2018. október 18., csütörtök

Sananda - A sziget (Eric Klein nyomán) - Vezetett meditáció


Fordította és összeállította: Takács Anikó
Cobra 2017 novemberében, a japán PFC-nek adott interjújában tett említést Eric Klein The Crystal Stair (A kristálylépcső) című könyvéről és azt követően is utalt rá, mely sajnálatos módon magyarul nem elérhető, és az angol nyelvű kiadványt is szinte lehetetlen ma már beszerezni. Ebből szeretnénk most nektek egy kis ízelítőt adni.
A könyv Sananda (Jézus), Mihály Arkangyal, Ashtar Parancsnok és St.Germain csatornázott tanításait tartalmazza, és a felemelkedésre való felkészülés elősegítését célozza meg. Tudjuk, hogy ma már a csatornázott üzenetek nem számítanak hiteles forrásoknak, e szerzemény azonban 1996 (A Nagy Felejtés) előtt íródott, amikor még tiszták voltak az ilyen eredetű információk, máskülönben Cobra sem ajánlotta volna.
Mivel a Felemelkedés a jelek szerint a vártnál jobban elhúzódik, az erre vonatkozó terveket illetően nem lenne értelme hosszabb összefoglalót készíteni a könyv alapján. Sananda megerősíti üzeneteiben, hogy a terveket a változó körülményekhez, illetve hozzánk igazítják, és a felemelkedés dátumát még ők maguk, a Felemelkedett Mesterek sem tudják.
Az üzenetek lényege azonban abban rejlik, hogy mi Fénymunkások, Csillagmagok, akik az élen járunk sok, még alvó testvérünkhöz képest, minél jobban felkészüljünk a felemelkedésre, hogy könnyedén, élvezettel tudjuk meglépni ezt az evolúciós lépcsőfokot, és mihamarabb segítségére lehessünk majd a minket követőknek. Ehhez a Felemelkedett Mesterek azt tanácsolják, hogy naponta legalább kétszer szakítsunk időt meditálásra (és ezalatt a saját, személyes meditációkat értik, nem a tömegmeditációkat), segítségül pedig megajándékoztak bennünket néhány egyszerű, de annál hasznosabb vezetett meditációval. Ezeknek a fordítása elkészült és folyamatosan készítjük belőlük a vezetett meditációkat.
Fogadjátok szeretettel és használjátok minél többet!❤ 
Az első annak a csodás meditációnak a fordítása, melyet Sanandától (Jézustól) kaptuk segítségül az érzelmi testünk gyógyítására. 

Magyar Cobra Csoport