2018. december 16., vasárnap

A Sárga Mellényesek és a Párizsi Örvény

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2018/12/yellow-vests-and-vortex-of-paris.html1793. november 10-én a párizsi Notre Dame templomában aktiválták az Értelem és Szabadság Istennőjét:

(A témáról és a hozzá kapcsolódó eseményekről itt olvashatunk magyarul: http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1794_majus_7_robespierre_bevezeti_a_legfobb_leny_kultuszat/- a szerk.)
A római időkben a templom Ízisz templomának helyszíne volt:
Ahol az Istennői misztériumokba beavatottak még ma is találkoznak:
Pontosan 225 évvel az Értelem Istennőjének aktiválása után az Ellenállási Mozgalom bizonyos Istennői papnői feljöttek a felszínre Párizsban és egy speciális planetáris kundalini aktivációt hajtottak végre.
Az aktiváció 2018. november 8. és 11. között zajlott, a világ vezetőinek párizsi találkozójának idején. A második pince TÉNYLEG létezik, bár a pincérnő letagadta. 
Megjegyzés: Ez utóbbi mondatot november 9-én tette közzé Cobra - http://2012portal.blogspot.com/2018/11/a-message-to-certain-group.html- mint kódolt üzenetet... a szerk.)
Ez az aktiváció arra szolgált, hogy beindítsa a plantáris kundalini ébredést, ahol az emberek majd végre fellázadnak a sötét erők elnyomása ellen.
Ennek a planetáris kundalini aktivációnak az egyik aspektusa az volt, hogy a nők elkezdjék visszaszerezni szexuális energiájukat és kifejezni testük szépségét.
Az aktiváció hatása azonnal érezhető volt november 10-én a Louvre-ban:
És a Diadalívnél:
Valamint másnap, november 11-én, Donald Trumptól néhány méterre:
2018. november 11. óta a párizsi Istennő örvény folyamatosan kundalini aktivációkat indít be a bolygó felszínén minden emberben. Ez az okkult oka a Sárga Mellényes mozgalom sikerének, ami az összes zsarnokság ellen irányuló alulról szerveződő mozgalom.
A mozgalom bolygószerte gyorsan terjed és várhatóan drasztikus hatással lesz a globális geopolitikai helyzetre:
Meg kell értenünk, hogy most nagyon közel vagyunk a szoláris minimumhoz és ahogy a napaktivitás az elkövetkező hónapokban és években növekszik, az emberiségben csak egyre erősebb lesz a forradalmi szikra:
Ezen a hétvégén több nő félmeztelenül tüntetett Párizsban:

(Az esetről magyarul itt olvashatunk: http://www.globoport.hu/208554/felmeztelen-nok-tiltakoztak-a-champs-elysees-n/- a szerk.)
Marianne, az Értelem és Szabadság Istennőjének archetípusát idézték meg, akinek az energiáját 225 évvel ezelőtt Párizsban aktiválták:
(Magyarul - igaz szűkszavúan itt olvashatunk: https://hu.wikipedia.org/wiki/Marianne - a szerk.)
Az Istennő szabadságot akar és szabadság lesz!