2018. május 22., kedd

Beizzítani a Fényrácsot - frissítésA Fényerők bizonyos flottája, amely a Plejádiaknál sokkal fejlettebb, elkezdte aktiválni és felkészíteni a felszíni lakosság egyes kulcsfontosságú tagjait a Végső Áttörésre és az Eseményre.
Ez a folyamat beindíthatja az összes elfojtott energetikai mintát és hitrendszereket és az a célja, hogy tesztelje a felkészültséget.
Maradj nyugodt!

Sárkány források azt közölték, hogy a Cintamani kövek tulajdonosai a planetáris rács részét képezik a Végső Áttöréshez. A rács jelenleg belenyúlik az Agarthai hálózatba. A Cintamani az Agarthai hálózat szentséges köve. A Sárkányok azt kérik mindenkitől, hogy tisztelettel bánjanak a Cintamani kövekkel, valamint azt kérik azoktól az emberektől, akik a felszíni Cintamani rács kialakításában részt vesznek, hogy tartózkodjanak saját Cintamani kövükkel való fizikai kontaktustól azokban a pillanatokban, amikor más felszíni emberekkel kerülnek konfliktusba vagy amikor rendkívül negatív érzelmi állapotokban vannak, hogy elkerüljék a rács beszennyezését.
A Fény győzelme! 
Magyar Cobra Csoport