2021. augusztus 4., szerda

Dávid és Góliát

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2021/08/david-and-goliath.html

Fordította: MCCS 

Most lépünk be az év döntő szakaszába. Augusztus 15. és október 18. között az Eris és a Plútó majdnem pontos kvadrátban áll. Ez az év legerőteljesebb asztrológiai aspektusa, és két idővonal, a pozitív Felemelkedési idővonal és a negatív koronavírus újraindítás idővonal közötti csatát jelzi:


Ez az időszak nagyon ijesztőnek tűnhet, mivel a sötét erők mindent meg fognak tenni, ami hatalmukban áll, hogy folytassák hosszútávú tervüket az oltási útlevelek és talán még a kényszeroltások bevezetésére is:

https://www.globalresearch.ca/vaccine-passports-planned-before-pandemic-began/5750611

Martin Armstrong, egy ismert közgazdász kifejlesztett egy Socrates nevű számítógépes programot, amely különböző ciklusok alapján készít előrejelzéseket. Érdekes módon az előrejelzései gyakran egyeznek az én információimmal. Az augusztus és október közötti időszakot sötét időszaknak nevezi:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/australia-oceania/australia-lockdown-sending-in-military-increase-police-powers-without-limitation/

A Fényerők azonban a színfalak mögött dolgoznak ennek ellensúlyozására. Július 24-én az Ellenállási Mozgalom Istennő Papnői nagyon erőteljes kundalini aktiválást végeztek a Párizs alatti katakombákban:


Ez nagy mértékben megtámogatta energetikailag azon demonstrációkat, melyek aznap kezdődtek világszerte számos országban:

https://www.zerohedge.com/political/thousands-join-anti-lockdown-protests-australia-amid-new-restrictions

A Gendarmes (csendőrség), a francia félkatonai rendőrség, támogatta a tüntetéseket, és egyes esetekben sisak nélkül még a tömeg élére is álltak:

https://www.europereloaded.com/french-cops-march-with-the-people-in-massive-anti-pass-demonstrations-video/

A francia katonaságon belül van egy nagyon erős pozitív frakció, amely a színfalak mögött dolgozik, és támogatja ezt.

A tüntetéseknek VAN pozitív hatása, és Macron kénytelen volt részben visszavonni az oltási útlevélre vonatkozó rendelkezéseket:

https://summit.news/2021/07/19/macron-forced-to-back-down-on-mandating-vaccine-passports-for-shopping-malls-after-nationwide-protests/

A Fényerők közölték, hogy az orvosi zsarnokság elleni békés tiltakozások támogatják a bolygó felszabadítási folyamatát, és drámaian csökkenthetik az erőszak szintjét, ami az átmenet csúcspontján előfordulhat.

A augusztustól októberig tartó változékony időszakban az Élet virága meditáció szintén nagyon hasznos lesz:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/08/elet-viraga-meditacio-naponta.html

Az Eris-Plútó kvadrát augusztustól októberig tartó időszakának közepén a Fényerők bizonyos fontos műveletei befejeződnek, és szeptember 18-a körül a sötét erők végre elkezdhetik elveszíteni hatalmukat a fizikai síkon, a bolygó felszínén.

Egy kis célzás:

https://www.ingersolllockwood.com/john-mcafee-dead-man-switch-triggered/

Két kulcsfontosságú ország van ebben a folyamatban, Franciaország és az Egyesült Államok.

Érdekes módon Martin Armstrong szeptember 23/24-én fordulópontra számít Franciaországban:

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/is-a-revolution-coming/

Ez a fordulópont még NEM az Esemény pillanata.

Az Egyesült Államokban bizonyos dolgok zajlanak a színfalak mögött, amint azt ebben a - részben megbízható - jelentésben olvashatjátok:

https://realrawnews.com/2021/07/u-s-military-holding-white-house-for-trumps-return/

Az Ellenállás közölte, hogy nem Trump fog visszatérni a Fehér Házba az Esemény idején. Inkább egy ideiglenes átmeneti kormányt alakítanak, amíg az Esemény után a logisztikailag lehetséges leghamarabb új választásokat nem tartanak.

A Fehér Ház hamis másolatáról szóló információk helyesek, és számos forrás megerősítette őket:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/full-scale-duplicate-white-house-built-on-u-s-military-base-fake-white-house-for-a-fake-president

Egyre többen vannak tisztában azzal, hogy mindössze két vállalat, a Black Rock és a Vanguard ellenőrzi a globális pénzügyi eszközök nagy részét:

https://humansarefree.com/2021/05/only-two-companies-control-the-planet.html

http://endoftheamericandream.com/3-giant-financial-companies-that-the-global-elite-use-to-control-88-of-the-corporations-listed-on-the-sp-500/

A Black Rock a Világgazdasági Fórum Great Reset ( A Nagy Újraindítás) tervei mögött álló pénzügyi erő:

http://www.williamengdahl.com/englishNEO18June2021.php

És tömegesen vásárol ingatlanokat az emberektől azzal a céllal, hogy "ne legyen semmid és légy boldog":

https://off-guardian.org/2021/07/31/whats-really-behind-the-war-on-home-ownership/

Szerencsére a Black Rockról és az aljas terveikről szóló tények elérték a fősodratú médiát, amely máris tiltakozásokat generált:

https://www.zerohedge.com/markets/follow-money-striking-coal-miners-rally-outside-blackrocks-nyc-offices

A valódi ok, amiért a sötét erők annyira sietnek a Nagy Újraindítással, az az, hogy félnek a pólus váltástól.

https://www.naturalnews.com/2021-08-01-bombshell-interviews-john-moore-military-knowledge-of-civilization-ending-global-event.html

Amint megkapom az erre vonatkozó engedélyt, közzé fogom tenni az információkat a közelgő pólus váltásról és a frissített Felemelkedési Tervről.

A Fény győzelme!

Magyar Cobra Csoport