2018. június 10., vasárnap

Idővonal Munka - Június 13-ai és július 13-ai Együttállások

Fordította: Takács Anikó

Ahogy ebben az előző bejegyzésemben említettem:
http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/02/natural-cycles-of-goddess-and-god.html

Az idő áramlása a Földön jó és rossz szándékkal is felhasználható, a sötétek arra használják, hogy (idő)hurkokat és korlátokat hozzanak létre, a Fény pedig arra, amire igazából hivatott, evolúciós ciklusokra, a polaritások közötti táncra, mígnem újra összeolvadnak, azaz visszatérnek a Forráshoz. Az involúció a Forrás kilélegzése, a polaritások elválasztódása, az evolúció pedig a Forrás belélegzése, amely újra beszívja a polaritásokat az Egységbe, saját magába. Az idő pedig ennek az egész folyamatnak az áramlása.Ahogy éljük az életünket, minden nap más energiákat hoz. A sötétek úgy programozták a társadalmat, valamint a fősodratú naptárat, hogy el legyenek választva ezen energiaáramlások valós céljától, és ennek legmélyebb oka az, hogy azok az energiák, amelyek egyes napokon érkeznek, bizonyos fokig nyitottak arra, hogy színessé legyenek téve, különféle irányokba legyenek terelve a szabad akaratunk által. Egy bizonyos nap energiái például kalapácsként hathatnak, az pedig csak tőlünk függ, hogy pusztításra, vagy építésre használjuk-e fel.

A mátrix tehát létrehozta ezt a paradigmát, ahol az asztrológiai hatások energiáit, valamint a történelmi idővonalak energiamezőit a tömegek figyelmen kívül hagyják, elfelejtik, és a nagy többség nem hoz tudatos döntéseket arra vonatkozóan, hogyan akarja a természetes ciklusok energiáit egy konstruktív fejlődés irányába terelni. Mindeközben a sötétek mindig minden kulcsfontosságú napon megtartják a maguk rituáléit, amelyeket arra használnak, hogy fenntartsák az általuk felépített rendszert. Olyan fénymunkásokra van szükségünk, akik tudatosabbak az idő áramlása, a fontos asztrológiai együttállások, a természetes földi ciklusok (a kelta kalendárium 8 fő pontja), valamint azon kulcsfontosságú történelmi dátumok tekintetében, amelyek erős energiamezőt tartanak a kollektív tudatban (mint például, péntek 13, május 25-e, június 5/6. stb.), majd olyan pozitív, konstruktív célokra használják fel ezeket az energiákat, amelyek segítik a Föld felszabadításának idővonalát, hogy könnyebben és gyorsabban bontakozhasson ki. Mivel szeretnénk, hogy a változások a tér-idő kontinuumunkban is megtörténjenek, ne csak a magasabb dimenziókban, szükség van arra, hogy az energiamunkánk le legyen horgonyozva és szinkronizálva legyenek a tér-idő kontinuumunkban.


Hamarosan két erőteljes együttállásra is lesz példa, június 13-án, és július 13-án.

Június 13-án Újhold lesz, ami azt jelenti, hogy a Nap és a Hold ugyanabban a pozícióban áll az égen. Az Újhold az új kezdetek, az elhatározások időszaka, valamint azon legmagasabb gondolatokhoz és potenciálokhoz való kapcsolódásé, amelyek az Egység energiájából származnak (ahogy a Nap és a Hold együtt áll, eggyé válik). E bizonyos június 13-ai Újholdkor a Nap és a Hold együttállásban lesz egünkön az AN csillagkapuval is (az Orion öv központi csillaga), amely az összes polaritás Egységbe való összeolvadását, a dualitás és a sötétség átalakítását, valamint az Egység valóságába való visszatérést és integrációt kínálja. Ez Metatron Arkangyal, az AN átalakítás és az AN fehér tüzének fő lehorgonyzója, valamint a csillagmagok számára a legfőbb átjáró arra, hogy ki-be járhassanak a 3D/4D Univerzumban.


Ez egy nagyszerű alkalom lesz tehát arra, hogy célul tűzzük ki a dualitás végét, valamint az Egységbe való visszatérést, hogy kapcsolódjunk Metatronnal és az AN fehér tüzével azzal a céllal, hogy átalakítsuk személyiségünket, és újra aktiváljuk energiamezőnkbe a Lélekkódokat.


Július 13-án újabb Újholdra lesz példa, amikor is a Nap és a Hold együttállásban lesz egünkön a Szíriusszal, amely a Központi Napból a Naprendszerünkbe érkező energiák fő közvetítője, amellett, hogy ez a Fényerők és a Felemelkedett Mesterek fő lehorgonyzója. Mindezen túl, ez a nap még péntek 13-a is lesz, amely eredetileg az Istennő energia egy napja (a péntek Vénusz napja, a 13 pedig a Holdciklusok, valamint a 13 sugár Egysége), amely nagy mértékben kapcsolódik a Templomos csoportokhoz, mivel ezek eredetileg minden péntek 13-án az Istennőt ünnepelték. A Templomosok eredetileg a Fénytől származnak, és az Istennő és Isten templomának őrzői voltak, ők (mint a Katharok) kezdték el feltárni Salamon templomában Ízisz misztériumait (valamint az aranyat), Magdalénának köszönhetően, aki rájuk hagyta a kulcsokat.

Ez tehát egy erőteljes nap lesz arra, hogy kinyilvánítsuk és lehorgonyozzuk szándékainkat a Galaktikus visszatérésre vonatkozóan, kapcsolódva az Istennő Szeretetének és az Isteni Egyensúlynak és Egyesülésnek hullámához, amely a Központi Napból érkezik a Szíriuszon keresztül. A Szíriusz lehorgonyozza a boldogság, valamint a delfinekkel és bálnákkal való kapcsolódás energiáit.Legyünk a Fény hídjai, a küldetés, amiért ide érkeztünk, hogy az energiamezőnkön keresztül lehorgonyozzuk a Forrástól származó Isteni Terv lehető legjobb idővonalát, a Föld Felszabadítása tekintetében, a bolygó fényrácsába.

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport