2019. május 23., csütörtök

Lélekcsalád Workshop - Cobra, a jegyzetek harmadik része

Eredeti bejegyzés: https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/04/soul-family-workshop-by-cobra-notes_17.html
Fordította: Réder Ágnes
2019. március 16-17., Budapest, Magyarország
Ez a blogbejegyzés annak a négy részes sorozatnak a harmadik része, amiket Cobra budapesti Lélekcsalád workshopján készítettünk 2019. március 16-17-én. A jegyzetek végeredménye Hanneke van Ginkel, Michel van de Ven és Jacqueline van Rijswijk közös munkájának összegzése.
Nyilatkozat: ezeket a jegyzeteket úgy írtuk, mintha Cobra beszélne. Nem azt, amit szó szerint mondott, szavait átfogalmaztuk. Ez a mi értelmezésünk.
A jegyzetek Cobra jóváhagyásával készültek.
Csatlakozz az Isteni Szeretet & Fény Fesztiválhoz
https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/03/seeing-with-heart.html
Első rész - 2019. március 16. szombat 10:00-13:30
LÉLEKCSALÁD
Lélektestvérek
Lélektársak
Ikerlelkek
Második rész - 2019. március 16. szombat 15:30-19:00
ÚJ KAPCSOLATOK
Lélekszemlélet
Igazság és integritás
Szerelem és szexualitás
Harmadik rész - 2019. március 17. vasárnap 10:00-13:30
FÉNYSZIGETEK
Fénybuborékok és Új Atlantisz
Planetáris Fényháló Szakrális Geometria
Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna és Belépési Protokollok
(Jön) Negyedik rész - 2019. március 17. vasárnap 15:30-19:00
FELEMELKEDÉSI FOLYAMAT
Egyéni felemelkedési folyamat
Csoportos felemelkedési folyamat
Bolygószintű felemelkedési folyamat
FÉNYSZIGETEK

