2020. július 13., hétfő

A Csillagtestvériség

Eredeti itt:
http://2012portal.blogspot.com/2012/09/brotherhood-of-star-this-blog-post-will.html

Fordította: MCCS

Ez a blog bejegyzés a második olyan pozitív csoportról szól, akik titokban dolgoznak a színfalak mögött az emberiség javát, valamint a Bolygó felszabadítását szolgálva.

Hozzáférést kaptam egy olyan ezoterikus íráshoz, amely e csoport egy tagja által íródott, ez teszem most, ennek a csoportnak az engedélyével, teljes egészében közzé.

>>A Csillagtestvériség, a Szíriuszi Kék Páholy földi előörse, amely a Jupiteren, illetve a Jupiter Parancsnokságon keresztül kapcsolódik a Szíriuszhoz. A Csillagtestvériség célja, hogy vezesse a bolygó evolúcióját Sanat Kumara irányításával. A Csillagtestvériség belső körét olyan Mesterek és Arhatok alkotják, akik ezen a bolygón érték el a felemelkedésüket. A Csillagtestvériség külső köre pedig az Ezoterikus Testvériség, amely a Felemelkedett Mesterek azon tanítványait foglalja magába, amelyek elérték a harmadik Beavatás hetedik (al)fokát. A Csillagtestvériség fizikai horgonya, Shamballa hatalmas földalatti birodalma, ahol a Transzhimalájai Nagy misztérium iskola működik. Az Ezoterikus Testvériség képviseli ennek előszobáját.

A Csillagtestvériség Atlantisz óta soha nem volt nyilvános. Titokban dolgozott a tanítványain keresztül. A Csillagtestvériség tanítványai alkotják a Csillag Rendjét. A Csillag Rendje pedig egy közösség, egy, az első, második, és a harmadik Beavatás 144.000 csillaglényéből álló mandala, akik a fény és a sötétség okkult háromszögelésének céljával inkarnálódtak erre a bolygóra. A Csillag Rendje tagjai a Csillagtestvériségtől kapott, telepatikus vezettetés szerint befolyásolták a világ helyzetét.

Ők virágoztatták fel a Görög-Római kultúrát, a Csillagtestvériségtől érkező telepatikus benyomások segítségével. A Kelta kultúrában aktív Druida papokként tevékenykedtek. Esszénusokként közreműködtek Jézus Felemelkedésének, valamint Magdaléna/a Grál nemzetség tervében, a fekete nemesség tizenhárom vérvonalával szemben álló ellensúlyként. Ők alapították a szúfi beavatási rendeket. A 12. században elindították a Kathar és az Albigensi mozgalmat, amely felélesztette az Istennő misztériumokat a trubadúr költészet által, valamint felelevenítette a Gnosztikus Keresztény misztériumokat, a Konstantini keresztény kultuszt megelőző időkből. A 13. században megalapították a Lovagrendet, amely a Salamon templom alatti kriptában felfedezett Íziszi ezoterikus írásokon alapult. Azokon a tekercseken fellelt információk tették lehetővé a régi egyiptomi csillag misztériumok felélesztését, és a szabadkőművesség kialakulását. A Csillagtestvériségtől származó sugallat alapján, titkos kathar páholyok 1450 körül beindították Firenzében a reneszánszt, és ez vezetett a nyugati civilizációnk azon formájához, miként mi azt ma ismerjük. Ez pedig megteremtette azokat a feltételeket, amelyek szükségesek voltak az Ezoterikus Testvériség első képviselőinek megérkezéséhez a tibeti földalatti térségből Európába.

Az Ezoterikus Testvériség indította be 1775-ben Párizsban a misztérium iskola létrehozását, Saint-Germain grófon keresztül. Ez a titkos misztérium iskola nagyjából 100 évig tevékenykedett, majd az Ezoterikus Testvériség beindította a Teozófiai Társulat megteremtését 1875-ben, H.P. Blavatsky által.Telepatikus benyomások útján, az Ezoterikus Testvériség vezette a tudományok fejlődését, különösképpen Nikola Teslán keresztül.

Jelenleg az Ezoterikus Testvériség nem része a Föld bolygón létező mátrix rendszernek. Titkos helyeken élünk a bolygó felszínén.

A Csillag Rendje ezoterikus szimbóluma a Moldavit kelyhe, a Plejádok égi köve, a szent Grál, sangreal, amely a csillag nemesség kauzál testjét jelképezi, a fény 144.000 csillaglényének mandaláját.

Amor Vincit Omnia! (A Szeretet mindent legyőz!)>>

A Csillagtestvériség a Fény misztérium iskolájának Atlantiszból fennmaradt utolsó tiszta maradványa. A cabal megpróbált beszivárogni, sikertelenül, mivel nagyon szigorú belépési szabályokkal rendelkeznek. Sajnos a cabal nagyobb sikerrel szivárgott be a nyilvánosabb misztérium iskolákba, ahogy a jezsuiták tették azt az 1800-as évek elején a szabadkőművességgel, valamint ahogy a cabal beszivárgott a Teozófiai Társulatba is Helena Blavatsky halála után, és visszaélt az ő tanításaival. Ez az oka annak a nagy zavarnak a Fénymunkások köreiben, de az igaz tanítások mielőbb helyre lesznek állítva az Álomvilág Művelet (Operation Dreamland) részeként.

Ez okból kifolyólag, a Csillagtestvériség egyéb tagjai kapcsolatba léphetnek velem a cobraresistance@gmail.com e-mail címen.

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport