2020. szeptember 24., csütörtök

Rövid üzenet a felszíni lakosságnak

 Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2020/09/a-short-message-to-surface-population.html

Fordította: MCCS

Történt néhány drasztikus katonai eszkaláció a színfalak mögött néhány órával ezelőtt, most pedig totális háború zajlik a Galaktikus Konföderáció és a drákó flották között a holdalatti pályán, illetve teljes körű háború az Ellenállási Mozgalom és az Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC:Illuminati Breakaway Complex) között a földalatti bázisokon. A felszínen zajló műveletekről jelenleg semmi sem mondható el, mivel minden titkosítva van még.

Habár ennek a háborúnak a végkimenetele, a drákó és az ISZK biztos veresége lesz, ennek a konfliktusnak az energiája, a felszíni lakosok között megnövekedett erőszak formájában, valamint a cabal felől, a felszínen élő emberiség irányába megnyilvánuló erőszakként, le fog csapódni a bolygó felszínén.

Két csúcspontja lesz ennek a konfliktusnak. Az első, a Mars-Szaturnusz kvadrát, szeptember 29-én 21:49 UTC-kor (23:49 helyi idő szerint), a második pedig, a Mars-Plútó kvadrát, október 9-én, 13:09 UTC-kor (15:09 itthoni idő szerint). A Fényerők mindenkit arra kérnek, aki vezettetést érez, hogy csatlakozzon az Élet Virága meditációhoz ezekben az időpontokban, hogy minimalizáljuk az erőszakot és több békességet hozzunk ebbe a helyzetbe:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

Magyarul itt: https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

A Fényerők kérik mindazokat, akik vezettetést éreznek, hogy csatlakozzanak a naponta végzendő Élet Virága meditációhoz, a számukra megfelelő időpontokban. Ezeket a meditációkat 4 óránként végezzük 00, 04, 08, 12, 16 és 20 órakor, UTC időzóna szerint (02, 06, 10,14,18 és 22 órakor helyi idő szerint).


A Szaturnusz Chariklo szeptember 21-i együttállása jelentette e bolygó karantén helyzetének a csúcspontját, mind a planetáris, mind a c o v i d karantén tekintetében, és jelenleg a sötét erők minden egyes nappal veszítenek a bolygó felszíni lakossága feletti irányításból. Egy hétig még mindig nagy esélye van, hogy a cabal újabb c o v i d lezárásokkal próbálkozik, és mérsékelten fennáll annak is a lehetősége, hogy a cabal kikényszeríti ezeket az elkövetkező három hétben. Ezért a Fényerők megkérnek mindenkit - aki vezettetést érez -, hogy vegyen részt a napi meditációban este 9:30 UTC időzóna szerint (23:30 helyi idő szerint), hogy ellensúlyozzuk a c o v i d lezárásokat:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html

Magyarul itt: https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacio-tervezett-lezarasok-masodik_23.html

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport