem, hogy miért nem fogják fel, hogy csupán egy kicsi részt kellene megosztaniuk, és az elég lenne mindenkinek.
Louisa - Mennyi az elég? Mennyire van szükségük? Mennyi pénzt kell kezelniük és kontrollálniuk? Ezek pszichopaták? Egyikőjüknek sincs egy csöppnyi józan esze? Mostanában Benjamin, volt valaki, azt hiszem, Tony Gambino, akit kiengedtek a börtönből. Neki volt egy merész állítása. Szeretném, ha Te és Cobra reagálnátok erre. Tulajdonképpen azt mondta, hogy a maffia a Vatikánnak dolgozik. Ehhez mit fűznél hozzá?
Benjamin - Ez teljesen igaz. Azok beszéltek nekem erről először, akik a dél-kelet ázsiai heroin díler gengszterek, és a CIA-s kollégáik miatt kerestek meg engem. Ők mutattak rá a Vatikánra, és ugyanígy tettek a Rockefellerek, valamint a Rothschildek is, így elmentem oda és bejutottam ezek közé a fekete Nap imádó emberek közé. Tőlük származik minden, a fizikai nyom a Vatikánhoz vezet. Meg kellett szabadulnunk az ocsmány német pápától, és a Vatikán bankjában is volt egy tisztogatás, feltételezhetően a Ferenc alatti jófiúk a felelősök, de ennek ellenére továbbra sem akarják feladni az irányítást, egy világméretű római birodalmat akarnak létrehozni, amelyet ők irányítanak. Szóval akármilyen szép dolgokat is mond Ferenc Pápa, végül nekünk kell felelősnek maradnunk. És én azt sejtettem, hogy Japán a gyenge láncszem az irányítási hálózatukban. Mikor pénzügyi riporter voltam, elvittek egy túrára, ráadásul pont Japánban, megmutatták azt a számítógépes termet, ahol a yüan készült. Tudom, hol van ez a hely. Próbáltam meggyőzni az Egyesült Államok hadseregét, hogy menjenek és fizikailag foglalják el. Tulajdonképpen felfegyverzett embereket kellene oda küldeni ebbe a számítógépes terembe, aztán csak fogni a yüan nyomtató gépeket. Mert ha ezt megteszed, az már elég, hogy az egészet mesévé változtassuk.
Louisa - Remélhetőleg! Mi fizettük Japánnak a csapatokat, amiről tudok, még annál is több csapatot pedig Afganisztánnak. De Cobra, Te egyetértesz azzal, hogy végül is a Vatikán irányítása áll az utunkban?
Cobra - Tulajdonképpen, amiről Benjamin beszél az a jezsuita hálózat és az arkhón családok Rómában. Ezek ősi családok, melyek vérvonala 2000 évvel ezelőttre vezethető vissza. Ugyanezek a családok álltak 2000 évvel ezelőtt a Római Birodalom élén, és ugyanazok az emberek reinkarnálódtak, akik a Cézárok voltak a római időkben, nem mindegyikük, de néhányan közülük. A történelemből ismert önkényes uralkodók gonosz társasága, megegyezik bizonyos római fekete nemesi családok jelenlegi fejeivel, és ez az irányítás arkhón rétege. Ennél feljebb van még egy réteg, őket nevezzük chimera csoportnak, de az arkhón réteg nagyon közel van a bolygó egy eredeti okkult erőközpontjához, és e családok közül sokan, fizikailag még most is ott élnek Rómában, Olaszországban.
Benjamin - Elmentem Olaszországba, találkoztam velük, és az ő elmondásuk szerint 26.000 évvel ezelőtt földönkívüliektől kaptak egzotikus technológiákat, mint egyfajta képességet arra, hogy viharokat idézzenek elő, és azt az utasítást kapták, hogy egy bizonyos terv szerint manipulálják a Föld történelmét, ami a csillagok és a bolygó mozgásaihoz volt igazítva, és ennek a végén kellett volna, hogy történjen valami. Azt mondták, hogy a terv 2012-vel ért véget, és fogalmuk sincs, mi fog most történni, és hogy egy nagyobb csoport olyan sokáig volt hatalmon, hogy egyszerűen nem akarják feladni. Még próbálják az irányítást a kezükben tartani, de az eszközeik már nem úgy működnek, mint régen. És Olaszországban, Milánóban megpróbáltak megmérgezni, hogy ne tudjam felfedni a világ előtt, amit ott láttam és hallottam. Azt állították, hogy a vezetőik földönkívüliek, akiknek a bázisa Baselben, Svájcban található.
Steve - Ezek arkhónok voltak?
Cobra - Igen, igen, igen!
Steve - És a mesterséges intelligencia is ugyanaz?
Cobra - A mesterséges intelligencia csak egy bizonyos tudatosság által használt program, mely plazma alapú. A Yaldabaoth entitás egy nagyméretű plazma entitás, egy számítógépes numerikus hálózat, ami ennek a fizikai testnek a része, és ezt a plazma síkról irányítják. A plazma sík a fizikai síknak a része, a fizikai síkon belül van szilárd, folyékony, és gáz halmazállapot, aztán van a plazma, mely tulajdonképpen ionizált gáz, amely él. A bolygót pedig körülveszi egy plazma struktúra, amely valójában egy élő entitás, és ez vezérli a mesterséges intelligenciát.
Steve - Értem. Csak mert Benjamin említette, hogy a cabal fél használni a bitcoint, vagy egyéb kriptovalutát, mert tart tőle, hogy a mesterséges intelligencia átveszi az irányítást.
Benjamin - Nem, nem, én nem a cabalról, hanem az ázsiai titkos társaságról beszéltem, amennyire én tudom, ők jóindulatúak és próbálják megdönteni a cabalt.
Steve - Értem. Cobra, egyetértesz azzal, hogy lehetséges, hogy átveszik a kriptovaluták feletti irányítást?
Cobra - Tulajdonképpen már bizonyos fokig a mesterséges intelligencia irányítja a pénzügyi rendszert, de ennek a cabal is része. Nekik megvan a maguk, idézőjelben vett egységes tudata negatív értelemben, megegyeznek a céljaikban, ilyen az ő parazita együttélésük. Hasonló célokkal rendelkeznek, és ez az, ami alól mi most próbáljuk felszabadítani magunkat a bolygón.
Louisa - Cobra, ehhez az áttöréshez nem tartozik hozzá az is, hogy elengedjük az összes negativitást a bolygón?
Cobra - Az áttörés az, amikor áttör a Fény. A Fényerőknek egy erős hálózatával rendelkezünk a felszín alatt, a különféle föld alatti bázisaikban, és vannak Fényerők a bolygó felett, az égen, az anyahajókon. És van ez az irányító réteg itt a felszínen, a Fényerők pedig nyomják felülről és alulról a felszínen keresztül. Ezért építünk a felszínen is hálózatot a Fénynek, hogy támogassa ezt az energetikai változást, mert ez nagyon erős, óriási és nagyon intenzív lesz.
KP - Néhányan részt vettünk Cintamani kövek elásásában bolygószerte. Áttörésről beszélünk, ami a föld felszíne alól és felülről érkezik. Ez volt az oka, amiért felhoztad a Cintamani rácsot azelőtt?
Cobra - Igen, tulajdonképpen szükségünk van egy "vezetékre", valamire, ami át tudja vezetni a spirituális elektromosságot, ami alulról és felülről érkezik. Ezt úgy kell átvezetni a felszínen, hogy ne süssük meg a felszínt. Erre vannak a Cintamani kövek, hogy biztonságosan át tudjuk vezetni az energiát, amikor megtörténik, amikor eléri a bolygót, mert mikor eléri a bolygót, a Galaktikus Központból érkező galaktikus hullám egy része, a Naprendszeren keresztül aktiválja a Napot, ami majd aktiválja a bolygónkat. Mindez a tisztulás, ami most zajlik, egyfajta előkészítése ennek.
Louisa - KP, mostanában részt vettél egy küldetésben a Cintamani kövekkel kapcsolatosan. Szeretnél beszélni erről és a közreműködésedről? Mert tudom, hogy addig nem beszélsz róla, míg nem teljesítetted, bár azt hiszem egyszer már említetted ezt a missziót, amit a Hawaii-szigeteken teljesítettél.
