2017. június 26., hétfő

GoldFish "Felemelkedés Kerekasztal" beszélgetés COBRA részvételével - 2017.02.17

Eredeti bejegyzés:

Fordította: Takács Anikó, Pálinkás Árpád


Azért vagyok itt, hogy teljesítsek egy küldetést

2017. február 17-én készült ez a 79. GoldFish beszámoló. Louisa és Steve vendége Cobra, Alfred Lambremont-Webre, Rob Potter, Mary Rodwell, Dr. Maree Batchelor és Benjamin Change Ungerman volt ezen a fantasztikus konferencián a Felemelkedésről ezen Fénymunkások részvételével, szakterületükről, kutatásaikról, gyógyításukról, művészetükről, zenéjükről, filozófiájukról, a Felemelkedés logisztikai, ezoterikus és spirituális kilátásairól. A vendégek kihangsúlyozzák a Felemelkedéssel kapcsolatos bizonyítékaikat és személyes tapasztalataikat. Cobra felszólítja a hallgatóságot, hogy vegyenek részt egy fontos meditáción 2017. február 26-án.
Louisa - Különböző fogalmunk van arról, mi is a Felemelkedés. Itt van pl. a bibliai meghatározás, amiről nem gondolnám, hogy az a Felemelkedés. Arra kértem vendégeinket, hogy készüljenek fel egy 5 perces összefoglalóval és beszéljenek nekünk a Felemelkedésről az ő szakterületük és kutatásuk szempontjából, mit mutatnak a kutatásaik és milyen személyes tapasztalataik vannak ezzel kapcsolatban. Cobra-val kezdem. Cobra, nyilvánvalóan kitejedt munkát végzel a Felemelkedéssel kapcsolatban és sokan ismernek a nézőink közül. Tudnál nekünk beszélni arról, mi a helyzet a Felemelkedéssel és pontosan mit tapasztalnak az emberek? Milyen bizonyítékok vannak arra vonatkozólag, hogy ez valóban zajlik?
Cobra - Két dologról van szó. Az első a planetáris és a kozmikus Felemelkedési folyamat. Ez egy nagy kozmikus változásnak az eredménye, ami jelenleg amiatt zajlik, hogy lezárultak bizonyos hatalmas kozmikus ciklusok, ami az egész Univerzumban tükröződik. Aztán ezek a változások galaxis szerte megmutatkoznak abban, hogy növekszik a Galaktikus Központi Nap aktivitása, ami a Naprendszerünkben és szerte a bolygónkon is tükröződik.
Ennek a hatalmas kozmikus változásnak az egyik része az, hogy megtisztul minden sötétség. A másik pedig azoknak az új kozmikus energiáknak a beáramlása, melyek jelenleg is felkészítenek minket a valódi Felemelkedési folyamatra. A valódi Felemelkedési folyamat nem kezdődhet el azelőtt, mielőtt a bolygónk felszabadul a sötétség alól. Szóval tulajdonképpen amit jelenleg tapasztalunk, az az a belső tisztulás, melyben az összes külső és belső sötétségnek meg kell tisztulnia.
Az Esemény pillanatában megkezdjük a megfelelő bolygószintű Felemelkedési folyamatot. Ez a Felemelkedési folyamat nem ugyanaz, amit sok faj megtapasztalt a múltban, egyszerűen azért, mert ez a globális Felemelkedési folyamat valójában minden sötétség végét jelenti. Kozmikus szinten fontos ez az Esemény. Ez az egész történet egyik oldala. A másik oldala az egyéni folyamat. Minden egyes személy ezen a bolygón saját egyéni megtapasztaláson fog keresztülmenni. Néhány embernél ez a Felemelkedésben fog kicsúcsosodni. A személyes Felemelkedés tulajdonképpen az az átmenet, melyben a külső, személyiség alapú lény lélek-alapú lénnyé változik.
A tudatosság átalakulását jelenti a 3. vagy 4. dimenziójú tudatból 5. vagy több dimenziójú tudattá. Ez azt jelenti, hogy akik végigmennek ezen a folyamaton, többé már nem csak merő fizikai lények lesznek, hanem fénylények leszünk akik ezt a fényt minden gondolatunkon, érzésünkön és kapcsolatunkon keresztül fogjuk megteremteni. Szóval az egyéni Felemelkedési folyamat az Esemény pillanatában fog elkezdődni. Előtte felkészülési szakaszokban vagyunk. Sokan közülünk rengeteg spirituális munkát végzett, saját technikákkal, meditációkkal. Sok embernek volt mély spirituális élménye, melynek során hatalmas belső átalakulási folyamatokon mentek keresztül és elengedték a hamis hitrendszereiket. Ez mind csak felkészülés az igazi dologra.
Louisa - Milyen valódi bizonyítékunk van erre? Szóval azt mondod, hogy az embereknek megvannak a saját egyéni spirituális tapasztalataik. Arra gondolsz, hogy az embereknek több testen kívüli élményük van, mint pl. az asztrális síkon vagy valami ilyesmi?
Cobra - Az embereknek sokféle élményük van, amibe beletartoznak a testen kívüli élmények, spirituális látomások, az érzékelésük kitágul. Tulajdonképpen a tudat kitágulásáról van szó. Nem csak maga a szellemi megértés ez, hanem valami sokkal mélyebb dolog, ami túlmutat magán a szellemi megértésen. Ez valami olyan, ami globálisan történik és függetlenül attól, hogy valaki egy nagyváros közepén él vagy egy sivatagban, az emberek érzik, hogy valami történik. Valami szokatlan, valami nem hétköznapi zajlik. Ez az érzés csak a jelenleg beáramló új kozmikus energiák visszatükröződése.
Steve - Én is elmondhatom, hogy két szinten történik ez az egész. Szakmai szinten, zenészként, olyan érző emberekkel találkozom, akik folyamatosan fellépnek a zenéjükkel, a másik szinten pedig találkozom a közönséggel vagy emberekkel az utcán és számomra eltérő a tudatosságuk. Az emberek egyik csoportja kétségbeesetten jár terápiákra és megváltoztatják magukat. Aztán van egy másik csoport, akik méginkább lekötődtek a negativitásban. Mit mondanál ezzel kapcsolatban, Cobra?
Cobra - Tulajdonképpen jelenleg az történik, hogy ez az energia felfed és felnagyít minden létező dolgot. Szóval bármi is lett elhanyagolva korábban, most a felszínre kerül, hogy látható legyen. Szóval úgy tűnik, hogy a fény egyre fényesebb és a sötétség egyre erősebb, mert ez a végső polarizációs szakasz és mindenhol ez történik.
Steve - Szóval te is a polarizáció szót használod. Én az eltérő szót, de az emberek egyre inkább kezdenek megvilágosodni vagy éppen egyre negatívabbak, igaz?
Cobra - Nem egyre negatívabbak, hanem egyszerűen arról van szó, hogy az a negativitás, ami mindig ott volt, most csak felszínre kerül. Úgy is mondhatnám, sok elfojtott érzelem és negativitás van a legtöbb ember energiamezőjében, ami korábban soha nem került felszínre és ez most mind egyszerre szabadul fel, mert folyamatosan elérjük a Végső áttörés előtti kiterjedést.
Steve - Szóval az a legegyszerűbb, ha fejlesztjük magunkat, vagy ha továbblépünk, megtisztítjuk magunkat a negativitástól. Ez segít másoknak is.
Cobra - Tulajdonképpen nem mondanám, hogy minden negativitást engedjünk el, inkább úgy fogalmaznék, hogy próbáljunk meg annyit eltávolítani, amennyit tudunk és az Esemény Végső Áttörése segít majd eltörölni a maradékot.
Steve - Köszönöm.
Louisa - Úgy tűnik, egyre több letartóztatást láthatunk, néhány olyan letartóztatás zajlik, amiről már beszélsz egy ideje. Úgy tűnik egy kicsit lassú, de úgy látod, hogy felgyorsul majd a közeljövőben?
Cobra - Amit jelenleg látunk, még nem az igazi. Úgy mondanám, hogy ez a gyorsulási folyamat kezdete. Mert amikor a tényleges dolog megtörténik, amikor meglesz a Végső Áttörés, a dolgok rendkívül gyorsan fognak zajlani. Az embereknek akkor majd meg kell tapasztalni ezt. Nem fogják azt mondani, hogy túl sokáig tart, mert mikor a cabal tagjait letartóztatják, a dolgok napok alatt fognak megtörténni és maximum pár hét alatt vége lesz, de még nem tartunk ott.
