2019. május 11., szombat

Lélekcsalád Workshop - Cobra, a jegyzetek második része


Fordította: Réder Ágnes

2019. március 16-17., Budapest, Magyarország 

Ez a blogbejegyzés annak a négy részes sorozatnak a második része, amiket Cobra budapesti Lélekcsalád workshopján készítettünk 2019. március 16-17-én. A jegyzetek végeredménye Hanneke van Ginkel, Michel van de Ven és Jacqueline van Rijswijk közös munkájának összegzése.
Nyilatkozat: ezeket a jegyzeteket úgy írtuk, mintha Cobra beszélne. Nem azt, amit szó szerint mondott, szavait átfogalmaztuk. Ez a mi értelmezésünk.

Csatlakozz az Isteni Szeretet & Fény Fesztiválhoz

Első rész - 2019. március 16. szombat 10:00 - 13:30
Lásd:
LÉLEKCSALÁD
Lélektestvérek
Lélektársak
Ikerlelkek

Második rész - 2019. március 16. szombat 15:30 - 19:00
ÚJ KAPCSOLATOK
Lélekszemlélet
Igazság és integritás
Szerelem és szexualitás

Harmadik rész - 2019. március 17. vasárnap 10:00-13:30
FÉNYSZIGETEK
Fénybuborékok és Új Atlantisz
Planetáris Fényháló Szakrális Geometria
Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna és Belépési Protokollok

(Jön) Negyedik rész - 2019. március 17. vasárnap 15:30-19:00-ig
FELEMELKEDÉSI FOLYAMAT
Egyéni felemelkedési folyamat
Csoportos felemelkedési folyamat
Bolygó szintű felemelkedési folyamat

ÚJ KAPCSOLATOK
Lélekszemlélet

Az Ikerlelkek, Lélektársak és Lélekcsaládok összefonódó hologramja a fény egy struktúrája az egész univerzumban, mely az összes galaxis összes civilizációját összekapcsolja az Eggyel. Minden bolygó része ennek a Kozmikus Fényhálónak. Az Isteni Terv egyik része a Föld számára az, hogy ilyen Lélekcsalád Mandalák valósuljanak meg Fényszigeteken a bolygó felszínén. A legfelébredettebb emberek most kezdenek hozzákapcsolódni ehhez a Kozmikus Fényhálóhoz Fénytestük aktiválásával - ez most az egyik legalapvetőbb feladatunk. A Kozmikus Központi Faj irányítja ezt a folyamatot.


A Fénytest aktiválása önmagában két napos workshop lenne, de Cobra röviden elmagyarázza a folyamatot. Amikor a Lelkünk belép a testünkbe és aktiválja az energiamezőnket, teljesen integrálva az összes testünket, aktiválódik a Fénytestünk. Ez beindítja a felemelkedést és képessé válunk felülemelkedni téren és időn. A Fénytestünk válik az űrhajónkká.
Addig is egyre több fényt kell lehorgonyoznunk, hogy átitassuk vele a testünket erre az eseményre. Mindez a növekvő mennyiségű fény a testünkben egy toroid energiaörvényt hoz létre körülöttünk és rajtunk keresztül. Ez a tórusz örvény egy Fénymezőt hoz létre, ami összekapcsolódik a Föld energiarácsával és a Forrással. Ez a kundalinink, az életerőnk.
Ha eltávolítjuk és hatástalanítjuk a Mátrix programozását, a kundalinink életre kel. Ez az életerő energia felemelkedik a gerincünkön át és elkezdi a Fénytestünk aktiválását. Ekkor réssé válunk a Mátrixon: az evolúció katalizátorává. Másként kezdjük érzékelni a kapcsolatunkat az emberekkel és a Lélek szemszögéből kezdünk velük kapcsolódni. Egy magasabb cél szemszögéből látunk majd, és a magasabb célt látjuk minden kapcsolatunkban. Ez része a tervnek, a Föld felszabadításának. Amikor rálépünk erre az útra, belső útmutatást kapunk arra nézve, hogy mit tegyünk és hová menjünk. Idővel ez erősödni fog és egyre jobban aktiválja a Fénytestünket.
Légy önmagad. A világ majd alkalmazkodik.

Igazság és integritás 
E folyamat alapelve az, hogy légy önmagad. De a Mátrix arra programoz, hogy viselj álarcot és rejtsd el magad, az érzelmeidet, az érzéseidet, hogy rejts el mindent. Szabadulj meg az álarctól! Távolítsd el az Energiameződből, a tetteidből, gondolataidból és érzéseidből. Az álarcok konfliktusokat okoznak, hiszen elhallgatod az igazságod és elrejted az Valódi Éned. Ne hallgasd el az igazságod. Lényed MINDEN aspektusában légy önmagad. Ez a legfontosabb pont, ami alapján a Lélekcsaládok működnek. Mondd el az igazságod azoknak, akik készek meghallgatni. Mindig LÉGY ŐSZINTE. Ha akad, amikor nem lehetsz őszinte, mondd el az igazat: "most ezt nem mondhatom el." Ne hazudj annak érdekben, hogy manifesztáld azt, amit akarsz, mert ezzel még több hazugságot vonzol magadhoz. Különböző reakcióit fogod tapasztalni a Mátrixnak. Álarc nélküli új kapcsolatok alakulnak ki. Ez az egyetlen módja annak, hogy a Magasabb Céloddal összhangba kerülhess.
Ahogy felfedezed önmagad és önmagaddá válsz, rá fogsz ébredni, hogy más vagy, mint amit gondolsz magadról. Önmagaddá válni most a legfontosabb.
A valóságod és a környezeted hozzád és a céljaidhoz fog igazodni.
Azok az emberek, akik nem pozitívak és minden, ami nem egyezik a magasabb céloddal, eltávolodik tőled.
Azokat az embereket fogod bevonzani, akiknek ugyanolyan a rezgésük, mint neked.
És egyre több minden kezd majd megvalósulni abból, amit akarsz. Ez a személyes manifesztációs folyamatod.
A 2019. január 21-i meditáció óta a sötét erők nem képesek többé teljes mértékig befolyásolni és gátolni a manifesztációs folyamatunkat. Most már sokkal könnyebb manifesztálnunk azt, amit akarunk.

Szerelem és szexualitás
"Hogy fogjunk pasit és hogy tartsuk meg örökre" (- ez egy angolul megjelent könyv - a szerk.)

