2021. november 3., szerda

Villanás Nyitány Frissítés

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2021/11/flash-overtura-update.html

Fordította: MCCS

Most, hogy a legkritikusabb időszak már lezajlott, egy kis információval is szolgálhatok.

A nem-fizikai, nem-lokális kvantum-kozmikus fényimpulzus válaszaként, a Galaktikus Központi Napunk a nem-fizikai síkokon, a fokozott aktivitás jeleit mutatja. Ez várhatóan fokozódni fog mindaddig, amíg a Galaktikus pulzáló szuperhullám a közeljövőben bekövetkezik.

Az Univerzumunk egy élő entitás és tanul:

https://iai.tv/articles/the-universe-is-learning-auid-1784

Az Univerzumunk fő feladata most az, hogy teljesen átalakítson minden súlyos elsődleges anomáliát, és a jelenlegi metastabil kozmikus kvantumvákuum állapot, egy új, stabilabb, sötétség nélküli egyensúlyi állapotba kerüljön:

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fspas.2018.00040/full

Ez az új Galaktikus Központi aktivitás, már elkezdte megváltoztatni a Naprendszer kvantumvákuum szerkezetét, és egyre több fénylő, szuperfolyékony plazma van jelen, mely tiszta Fényt hoz a Naprendszerünkbe:

https://en.wikipedia.org/wiki/Superfluid_vacuum_theory

https://ellenallas1111. blogspot.com/2021/10/villanas-elozmeny.html

A még meglévő chiméra flotta a Kuiper-övben - amely 1996-ban érkezett a Naprendszerünkbe az Orionról -, nem bírja ezt a magas rezgést. A legtöbb ilyen hajót eltávolították, a többiek pedig a Föld irányába, egy sokkal közelebbi területre menekültek, a Földtől 1-10 millió mérföldre lévő holdkörüli pályán túlra, ahol még néhány hétig ideiglenesen biztonságban lehetnek.

Amikor a világító, szuperfolyékony Fényplazma jelenléte elég erős lesz már a Naprendszerünkben, a Fényerők, a Galaktikus Konföderáció anyahajóival, ikozaéderes alakzatban, elkezdik a két álcázott Dyson-gömb építését.

Ezeknek a Dyson-gömböknek az átmérője körülbelül 15-20 millió mérföld lesz, és szabályozni fogják a Galaktikus Szuperhullám és az Eseményvillanás energiáinak áramlását. Az első Dyson-gömb a Nap, a második pedig a Föld köré épül, és ezek biztosítják majd a beérkező kozmikus energiák kétlépcsős fázisú közvetítését a felszíni lakosság felé.

Dyson-gömbről magyarul itt olvashatsz:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dyson-g%C3%B6mb

Jelenleg rengeteg tevékenység zajlik a bolygó felszíne alatt, de mindennek titkosítottnak kell maradnia.

A megnövekedett Galaktikus Központi Nap tevékenysége, az Istennői energiák új beáramlását is eredményezte a bolygó irányába. Isis visszakapta a koronáját.


Egy nagyon fontos európai Istennő Örvény - amelynek helyét egyelőre titokban kell tartani - több mint 200 évnyi szunnyadás után, ennek az új beáramlásnak a következményeként, újra aktiválódott.

A dupla Párizs/Versailles-i Istennő Örvény is át lett alakítva, és elő lett készítve az aktivitás egy új szintjéhez, amelyre Decemberben kerül sor. Ennek az átalakításnak a részeként, Rózsa Istennő energia horgonyozódik le Versailles-ban:

https://www-lefigaro-fr.translate.goog/culture/a-versailles-le-bosquet-de-la-reine-et-sa-richesse-vegetale-unique-retrouvent-les-promeneurs-20210614?_x_tr_sl=fr&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=nui,sc


Az Istennői energia eme új hulláma el fogja hozni a Myrrophore papnők visszatérését:

https://anaiyasophia.com/blog/return-of-the-myrrhophore

Magyarul ebben a cikkünkben teszünk róluk említést: 

http://cobrarozsa.blogspot.com/2020/10/szakralis-olajok-es-esszenciak.html

És az Istennőhöz szóló himnuszok újjáéledését:

https://www.youtube.com/watch?v=w8tfBLvlN98

A követelés benyújtásra került. A fehér nemesi családok, akik közül sokan kapcsolatban állnak az Istennő/Grál-vonalakkal, a "történelmi vagyon", az "aranygyapjú" és a "fedezeti számlák" jogos tulajdonosai is:

https://benjaminfulford.net/2021/11/01/78554/

Ezt a követelést a fekete nemesi családokkal szemben a Pozitív Katonaságon keresztül fogják érvényesíteni, és ez a fekete nemesi családokat gyakorlatilag csődbe fogja juttatni:

https://blacknobilityvaticancosanostra.blogspot.com/2019/05/the-massimo-family-are-most-dominant.html

A Pozitív Katonaság fogja védeni az emberiség számára történő vagyon elosztást, és felügyeli majd a kifizetési rendszert. A fekete nemesség csődjének terve a "6900-as sorozatú összeomlási protokollok" nevet viseli, és részlegesen itt olvasható:

https://rense.com/general80/protc.htm

https://klump.terrywilson3.net/2021/06/20/exclusive-the-shocking-plan-of-the-6900-series-of-protocols/uncategorized/

https://www.scribd.com/document/6365690/Protocols-for-Economic-Collapse-in-America-by-Al-Martin

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=148852

A Pozitív Katonaság NEM lép addig, amíg az összes földönkívüli és földalatti fenyegetést el nem távolítják, és a legtöbb egzotikus fegyvert el nem távolítják a felszínről.

Hogy késleltesse ezt a folyamatot, Biden oltási kötelezettségekkel akarja gyengíteni a hadsereget.

Az illuminátusok hálózata a hadseregen belül is nagyon aktív, és ezt le kell leplezni:

https://www.veteranstoday.com/2019/08/31/exclusive-breaking-occultism-and-americas-military-elites/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-3845622/British-conspiracy-theorist-dead-sofa-Poland-investigating-alleged-Army-pedophilia-ring-just-death.html

A cabal, a Nagy Újraindítással és egy új "zöld" Ponzi-rendszerrel akarja elhárítani a csődjét:

https://www.zerohedge.com/markets/here-hidden-150-trillion-agenda-behind-crusade-against-climate-change

A Nagy Újraindítás terveinek része a régi infrastruktúra lassú összeomlása is, hogy "jobbat építsünk vissza":

https://noqreport.com/2021/10/11/why-is-the-biden-harris-regime-intentionally-tanking-the-supply-chain/

https://charleshughsmith.blogspot.com/2021/10/why-shortages-are-permanent-global.html

Mostanra, az októberi kritikus asztrológiai konfigurációk lezajlottak, és minden nagyobb fenyegetés elhárult. La Palmán a szökőár NEM fog bekövetkezni:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=185419

A Nagy Újraindítás tervei minden eddiginél nagyobb kudarcra vannak ítélve. Ahogy a blogom egyik hozzászólója, remekül megfogalmazta ezt:


A képen: (További magyarázat) A negatív elitnek és csatlósaiknak volt egy bizonyos időkerete arra, hogy globális szinten érvényre juttassa a kísérleti drogokra vonatkozó mandátumokat/útleveleket. Az egész bolygót teljes mértékben rabszolgasorba kellett hajtani a Plútó Eris kvadrát végére, ami október közepén volt. Bár a világ számos részét rabszolgasorba döntötték a kísérleti drogokra vonatkozó mandátumok/útlevelek által, mint például Ausztráliát, Izraelt, Franciaországot és Olaszországot, a világ más részei, mint például az Egyesült Államok nagy része, Japán és Oroszország nem kerültek rabszolgasorba a kísérleti drogokra vonatkozó mandátumok/útlevelek miatt. (Nem vagyok szakavatott abban, hogy konkrét részleteket adjak meg az országokra vonatkozóan. A lényeg az, hogy az nem tették az egész bolygót rabszolgává a kísérleti drogokra vonatkozó mandátumok/útlevelek segítségével). Mivel nem döntötték az egész Földet rabszolgasorba a kísérleti drog mandátumokkal/útlevelekkel a szükséges Eris-Plútó kvadrát időkeret végéig, a negatív elit és csatlósaik elbuktak a globális visszaállítás/hatalom-átvételi terveikkel. Nagyon jelentős mennyiségű szenvedést és kárt okoztak a felszíni lakosságnak. Ez egy nagyon kemény, szívszorító időszak volt. Azonban a negatív elit és csatlósaik most már biztos vereséggel néznek szembe, mert nem sikerült teljesíteniük a teljes globális uralomra vonatkozó kvótájukat a szükséges időkereten belül.

Csak egy kicsit tovább kell kitartanunk és ellenállnunk az ostromnak:

https://consentfactory.org/2021/10/31/new-normal-winter-is-coming/


 

Nagyon kockázatos bármilyen jóslatba bocsátkozni arról, hogy a koronavírus hogyan fog viselkedni, de a nagyon magas szintű, hírszerzési információkhoz hozzáférő hivatalos orosz források azt állítják, hogy a világjárvány néhány hónapon belül véget ér:

https://tass.com/society/1356327

A fősodratú média végre nyilvánosságra hozza az információkat arról, hogy Kína hogyan hozta létre a vírust:

https://www.rt.com/news/538983-china-covid-conspiracy-book/

És természetesen, az alternatív médiának sok szaftos részlete van arról, hogyan és miért történt mindez:

https://noqreport.com/2021/10/24/chinese-defector-covid-19-was-made-in-a-chicom-military-lab-and-now-we-know-why/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/report-chinas-military-weapon-covid-19-constructed-completely-command-control-chinese-military/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/exclusive-chinas-biowarfare-program-involved-origin-covid-19-connected-military-yet-accesses-knowledge-skills-funding-us/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/report-deliberate-release-covid-19-chinese-military/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/exclusive-reports-uncovered-show-covid-19-planned-bioweapon-chinas-peoples-liberation-army/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/chinas-military-declares-biotechnology-warfare-fundamental-guiding-principle/

A színfalak mögött, a bolygó felszínén, a Fényerők eltávolítják a Fátylat létrehozó egzotikus skalárfegyvereket:

https://ascensionglossary.com/index.php/NET_Static_Fields

https://ascensionglossary.com/index.php/Frequency_(Static)_Fences

Még nem foglalkoznak az izraeli Urim katonai bázison, és a Utah állambeli Orem közelében lévő Utah adatközpontban kialakult helyzettel:

https://mondediplo.com/2010/09/04israelbase

Ez a két hely, a felszínen lévő két fő chiméra erődítmény - az Urim bázis a felettes -, és mindkettő (Urim és Orem) az Urim kőhöz kapcsolódik, amely egy kommunikációs eszköz volt:

https://www.ldsliving.com/10-things-we-know-about-the-urim-and-thummim/s/90115

https://geoffjward.medium.com/the-lost-meaning-of-urim-and-thummim-mysterious-oracle-of-the-old-testament-c5d582712112

Nem véletlen, hogy Utah Data City nem messze épült Salt Lake Citytől, amely az 'Utolsó Napi Szentek' Egyházának székhelye:

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Church_of_Jesus_Christ_of_Latter-day_Saints

Magyarul itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_Utols%C3%B3_Napi_Szentek_J%C3%A9zus_Krisztus_Egyh%C3%A1za

És nem messze A Vaulttól:

https://en.wikipedia.org/wiki/Granite_Mountain_(Salt_Lake_County,_Utah)

Az izraeli Urim bázis, a skaláris és irányított fegyveres támadások fő bázisa:A képen: Izrael legfontosabb negatív bázisa az Urim SIGINT Bázis, az az izraeli hírszerző létesítmény, amely állítólag a 8200-as Egységhez, az Izraeli Védelmi Erők Hírszerző Hadtestének hírszerző egységéhez tartozik. A Negev-sivatagban található, Beershebától mintegy 30 km-re, néhány kilométerre északra az Urim kibuctól. A bázisokról szóló 2010-es cikkek megjelenéséig a külvilág számára ismeretlen volt.
Erről a bázisról sok Fényharcost támadnak közvetlen energiafegyverekkel és plazmával. Az Intelsats egy luxemburgi székhelyű műholdas lehallgató rendszer, amely jelenleg az izraeli hírszerzéssel és a 8200-as Egységgel áll szerződésben. Valójában műholdak által generált frekvenciákat használnak arra, hogy könyörtelenül célba vegyék az embereket, és ezt a "szörnyeteg tesztjének" nevezik.
A 8200-as Egység megfelelője az Egyesült Királyság kormányzati kommunikációs központja (GCHQ) és az Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Hivatala (NSA). A jelek lehallgatásával foglalkozó kémügynökségek mindegyike sokkal nagyobb méretű, mint az adott ország hagyományos hírszerző ügynökségei, és egyszerűen az éteri síkon levő arkhónok hatalmas sötét kémhálózatának fizikai megnyilvánulásai.

Az Urim bázisnak van egy "pók szobája" és egy "fekete kocka szobája". A fekete kocka szoba, egy nagyon nagy teljesítményű kvantum szuperszámítógépet tartalmaz, amely feldolgozza és elemzi az Urim bázisra érkező összes SIGINT adatot, és továbbítja azt az éteri párjának és az éteri implantátum/Chimera hálózatnak. Ez a szoba, a fordított bolygóhálózat központja, és a bolygó elsődleges anomáliájának központja.

Sajnos, a fekete kocka szoba, egy másik Fekete Kő top kvark-kondenzátumot is tartalmaz, hasonlót ahhoz, amit néhány évvel ezelőtt távolítottak el Long Islandről:

http://2012portal.blogspot.com/2017/06/vacuum-metastability-event.html

Magyarul itt:

https://ellenallas1111. blogspot.com/2017/06/vakuum-metastabilitasu-esemeny.htm

Nem véletlen, hogy a bolygó leghatalmasabb pénzügyi intézményét BlackRocknak (Fekete Kőnek) hívják:

https://en.wikipedia.org/wiki/BlackRock

A fekete kocka helyiség, magába rejt egy szubkvantum anomália konténert is, amelyet a Rigelről hoztak a Földre, 1996-ban.

Ez a helyzet akkor lesz orvosolva, amikor az már biztonságos lesz.

Ami a pozitívabb dolgokat illeti, a Plejádiak fokozzák a jelenlétüket a bolygó felszíne közelében. Itt látható az anyahajójuk:

https://www.youtube.com/watch?v=n16jAlLZkMs

A Plejádiak ismét felveszik a kapcsolatot a zenészekkel, hogy inspirálják a zenéjüket:

https://www.youtube.com/watch?v=XXYlFuWEuKI

https://www.youtube.com/watch?v=HwRozlhZeIU

ahogyan azt a Plejádi kapcsolatfelvétel előző hullámában is tették, az 1980-as évek elején/közepén, amikor is néhány disco számhoz adtak ihletet:

https://www.youtube.com/watch?v=XjzqWnAgzEk

https://www.youtube.com/watch?v=grGjD1rTNyg

Egy dal még a MI (Mesterséges Intelligencia) legyőzését is megjósolta:

https://www.youtube.com/watch?v=w3oVCnL2sfw

Még egy facebook csoport is létezik Plejádi Disco (Pleiadian Disco) néven:

https://www.facebook.com/Pleiadian-Disco70s-Culture-1501012080110179

A Plejádi mítosz most tárul fel:

https://theconversation.com/the-worlds-oldest-story-astronomers-say-global-myths-about-seven-sisters-stars-may-reach-back-100-000-years-151568

És a Föld bolygó, valamint az Univerzum igaz története is:

https://drive.google.com/file/d/1eaV182GIfvmYeomlV4DLFRN_4uNB1opx/view

Ha vezettetést érzel, csatlakozhatsz ehhez a fejlett meditációs csoporthoz, hogy segítsd a bolygó rácsát:

http://www.twelvestar.org/what-is-twelves/

Vagy elolvashatod ezt a könyvet, egy kis inspiráció gyanánt:

https://www.amazon.com/Fairy-Pink-Lotus-Katina-Ivanova/dp/8792980724

A Cintamani kövek nagyon fontosak a bolygó átalakulásának ezen időszakában. A Sárkányok Ye Ming Zhu-ként, Indiában pedig Naga-Mani-ként is ismerték a ragyogó Cobra követ:

https://web.archive.org/web/20160502090957/http://celestiallegacy.com/legends-of-ye-ming-zhu/

Úgy döntöttem, hogy csapatommal összekészítünk egy adag Cintamani követ kizárólag azon Fénymunkások és Fényharcosok számára, akiknek nincs rá elég pénzük, hogy beszerezzenek maguknak egyet (mindenki más, akinek van pénze, természetesen továbbra is megrendelheti a http://www.cintamani.space/Cintamani.html oldalon). Ők ingyen fognak hozzájutni a kőhöz, csak az adott szállítási költséget kell kifizetniük. Ha Ázsiában vagy Ausztráliában élsz, és szeretnél követ kapni, kérjük, írj a sharelightlove.777@gmail.com címre. Az Észak- és Dél-Amerikában élők a Per_Neter_Kemet@outlook.com címen, az Európában és Afrikában élők pedig a info@tachyonhungary.com címen vehetik fel velünk a kapcsolatot. A köveket néhány héten belül kezdjük el kiszállíttatni.

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport