2019. április 5., péntek

Beszámoló a Lélekcsaládok workshopról és bolygószintű helyzetjelentés


Fordította: Nagy Mara Katalin

A budapesti Lélekcsaládok workshopunk rendkívül sikeres volt. A Mátrix bolygó felszíni áttöréséhez sok kulcsfontosságú instrukció sikeresen át lett adva a workshop nagyon felébredett résztvevőinek, ahogy azt azokban a workshopról készült jegyzetekben is láthatjátok, amiket már sok blogon közzétettek:
Sok új jelentkező feljött a színpadra, hogy új Rózsa Rendje csoportokat alakítsanak ki szerte a bolygón.
Instrukciók számukra: ha a csoportodban több, mint 3 ember van, akik rendszeresen találkoznak fizikailag, nyilvánossá teheted a csoportod, hogy még többen tudjanak hozzátok csatlakozni a lakóhelyed környékéről. Ezt úgy teheted meg, ha írsz egy email-t a sotrplanetarynetwork@gmail.com email címre és kéred a felvételed a fő Rózsa Rendje listára, ami itt található: https://www.sisterhoodoftherose.network/groups
A csoporttalálkozókról szóló összes információ itt lett közzétéve:
Eddig több, mint 170 Rózsa Rendje csoport alakult meg bolygó szerte:

A workshopunk során egyéb speciális munkacsoportok is megalakultak, melyek akkor hozhatók majd nyilvánosságra a jövőben, ha a helyzet készen áll erre.
A workshopunk alatt, pontosabban az első nap ebédszünetétől a második nap ebédszünetéig megbolondult a bolygó körül a plazma aktivitás:

Kevesebb, mint 24 órával a workshop után 'véletlenül' ez a cikk jelent meg a Forbes magazinban a karantén Földről:
Egyszerűen fogalmazva, a workshopunk egy óriási repedést teremtett a Mátrixban és az arkhónok a rá következő hetekben megőrültek és kíméletlenül támadták a kulcsfontosságú embereket.
E támadások közül sokat irányított energiafegyverekkel végezték, valamint negatív társadalmi machinációval:
Eközben nyilvánosságra kerülnek a cabal sötét okkult elmeprogramozó tevékenységei és az emberek harcolnak ellenük:
A cabal folyamatosan semmisíti meg a bizonyítékokat, mélyen bepánikolva:
A Kozmikus Központi Fajhoz kapcsolódó források közölték, hogy az a mély kétségbeesés, amely átjárja a bolygó felszínét, tulajdonképpen egy mesterséges intelligencia alapú vészjelzés, amit a cabal sugároz, mert a január 21-i meditációnk után a matematikai jövőjelző modelljeik 100%-os bizonyossággal a bukásukat jósolják.
Ezért SOS hívást generálnak az Univerzum még meglévő összes sötétségéhez, hogy jöjjenek és segítsenek nekik az elkerülhetetlen bukás ellen. Mivel a Naprendszerünkön túlról semmilyen sötét megerősítés nem érkezik a Föld bolygóra, teljes rettegés és pánik kezd elterjedni a cabal legfelső vezetőitől kiindulva - úgy mint a chimera és a fekete nemesi családok - le egészen a cabal középvezetői és talpnyalói felé, ahogy kezdenek ráébredni arra, hogy terveik nem fognak megvalósulni.
Közeleg a bukásuk és ezzel együtt sok változás érkezik. Ez az oka ennek az álomnak:
A chimera csoport valamint a toplet bombák eltávolítása folytatódik. A toplet bombák eltávolítása ahhoz a fázishoz közeledik, ahol "lehetséges lesz a Fényerők bizonyos példátlan intézkedése a nem túl távoli jövőben".
Az egyetlen megjegyzés, ami itt megengedett az, hogy a planetáris felszabadításra vonatkozó Terv 2018. január 27. óta szigorúan titkos és SEMMILYEN ezzel kapcsolatos információ nem lát napvilágot (kivéve a kémműholdakról szóló rövid kiszivárogtatás 2018 augusztusában). Ezért a lepecsételt vádiratokról szóló történetet érdemes fenntartással kezelni:
A Tervet nem fogják az interneten népszerűsíteni. Mindenkit váratlanul fog érni.
A jelenleg folyamatban lévő egyik sarkalatos szituáció a bolygó körül lévő energiarácsért folyó harc a SURFACOM és a fekete nemesi családok között, főleg az Istennői Ley-vonalért folyó harc, ami a bolygó feletti kontroll mesterkulcsát jelenti:

A szíriai Istennő Örvény ezen a Ley-vonalon helyezkedik el és közvetlenül a workshopunk után a nyugati médiában bejelentették Szíriában a Daesh felett aratott győzelmet:

