2022. július 31., vasárnap

Sürgős üzenet a felszíni lakosságnak

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2022/07/urgent-message-to-surface-population.html

Fordította: MCCS

Július 31-én és augusztus 1-jén nagyon erőteljes hármas Mars - Uránusz - Holdcsomópont együttállás következik:

https://melpriestley.ca/explosive-liberation-the-astrology-of-the-2022-mars-uranus-north-node-conjunction-in-taurus/

https://jessicadavidson.co.uk/2022/06/20/uranus-and-mars-conjunct-north-node/

A cabal megpróbálja felhasználni ezt az energiát egy új világháború megteremtésére.

Még mindig próbálják az orosz-ukrán konfliktust egy szélesebb körű háborúvá fokozni Oroszország és a NATO között, ezért továbbra is szükség van az Oroszország és a NATO közötti békéért végzett meditációra:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/06/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/07/frissites-2022.html

Nancy Pelosi tajvani látogatása miatt újabb gyors eszkaláció következik be július 31-augusztus 1-jén az USA és Kína között:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/pelosi-leading-delegation-asia-taiwan-stop-not-clear

https://www.zerohedge.com/geopolitical/china-holds-live-fire-drills-taiwan-us-carrier-group-nearby-pelosis-plane-en-route

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/china-armor-headed-to-fujian-across-from-taiwan-navy-starts-live-fire-drills-in-taiwan-strait


Ezért a Fényerők arra kérnek minél több embert, hogy mostantól kezdve minden teljes órában végezze el a következő meditációt augusztus 2-nak végéig (a saját időzónája szerint):

1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy ezt a meditációt arra használod, hogy stabilizálod a kapcsolatot és békét teremtesz Kína, az Amerikai Egyesült Államok és Tajvan között.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy ragyogó fehér fényoszlopot, amely a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétoszlik az univerzum összes galaxisának Központi Napjához, majd áthalad a mi galaxisunkon, belép a Naprendszerünkbe, áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó összes lényén, és a testeden keresztül a Föld középpontjába áramlik.

5. Hívd be Pleroma, Ízisz, Doumu és Kuan Yin Galaktikus Istennőket. Hívd be az Istennő energiáit az univerzum minden szegletéből, hogy ereszkedjenek le a szárazföldi Kína és Tajvan fölé és küldjék a kozmikus szeretet rózsaszín energiáit mind a szárazföldi Kínára, mind Tajvanra. Képzeld el, hogy a rózsaszín Élet Virága gömb körbeöleli a szárazföldi Kínát és Tajvant, fenntartva az örök békét és harmóniát e két régió között.

6. Képzeld el a kozmikus szeretet rózsaszín fényét, amely a Kozmikus Központi Napból kiáradva a testeden keresztül a Föld középpontjába áramlik. Képzeld el, hogy ez az isteni rózsaszín fény betölti a fizikai, plazma, éteri, asztrális és mentális testedet. Most emeld fel mindkét kezed, tenyérrel előre. A kezeid segítségével küld ezt az isteni rózsaszín fényt a szárazföldi Kína, az Amerikai Egyesült Államok és Tajvan magas rangú politikusainak és katonatisztjeinek, hogy döntsenek úgy, hogy fenntartják a békét és a harmóniát e két régió között.

Az Istennő békét akar, és béke lesz!

Vezetett magyar meditáció itt elérhető:

https://www.youtube.com/watch?v=nOr8CNxk3iM


Cobra frissítette a posztját:
SÜRGŐS FRISSÍTÉS:
Számos hírszerzési forrás azt állítja, hogy Nancy Pelosi augusztus 2-án Tajvanra látogat, és érkezése Tajpejbe várhatóan augusztus 2-án (magyar idő szerint) hajnali 4 óra körül lesz:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/08/rt-2022-08-01-taiwans-media-makes.html?fbclid=IwAR2bkA3iQLwXA2QMv9hEvhCeU3HLvdjJvLzUwUx_uNflid9-B8QZRtc4nOc

A konfliktus csúcsidőszaka augusztus 1-jén magyar idő szerint 17 óra és augusztus 2-án 19 óra között lesz, az óránkénti békemeditációnk különösen fontos ebben az időablakban.

Ui.: A Fényerők nagyon fontos műveletei zajlanak a színfalak mögött, beszámolok róla amennyit és amikor tudok.

Magyar Cobra Csoport