Poláris hasadások 
A programozásnak számos rétege van. Az első réteg hasadást idéz elő saját belső valónkban annak érdekében, hogy elválasszon minket a Forrástól. Ezt a homlokunkban lévő két implantátumon keresztül végzik.
A második réteg a férfi és női energiákat osztja ketté. Ezt Atlantisz idején tették meg, elektromágneses energiamező és éterikus kristály implantátumok alkalmazásával, valamint azzal, hogy a nők és a férfiak számára különböző pszichológiai valóságokat hoztak létre. Nehéz megérteniük egymást. Ez az implantátum három ujjnyival a köldök fölött helyezkedik el és blokkolja a szexuális energia áramlását a kettes (szakrális) és a négyes (szív) csakra között.
A nők az "A" programozást kapták, míg a férfiak a "B" programozást:
"A" programozás: a szív jó, a szex rossz. A nőknek megengedett, hogy folyamatosan érezzék az összes érzelmüket. De nincs nekik megengedve, hogy átéljék a szexuális energiájukat. A szexuális energiájukat több ezer éven keresztül elnyomták. Egykor, és számos helyen még most is nagyon veszélyes a nők számára átérezni, vagy kifejezni a szexuális energiájukat. Ha megtették, vagy megteszik, megerőszakolják és megölik őket stb.
"B" programozás: a szív rossz, a szex jó. A férfiaknak nem megengedett az érzelmeik megélése, a sírás. Régen nagyon veszélyes volt számukra kifejezniük mindezt, és sokszor még ma is bajba kerültek és kerülnek és problémájuk akad emiatt. Ugyanakkor megengedett számukra, hogy annyit szexeljenek, amennyit csak akarnak.
Végül ez két teljesen különböző fajt eredményezett, két teljesen különálló realitással. Az 1960-as években mindez kezdett megváltozni. A feminista mozgalom első szakasza pozitív volt, mert bizonyos mértékű pénzügyi függetlenséget adott a nőknek. Csak azok a nők, akik ilyen módon felszabadították magukat, képesek a szexuális energiáikat is felszabadítani. Ennek az az oka, hogy a jelenlegi rendszerek (pl. a központi bankrendszer, tőzsde, kormányok stb.) csak úgy működhetnek, ha a női szexuális energiát elnyomják, ezzel hozva létre kiegyensúlyozatlanságot a férfi szexuális energiában, eltorzítva a férfi és női energiák egy tórusz energiamezőbe való zavartalan egyesülését. Ilyenkor a férfiak vagy háborúba mennek, vagy az üzleti életbe. Ez teremtette meg a negatív ciklust a bankrendszerben. A nők szexuális felszabadítása ledönti ezeket a rendszereket. Amikor a női szexuális energia felszabadul, hamarosan bekövetkezik a pénzügyi rendszer felszabadulása is.
A negatív ciklus megoldásának KULCSA abban rejlik, hogy integráljuk mindkét aspektust: a nőit és a férfit. A cél a nők számára az, hogy érezzék a szexuális energiájukat és kapcsolják össze szívük energiájával. A cél a férfiak számára az, hogy érezzék a szívük energiáját és kapcsolják össze a szexuális energiájukkal. Amikor a szexuális energia áramlásában lévő blokkot eltávolítjuk, a női és a férfi energia összetalálkoznak. Nem sokan tapasztalták meg még ezt. Gyönyörű élmény, a Plejádiak igen jól tudják. A Lélekcsalád kapcsolatok csak úgy működhetnek, ha ezeket a blokkokat már eltávolították. A Plejádiak most először a Lélekcsaládokkal ismertetik meg ezt az energiát, később a többiek is kapcsolódhatnak.

Kérdések és válaszok
K: A felszabadított kundalinit lehet-e újra blokkolni? V: Igen, ha engeded a Mátrixnak.
K: A cabal tagok is keresik a lélektársukat?
V: A Cabal képtelen jelentőségteljes kapcsolatokra, mert ahhoz túl sok traumán mentek keresztül.
K: Mi az összefüggés a pedofília és a szexuális energia között?
V: A pedofília egyet jelent a gyermekbántalmazással. A szexuális energia legeltorzultabb formája, az okozza, ha a belső gyermeknek fájdalmat okoztak (A szexuális energia muszáj, hogy ki tudjon fejeződni valahogy, de a súlyos gyermekkori trauma miatt erre egészséges módon nincs lehetőség.)
K: Amikor meghal a fizikai test, hogyan akadályozható meg, hogy az arkhónok lélekcsapda áldozatává váljon?
V: Ha a Fény útján jársz, kapcsolatban és egységben vagy a Belső/Felsőbb Éneddel, elkerülöd a lélekcsapdát. Akkor nem fognak el és nem reinkarnálódsz az arkhón program szerint.
K: Mit jelent, amikor a bűntudat belső hangját hallom?
V: Ha a bűntudat nem múlik el, akkor az egy program. Alábbhagy, ha tudatossá válsz rá.
K: Mi a különbség a Felsőbb Énünk és a Feletteslélek között?
V: Ugyanarról a dologról van szó.

Férfi és női hasadás program
Atlantisz idején teljesen más és ellentétes programozás létezett a nők és a férfiak számára. Ezek az aspektusok szálltak generációról generációra.

- Női aspektus:
A női implantátum programja csak úgy engedi a nőknek a szexuális kapcsolatot, ha kizárólag az ikerlelkükkel vannak együtt, de nem pl. a lélektestvérükkel. Ez okozza, hogy a nők keresik a tökéletes férjet, össze akarnak vele házasodni és örökké férjnél akarnak lenni. De nincsenek tudatában a programnak. A tömegmédia kihasználja a nők effajta programozását. A Disney illuminátus család, másokkal egyetemben, a programozás egész részlegét hozta létre a nézőik számára kis kortól kezdve. Az a céljuk a nők számára, hogy torz formában keressék az Ikerlelküket. Az a megközelítés, hogy férfit fogjanak, irányítsák, és kalitkába zárják. És még akkor is, ha a férfi tökéletes, szabadnak kell maradnia (értsd: lehetősége kell legyen arra, hogy több mint egy nővel legyen szexuális kapcsolata.) Így az arkhónoknak sikerült a tökéletes kémhálózatot létrehozniuk: a nők féltékenységgel, birtoklással és más programokkal ellenőrzik férjeiket.

"Monogámia"

- Férfi aspektus:
A férfi programban a férfinak nem megengedett megéreznie az ikerlelke jelenlétét vagy tudni az ikerlelkéről. Érezhetnek mindenféle kapcsolatot és lehetőségük van mindenféle jelentéktelen párkapcsolatra, de nem az ikerlelkükkel. Az eredmény a tökéletes szétkapcsolódás mélyen a tudatalattiban.
Az alapprogram a monogámia. A férfiak és a nők számára a kulcs, hogy felszabadítsák magukat a program alól az, ha törekszenek összekapcsolni a szívüket a szexuális energiájukkal és fordítva. A férfiak tudatára kell ébredjenek az ikerlélek kapcsolatuknak, míg a nőknek meg kell engedniük maguknak, hogy több kapcsolatuk legyen. Ne felejtsük el, hogy különbség van aközött, ha valaki elkötelezett kapcsolatban van, és aközött, ha kizárólagos kapcsolatban. Egy elkötelezett kapcsolatban a partnerek meghagyják egymásnak a szabadságot. Ezek a párok tudatosan döntenek úgy, hogy nem létesítenek mással kapcsolatot. Nem érzik magukat a másik tulajdonának. Kb. a felébredett felszíni lakosság 10%-a érte el az elkötelezett kapcsolat e szintjét.

Nem vagyok féltékeny. "Területvédő" vagyok. A féltékeny azt jelenti, amikor valami olyat akarsz, ami nem a tiéd. A "területvédő" azt jelenti, hogy megvéded azt, ami már a tiéd.

Egy kizárólagos kapcsolatban a nők a biológiai kizárólagosságon keresztül kontrollálják a férfiak életerejét. A férfiak és a nők kapcsolódásának ezen az egészségtelen útján keresztül lehetséges egyedül az emberi DNS-t kontrollálni; a módszer az Orion csillagrendszerből származik és 25000 éve jelent meg Atlantiszon. Azóta élünk ebben a patriarchális rendszerben. Ha egy társadalmat a DNS szintjén kontrollálsz, tökéletesen kontrollált emberi rabszolgarendszert hozol létre.
Ha kontrollálod a partnered szexuális energiáját, a Mátrix programozása alatt állsz. Ha pszichológiai korlátot helyezel a partnered köré, azzal a Mátrix diktálta program szerint cselekszel. Ennek extrém formája található a Közel-Keleten, ahol a nők még mindig a férfiak tulajdonai.
Ha szeretet köt össze benneteket és szabadon engeded a másikat, spirituális vagy lélekkapcsolat áll fenn. Ez az egészséges és ez az, ami rendben van.

Lélekkapcsolat
A most beáramló Új Kozmikus energiák mindezt átalakítják. Az emberek azért kezdenek el kapcsolódni egymással, mert ezt szeretnék, nem pedig azért, mert ezt kell tenniük, és talán együtt szeretnének maradni valakivel, de ez nem lesz kötelező örökre. Nem lesz a Mátrixnak több kontrolláló mentális konstrukciója: ezeket mindet feloldják. Egyre több kapcsolat alapszik majd a lélekkapcsolaton.

Kundalini és a női szexuális energia felszabadítása
A kundalini ez elsődleges életerőnk, amit súlyosan programoztak és elnyomtak.

