2022. április 14., csütörtök

Sedna, a törpebolygó hatása

Drága Csillagmagok! <3 :)

Március közepétől egészen április 24-ig egy igencsak kritikus és kihívásokkal teli időszakban van részünk, idézet Cobrától:

"A Fényerők most a lehető legnagyobb sebességgel tisztítják a kvantum és szubkvantum anomáliát a magasabb mentális síkon, és amint ez megtörtént, elkezdik a szubkvantum anomália tisztítását a fizikai síkon, ami az egész művelet legkockázatosabb része."

Csatolok a Síkokról egy képet, ha még valaki esetleg nem ismeri, azon látható a magasabb mentális sík. 


A szaggatott vonalak a képen rendellenes plazma síkot jelentenek, ami elválasztanak a Forrástól és zűrzavart okoznak a férfi-női kapcsolatokban, erről már olvashattok több alkalommal is a csoportban, hiszen mindez összefügg az implantátumainkkal is. Az egész eltávolítása azért nehézkes, mert toplet bombákkal van összekapcsolva és már csak ez az egy réteg maradt meg:

"Ugyan az összes plazma toplet bombának vége, még mindig maradtak toplet bombák kvantum szuperpozíciós állapotban, emberi implantátumokkal összekötve, amelyek a rács alapvető inverziós hálózatának kvantum szuperpozíciós csomópontjaiként szolgálnak, amik a Mátrix-konstrukció gerincét képezik a bolygó felszínén.

Ezek a toplet bombák nem jelentenek nagy problémát, mert sokkal könnyebb kitisztítani őket, mint a plazma toplet bombákat, és a drakonida flottákkal együtt ki lesznek tisztítva.

Ha fel szeretnéd gyorsítani és meg szeretnéd könnyíteni ezt a folyamatot, elvégezheted az implantátumok háromszögelési gyakorlatait:


https://www.welovemassmeditation.com/2020/05/crack-the-matrix-implants-triangulation-exercises.html

Magyarul itt:A szubkvantum anomáliát még tavaly említette Cobra:

"A legfőbb dolog, ami a Konföderációs flotta haladását lassítja, az az úgy nevezett szubkvantum anomália. A szubkvantum anomália, a kvantum anomália részét képezi, mely az egész univerzumon keresztül kiterjed aranyában/méretében kisebb mint a Planck hossz (10 a mínusz 35-diken méter) és semmilyen módon nem észlelhető az úgynevezett transzplancki cenzúra-felvetés.

Megj.:Transzplancki cenzúra felvetés - Azon az elképzelésen alapul, hogy egy konzisztens kvantumgravitációs elméletben a szubplancki kvantumfluktuációknak kvantumosnak kell maradniuk, és soha nem lehetnek nagyobbak a Hubble-horizontnál, és nem fagyhatnak meg a táguló univerzumban.

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a Fényerők nem tudják érzékelni, még Felemelkedett állapotukban sem, csupán találgatni tudnak a következményeit illetően, miután az elkezdi kifejteni a hatását olyan objektumokra, melyek meghaladják a Planck hosszt, ami lényegében, minden részecske és hullámforma, ami megtalálható az univerzumunkban. Az Orioni sötét erők tudósai, sok évezreden és néha több millió éven keresztül, kísérleteken átívelve tanulmányozták azt, hogy hogyan indítsanak be szubkvantum anomáliát úgy, hogy azok rendellenes hatásokat hozzanak létre az univerzumunkban. Az egész univerzumban, ez csak egy nagyon vékony kvantum ködöt tud termelni. Mivel ez a bolygó felszínéhez közel van, komoly kvantum anomáliát indít be ami jelentősen akadályozza a Konföderációs Flotta előrehaladását és általánosságban véve, jelentősen csökkenti a Fényerők hatékonyságát. Teljes mértékben kezelik ezt a problémát és a javulás jelei erre vonatkozóan már megmutatkoztak."

A kvantum anomáliát így tisztítják meg:

"A Galaktikus Konföderáció flottája, legfőképp az Ashtar parancsnokság, a Plejádi és a Szíriuszi flotta egyre közelebb kerül a bolygó felszínéhez, a Mjölnír (kvantum ágyú) fegyvereket pedig most a Földközeli pályán vonultatják fel ikozaéder formában, hogy tovább folytassák a kvantum anomália, valamint a sötét erők összes exotikus fegyverének kitisztítását a bolygó minden felszíni és felszín alatti rétegében, a fizikai és nem-fizikai síkokon is.
A Mjölnír főleg az éterikus skaláris fegyver hálózatot veszi célba, amelyet az Orioni sötét erők az 1996-os invázió során hoztak létre."

Még egy fontos idézet, ami összefügg a jelenlegi helyzettel, az a Sedna törpebolygóval kapcsolatos:

"Ebben az időszakban történik majd az elsődleges anomália nagyon intenzív tisztulása. Ugyanebben az időszakban alkot a Plútó pontos trigont a Sednával. A Sedna olyan kisbolygó, amely asztrológiai értelemben a Platóni éves precessziós ciklust jelenti, mivel 11 390 éves keringési ideje nagyjából a precessziós ciklus felének felel meg. Energetikai szempontból a Sedna a Galaktikus Központi Naphoz és annak rendszeres pulzálásához kapcsolódik, amely nagyjából 12 800 évente történik. A Sedna Plútó trigon nagyon erőteljes aspektus, amely elkezd minket harmonikusan bevezetni a következő galaktikus szuperhullámba, mely a közeljövőben következik majd be."Egy pár gondolat a Sednáról:

"2021. július - 2024. április
Amint azt korábbi cikkeinkben már feltártuk, a Sedna törpebolygó a nagy veszteségekkel, a szélsőséges materializmussal, az ellopott vagyonnal, a jogtalanul szerzett nyereséggel, a kapzsisággal és a globalizációval hozható összefüggésbe. Továbbá az élelmiszerhiány, a globális ellátási láncok problémái, a veszélyeztetett fajok kihalása és a természet elleni bűnökkel.
A Sedna 2026-ig a Plejádokkal is együtt fog állni, ami azzal jár, hogy vissza kell engedni a női elveket, mint például az egészséges érzés, érzékelés, érzelmek és intuíció, valamint a Lélek Énnel való kapcsolat megteremtése; mint Isteni Lény, aki emberi tapasztalatokkal rendelkezik.
A Sedna az idő látszólagos lelassulásával is összefügg, vagy az idő megállásának érzésével... lehetővé téve a Lélek keresését...
Ez a pihenés, az elvonulás és a csend időszaka, és az élet szürreális érzést kelt, mintha az ember az élet egy látszólag alvás/alvásszerű fázisában lenne.
A Sedna az asztrológiában a hatalmi kérdések felülírásáról és a tehetetlenségről szól.
Jelenleg óriási félelem van a hatalom elvesztésétől..."

Drága Csillagmagok, még egy utolsó megjegyzés a végére, ha megengeditek. A Fényerők Cobrán keresztül azt kérik, hogy foglalkozzunk azzal, hogy ezekben a rendkívüli időkben is megtaláljuk a belső békét valamilyen szinten és hogy fejlesszük az együttérzésünket. Az együttérzésről szóló cikkből egy kis részlet:

"Gondoskodás fókusz - Kollektív együttérzés
Kezdd csendes légzéssel, miközben a hála érzéseit sugárzod valaki vagy valami iránt. Ez segít megnyitni és felmelegíteni a szívünket, és emeli a rezgésünket.
Most sugározd a szívből jövő, őszinte gondoskodás és együttérzés érzéseit a bolygó energetikai mezejére, hogy segítsd enyhíteni az emberek által átélt kihívásokat.
Most lásd magadat, amint gyakorlod, hogy az ítélkezést, a frusztrációt és a tolerancia hiányát mások és önmagad iránti együttérzéssel helyettesíted. Ne feledjétek, hogy az együttérzés magában foglalja annak megértését, hogy a legtöbb ember a neveltetésük, tudatosságuk és stressz-túlterheltségük szerint a legjobbat teszi, ahogy csak tudja.
A több egymást követő napon való gyakorlás, segít lehorgonyozni ezt az értékes szokást, és megelőzi a sok stresszt.
Képzeld el, hogy az emberiség által átélt folyamatos válságok fokozzák a kollektív együttérzés szívbeli felébredését, ami új lehetőségeket tár fel az emberiség és a bolygónk számára.
Zárjuk azzal, hogy kollektív együttérzésünket küldjük mindazoknak, akik jelenleg stresszesek és nehézségek között szenvednek, beleértve az embereket, az állatokat, a fákat és az egész természetet.
Hálás köszönet a törődésért."Ha vezettetést érzel, akkor szánj erre egy picike időt a mindennapjaidban. Szeretettel ölelünk benneteket: Anikó, Anika, Icus, Ági, Csilla, Kata és Viki 🥰🌹💗