2023. március 13., hétfő

Sürgős! Meditáció a Pénzügyi Rendszer Stabilizásáért 4 óránként

Eredeti bejegyzés itt:


Fordította: MCCS

Néhány nappal ezelőtt a Fekete Nemesség egyik frakciója, felhasználva a JP Morgant, előidézte az USA 18. legnagyobb bankjának, az SVB ( Silicon Valley Bank) banknak az összeomlását:


Ez nagyon hasonlít azokhoz a fejleményekhez, amelyek a pénzügyi rendszerben közvetlenül a koronavírus kitörése előtt történtek:


Magyarul itt:


Az SVB összeomlása már most késedelmet okozott az Etsy kifizetésekben:


És bankpánik tört ki a First Republic Banknál, amely a következő napokban várhatóan víz alá kerül, valamint több más banknál is:A mobiltelefonok korában a bankpánik nagyon gyorsan terjedhet, és akár már holnap (március 13-án, hétfőn) zavart okozhat a pénzügyi rendszerben, amint a történet megjelenik a tömegmédiában, és az embertömegek felismerik a helyzet lehetséges súlyosságát:


Frissítés Hétfő Március 13:

A Fed vasárnap este beavatkozott, és mentőcsomaggal foltozta be a pénzügyi rendszert, hatékonyan megakadályozva ezzel a hétfői tömeges bankrohamot:


A válságnak még nincs vége, a First Republic Bank az összeomlás szélén áll:


Ha ez a bank összeomlik, talán drasztikusabb beavatkozásra lesz szükség a Fed részéről. Egyes források azt állítják, hogy a fertőzés nem fog továbbterjedni a már bajban lévő amerikai kereskedelmi bankokon kívül. Más források szerint a Credit Suisse is bajban van:


Ha a válságot nem sikerül gyorsan megfékezni, a JP Morgan-frakció megpróbálja majd felhasználni arra, hogy több bankot elnyeljen, elhallgassa az Epstein-botrányhoz fűződő kapcsolatukat, és a kormányt szigorú tőkeáramlás-ellenőrzés bevezetésére, majd a válság végső megoldásaként a CBDC-k bevezetésére fogja rávenni. Tehát azok, akik most a pénzügyi rendszer összeomlását kívánják a la JP Morgan, nem tudják, mit kérnek:


A digitális jegybankpénz (CBDC = Central Bank Digital Currency) nevéből fakadóan jegybank (központi bank, nemzeti bank) által kibocsátott, teljes mértékben digitális pénz. Digitális valuta, illetve e-valuta néven is használjuk.

Idézet a fenti angol nyelvű cikkből: 

"BATTLEFORWORLD.COM | 2023. március 12. (frissítve): A CBDC-ket (Central Bank Digital Coins - Központi Banki Digitális Érmék) könnyen fegyverként lehetne felhasználni az amerikai állampolgárok elleni kémkedésre - mondta Tom Emmer képviselő. Szerinte a programozható központi banki digitális valuta bevezetése az Egyesült Államokban megfoszthatja az amerikai állampolgárokat pénzügyi magánéletüktől, arról március 9-én beszélt a washingtoni székhelyű liberális agytröszt, a Cato Institute előtt.

Emmer kifejtette, hogy a programozható CBDC "könnyen fegyverré válhatna", mint kémkedési eszköz, többek között "a politikailag népszerűtlen tevékenységek megfojtására." "Ahogy a szövetségi kormány igyekszik fenntartani és kiterjeszteni a pénzügyi ellenőrzést, amelyhez hozzászokott, a központi banki digitális valuta ötlete egyre nagyobb teret nyer az Egyesült Államok hatalmi intézményeiben, mint a kormány által ellenőrzött, programozható pénz, amely könnyen fegyverré tehető, megfigyelési eszközzé".

Ha az Egyesült Államok kormánya bevezeti a "Központi Banki Digitális Érméket", akkor nem kell többé aggódni a Wells Fargo, a Bank of America, a Silicon Valley Bank stb. miatt, mert nem fognak létezni. Az új bank a Federal Reserve lesz, és a Federal Reserve tulajdonosai az érintett uralkodó elit családok, mint például azok, akik a JP Morgan Chase-t stb. birtokolják. A nagybankok csak el fognak tűnni azáltal, hogy összeolvadnak a szemünk elől, és egyetlen szuperbankká válnak. Az emberek pedig a Federal Reserve-en keresztül fogják a bankszámláikat vezetni. - A Federal Reserve-nek nincs alkotmányos felhatalmazása arra, hogy bevezessen egy CBDC kriptopénzt, mégpedig azért, mert a Federal Reserve-nek nincs alkotmányos felhatalmazása bankjegyek nyomtatására. Csak az USA Kongresszusa engedélyezheti a pénznyomtatást, és ezt az USA alkotmánya tartalmazza. Az USA államai pedig csak arannyal és ezüsttel fizethetik az adósságukat, és ez is benne van az alkotmányban. A Federal Reserve alkotmányellenes. - Vannak, akik még mindig azt hiszik, hogy az Egyesült Államok demokrácia. A demokrácia a csőcselék uralma. És ez a csőcselék egy nagyon kis csőcselék, egy elit csőcselék. Az elit csőcseléke, amely a kormányon kívülről irányítja az Egyesült Államokat."

A Fényerők NEM akarják a rendszer durva összeomlását. Annak fokozatos és kiegyensúlyozott összeomlására törekszenek, a tudatosság növekedésével párosulva, ami a pozitív Pénzügyi Újraindításhoz vezetne.


                                    A képen: St. Germain és az Ibolyaláng

Ezért arra kérnek minél több embert, hogy március 12-én, vasárnap 23 órától kezdődően, majd a következő 72 órában 4 óránként, tehát naponta 3 órakor, 7 órakor, 11 órakor, 15 órakor, 19 órakor és 23 órakor végezze el a következő meditációt.

Frissítés március 20-án, hétfőn:

A Fényerők azt kérik, hogy aki vezettetést érez, az folytassa ezt a meditációt naponta, magyar idő szerint 16:00-kor. Ennek a meditációnak NEM az a célja, hogy mesterségesen fenntartsuk a régi pénzügyi rendszert, hanem az, hogy Fényt hozzunk bele, hogy amikor az összeomlás bekövetkezik, az a lehető legpozitívabb módon történjen, és hogy a sötét erők NE éljenek vissza vele a CBDC-k bevezetésével. A régi rendszer összeomlása meg fog történni, és amikor ez megtörténik, akkor azt a lehető legjobb módon kell megtenni.

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy ezt a meditációt arra használod, hogy Fényt hozz a Globális Pénzügyi Rendszerbe, és hogy stabilizáld azt.

3. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

4. Képzeld el, amint a St. Germain Ibolyaláng megtisztítja a jelenlegi pénzügyi rendszerben érintett összes embert és intézményt, különösképpen a JP Morgant, a Federal Reserve-öt, a most bajban lévő kereskedelmi bankokat és az emberek tömegeit. Az Ibolyaláng lecsillapítja a félelmeiket.

5. Képzeld el, ahogy ragyogó fehér Fény árad mindenkire, az összes pénzügyi intézményre és a jelenlegi pénzügyi rendszer minden helyzetére.

A Fény Győzelme!

Megj.: A facebook-ot az Eseménykor a Fényerők le fogják kapcsolni, de a Telegram pl. meg fog maradni, ahogy azt Cobra a legutóbbi, Párizsi Felemelkedés Konferencián is közölte. Ráadásul a facebook állandóan törli a csoportjainkból a bejegyzéseket, nem enged posztolni, elveszi az ott lévő oldalaink tulajdonjogát, ezért úgy döntöttünk, hogy a Telegramon létrehozunk egy új Magyar Cobra Csoportot. Aki szeretne csatlakozni, legyen kedves letölteni számítógépre, telefonra vagy tabletre az alkalmazást innen:
https://telegram.org/, majd utána csatlakozhat a csoportunkhoz, aminek a Meghívó linkje itt érhető el:
https://t.me/+ZP7aR6CYK0s4MzJi
Szeretettel várunk benneteket! 💗