KP - Sosem vonzott a Cintamani köveket érintő folyamat, nem is tudom, mikor említette Cobra először a Cintamani köveket, de egyszer csak hirtelen rájöttem, hogy ez az egyik oka, amiért itt vagyok ezen a szigeten, hogy része lehessek a Hawaii megbízásnak, amit kaptam. Valamikor június, július környékén jött az ihlet, hogy vegyek pár követ és ássam el. Cobrával, és egy másik személlyel közösen csináltuk ezt végig, de az világos volt számomra, hogy fontos, hogy egy bizonyos vonalon haladjak, kezdve a sziget keleti végétől, Kahoolawétól Mauna Kea irányába haladva, aztán Kauain keresztül Oahura, Oahu keleti végére, Oahu nyugati végére, majd Kauai keleti végéből, a nyugati végébe. És ez egyfajta küldetés volt. Úgy gondolom, hogy mi itt mindannyian azt tesszük, ami a feladatunk. Ennek van még egy része, úgy érezm, mintha egyfajta aktiválás lenne, de mindez, amit eddig tettem, kapcsolódik a bensőmmel, kapcsolódik, érzésem szerint, a vezetőmhöz. Van még egy része, amit nem árulok el, hogy mikor fogok teljesíteni, de határozottan érzem, hogy ez egy aktiválás, amit itt a szigeten létrehoztunk. Szóval szerencsére nem kell a japán, vagy az egyesült államokbeli maffiával bajlódnom, de ha ez lenne a dolgom, akkor bizonyára belefutnék ilyen alakokba. Úgy gondolom, hogy csodálatos és fantasztikus, milyen szerepeket vállaltunk.
Benjamin - Tulajdonképpen én már régóta foglalkozom ezekkel az emberekkel, akkor kezdtem, mikor még pénzügyi újságíró voltam és egy csúnya adóssági válságba keveredtem Japánban, és az lett a vége, hogy lekövettem a pénzügyi nyomvonalat, ami egyenesen a gengszterekhez vezetett, akik azt mondták, hogy ők csak alvállalkozók.
Benjamin - Soha nem próbáltam meg gengszterek riportere lenni, de találkoztam egy fickóval, aki a Yamaguchi banda fő bérgyilkosa volt. Az volt a feladata, hogy le kellett vágni az emberek ujját. Egyszerre egy ujjpercet. Így szerezte meg a szükséges információkat. Majd ólomba forgatta a testet és bedobta az óceánba. Megkérdeztem tőle, kinek dolgozik. Azt mondta, a Mitsubishi bank elnökének.
Ezektől az emberektől kiráz a hideg, hátborzongatóak, de néhányukkal egész kellemesen lehet beszélgetni. Mintha egy amerikai hadsereg ezredesével beszélgetnél egy bárban. Nem állsz vele háborúban, így tökéletesen biztonságos. De néhányuk tényleg hátborzongató. Ennyit mondhatok.
Steve - Elhiszem.
Benjamin - Nem volt más választásom, foglalkoznom kellett ezekkel az emberekkel, mert tőlük szereztem az információkat. De mindig gondoskodom róla, hogy ne keveredjek bele semmilyen sötét ügyletbe, csak információcserére használom fel a kapcsolataimat és hogy meggyőzzem őket arról, hogy jót tegyenek.
Louisa - Azt hiszem, elég nyilvánvaló, hogy itt most mindenki ennek a folyamatnak egy nagyon fontos részét magyarázza el. Egyetértesz, Cobra?
Cobra - Igen, szükség van olyan emberekre, akik a gengszterekkel beszélgetnek. Szükség van olyanokra, akik elrepülnek szigetekre és elássák a köveket, hogy le legyen fedve az átmenet összes részlete.
Louisa - Itt van pl. az őszi napéjegyenlőség. Mit tehetünk? Van valami üzeneted a nézők számára? Azt hiszem, szerveznek egy meditációt. Mi az a lehető legjobb, amit tehetünk?
Cobra - Azt mondanám, itt az idő, hogy az emberek a saját belső vezettetésüket használják és döntsék el maguk, hogy mit akarnak csinálni a napéjegyenlőségkor.
Louisa - Értem. Azt hiszem, Cobra mindig rendíthetetlen. Tényleg nagyon kevés ellentmondó állítást találtam tőle eddig, ha egyáltalán volt ilyen. Néhány információ lehet, hogy idővel megváltozott de mindenkinek befelé kell fordulni és rá kell jönnie, hogy mi az, amit tennie kell, hogy a lelkünk vezet minket és megmondja nekünk, mit tegyünk és hogyan járulhatunk hozzá a dolgok menetéhez. És nagyon köszönöm a nézőinknek is, mert ők azt teszik, amit éreznek. Sokszor küldenek történeteket és adományt. Kis pénzű emberek támogatják, amit teszünk. Tudjuk, hogy Benjamint támadták, hogy a PayPal számláját is blokkolták. Kérjük, támogassátok azoknak az embereknek a munkáját, akik elhozzák nektek az információkat. Azt hiszem, az emberek kezdenek felébredni, mint ahogy Cobra te is említetted, ebben a tisztító folyamatban és rájönnek, hogy mit tehetnek és milyen hozzájárulást tudnának tenni. Nyilvánvalóan mindenki látja, hogy mit is csinálunk, de azok számára, akik nem értik, tudnál valamilyen iránymutatást adni, Cobra?
Cobra - Miről?
Louisa - Arról, hogy megpróbáljanak rájönni, hogy mi a szerepük. Ha úgy érzik, hogy akarnak valamit tenni, de nem biztosak abban, hogy mit tegyenek. Vagy esetleg félnek a megtorlástól.
Cobra - Értem. Ez egy belső utazás. Mindannyian rendelkezünk a belső Felsőbb Énünkkel és meg kell tanulnunk hallgatni rá, mert mindannyian egy konkrét küldetéssel érkezünk, amit nem tud senki más megtenni és senki más nem tudja megmondani, hogy mit tegyünk. Lehet valamilyen vezettetésünk, én megjelentethetek meditációkat, valaki más valami más célból tehet közzé valamilyen kezdeményezést, ami mind nagyon jó, de végül befelé kell fordulnunk és rá kell jönnünk, hogy mit kell tennünk. Meg kell találni a bátorságot, hogy kiterjesszük a komfortzónánkat, hogy kockáztassunk és megtegyük, amit kell. Mert a bolygón lévő helyzet egy része rajtunk múlik. Nem minden, de kis százalékban igen. Ha nem teljesítjük a küldetésünket, azzal mindenki számára nehezebb lesz, Szóval a mi felelősségünk is - mivel ide inkarnálódtunk -, hogy jobb hellyé tegyük ezt a világot saját egyedülálló módon.
Louisa - Értem Cobra, köszönöm.
KP - Azt hiszem, Benjamin esete jól példázza, hogy a szerencsétlenség olyan, mint egy kő, ami az utunkba kerül. Egy nagy szikla. Megtanulunk ezeken lépdelni, lépcsőfokoknak használjuk ezeket a köveket, hogy felfele másszunk. Mindenkinek volt már ilyen. Valami az utunkat állja és mi panaszkodunk emiatt. Benjaminnak megszűnt az anyagi háttere. Sok emberrel történik meg ugyanez. Mindenféle módon próbálnak pénzhez jutni. Vagy feladjuk vagy azt mondjuk, van más lehetőség.
Benjamin - Fiatalkoromban egy évig sátorban éltem a vadonban. Az, hogy befagyasztották a PayPal számlámat, nem jelenti azt, hogy éhen fogok halni. Az élet megy tovább, de kell találni más módokat. Haladni kell tovább és nem szabad hagyni, hogy eltántorítsanak. Vesztésre állnak és kétségbe vannak esve, ezért teszik ezeket a dolgokat, melyek végül erkölcsileg helytelenek és hiábavalók. Azt gondolták, nem fogom megírni a cikkeimet, mert befagyasztották a PayPal számlámat. Naivak. Természetesen nem a PayPal miatt írom ezeket a cikkeket. Ki kell fizetnem a számláimat, mint bárki másnak. Azért teszem mindezt, hogy az emberek megtudják, mi történik a bolygón és akkor is megteszem, ha semennyit nem kapok érte.
Louisa - Pontosan!
Benjamin - De nekem is meg kell élni valamiből, mint mindenki másnak.
Louisa - Csak megpróbálják kellemetlenné tenni az életünket. Bárki is van hatalmon, aki ilyesmit tesz... Azt hiszem, elérkeztünk egy pontra, talán ők is elérkeztek egy pontra, ahol rájöttek, hogy el kell távolítani azokat az embereket, akik nyilvánosságra hozzák az ilyen információkat. De most már túl sok ilyen ember van.
Steve - Igen.
Louisa - Sokan teszik ezt és mivel olyan sok ember ébredezik, hogy ha valami történne veled vagy Cobrával vagy velem vagy KP-vel, megállnánk és megkérdeznénk, mi történt. Például amikor megtámadták David Wilcockot és Corey-t, az emberek észrevették. Ez megváltoztatja a tudatosságot. Benjamin, szeretnél valamit hozzáfűzni?
Ben - Én is megtapasztaltam ezeket a trükköket. Legalább ötször akartak megölni és jópárszor tönkre akartak tenni. Nem ez az első. Amikor a Forbes-nak dolgoztam, hatalmas kapcsolathálózattal rendelkeztem. Valaki szisztematikusan odament az emberekhez és azt mondta nekik, hogy Benjamin Fulford drogozik és kezd megőrülni. Nem kellene vele kapcsolatban lenni többé. Rágalmazás majd dezinformáció. Próbálják azt mondani, hogy tudod, őrültségeket ír az UFO-król és elveszett a valóságon kívül. Folyamatosan próbálkoznak, de ahogy te is kiemelted, túl sokan vagyunk már. A trükkjeik nem működnek. És amikor dezinformációt terjesztenek rólad, te csak kijavítod őket és azt mondod, hogy "az igazság szabaddá tesz". Félnek az igazságtól és ez is azt mutatja, hogy vesztésre állnak.
Louisa - Az igazság szabaddá tesz...
Steve - Van egy kérdésem Cobrához. Abból, amit Benjamin, Cobra és a többiek mondtak, számomra úgy tűnik, hogy csak vitatkoznak a háttérben. Hatalmi csoportokról van szó, akik nem fogják feladni a pénzüket, a juttatásaikat. Cobra, miért nem teszünk nekik egy új pénzügyi rendszerről szóló ajánlatot? Akkor nem kellene nekik tovább harcolni és nem kellene egymást nukleáris fegyverekkel fenyegetni.
Cobra - Egyszerűen azért, mert ezek a hatalmi érdekcsoportok komoly bűntetteket követtek el. Legnagyobb félelmük az, hogy mindez napvilágot fog látni és tudják, hogy ha mindenki számára egyenlőség van, nem hallgattatnak el mindenkit elmekontrollal, a médiával és mindennel és az igazság kiderül. Ettől félnek leginkább. És amikor az igazság napvilágot lát, az emberek rendkívül dühösek lesznek.. csak nézzük meg a francia forradalmat. Ettől fél legjobban a cabal, ezek az illuminátus hálózatok, hogy mi lesz, amikor az emberek rájönnek a gyermekbántalmazásokra, a kísérletekre, mindenre, ami történt.
Louisa - De úgyis kiderül mindez.
Steve - Sarokba vannak szorítva.
Cobra - Sarokba vannak szorítva, ezért ennyire reaktívak jelenleg és ezért kell nagyon óvatosnak lennünk és ezért kell ezt az átmenetet oly módon irányítani, ami nem pusztítja el a bolygót.
Steve - Nahát!