Ami jelenleg zajlik, az a Föld körül lévő energiarácsért folyó csata és amikor ennek vége, elindulhatnak a változások. Az egzotikus fegyverek, a toplet bombák eltávolításáról beszélek. Ennek meg kell történnie a nagy letartóztatások előtt, mert a cabalt a chimera csoport támogatja, őket pedig a negatív földönkívüliek és mindezt teljesen meg kell szüntetni. El kell kerülnünk a közös háborúkat és hasonló forgatókönyveket a bolygó felszínén, szóval előbb ezekkel kell foglalkozni és akkor megtörténhet az áttörés.
Louisa - Köszönjük.
Louisa - 12 genetika, 12 földönkívüli faj. Ennek a 12 földönkívüli fajnak vagyunk a csúcspontja. Miért nem tapasztaljuk meg ezt a Felemelkedést, melynek során az összes DNS-ünk aktiválódik? Miért nem érezzük, hogy ezeknek a fajoknak a keverékei vagyunk? El tudnád nekünk mondani?
Cobra - Alapvetően az a helyzet, hogy sokan, akik jelenleg emberi lényként inkarnálódtak, különböző csillagrendszerekben szereztek tapasztalatot, mielőtt erre a bolygóra érkeztek. Amikor a rezgésfrekvenciájuk elér egy bizonyos szintet, hozzá fognak férni az ezekből a csillagrendszerekből megmaradt emlékezetükhöz. Ez jelenti a globális felébredés kezdetét, ami jelenleg zajlik. Nem csak arról a 12 csillagrendszerről van szó, hanem sokkal, sokkal többről.
Louisa - Ha Simon Sparks itt lenne, elmagyrázná nekünk, hogy a Felemelkedés a DNS-ek összekapcsolását jelenti, melyeket manipuláltak és szétválasztottak. Tudnál ehhez hozzáfűzni valamit?
Cobra - Nem csak a DNS-ről van szó. A DNS csak a fénytest Fényének fizikai megnyilvánulása, fizikai közvetítője. Ennek a valódi forrása azonban a fénytestben lévő lélek tudatossága. Nem fókuszálnék túlságosan a fizikai testre és a DNS felépítésére. Ami sokkal fontosabb, az a lélek jelenlétével, a fénytestben lévő ÉN VAGYOK JELENLÉTTEL való kapcsolat.
Louisa - Cobra, szerettelek volna megkérni, hogy szólj valamit te is ahhoz hozzá, amit Marie mondott a gyógyszerekről, valamint a felemelkedésről.
Cobra - A gyógyszeripart a cabal hozta létre különféle célokkal.Először is, hogy még több pénzt nyerjenek azon embereken, akiket mesterségesen megbetegítenek. Másodsorban, hogy az embereket, az emberi testet biokémiai stressznek tegyék ki, annak érdekében, hogy meggátolják a rezgésszint emelkedését. Igaz, hogy bizonyos gyógyszerek segíthetnek egyes esetekben, egyes betegségek tüneteinek enyhítésében, de az esetek többségében a betegség egyfajta belső blokk megnyilvánulása, vagy éppen az emberi testbe való mesterséges beavatkozás eredménye. Az új gyógyászat, ami bolygószerte épp most van születőben, és sok helyen megjelenik, az emberi lény rezgésfrekvenciáján, valamint az emberi tudatnak a fizikai testtel való kapcsolatán alapszik. Ez az egészség visszaállításának a kulcsa és az egyik energiamező is ide tartozik, ami a plazma síkot jelenti és ez kulcsfontosságú az emberi test egészségének helyreállításában. Ez a válasz az első kérdésre.
Louisa - Ez az elgondolás, amit Alfred mondott az Avatárokról, arról te mit gondolsz? Hozzáfűznél valamit ahhoz, amit Alfred mondott, hogy egy lélek több avatárban is létezhet?
Cobra - Alapjában véve, a lélek egy darabja inkarnálódik egy olyan testbe, amit avatárnak nevezhetünk, és a lényeg, hogy ezt az inkarnálódott darabot visszakapcsoljuk a teljes lélek tudathoz. A mi időérzékünk bizonyos módon időbeli pontokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a múltból a jövőbe, valamint magasabb dimenziókba mutat. Rendkívül nehéz több avatárral is rendelkezni egyazon pillanatban. Az igaz, hogy a forrás, mely több lélekdarabra oszlott szét, azt választotta, hogy a teremtés különböző aspektusait tapasztalja meg ezeken az avatárokon keresztül, ezeken a testeken keresztül, melyeket univerzumszerte láthatunk.
Louisa - Benjaminnak igaza van, túl sokáig tart ez a folyamat.
Benjamin - A dualitásnak és minden szenvedésnek az az alapvető szerepe, hogy megtudhassuk, mi az, amit akarunk, azáltal, hogy megtapasztaljuk, mi az, amit nem akarunk. Nagyon világosan megmutatták nekünk, mi az, amit nem akarunk. Milyen lépéseket teszünk előre, hogy a következő szintre juthassunk, és elérjük, amit akarunk? Kollektíven. Mit teszünk? Hogyan érjük el azt a szintet? Most hogy már világosan látjuk, mi az, amit nem akarunk, valójában hogyan jutunk el a következő lépésig, mikor annyi agymosott ember létezik, amiről ők nem is tudnak?
Cobra - Mindenekelőtt elmondanám, hogy tudnod kell azt, amit nem tudunk, annak érdekében, hogy tudjuk, mit akarunk. Ha kapcsolatban állunk önmagunkkal, akkor tudjuk, mit akarunk. A belső hangunk tudja mindig, ha belülre figyelünk, és tudjuk, mit akarunk. Ahhoz, hogy ezt meg is teremtsük, követnünk kell azt a víziót, követnünk kell azt az álmot. Legyünk elég bátrak és kövessük életünkben ezt az álmot, függetlenül attól, mit mond a világ, vagy a főnökünk, vagy hogy mit mondanak tanáraink az iskolában, függetlenül attól, amit a cabal, vagy a média mond. Ha követjük ezt az álmot, folyamatosan teremteni fogunk.
Louisa - Cobra már korábban is mondta, fordulj befelé és találd meg az igazi célodat, az igazi lelkedet, igazi önvalódat. Ezzel tudnak az emberek segíteni.
Cobra - Igen, természetesen, hiszen, ha tudod ki vagy, akkor légy, aki vagy. Megváltoztathatod a szabályokat.
Nem bonyolítanám a dolgokat. Tudd, hogy ki vagy. Légy őszinte a tekintetben, hogy ki vagy te, és akkor tudni fogod, hogy ki is vagy.
Rob - Egyik helyzetjelentésedben említetted a brutális támadásokat. Nekem volt már részem ilyenben.Nem tudom, hogy másokkal is történt-e már ilyen, de feküdtem az ágyamban hajnali 2-3 körül, és azt hallottam, hogy "te szerencsétlenség vagy, miért élsz egyáltalán ezen a bolygón, miért nem végzel magaddal". Ilyenek az általános megtapasztalások? Hatalmas tisztítás zajlik jelen pillanatban. Beszélnél nekünk kicsit ezekről a skaláris támadásokról?
Cobra - Különböző rétegei vannak ezeknek a támadásoknak. Az egyik réteg, mely jelenleg a legkomplexebb is, a legerősebb Fényharcosokat és Fénymunkásokat célzó támadások, melyek az utóbbi hetekben rendkívüli mód erősnek bizonyulnak. Ez azért van, mert pillanatnyilag egy energiaháború zajlik a bolygónkon. Ez a csata, ez a háború most érte el a csúcspontját, ez az oka annak, hogy a másik oldal beveti minden fegyverét, az összes elektronikus energiafegyvert, és skaláris technológián alapuló fegyvert amennyire csak lehet, hogy megállítson bennünket. Nem fognak sikerrel járni. Ezek a támadások rendkívül kellemetlenek, brtuálisak, nem könnyű túlélni őket.
Louisa - Miért nem kapnak több támogatást a fénymunkások Cobra?
Cobra - Ez egy nehéz kérdés, az egyik legnehezebb. Az igazság az, hogy még mindig fennáll a túszhelyzet. A Föld felszínén élő összes ember jelen pillanatban a démoni erők túsza. A Fényerők szépen haladnak előre, de még nem sikerült áthatolniuk a felszínhez közeli legbelsőbb rétegeken, ezért nem állunk teljes védelem alatt. Mindent meg kell tennünk, hogy megerősítsük, és a lehetőségekhez mérten egyensúlyban tartsuk az immunrendszerünk, valamint amennyire csak lehet, védjük magunkat ebben a kihívásokkal teli időszakban, mielőtt az Áttörés megtörténik.
Louisa - Sok akadályt látsz még?
Cobra - Alapvetően amit én látok, azok nem akadályok. Egy végső, mindent eldöntő csatát látok. Nem tudom, meddig fog ez még eltartani, de most vagyunk a végső összecsapás periódusában. Nem tudom, meddig fog még tartani, de benne vagyunk ebben a folyamatban.