Fényszigetek létrehozása
Régóta a Mátrixban élünk és bizonyos módon hozzászoktunk dolgokhoz. Megszületünk, óvodába, iskolába járunk, megházasodunk, gyerekeink születnek, kutyánk, macskánk lesz, dolgozunk és meghalunk. A Földön ez a megszokott program. Azonban az elmúlt néhány évtizedben az emberek megpróbáltak kiszabadulni ebből a programból, anélkül, hogy tudták volna, hogyan is működik és tartja fenn magát. Ezért buktak el sokan: nem voltak tudatában a Mátrix programozásának.
Most, hogy belépünk az Új Kozmikus Ciklusba, végre többet tudunk arról, hogy hogy szabaduljunk ki a Mátrix programozása alól és Cobra fontos kulcsokat tud ehhez adni. A probléma most már nem a hogyannal van. A kihívás az, hogy mennyit tudunk elfogadni, integrálni és valóban követni, hog milyen messzire vagyunk hajlandóak elmenni. Egy dolog beszélni róla, de teljesen más megtapasztalni valamit. A kulcs az elkötelezettség és a gyakorlás, nem csak az információ. Az elmúlt években sok volt a beszéd, de a valóságban nem sok minden történik. 2018 volt a leginkább kihívásokkal teli év, amikor is mind az Alfa, mind a Béta idővonal összeomlott. A Gamma idővonal, amiben most vagyunk, sokkal stabilabb.
Ahhoz, hogy a Mátrix programozásából ki lehessen törni, aktív részvételre van szükség a bolygón élő legfelemelkedettebb emberek részéről. Ez az életed szerkezetének teljes átalakulását jelenti, és ebben az esetben a következő lépéseket: kell követni:
Elméleti fázis és személyes felkészülés: megérteni, hogy mi zajlik itt, megtalálni és követni a küldetésed. Ebben a fázisban már eléggé előrehaladtunk.
Megtalálni és kialakítani a Lélekcsaládod, és erős Lélekcsalád kapcsolatokat teremteni.
Elkezdeni együtt élni a Lélekcsaládoddal a fizikai síkon, Fényszigeteken.
Első kapcsolatfelvétel: az Első Kapcsolatfelvételhez a Fényszigetek nyújtják a belépési pontokat, ennek értelmében ez lesz a felkészülés helye a kulturális cserére más Kozmikus fajokkal és az Agarthai Hálózattal.
Cobra elmondja, hogy beszélgetett az Ellenállási Mozgalommal. Igen frusztráltak a felszíni lakosság előrehaladásával kapcsolatban. Az Ellenállási Mozgalomnál létezik egy működő protokoll. Az Agarthai Hálózat és a Galaktikus fajok nem tudják, hogy vegyék fel a kapcsolatot a felszíni lakossággal. Itt tehát Cobra megosztja velünk az Ellenállási Mozgalom protokollját, hogy hogy készüljünk fel. Az Ellenállási Mozgalom nem szereti a játszmákat, ők igen felébredett lények, a velejébe látnak mindenkinek. Tökéletes tükröt mutatnak számodra: átlátnak rajtad. Ez igen intenzív lehet! Olyan, mintha belepillantanál egy tükörbe és látnád a valódi lényed minden apró részletét.
A Fényszigeteken élő emberekkel veszik majd fel először a kapcsolatot és ők lesznek megfelelőek a Belépési Protokollra. Semmi más nem lehet opció. Nem lehet opció a felszíni lakosság számára, hogy lemenjenek az Ellenállási Mozgalomhoz vagy az Agarthai Hálózatba és ott oldják meg a Föld felszínéről származó vagy bennük lévő problémákat: az Ellenállási Mozgalom nem menekülési útvonal. Neked kell megoldanod a problémáidat és megtenned a belső munkát. Okkal inkarnálódtál a felszínre. Minden problémát, amit itt magadhoz vonzottál, a felszínen kell megoldanod, így válhatsz egyenrangú partnerré. Szuverén Fénylénnyé kell válnod és ekképp kell cselekedned. Máskülönben a kulturális sokk túl nagy és intenzív lenne. Az Ellenállási Mozgalom és az Agarthai Hálózat tagjai hozzánk képest mások, másként gondolkodnak és másként viselkednek. Erre fel kell készülnöd.
Az Ellenállási Mozgalom további protokollokat fog bevezetni, amint itt az ideje.
Az Esemény ezen fázisok bármelyikében megtörténhet, mindezen fázisok kölcsönhatásaként.
Kérdések és válaszok
K: Hol, és mikor történik meg az Esemény?
V: Bármelyik szakaszban megtörténhet. De nem várunk rá: megteremtjük.
Akár egyetlen Fénysziget képes a bolygó helyzetét drasztikusan megváltoztatni. Még egy Plejádi hajó is leszállhat ott. Ez a te egyéni döntéseidről és tetteidről szól az elkövetkező néhány évben.
A Fényszigetek szakrális geometria és szakrális tudományos ismeretek alapján épülnek majd a Föld energia vonalainak/Ley-vonalainak megértésével. Már kifejlesztették az ehhez szükséges megoldásokat és eszközöket.
Egy Fényszigethez olyan emberek csoportjára van szükség akik elég kiegyensúlyozottak ahhoz, hogy együtt éljenek és dolgozzanak.
Egy kiegyensúlyozott csoport számára a következők a feltételek:
Lélekcsaládnak kell lennetek.
Minden egyes tag elsődleges implantátuma legalább egy bizonyos fokig ki kell hogy tisztuljon, hogy képes legyen aktívan összekapcsolódni a Felsőbb Énjével, a Lelkével, a belső vezetésével és bizonyos fokig tudnod és értened kell a saját küldetésed. Legalább a csoport egyik tagjánál teljes mértékig meg kell felelnie ezeknek a követelményeknek és teljesen tudatában kell lennie a küldetésének is.
A szív és szexuális energiák közötti szakadást okozó implantátumot ki kell tisztítanod, mert pusztítja el a csoportdinamikát: a féltékenység a legnagyobb probléma.
Tudatában vagy a saját árnyékaidnak és hitrendszerednek: képesnek kell lenned arra, hogy birtokold a saját energiameződet és felelősséget vállalsz a hibáidért, nyitottnak kell lenned arra, hogy rájuk láss és átalakítsd őket.
Ezek a követelmények magasak. Nem sok ember áll még rá készen.
Szükség lesz egy weblap létrehozására, ami össze lesz kapcsolva Cobra blogjával a 2012portal.blogspot.com-mal. Megkéri, hogy az önként jelentkezők álljanak előre.
Néhány lehetséges Fénysziget helyszínét már kiválasztották pl. Brazíliában, Görögországban (Krétán) és Magyarországon. Feltérképezetlen területet hoztok létre, de kaptok majd útmutatást és a dolog elkezd fejlődni. Ugyanakkor a tényleges Lélekcsalád kapcsolatok nagyon fontosak.
Fénybuborékok és Új Atlantisz
A 2019. január 21-i meditáció új folyamatot indított el a Föld átalakulásának új fázisával együtt. Fénybuborékokat hozunk létre. Ez egy új valóság, ami minden dimenzión keresztül manifesztálódik.
http://2012portal-hungary.blogspot.com/2019/01/mennybuborekok.html
A január 21-i meditációnk a Központi Kozmikus Nap válaszát eredményezte, ahol az Univerzum legfejlettebb tudatossága tartózkodik. A tudatosságunk elérte a kritikus tömeget, és elég egységes hullámot hozott létre ahhoz, hogy magára vonja a Kozmikus Központi Faj figyelmét. Azt az üzenetet hordozták, hogy az emberi faj készen áll az átalakulásra és a kapcsolatfelvételre, az Univerzum történetében először(!).


A Kozmikus Faj elkezdett új energiákat küldeni a Földre. Ennek az energiának nagyon különleges az energiaösszetétele: kulcsokat tartalmaz a Mátrix és az elsődleges anomália feloldására, ami az Eseményhez fog vezetni. Mindez rajtunk keresztül történik majd, a mi energiamezőnkön keresztül, és azon keresztül, akik vagyunk. Amikor ez az energia eléri a tudatosságunkat, átalakítja az energiamezőnket és elkezdeni lebontani a Mátrixot és az elsődleges anomáliát.


A kozmikus síkon keresztül érkezik, beíródik a tobozmirigybe, ami igen sajátos módon aktiválódik. Sajátos frekvenciát bocsát ki, ami megváltoztatja az energiamezőnket, és gyakorlatilag meghajlítja a valóságot körülöttünk. A sötét erők ettől kezdve nem képesek elérni minket többé: nem tudnak hozzáférni ehhez a frekvenciához. Ahogy egyre több ember választja és megy át tudatosan ezen a folyamaton, egyre több Mennybuborék fog létrejönni. Ahogy az emberek belépnek a Kozmikus Központi Nap és a Kozmikus Központi Faj ezen frekvenciájába, tudatosan kapcsolódnak hozzájuk és a változások elkezdődnek.
Amikor kettő, vagy több olyan ember találkozik, akik beléptek ebbe a frekvenciába, egyfajta rezonanciát teremtenek a mezőben. Ez megváltoztatja az energiamezőt és még jobban meghajlítja a valóságot, egy buborékot hozva létre. Ez egy erőteljes energiamező és a buborékon belül lévő energia különbözik a buborékon kívülitől. A buborékok tágulnak és növekednek és az energiájuk mindent beindít, aminek át kell alakulnia. A "Buborék emberei" tehát olyanok lesznek néhány ember számára, mint egy Piros Pirula.
Amikor tudatára ébredünk saját Fénybuborékunknak, tudatosan kezdjük el társteremteni a környezetünket ilyen módon. Olyan emberekkel lépünk kapcsolatba, akiknek ugyanolyan a frekvenciája. A Kozmikus Központi Nappal együttműködve fogunk teremteni. Ez megváltoztatja a tudatosságunkat és a szemléletünket, ami egy Új Valósághoz vezet.

Minden gondolat 
Minden tett 
Hullámokat kelt a tudatosság végtelen mezején 
Sokkal erősebb vagy annál, mint amit hiszel magadról.

Társteremtünk ezzel az új frekvenciával és a manifesztáció elveinek harmadik lépését alkalmazzuk:
Döntés
Azért vagyunk itt, hogy azt a döntést hozzuk: Fényszigeteket teremtünk!
Vizualizáció és Invokáció
Látjuk és tudjuk, hogy Fényszigetek jönnek létre szerte a világon.
Tett a fizikai síkon
Lépéseket teszünk, hogy létrehozzuk őket.
A manifesztáció akkor jön létre, ha a Szívcsakrával (negyedik csakra) összekapcsolódunk. Ezért fontos, hogy a tudatosság szintje felemelkedjen a Szívcsakrába. Azonban létezik három blokk ebben a folyamatban, vagyis a Fényszigetek egységes tudatmezőben való megvalósításában. Ezek a blokkok az első három csakrával vannak összefüggésben és a fő területek, amin mindenkinek érdemes dolgoznia:
1. Gyökércsakra
A gyökércsakra blokkja kettős: a túlélési félelemmel és a pénzzel kapcsolatos negatív hitrendszerekkel függ össze. Ez az éhezés, és a pénzzel kapcsolatos hitrendszerek előző életbeli tapasztalataiból ered, melyek olyan érzéseket hoznak létre mint az értéktelenség, hiány, félreértelmezett önzetlenség stb. Viszont a Fényszigetek létrehozásához szükségünk van bizonyos mennyiségű pénz áramlására, és ez a két aspektus az áramlás legfőbb blokkja. Használd a manifesztáció szabályait és válj a pénz manifesztálásának csatornájává. Nem várhatod el, hogy a Fénysziget ingyenes szállás legyen. Neked is hozzá kell járulnod az energia áramlásához úgy, hogy közben ne légy része túlzottan a Mátrixnak. Mindez megoldható pl. az internet segítségével: olyan sok a lehetőség! A szokásos módon egy Fényszigeten nem manifesztálhatsz pénzt. Szükség van pénzre a telekhez, épületek létrehozásához stb. Ez lesz a valóság és ez elengedhetetlen az Eseményig. Nem lehet elkerülni. Ki kell tisztítanod a gyökércsakra szintjén lévő blokkokat. Ez az elsődleges blokk, ami megakadályozza a Fényszigetek manifesztálódását és megtörténését.
2. Szakrál-/szexcsakra
A Mátrix ennek a csakrának a blokkjaira épül. Nagyon sok a félreértés a szerelemről ezen a bolygón és nagyon sok Mátrix-programnak és traumának kell meggyógyulnia. Meg kell gyógyítanunk az energia áramlását is (elkülönülést) a szív- és a szexcsakra között. Ez az elkülönülés mindig csoportdinamikában jelenik meg. Az implantátum indítja be, lehet, hogy már néhány napon belül, esetleg kell hozzá néhány hónap, de mindig beindul és drasztikus drámákat okoz a csoportban. Az egyéneknek és a csoportoknak tudatában kell ennek lennie, és hajlandónak kell lenniük dolgozni rajta. Máskülönben a csoportdinamika nem lehetséges. 90%-ban a csoportok ezért esnek szét. A program még mindig beindul és erőszakhoz, háborúhoz vezet.
3. Napfonat csakra
Két aspektusa van ennek a blokknak: ragaszkodás azokhoz, akik nem akarnak a következő szintre lépni és a kivetítésre való hajlam. Ami az első aspektust illeti, sokan még mindig ragaszkodunk azokhoz, akik nem akarnak Fényszigeteken élni, és akikkel most is együtt élünk, mint pl. a (vér szerinti) családunk tagjai. Ez ugyanazt a problémát okozza, mint amit a Belépési Protokollok. Az alapvető dilemma: "menjek, vagy maradjak?" Csak azok tudnak a Fényszigetekre menni, akiknek nincsenek kapcsolódásaik. Az Esemény után a kapcsolatok újraszerveződnek és az emberek különbözőképpen fognak dönteni. Először nagyon sok lesz a rendezetlenség és a káosz. Ha valahol tényleges Lélekkapcsolat van, ők általában ugyanazon az úton járnak. De a Mátrix próbál majd közbeavatkozni. Az életed meg fog változni, ha akarod, ha nem. Nagyon sokan mentünk bele kompromisszumokba, hogy elboldoguljunk a Mátrixban. De az