Benjamin - Kezdettől fogva ezt próbálom mondani. Mint a dél-afrikai stílusú igazság és megbékélés bizottság - nem azért van, hogy sarokba szorítsa az embereket, ahol nincs más választásuk, csak hogy halálukig harcoljanak. Tudom, hogy nagyon sokan nem lesznek nagyon elnézőek amikor majd ezekről a dolgokról hallanak, de az a fontos, hogy megmentsük a bolygót. Lehet, hogy sokkal mélyebb szinten még több dolog zajlik, amitől tartani kell. Például az egyik ilyen dolog, ami eléggé zavar enegem és sokakat, az a halál és az a tény, hogy mindannyian meghalunk. Ez nyilvánvalóan elkerülhetetlen. Lehet, hogy létezik mennyország és örök élet, de jelenleg az itt és mostról beszélünk. Miért öregszünk meg, miért megy tönkre a testünk és halunk meg? Miért akadályoznak meg minden erőfeszítést ennek elkerülésére? Nem rég Japánban letartóztattak egy csomó orvost, akik újszülött köldökzsinórból származó vérrel való kezeléseket adtak, ami megfiatalítja az embert. Senkire nem volt ártalmas, de letartóztatják azokat az orvosokat, akik megpróbálják megállítani az öregedést.
Steve - Meghosszabbítani az életet.
Benjamin - Meghosszabbítani az életet. Ismerek egy nagyon híres kanadai kutatót, akinek megszüntették az anyagi támogatását, amikor ezt megpróbálta. Valószínűleg Nobel díjat fog kapni a génkutatásban végzett munkájáért és mégis amint megpróbálta a halandóságot és halhatatlanságot vizsgálni, nem támogatták többé.
Steve - Cobra, mi ennek az oka?
Cobra - Nos, nagyon mély tudatalatti problémákat érintünk most. A haláltól való félelem a legmélyebb program, amit a Cabal létrehozott és mi, mint emberiség, mint faj megkaptuk ezt a programot. Ez a pénzügyi kontroll alapja. Az emberek küszködnek a munkahelyen, kompromisszumokat kötnek, mert félnek attól, hogy éhen halnak. Ez a legnagyobb félelem és ezért lehetséges egyáltalán az emberiség kizsákmányolása. A Fényerők rendelkeznek azzal a technológiával, ami legyőzi ezt, lehetséges halhatatlanná tenni az emberi testet. Az Ellenállási Mozgalomnak megvan ez a technológia és át fogják adni az emberiségnek, miután felszabadítjuk a bolygót. Szóval nem a halhatatlansággal van a probléma. A probléma a haláltól való félelem, ami a kontroll program részét képezi. Amikor legyőzzük ezt a félelmet, felszabadulunk és akkor a cabal nem fog tudni minket többé pénzügyileg kontrollálni, mert nem félünk töbé attól, hogy meghalunk. Amikor nem félünk a haláltól, a belső erőnk kiterjed, kreatívakká válunk és meg tudunk tenni dolgokat az irányító rendszertől függetlenül. A Kulcs ebben rejlik.
Steve - Igen, ez csak a kontroll program része.
Louisa - De köszönjük, Benjamin az őszinteséged.
Steve - Nagyszerű.
Louisa - Nagyon őszinte válasz volt.
Benjamin - Van valami, amit ki szeretnék hangsúlyozni. Pontosan tudom, miről beszél Cobra. Évekkel ezelőtt azt mondták nekem, hogy bérgyilkossági szerződést kötöttek rám gengszterek és hogy meg fognak ölni és semmit nem tudok ez ellen tenni. Elmentem a Yamaguchi-Gumi bűnöző csoporthoz - ahol a szerződést kötötték - egy hangosbeszélővel és föltettem a YouTube-ra. Azon a ponton eldöntöttem, hogy kész vagyok meghalni és amint meghoztam ezt a döntést, hogy igen, tényleg meg fogok halni ezért, akkor igen, megkönnyebbültem. Nem félsz többet a haláltól és hirtelen sokkal könnyebb élni. Nem tudnak megrémíteni többé.
Louisa - Valóban. Ha van testen kívüli vagy halálközeli élményed, biztosan nem fogsz félni ezektől a dolgoktól. Cobra, el tudnád ezt egy kicsit magyarázni?
Cobra - Alapvetően nem kell, hogy legyen testen kívüli élményed, csak annyit kell tudnod, hogy te vagy a Felsőbb Éned, hogy halhatatlan vagy. A fizikai tested lehet, hogy nem az, de te igen. Még ha el is veszíted ezt a testet, kaphatsz egy másikat, kaphatsz egy klónt az Ellenállástól és mosolyogva mehetsz vissza a felszínre öt perccel később.
Steve - Őrült ötlet...
KP - Egyetértek ezzel az egésszel. Ha mindig megpróbáljuk megvédeni magunkat... Itt van például ez a kifejezés, hogy "támadás". Nem tekintek úgy magamra, hogy bármilyen módon támadás alatt vagyok. Szerencsétlenség mindig előfordul. De ha továbblépünk, azzal a szándékkal, hogy meg akarjuk gyógyítani a bolygót, hogy segíteni akarunk a bolygón, az utadba kerülő szerencsétlenség természetesnek tűnhet, mint bármilyen akadály. De ezt ugródeszkaként használhatjuk. Számomra nem nagy dolog. Annyi csak, hogy igen ez is megtörtént és az is megtörtént. De nem tekintek támadásként ezekre a dolgokra, hanem úgy, hogy meg kell oldanom őket.
Louisa - Nos, uraim, lassan elérkezünk a beszélgetésünk végére. Meg szeretnék kérni mindenkit, hogy ha van hozzáfűzni valója az elhangzottakhoz, mondja el zárásként. Benjamin, kezdjük veled. Mit szeretnél hozzátenni? Hogy látod, milyen irányban fognak haladni a dolgok? Tudsz adni nekünk egy kis reményt?
Benjamin - Azt mondhatom józan ésszel, és megerősíthetem a saját érzéseimet is, illetve találkozom olyan emberekkel, akik planetáris szinten vesznek részt ebben az egészben és nekik is elmondtam, hogy nagyon nagy esély van rá és régóta nem láttam ilyen erősnek a valószínűségét, hogy a következő néhány hónapban elfajulhatnak a dolgok. Fontos, hogy ne kapjon anyagi támogatást a cabal Washingtonban. Meg kell döntenünk a rezsimjüket és azt hiszem, ez megtörténhet. Én megyek előre. Nem ülök itt ölbe tett kézzel és várok. Átadtam az USA pozitív katonaságának egy listát azokról az emberekről, akiket le kell tartóztatni Japánban, hogy megtörténjenek a változások itt. Mert ha itt megtörténik, akkor az USA-ban és máshol is meg fog történni. Ebben rejlik a kulcs. Ez a kontrollhálózat gyenge láncszeme, mert Japán fölött már régóta nincs ellenőrzésük. Temérdek jóság van az itt élő emberekben és az országban és rendelkeznek pénzzel. Ők azok, akiket leginkább kizsákmányolnak, hogy a sötét oldal tovább működhessen, de ennek itt véget vethetünk. Nagyon gyenge irányítórendszerük van itt. Miután Harry Harris lemond az év végén, új admirális kerül majd a Csendes-óceáni Flotta élére. Azt mondták, hogy ő majd végre beindítja itt Japánban a letartóztatásokat és nagy a valószínűsége, hogy így is lesz. És én teszek is érte, nem csak ülök itt, hanem lobbizom érte. Találkozókra járok, embereket hívogatok emiatt, hogy megtörténhessen. Azt hiszem, mindannyiunknak ugyanezt kellene tenni. Úgy gondolom, nagyon közel vagyunk. Nem akarok dátumokat mondani, de talán decemberig elhúzzák. Legyen vége decemberben. Én így látom.
Louisa - De mit tehetnek az egyes emberek?
Benjamin - Először is, ami legközelebb áll hozzád, az a legfontosabb. Szóval győződj meg róla, hogy a kutyád és a gyerekeid boldogok, mielőtt elkezdesz aggódni az olyan dolgok miatt, mint pl. Kína vagy Észak-Korea. Az emberek akár fel is vehetik a telefont és felhívhatják az újságokat és a politikusokat és megkérdezhetik tőlük, miért teszik, amit tesznek.
Steve - Nyomást gyakorolhatnak ezekre az emberekre.
Benjamin - Igen, nyomást gyakorolhatnak ezekre az emberekre. Egy nagyon kis csoportról van szó és ha lentről fölfelé gyakorolunk rájuk nyomást és megkérdezzük, hogy mindez miért történik, akkor a nyomás már megállíthatatlan lesz. Informálódni kell és meg kell róla győződni, hogy nem vernek át minket dezinformációval. És mindenek fölött, bízzunk az érzéseinkben. A valódi világ, amit a saját szemünkkel látunk, amit mi magunk veszünk észre, sokkal fontosabb, mint az a sok fantasztikus dolog, amit az interneten látunk.
