2023. december 3., vasárnap

I. J. Weinstock: Az angyalok titkos szexuális élete ~ Ízisz misztériumai

Az évek során Cobra sokat beszélt az Istennő energiáról, a szexuális energia felszabadításáról, és említést tett az Ízisz misztériumokról is, mint az Istennő energia egyik aspektusáról. 

https://ellenallas1111.blogspot.com/2018/03/szexualis-energia.html

Ebben a cikkében említ egy könyvet, mely magyarul is kapható: 


Az angyalok titkos szexuális élete 

Ízisz misztériumaiA VÉGSŐ TITOK

Abban a világban, ahol nincs jövő, a legnagyobb titok megfejtése érdekében Adam Hartnak felajánlják a múlt titkos kulcsát. Az Amerikai Egyesült Államok legújabb elnöke száz nappal a beiktatása után rájön, hogy hivatali esküjének teljesítéséhez olyan szexuális utazásra kell indulnia, amely meghatározhatja a világ sorsát. Mint minden elődjét, őt is tájékoztatják arról a titkos rendről, melynek gyökerei az ókori Egyiptomba és a nagy Ízisz istennőhöz nyúlnak vissza. Megmutatják neki az Alapító Atyák pergamenlevelét, melynek írói arra buzdítják a jövő elnökeit, hogy fogadják el a nemzet javára a Beavatást Ízisz misztériumaiba, és ezzel - a bölcs kormányzás érdekében - bepillantást nyerhetnek a jövőbe. Adamet nemcsak az döbbenti meg, hogy a Függetlenségi Nyilatkozat számos aláírója megkapta e Beavatást, hanem az is, hogy a Beavatás szexuális jellegű! Az Angyalok titkos szexuális élete A Da Vinci-kód kalandjait ötvözi a Kámaszútra spiritualitásával és erotikájával ebben a fantasztikus könyvsorozatban, mely a szexualitás szentségéről szól. 

ÖRÖKRE MEGVÁLTOZIK AZ ELKÉPZELÉSED A SZEXRŐL!


Részlet a könyvből: 

        Érezte, ahogy Eve odabújik hozzá. Ráébredt, hogy sokkal bonyolultabb lesz vele a szex, mint ahogyan elképzelte. Tekintettel arra, ami történt kettejükkel, Eve bármikor tarthatta a távolságot. Mégsem akart a kettejük között lévő távolságra gondolni, nem most, amikor felesége ilyen közel került hozzá, ő pedig ilyen boldognak és elégedettnek érezte magát. Vigasztalta a határtalan szeretet, és remélte, hogy - ahogy Merlin javasolta - ez mutatja majd az utat.

Most, hogy beavatták Ízisz misztériumaiba, az Alapító Atyák kérésére megtette kötelességét. Megtette, amit kértek tőle „a nemzet nagyobb javára.” De nem oldotta meg az eltűnt jövő rejtélyét. És bár „megpillantott” egy másik valóságot, még nem tudta, hogy ez az, amit az Alapítók az „Istenek birodalmának” neveznek.

Rájött, hogy a Beavatás nem egyszeri esemény. Sokkal inkább egy folyamat, olyan, mint hegyet mászni. Megérkezett a hegy lábához, de nagyon magasra kell másznia. A Tantrika azt üzente, hogy lesznek még „más tanítók, nagyobbak.” Adam most kezdte. És ha azt sem tudta annak idején elképzelni, hogy a Tantrika mivel lepi meg, hogyan tudná elképzelni, milyenek lesznek a jövőbeli Beavatások?

Fantasztikus kaland várt rá, de most csak az érdekelte, hogy Eve a karjaiban fekszik, a titka biztonságban van, és végre hazatért.


A könyv ára 4800 Ft + szállítási költség


Megrendelhető 

azangyaloktitkosszexualiselete@gmail.com email címen.