életerőt nem lehet megállítani, kontrolálni, bántalmazni, elnyomni vagy elmenekülni előle, megtalálja az útját, szóval a kihívások nőni fognak: érzelmek, helyzetek, minden a felszínre tör, MINDEN! Meg fog változni az életed és ezzel szembe kell majd nézned. Nagyon sok gyógyulási lehetőség létezik, jobb foglalkozni ezekkel a dolgokkal, hogy készen állj, mire eljön az Esemény. Minél hamarabb foglalkozol velük, annál jobb. Amikor a Naphullám eléri a Földet, nagyon nagy lesz a hatása. Kellemes lesz azok számára, akik készen állnak foglalkozni vele, de kellemetlen azoknak, akik ellenállnak. Elrejtőzni vagy ellenállni lehetetlenség. Megtalál majd az energia, és kénytelen leszel szembenézni magaddal.
Ami a második aspektust illeti, az emberekben ott a hajlam, hogy kivetítsék a problémáikat vagy a fájdalmukat másokra ahelyett, hogy szembenéznének velük. Ezzel is foglalkozni kell, mielőtt valaki egy Fényszigetre megy. Légy teljes mértékig őszinte magaddal.
Általában az első blokk a legerősebb, a következők már könnyebbek. Ezek a blokkok akadályozzák meg, hogy az Ellenállási Mozgalom meghívjon minket magához.
Kérdések és válaszok
K: Mi a Fényhullám szerepe az Eseményben?
V: A Fényhullám a Kozmikus Központi Napból érkezik majd, ami beindítja a Galaktikus Központi Napot, ami beindítja a mi Napunkat, aminek Koronakidobódása lesz (CME) https://hu.wikipedia.org/wiki/Koronakidob%C3%B3d%C3%A1s : ez idézi majd elő az Eseményt.
K: Hány főből áll egy lélekcsalád?
V: A Lélekcsaládok általában 10-20 emberből állnak, de csak kevesen gondolkodnak azon, hogy belekezdjenek. Ez tőlük függ, mikor döntenek úgy, hogy beköltöznek.
K: Mi a gyógyulás?
V: A gyógyulási folyamat egy egyéni utazás, belső útmutatás alapján. Sohasem mondhatod ki: "már meggyógyultam." Eljuthatsz egy bizonyos pontra. Az utazás rétegeken halad át, és mindenkinél egyéni. Ez egy folyamat.
A szakadár társadalom létrehozása
A Fényszigetek szakadár társadalmat hoznak létre, ami nem kötődik a Mátrixhoz. Ma megteremtjük az első lépést egy nagyon hosszú úton... A Rózsa Rendje csoportoknak nagyon fontos szerepe van ennek a szakadár társadalomnak a megteremtésében, hiszen a szeretetenergia fontos támogató mezejét hozzák létre, az Istennő Energiát, ami a Fényszigetek alapja. A Rózsa Rendje csoportoknak ez a célja: lehorgonyozni ezt az Istennő Energiát. A Fényerők tudták ezt, amikor az első RR létrejött.
Mostanra több ember áll készen mint korábban: végre valós haladást érünk el. Létrehoztunk egy nemzetközi Fénysziget csoportot. Akit érdekel, írjon levelet a Fénysziget koordinátornak, személyes részletekkel. Cobra instrukciókat fog adni a koordinátornak és át fogja tekinteni a már létező Fényszigeteket. Azok, akik ugyanabból az országból származnak, találkozhatnak fizikailag. Azok, akik eszközöket tudnak nyújtani, pénzben vagy földben, felvehetik a kapcsolatot a koordinátorral. A Fényszigetekre vonatkozó szakrális geometrián alapuló építészeti tervek már készen vannak. A következő lépés az energetikailag harmonikus csoportok létrehozása. Ez a legnehezebb rész. Akik itt vagyunk, egy nagyobb Lélekcsoport részei vagyunk, akiknek ez a küldetése, szóval jó, ha barátkoztok egymással. A Lélekcsalád Workshop tagjai tudják a küldetésüket, nem véletlen, hogy most itt vagyunk.
Nagyon sok egymással összefonódó Lélekcsalád csoport van most itt jelen. Sokuk fog majd Lélekcsalád Fényszigeteken élni a jövőben. A Lélekcsalád csoportokban kb. 10-20 ember lesz. Amikor a Lélekcsaládok tagjai és a csoportok felismerik egymást, a dolgok beindulnak. Minthogy Cobra rendelkezik a Mátrix (programok) térképének 90%-ával, felvehetjük vele a kapcsolatot, útbaigazítást tud adni.