Pontosabb források szerint még mindig van néhány Daesh által ellenőrzött terület Szíriában és Irakban:
Bár a béke végre kezd visszatérni Szíriába:
Fontos megérteni, hogy a Daesh a nyugati (RIIA)/szaudi (Wahhabi) cabal kreálmánya:
Egy másik fontos örvénypont az Istennői Ley-vonalon a kis ország, Szlovénia.
A Frigidus menti csata olyan kulcsfontosságú történelmi pillanat volt, amely sorsfordító hatással volt a nyugati civilizáció számára és i. sz. 394. szeptember 6-án történt a szlovéniai Vipava közelében.
Ez a csata jelentette Eugeniusnak, az utolsó olyan római császárnak a bukását, aki támogatta az Istennői misztériumokat és akit Theodosius győzött le, aki cabal ügynök volt és az arkhónokat felügyelő Ambrosius, milánói püspök parancsainak engedelmeskedett. Theodosius nagy szerepet játszott az Istennői misztériumok teljes eltörlésében oly módon, hogy i. sz. 391-ben olyan törvényeket hozott, amelyek megtiltották és halállal büntethették az Istennő imádatát és i. sz. 392-ben elrendelte az alexandriai Szerapeumnak és könyvtárnak a megsemmisítését.
A Frigidus menti csata az Istennői energiarács teljes összeomlását jelentette az egész nyugati civilizáció számára, amely csupán néhány hónappal később a Római Birodalom bukásához vezetett és ami végül 1000 évig hátráltatta a fejlődést az ún. sötét (közép) korban.
Theodosius a theodosiusi vérvonalhoz tartozott, amit jelenleg Theodoli családként ismerünk, mely a fő fekete nemesi családok egyike:


Van egy bizonyos Ley-vonal, ami a Vipava-völgyet köti össze Alexandriával és a 20. század fordulóján sok nő költözött a Vipava-völgyből Alexandriába, hogy ott dolgozzanak. Van egy bizonyos okkult titok ezekkel a nőkkel kapcsolatban, amit még nem szabad felfedni.
Egy másik fontos örvény Szlovéniában a fővárosa, Ljubljana. Ljubljana egy fontos Fényváros volt a késő-atlantiszi időszakban és hamarosan újra Fényváros lesz az Új Atlantiszban:
Történtek bizonyos planetáris és kozmikus fontosságú események 1995-ben Ljubljanában, melyeknek most még titkosítottnak kell maradniuk.
Az utolsó arkhón invázió során 1996-ban Ljubljanát éteri és plazma nukleáris bombákkal bombázták, melyek az ország energiarácsának teljes összeomlásához vezettek és évtizedekkel késleltették az ország spirituális fejlődését. Mostanában zajlanak bizonyos tevékenységek annak érdekében, hogy ezt az energiaörvényt újra felélesszék.
Az a fekete nemesi család, amely Ljubljanát, Szlovénia bizonyos más részeit és Olaszország egyes részeit felügyeli, az Orsini család:
Az Orsini család nagy vereséget szenvedett 2010-ben és bizonyos források azt állítják, hogy ők ölték meg Isis Astara-t, hogy így álljanak bosszút ezért a vereségért.
Az Orsini család nagyon erősen ellenzi az Istennői energiát és ebből az okból kifolyólag, beszivárogtak a Rózsakeresztes mozgalomba mely korábban a pozitív Rózsa Rendje erős hatása alatt állt és az Istennői misztériumokat támogatták:
Az Orsini család felügyeli a Rózsakereszteseket főleg a Rosenberg ágon keresztül és néhány évszázaddal ezelőtt létrehoztak egy negatív tükörcsoportot, a Rózsa és Kigyó Rendje néven. Ez a csoport női illuminátus tagokból áll, akik fekete mágiás okkult rituálékat végeznek a pozitív Istennői papnők ellen:
Egy másik kiemelkedő fekete nemesi család, akik negatív női archetípusokat használnak fel az Istennői energiák ellen, a Sforza család:
Meg kell érteni, hogy a fekete nemesi családok kontrollálják az emberi társadalmi ranglétra legfelsőbb szintjének legalább 80%-át az ún. görög testvériségeken keresztül, amiket a jezsuiták hoztak létre:
A jezsuiták maguk a Farnese család egyik kreálmánya:
A közelmúltban, a blogomon megjelent alábbi cikkben szereplő egyik részletét a Farnese családról:
Fulford újra megjelentette a blogján:
A Fényerők nemrégiben hadjáratba kezdtek, hogy felfedjék a fekete nemesi családokat.
Ezekről a családokról sok információ van összegyűjtve az alábbi oldalon:
És itt:
Érdemes ezekről a blogokról tükörmásolatot készíteni arra az esetre, ha leveszik őket, mivel a fekete nemesi családok nem szeretik, ha leleplezik őket.
Azonban jelenleg folyik egy meditációs kampány annak érdekében, hogy lehozzuk a Buddhikus oszlopok Fényét e családok tagjain keresztül, hogy felgyorsítsuk a bolygó megtisztítását:
A Mátrix kezd szétesni:
A Fény győzelme!