2023. december 4., hétfő

Rövid Közlemény a Felszíni Lakosságnak

Eredeti bejegyzés itt: 

https://2012portal.blogspot.com/2023/12/a-short-notice-to-surface-population.html

Fordította: MCCS

Egy bizonyos Drákó entitást, akit ezen a bolygón Henry Kissinger néven ismertek, már elvittek a Galaktikus Központi Napba feldolgozásra, és a következő meditációra már nincs szükség:

https://www.welovemassmeditation.com/2023/11/time-sensitive-meditation-to-escort-henry-kissinger-into-the-galactic-central-sun.html

Az eredeti Szentségtelen Négyesből már csak egy van, és a Szentségtelen Ötös új, kibővített listája a következő négy személyre csökkent: Dick Cheney, Bill Gates, Anthony Fauci és Klaus Schwab.

A Fény győzelme!

Megj.: A facebook-ot az Eseménykor a Fényerők le fogják kapcsolni, de a Telegram pl. meg fog maradni, ahogy azt Cobra a legutóbbi, Párizsi Felemelkedés Konferencián is közölte. Ráadásul a facebook állandóan törli a csoportjainkból a bejegyzéseket, nem enged posztolni, elveszi az ott lévő oldalaink tulajdonjogát, ezért úgy döntöttünk, hogy a Telegramon létrehozunk egy új Magyar Cobra Csoportot. Aki szeretne csatlakozni, legyen kedves letölteni számítógépre, telefonra vagy tabletre az alkalmazást innen:
https://telegram.org/, majd utána csatlakozhat a csoportunkhoz, aminek a Meghívó linkje itt érhető el:
https://t.me/+ZP7aR6CYK0s4MzJi
Szeretettel várunk benneteket! 💗