2019. január 22., kedd

MennybuborékokA Fény Visszatérése meditációnak óriási sikere volt. 1 és 2 millió között volt azon emberek száma, akik értesítést kaptak a meditációról és 300000 és 400000 között volt azok száma, akik ténylegesen részt vettek, így többszörösen meghaladtuk a kritikus tömeget:

A Kozmikus Központi Napból érkező energia elérte a bolygó felszínét és ez az energia visszafordíthatatlanul le lett horgonyozva.
Ez jelentős mértékben megváltoztatta az elsődleges anomália felépítését szerte a bolygó felszínén és beléptünk a Kompressziós Áttörés következő fázisába, az ún. nukleációs fázisba:

A nukleációs fázis két dinamikus rendszer közötti fázisátmenet egy nagyon fontos fázisa és éppen ma léptünk be a planetáris és kozmikus felszabadítási folyamat e fázisába:
(Magyarul itt olvashatunk magáról a nukleációról: http://www.vilaglex.hu/Lexikon/Html/Nukleaci_.htm - a szerk.)
Mostantól Mennybuborékok kezdtek kialakulni a karantén Földön belül a Kozmikus Központi Napból érkező közvetlen beavatkozás következtében. Ez csak azért volt lehetséges, mert a meditáció alatt a kollektív tudatunk egy lencseként működött, hogy összegyűjtse a Kozmikus Központi Nap fényét a bolygó felszínén. A jövő civilizációi legnagyobb valószínűséggel erre úgy fognak tekinteni, mint e bolygó tudati evolúciójának meghatározó pillanatára:
A Mennybuborékok a tiszta Fény olyan területei, melyek függetlenül léteznek minden anyagtól, ami a 11. dimenziós bránvilág tér-idő kontinuumában lett megteremtve. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy kis területek vannak a fizikai és a nem-fizikai anyagban a bolygó felszínén, melyek elérhetetlenek a sötét erők számára. Ez a Fény Visszatérésének valódi jelentése.
(A bránelméletről ebben a cikkben lehet többet olvasni: https://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%BArelm%C3%A9let - a szerk.)
Ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy mostantól sokkal könnyebb lesz megteremteni és elérni a Fényt az életünkben. Azt jelenti, hogy kiléptünk az Ellenállási fázisból - ahol a caballal küzdöttünk - az Áttörési fázisba, ahol egyszerűen megvalósítjuk Új Valóságunkat, miközben nyugodtan megfigyeljük, hogy a régi világ hogy omlik össze saját entrópiájának súlya alatt, anélkül, hogy beszippantódna saját drámájába, és mégis Fényt sugározva minden helyzetre.
A Mennybuborékok (az alábbi szimuláción pirossal jelölve) a karantén Föld poklában fognak növekedni (az alábbi szimuláción fehérrel jelölve) addig, amíg az Áttörés (az Esemény) megtörténik:
Most pedig itt az ideje, hogy olyan információkat tegyek közzé, ami néhány ember számára sokkoló lehet, de mélyen belül már tudtátok ezt.
Az Eseményt követően egy bizonyos ponton fizikai pólusváltás lesz a Föld forgástengelyében, amit az fog kiváltani, hogy a Napunk egy mikronóvává/T-Tauri csillaggá fog válni, amit a Kozmikus Központi Nap és a Galaktikus Központi Nap aktivitása fog kiváltani:
Majd a beindított Nap egy óriási plazmahullámot fog kibocsátani, ami elő fogja idézni a földkéreg elmozdulását, a forgástengely el fog mozdulni és mintegy 1,6 km magas szökőárhullámot fog előidézni:
Ez az 1,6 km magasságú szökőárhullám hatékonyan meg fogja tisztítani a bolygó felszínét minden olyan tisztátalanságtól, ami még tisztításra szorul. Mondanom sem kell, hogy az összes Fénysziget és Fényterület teljesen érintetlen marad a szökőárhullámtól, mivel ezeket fejlett technológiák fogják védeni, amit majd a pozitív fajok fognak nekünk adni az Esemény után.
Mivel mindez csak néhány évvel az Esemény után fog megtörténni, nincs mitől félni.
Hasonló szoláris plazma esemény történt a precessziós ciklus felénél, 12900 évvel ezelőtt, de nem volt ilyen nagymértékű és nem történt fizikai pólusváltás:
A cabal tagjai érthetően idegesek, mivel tudják, hogy nincs hová rejtőzniük és ezért fejlesztettek ki különféle titkos űrprogramokat abban a hiú reményben, hogy elmenekülhetnek az események elől.
Kitalálták a globális felmelegedésről szóló átverést is, hogy így tusolják el az igazságot a közelgő pólusváltásról.
"Igen, én is látom... de senki nem akar beszélni róla!"
A közelgő pólusváltás az egyik legnagyobb titkuk, amit próbálnak rejtegetni. De fény derül az igazságra és az a mágneses kibillenés, ami a fizikai pólusváltás előjele, már jelenleg is zajlik:
A másik titok, amit a cabal megpróbál elrejteni az az, hogy a női és a férfi polaritás közötti interakciók egy toroid elektromágneses mezőt hoznak létre, ami beindítja a kundalini energiát, ami a planetáris felszabadításhoz vezet.
Mivel a jezsuiták arra irányuló terve, hogy az emberi szexualitást elnyomják, elbukott, új tervet eszeltek ki. Depolarizálni akarják és össze akarják zavarni a női és férfi szexuális identitást oly módon, hogy népszerűsítik a nemi identitászavart:
Úgy, hogy a férfiakat "elnőiesítik":
(A témáról itt olvashatunk: https://www.joy.hu/gillette-reklam-109612 - a szerk.)
Valamint oly módon, hogy a nőket "elférfiasítják".
A jezsuiták annak érdekében, hogy a nőket "elnőietlenítsék" és szexuálisan elgyengítsék, az elmúlt néhány évtizedben médiakampányokat is szerveztek arra, hogy népszerűsítsék a nők számára a hónalj- és szeméremszőrzetük leborotválását:
A hónalj- és szeméremszőrzet azzal az alapvető női erővel van kapcsolatban, amit a jezsuiták és a Fekete Nemesi családok el akarnak pusztítani.
Olyan mérgező higiéniai termékeket is kierőszakoltak, ami a nőkben felborítja a hormonális egyensúlyt:
Tiszta, torzulásoktól mentes aktív elektromos férfi energiákra és tiszta, torzulásoktól mentes reflektív mágneses női energiákra van szükség a planetáris felszabaduláshoz.
A tiszta aktív férfi energia képezi Thor Kalapácsának a lényegét.
A tiszta mágneses befogadó női energiák egy olyan rezonanciamezőt teremtenek, ami a Kapcsolatfelvételi Parabolaantennát jelenti az Eseményhez.
Együtt alkotják meg a Szent Grált.
Együtt hozzák létre a Lélekcsalád mandalát:
Itt az ideje, hogy a felszíni lakosság legfelébredettebb tagjai a Lélek szemszögéből tekintve kezdjék el kialakítani a Lélekcsalád kapcsolatokat. Ez a folyamat már megkezdődött. Erről hamarosan további instrukciók lesznek közzétéve.
A Lélekcsalád mandalák a Fényszigeteken kezdenek el majd élni. A Fényszigetek kialakításának folyamata már megkezdődött, és már folyamatban vannak projektek Ázsiában, Európában, Afrikában és Amerikában. Erről hamarosan további instrukciók lesznek közzétéve.
"A káosz belsejében épült a Szeretet temploma"
A Lélekcsalád mandalák és a Fényszigetek, olyan Mennybuborékok, melyek a jelenlegi felszíni körülményeken belül, de annak poklával párhuzamosan jönnek létre. Akkor nyilvánulnak meg, amikor elég Fény van jelen. Most van itt ennek az ideje.
Személy szerint azt a vezettetést kaptam, hogy elkezdjem kialakítani a saját Lélekcsalád mandalámat. Ez a folyamat 2019. január 1. óta felgyorsult a plejádi csillagflotta parancsnokának, Semjasenak az irányítása alatt, aki valójában azon Lélektársak egyike, aki az én Lélekcsalád mandalámhoz tartozik:

A plejádi folotta folyamatosan készíti fel a női Lélektársaimat és Lélekcsaládom női tagjait a bolygó felszínén erre a projektre, oly módon, hogy erős "felfedő" álmokat, víziókat és szinkronicitásokat küldenek nekik, ami felkészíti őket a velem való kapcsolatfelvételre. Számukra ezek az erős spirituális élmények már 2018. márciusában elkezdődtek, a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna protokollok megjelenése óta, de 2019 kezdetén erősödtek fel.
Egy Mennybuborékot fogunk létrehozni, valódi Istennői misztériumokat fogunk lehorgonyozni és felgyorsított Felemelkedési folyamaton megyünk majd keresztül.
Ha vezettetést éreznek, hogy felvegyék velem a kapcsolatot, egy tutanota email címet szükséges létrehozniuk:
És CSAK erről a tutanota email címről írjanak nekem a következő email címre: project501@tutanota.com
A felszíni átlaglakosság részére a blogomon szereplő összes információ szépen össze lett szedve egy könyvben, ami keménykötéses és elektronikus formátumban jelent meg. Ez a könyv nélkülözhetetlen lesz az Esemény időpontjában, mivel lehet, hogy akkor majd zavarok lesznek az elektronikus rendszerekben és az internet nem lesz elérhető egy bizonyos rövid, de kulcsfontosságú időszakban az Esemény környékén. Ez a könyv nagyon hasznos lesz.
A könyvet itt tudjátok megrendelni:

És a Fény Visszatérése meditációról szóló jelentés végére... egy szempillantás alatt... minden ami megtörtént meg nem történt lesz:
A Fény győzelme!