2023. május 22., hétfő

Helyzetjelentés és Cobra Konferencia Japánban

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2023/05/situation-update-and-cobra-conference.html

Fordította: MCCS

A Fényerők jól haladnak az éteri sík tisztításával, és ezzel kapcsolatban hamarosan jó hírek várhatóak.

A szubkvantum anomália tisztázása is halad bizonyos fokig.

A fizikai biochipek sokkal problémásabbak, legalábbis ezen a ponton. Ezek a fő felügyeleti eszközök, amivel a chiméra a felszíni lakosságot irányítja:


Ezek a biochipek érzékelnék a Fényerők bármilyen fizikai beavatkozását a felszínen. A személy, akivel felvették a kapcsolatot, először nagyon boldog lenne, de a megnövekedett rezgési frekvenciája a biochipről érkező videó- és hangjelzéssel együtt riasztaná a DARPA gödörben lévő chiméra központi számítógépet.

Azonnali lépéseket tennének az érintett egyén rezgésfrekvenciájának csökkentésére, akár az egyén eltávolításával DEW (Directed Energy Weapon - Irányított energiafegyver) elektroplazmával által kiváltott szívroham révén, akár egy autóbaleset megrendezésével, akár az adott egyén szeretteinek eltávolításával, vagy bármilyen hasonló módon. Ez az egyik fő oka annak, hogy a Fényerők nem lépnek kapcsolatba a felszínen élő egyénekkel.

A másik ok az aszimmetrikus megtorlás (aszimetrikus megtorlás vagy hadviselés: másnéven gerilla harcmodor vagy partizán háború vagy terrorizmus - ártatlanok ellen irányuló támadás, háború). Ha egy Fénymunkással kapcsolatba lépnének, a sötét erők azzal fenyegetnek, hogy több ezer másiknak ártanának, vagy akár meg is ölnék.

Ha nem fizikai kapcsolatra kerül sor, vagy ha egy bizonyos személy túlságosan megemeli a rezgési frekvenciáját, a fizikai biochip ezt is érzékeli, és automatikusan csökkenti az egyén rezgését úgy, hogy a köldök biochipen keresztül elektrosokkokat vált ki. A köldök biochip a körülményektől függően 20 és 130 volt közötti elektrosokkokat képes előidézni. Ezzel egyidejűleg az agy homloklebenyében lévő két biochip erős mágneses mezőt hoz létre, amely álmosságot, agyködöt és zavartságot okoz. Így a fizikai biochipek nagyon hatékony rabszolgahajtó mechanizmust képviselnek, amely kontrollálja a felszíni lakosságot.

Ráadásul a biochipek olyan tudatmódosító vegyi anyagokat szintetizálnak, amelyek álmosságot (homloklebenyi biochipek) okoznak és félelmet (köldök feletti biochip) keltenek.

Ezen felül a homloklebenyi biochipek figyelik az agyi aktivitást, és ultrahangon keresztül kommunikálnak más biochipekkel és a DARPA központi számítógépével, a köldök biochip pedig infrahangon keresztül folyamatosan elnyomja a rezgési frekvenciát.

A fizikai síkot a mobiltornyokkal, magukkal a mobiltelefonokkal és a wi-fi hálózatokkal létrehozott skalárhálózaton keresztül tovább felügyelik és irányítják:

https://www.popularmechanics.com/technology/security/a42575068/scientists-use-wifi-to-see-through-walls/

https://interestingengineering.com/innovation/see-through-walls-using-wi-fi-routers

A következő réteg az ionoszféra fűtőberendezéseinek globális hálózata:

https://climateviewer.org/history-and-science/atmospheric-sensors-and-emf-sites/maps/haarp-ionospheric-heaters-worldwide/

https://worldwidescience.org/topicpages/m/mobile+ionospheric+heaters.html


A következő réteg pedig a Space Force (Űrparancsnokság - korábban Air Force Space Command - Légierő Űrparancsnokság) felügyeleti hálózata, amely észleli és eltávolítja a karanténba való behatolási kísérleteket:

           A képen: Légierő Űrparancsnokság - Világméretű helyszínek


      A képen : 8. Űrfigyelmeztető Repülőszázad - Nem haladhatnak át

A Fényerők elmagyarázták nekem, hogy mindez hogyan kapcsolódik az Esemény időzítési dinamikájához:

A grafikon első görbéje (1. jelöléssel) a felszíni társadalom entrópiáját mutatja. Ez az entrópia az idővel növekszik, mivel a fizikai karantén olyan zárt rendszer, amely nem érintkezik külső pozitív földönkívüli fajokkal.

A második görbe (a grafikonon 2-es jelöléssel) az Esemény entrópiáját mutatja. Ez az entrópia az idő múlásával csökken, mivel a sötét erők egyre több olyan megtorló mechanizmusa szűnik meg, amelyek az Esemény idején lépnének működésbe (például a toplet bombák).

Mindkét görbe találkozik egy bizonyos időpontban, amely a grafikonon körrel van jelölve. Ebben a pillanatban a felszíni társadalom entrópiája meghaladja az Esemény entrópiáját, és ez az a pillanat, amikor az Esemény beindul. Az aktuális pillanat a grafikonon X-szel van jelölve.

Ha az Esemény idő előtt beindulna, a szimulációk szerint a világ számos részén összeomlana az elektromos hálózat és az élelmiszer-elosztási lánc, amit csak 1-2 hét alatt lehetne kezelni. Továbbá a Fényerők nem lennének képesek teljesen blokkolni az összes biokémiai fegyvert, amelyeket a sötét erők szabadítanának fel az utolsó erőfeszítésükkel, hogy megtartsák az irányítást. Ez sok halálesethez és mérhetetlen szenvedéshez vezetne, és sokak számára bemocskolná az Esemény élményét:

https://www.amazon.com/Blackout-Novel-Marc-Elsberg/dp/1492654418

Ahogy a blogom egyik kommentelője fogalmazott:


Mindazonáltal az óvatos közzététel egyre elterjedtebbé válik:

https://www.militarytimes.com/off-duty/military-culture/2023/03/09/pentagon-ufo-chief-says-alien-mothership-in-our-solar-system-possible/

Hiteles és megbízható utasításokkal az evakuáláshoz a Pólus váltás pillanatában, amelyek az alternatív médiában elérhetők:

https://www.ournewearthnews.com/best-planetary-evacuation-instructions-via-ashtar-all-children-will-be-lifted-he-who-hesitates-warning-remain-calm-do-not-panic-cataclysms-will-begin-abruptly-without-warning-beam-is-like-hu/

A Világegyetem ciklikus természetének tudatosítása lassan eléri a fősodrású tudományos közösséget:

http://amazingastronomy.thespaceacademy.org/2022/09/another-universe-existed-before-ours_22.html

https://www.space.com/dark-energy-2nd-big-bang-research

És még annak tudatában is, hogy a Kozmikus Ciklus végén vagyunk:

https://www.space.com/end-cosmic-expansion

A kvantumingadozások egyszerű magyarázatával:

https://bigthink.com/hard-science/nothing-exist-quantum-foam/

A Fény Portál Aktiválása után egyre többen értik meg a Tömegmeditációkat kiegyensúlyozott és pozitív nézőpontból:

https://massmeditationmap.blogspot.com/2023/04/common-questions-confusions.html

És végül, az Istennői energia visszatér a bolygó felszínére. A Rózsa Rendje ismét aktívabb:

https://www.youtube.com/watch?v=F_UCqJhGr4Y

És egyre több ember hoz létre fizikai Istennő templomokat. Ha már létrehoztál egy ilyen templomot, akkor az alábbi weboldalon közzéteheted:

https://goddess-temple.earth/en/

Ebben a gyönyörű könyvben találhatsz egy kis inspirációt:

https://www.amazon.com/dp/8797377163/ref=mp_s_a_1_1?keywords=9788797377161&qid=1677199941&sr=8-1

Vagy a korábbi Cobra-interjúkban:

https://notionlaybare.wordpress.com/2023/03/01/all-the-interviews-of-cobra-from-the-resistance-movement/

A franciául beszélők is találhatnak itt inspirációt:

http://portail.myqnapcloud.com:7575/

Bárki kaphat gyógyulást a Havi Felemelkedett Mester és a Csillagsugarak gyógyító ülésein:

https://www.golden-ages.org/2016/12/23/monthly-ascended-masters-stellar-healing-rays-remote-healing/

https://www.youtube.com/watch?v=peh4j2kQm0s

Vagy optimalizáld a személyes idővonalat ezzel a meditációval:

https://ascendliberation.blogspot.com/2023/04/personal-optimal-timeline-meditation.html

És kapcsolódj az ÉN VAGYOK jelenléttel a fejlett ATVOR spirituális technológia segítségével:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbGGI786rvjo2iSxvmjIkPwj


Mindenkit szeretettel várunk július 8-án és 9-én Kiotóban, Japán legerősebb Sárkány Örvényében megrendezésre kerülő Felemelkedési Konferenciánkra:

https://conference-japan.net/

A Fény Győzelme!

Megj.: A facebook-ot az Eseménykor a Fényerők le fogják kapcsolni, de a Telegram pl. meg fog maradni, ahogy azt Cobra a legutóbbi, Párizsi Felemelkedés Konferencián is közölte. Ráadásul a facebook állandóan törli a csoportjainkból a bejegyzéseket, nem enged posztolni, elveszi az ott lévő oldalaink tulajdonjogát, ezért úgy döntöttünk, hogy a Telegramon létrehozunk egy új Magyar Cobra Csoportot. Aki szeretne csatlakozni, legyen kedves letölteni számítógépre, telefonra vagy tabletre az alkalmazást innen:
https://telegram.org/, majd utána csatlakozhat a csoportunkhoz, aminek a Meghívó linkje itt érhető el:
https://t.me/+ZP7aR6CYK0s4MzJi
Szeretettel várunk benneteket! 💗