Louisa - Köszönjük, Benjamin. Öröm volt számunkra, hogy itt voltál velünk.
Steve - Így van.
Louisa - Cobra, mit fűznél hozzá így a műsor végén? Milyen, remélhetőleg pozitív üzeneted van a nézőink számára?
Cobra - Nem fogok dátumokat mondani, de igen, nagyon jól haladunk. Mindig közvetlenül az áttörés előtt van a legtöbb kihívás. Az ok, amiért ez az év olyan sok kihívással volt teli, egyszerűen az, hogy a valódi problémákkal foglalkozunk. Végre megoldjuk ezt a patthelyzetet, a legfelső szinten. Szóval azért volt ilyen kemény, mert épp az áttörés előtt vagyunk. Tudom, hogy nem ezen a héten fog megtörténni, nem ma, de belátható időn belül. Nekünk csak folytatnunk kell, tovább és tovább. Soha nem szabad feladni és akkor meg fogjuk valósítani.
Louisa - Köszönjük, Cobra és köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk és hozzájárultál a mai műsorhoz. Nagyon fontos volt a mai kerekasztal beszélgetésünk. KP, te mit szeretnél mondani a nézőinknek?
KP - Teljesen egyetértek azzal, amit Benjamin és Cobra mondott. Igen, nagyon közel vagyunk. Túl sok mindent nem tudok hozzáfűzni. Kövessétek a belső útmutatásotokat, a küldetéseteket. Lehet, hogy ez a küldetés csak annyi, hogy gondját viseled a macskádnak, a kutyádnak, a feleségednek vagy férjednek vagy bármi másnak. De azt hiszem, sok ember kezd ráébredni, ki is ő valójában, miért van itt.
Louisa - KP, nagyon köszönjük, hogy csatlakoztál ma hozzánk és te is hozzátetted a magadét ehhez a műsorhoz. Mindenki hozzájárulása fenomenális volt, különféle módon. Steve, szeretnél még hozzáfűzi valamit?
Steve - Csak annyit mondanék, hogy nagy öröm volt számomra, hogy megtapasztalhattam ennek a mai találkozónak a dinamikáját. Azt éreztem, hogy mindenki a maga módján csatlakozott, hogy előrevigye a dolgokat. Nagy reménnyel töltött el, hogy hallgathattam ezeket az embereket és úgy érzem, van remény. Ezeknek az embereknek limitált az idejük. Minél jobban koncentrálunk és lépéseket teszünk arra, hogy felébredjünk, annál nagyobb a remény és annál közelebb kerülünk a változáshoz. Ennyit szeretnék mondani. Köszönöm szépen.
Louisa - Köszönöm, Steve és köszönöm, hogy műsorvezető társam voltál. Emberek, ez tényleg hihetetlen volt és megtiszteltetés számomra, hogy műsorvezetője lehettem ennek a beszélgetésnek. Annyi mindent tehetünk. Meghallgathatjuk vendégeink véleményét. Ne feledjétek, milyen erősek vagytok. Úgy tűnik, ma az volt mindenki számára az üzenet, hogy még többet kell tennünk, és nekünk kell megtenni és meg tudjuk tenni. Valóban jó kezdet, ha leküzdjük a félelmeinket, mert akkor sokkal erősebbek leszünk, ahogy azt Cobra is mondta. Szóval sokkal többet tehetünk. Remélem, ez inspirál mindenkit. Kérlek benneteket, osszátok meg ezt ahol csak tudjátok. Minél jobban felébredünk, minél gyorsabban ébredünk fel, annál jobban ki fog tágulni a tudatosságunk és annál gyorsabban tudjuk elhozni a változást a bolygóra. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek újra és az kívánom a vendégeinknek és a nézőinknek, hogy AZ ERŐ LEGYEN VELETEK. Ne feledkezzetek meg a belső gyermeketekről és élvezzétek az életet.. Igaz, hogy most stresszes, de túljutunk ezen. Köszönöm a nézőinknek is, hogy velünk voltak ma.