A valóság formálása
Ahhoz, hogy a valóságunkat formálni tudjuk, szükségünk van egy portálra. Ez a portál a Fénytestünk. A Mennybuborék olyan tóruszmező, mint a Fénytestünk. Minden egyes Mennybuborék kölcsönhatásban van a Fénytestünkkel, hogy növelje a Fényt.
A tegnapi utolsó meditációt úgy építettük fel, hogy kiaknázza a Fénytested erejét. Ha tudatosan kapcsolódsz a Kozmikus Központi Fajjal, a manifesztációs folyamat megerősödik és még gyorsabbá válik.
Meditáció, hogy összekapcsolódjunk az Ikerlelkünkkel, a Lélektársainkkal és a Lélekcsaládunkkal és manifesztáljuk őket a Földön és az életünkben:
Planetáris Fényháló Szakrális Geometria (Új Atlantisz)


A Fényszigetek örvénypontok az Új Atlantisz számára. A Fényszigetek fizikai síkon Ley-vonalon, energia- vagy örvényponton fognak majd elhelyezkedni. Sok fényt fognak közvetíteni a Föld energiarácsába és táplálni fogják az energiamezőt. Minden, amit egy Fényszigeten tapasztalsz, intenzívebb lesz és föl lesz nagyítva és az egész fényrács segíti majd a Fényszigetek manifesztációját.
Ez egy jel arra, hogy az Isteni Civilizáció visszatér. A Föld egykor paradicsomi bolygó volt és az a rendeltetése, hogy újra paradicsomi bolygóvá váljon. Az elsődleges anomália és mindez a szenvedés olyan, mint a rák, amit el kell távolítani (meggyógyítani.) A Fényszigetek lesznek az egészséges sejtek a bolygó Fénytestében. Nagy Galaktikus Terv áll emögött (úgy is ismert, hogy Az Isteni Terv.)
Kihívásokkal találod majd magad szembe ha elindulsz ezen az úton. Háborús övezetben teremtünk Mennybuborékokat. Lesznek nehézségek. Az egész családunk, barátaink, szomszédaink, ellenségeink: mindenki kihívás elé fog állítani és minden a felszínre fog kerülni. Mi magunk is nehézségek elé állítjuk majd magunkat: a belső dolgaink, melyeket el kell engednünk. Amit létre akarunk hozni, az 25000 évig nem létezett. A tudás nagy része el lett felejtve, a technológia elveszett. De lépésenként mindez újra előkerül. A tervek rendelkezésre állnak, de neked magadnak kell előre haladnod ezen az úton. Az emberek érettségétől függően Cobra szervez majd workshopokat, hogy általános útmutatást nyújtson. Ez az ő küldetése, erre született.
Az első Fénysziget kicsi lesz, de sikeres. Onnantól kezdve készen áll a minta más Fényszigetek megteremtéséhez, hogy utána bolygószerte jöhessenek létre a Fényszigetek. Mostantól kezdve két valóságra lesz: Fényszigetek és a "régi rendszer." Az entrópia az oka, hogy a régi rendszer egyre kevésbé lesz működőképes és szükségszerűen össze fog omlani. Ezt nem lehet visszafordítani. A változások élvonalában vagyunk, mint ahogy azt Cobra már említette korábban. Az Eseményben az lesz a kihívás, hogy hogyan képes egy emberi lény pszichológiailag és fizikailag túlélni. A túléléshez szükség van az alkalmazkodásra. Ez nem könnyű. A döntés valójában: le akarsz szállni a vonatról, ami menthetetlenül karambolozni fog, vagy készen állsz a változások élvonalában állni? Az előfutárok segítik az emberiséget a változásokhoz való alkalmazkodásban. Azok, akik Fényszigeteken élnek, meg fogják tisztítani az energiamezőjüket és számos előnyben lesz részük, úgy, mint a bőség megtapasztalása.
Egy Fénysziget csomópont a Föld energiarácsában. Bizonyos pontok stabilak, és folyamatosan fényt bocsátanak ki.

A bőség lehetősége egy Fényszigeten: 
fürdőkád, amit egy nagy kvarckristály tömbből faragtak ki.

Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna és Belépési Protokollok
Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna és katonai tevékenység
A Fényerők számos protokollt fejlesztettek ki, hogy felvegyék a kapcsolatot a felszíni lakossággal. A Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna a Plejádiak projektje, ami kikerüli a Mátrixot. Saját tulajdonodban kell, hogy legyen földterület. Lehet, hogy egy anyahajó landol majd a birtokodon. A Mély Állam igényt tarthat a birtokodra, de ha meghívsz egy anyahajót a földedre, Galaktikus Törvények védelme alatt állsz. Ha egy Plejádi anyahajó képes leszállni, a sötét erők ezt meg akarják majd akadályozni. Ekkor a Plejádiak katonai erők segítségével közbeavatkoznak és elfogják őket, leállítják őket, vagy akár meg is ölik őket, ha szükséges. A Plejádiak általában igen békések és türelmesek, de mostanában véget ér a türelmük.
Tehát téged és a földed Galaktikus Törvények és Szerződések védenek. Egy földi ügynökségnek sem lehet legális követelése: a földi hatalmaknak többé semmi közük hozzá. Ez egy magánjellegű megegyezés közted és a Plejádiak között. A Galaktikus Törvények alapján a földed innentől kezdve Galaktikus Tartománnyá válik és a Galaktikus Konföderáció törvényei vonatkoznak rá.

Rendben, a jó hír az, hogy működik az álcázó eszköz, 
a rossz hír, hogy nem emlékszem, hova parkoltam.
Az Alfa idővonal összeomlása után a Galaktikus Konföderáció összegyűlt és a Galaktikus Főtanács úgy döntött, hogy katonai erővel foglalják el a bolygó felszínét. Ha részt kívánsz venni ebben a folyamatban és egyezséget szeretnél kötni a Plejádiakkal, le fognak szállni a földeden és fel fogják használni erre a célra. Megkérheted őket úgy, hogy az elmédből kommunikálsz velük - telepatikusan - meg fogják hallani. És NE MONDD EL SENKINEK! Ez közted és a Plejádiak között történik. Ekkor rendelkezésre állónak fogják jelölni a földed, a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projekthez és a katonai akcióhoz. A Galaktikus Kódex része ennek a folyamatnak és jogi hátteret nyújt mindahhoz, ami történik, ha kritikus tömeggel szemben történik erőszak. Ekkor aktiválják a katonai erőket.
Az Amerikai Egyesült Államoknak és Oroszországnak van bizonyos formában kapcsolata a Plejádi Főparancsnoksággal. Kínában bizonyos magas rangú személyekkel felvették a kapcsolatot a Plejádiak.
Cobra dühös volt a Plejádiakra és vita volt közöttük Újévkor, mert egy földreszállás sem történt tavaly. Néhány órával később megtörtént egy fényhajó fizikai földreszállása Japánban. Következtetés: ha nincs válasz, túl veszélyes lenne a landolás. Mindenkinek biztonságban kell lennie. Ez egy katonai hadművelet.
Belépési Protokoll


Az Ellenállási Mozgalom közelebb áll a felszíni lakossághoz, mint a Plejádiak. Néhányuk még a felszínre is feljön. Az Ellenállási Mozgalom is keresztülment a Lélekcsalád átalakuláson és 2003-2004 óta már teljesen ezen a mintán keresztül működnek. Teljesen másként élnek ott lenn. Föld alatti Fényszigeteken élnek. Művészetnek, kreativitásnak szentelik az idejüket és a föld felszabadításának. Nincs problémájuk a szükségleteik és az igényeik manifesztálásával. Másként használják fel az idejüket, és spirituális fejlődésre is szánnak időt. Tudják, hogyan bánjanak el a sötét erőkkel. Ha harcolniuk kell, a harcművészet egy formáját használják. Modern techno-sámán harcművészek. Ha ők nem lennének, már koncentrációs táborokban lennénk.

Vigyetek magatokkal...
Az inkarnáció összetett folyamat. Egy része a Lélekcsaládunknak nincs a felszínen. A legfontosabb személyek nincsenek itt. A társadalmi dinamika komplikált a nem felszínen lévő csoportok és a felszíni csoportok között. Lesz majd kapcsolat a különböző csoportok között. Cobra tanácsokat ad majd, hogyan bánjunk ezzel lélektanilag. Erőteljes aktiváció és kapcsolódás lesz Lélekszinten, de a személyiség szintjén nagyok lesznek a különbségek. Képzeljük el, hogy egy eszkimó találkozik egy japánnal. Az Ellenállási Mozgalom aggódik, hogy a felszíni lakosság talán nincs még erre felkészülve. Fájdalmas lehet ez mindenki számára: meg kell majd beszélni ezeket a dolgokat. Mindamellett számos kiegyenlítési folyamat zajlik jelenleg.
Konföderációs Tartomány


A Galaktikus Terv az, hogy a Földet Galaktikus Konföderációs Tartománnyá teszik. Hogy mi zajlik, arról nincs információ. Nem fog sok szó esni róla, ez csak a legfelébredettebbeknek szól. Minden ezzel kapcsolatos terv titkos, de nagyon sok a spekuláció. Teljesen felesleges, ráadásul az információ felfedése potenciálisan aláássa a felszabadítás sikerét, miközben a legtöbb ember csak hátradől és pihen. A mi feladatunk, a felszíni lakosság feladata a Lélekcsaládok és a Fényszigetek megteremtése. A Különleges Erők feladata a Föld felszabadítása. Két különböző megközelítésről van szó, de a cél és a terv ugyanaz.
A Fényszigetek azok a helyek, ahol megtörténik majd a felemelkedés. A jövőben, az Esemény után, a bolygó nagy része természet lesz, Csillagkapukkal gazdagítva. A lakosság nagy részét más bolygó(k)ra viszik a Plejádi Csillagrendszerben. Csak a legfelemelkedettebbek maradnak és/vagy visszamennek a Földre, hogy megteremtsék a paradicsomot: a Földi Mennyországot. 

Magyar Cobra Csoport