99 %-ban angyal vagyok, de... óhhh az az 1 %

Ennek az életerőnek tiszta női és tiszta férfi aspektusa van.
A tiszta női energia a tiszta fogékonyság. A tiszta férfi energia a tiszta cselekvés. A tiszta cselekvés tiszta fogékonyságot vonz magához. E két energia közötti kölcsönhatás Samadhi élményt hoz létre és koronacsakra-aktivációt, ami egy tóruszmezőt hoz létre és a Felemelkedéshez vezet.
A lélektársak közötti kapcsolódás a leggyorsabb kapcsolódás a Samadhi élmény megteremtéséhez.
Amikor a cselekvés férfi energiája eltorzul, a férfiak dühössé válnak és azt hiszik, ők tudnak mindent/mindig nekik van igazuk. Amikor a befogadás női energiája akadályokba ütközik, a nők túlzottan kritikussá válnak. Amikor a Mátrix még tovább gátolja a férfi energiát, a férfiak mindenkinek a kedvében akarnak járni. A női energia további blokkolása pedig ahhoz vezet, hogy a nők mindenkit kontrollálni akarnak. Így a Mátrix általi további akadályoztatás megfordítja a polaritásokat. Ez az arkhónok végső célja: mindenkinek tetszeni akaró férfiak és kontrolláló nők megteremtése. A tömegmédia ily módon programozza és védi ezt.
A Mátrix struktúrája tehát azon alapszik, hogy elnyomja a női szexuális energiát. Az a célunk, hogy feloldjuk és felszabadítsuk a női energiát. Hogy ezt elérjük, az első lépés az, hogy a nők érezzék, fedezzék fel és tapasztalják meg a szexuális energiájukat maguktól/egyedül. Ekkor megváltozik az energiamezőjük, a kundalini - a kígyó a gerincoszlopban - aktiválódik és mindez megzavarja és áttöri a Mátrixot. Ebből néhány dolgot Cobra a Sárga mellényes mozgalomról szóló cikkében elmagyarázott. A párizsi manifesztáció repedést hozott létre a Mátrixban.
2018. november 8. és 11. között, pontosan 225 évvel az Értelem Istennőjének aktiválása után, az Ellenállási Mozgalom egyes Istennő Papnő feljöttek a felszínre Párizsban, végrehajtottak egy speciális planetáris kundalini aktivációt, és ezzel repedést idéztek elő a Mátrixon: az aktiváció a planetáris kundalini ébredésének kiváltását szolgálta, amikor az emberek végre fellázadnak a sötétség elnyomása ellen. Egyik aspektusa ennek a planetáris aktivációnak az volt a nők számára, hogy elkezdjék visszakövetelni a szexuális energiájukat és kinyilvánítani testük szépségét. Azok a nők, akik Párizsban meztelenül szaladgáltak novemberben, tulajdonképpen a Mátrixot rombolták (nem tudatosan.) 2018. november 11. óta a párizsi Istennő örvény folyamatos kundalini aktivációt idéz elő minden emberben a bolygó felszínén. Ez a Sárgamellényes Mozgalom sikerének okkult magyarázata, ami alulról szerveződő mozgalom volt minden elnyomás ellen.

A szexuális energia téves értelmezése
A Mátrix számos különböző hitrendszert és félreértést teremtett a Szexuális Energiával kapcsolatban. A Szexuális Energia csupán egy áramló energia: az energia pedig nem más, mint áramlásban lévő érzelem. Lehet fizikai természetű, de nem kell annak lennie. Félreértés, hogy a szexuális energia csak fizikai természetű lehet, és ki-be kapcsolható, mint egy gomb. Amikor az összes programozás kitisztul és minden blokkot eltávolítanak, a szexuális energia áramlani fog. Ez lesz a következő lépés, amikor nagyon sok Kundalini/Samadhi élmény történik majd. Egy bizonyos ponton a Plejádiak szeretnének minket erre a következő szintre vezetni.
Jó kislány - rosszcsont vagy rendes?

A bolygón élő legfelemelkedettebb nők számára az a cél, hogy először dolgozzanak a szexuális energiájukkal és szabadítsák fel magukat. Ők lesznek azok, akik megváltoztatják az energia struktúrát, ami majd felszabadítja a bolygót.
A férfi energia elfojtása a női energia elfojtásának következménye. Jelenleg a legalapvetőbb aktív Mátrix program a következő: jó lány vagy rossz lány/kedves vagy csintalan. A nőket arra programozták, hogy rejtsék el a szexualitásukat, ezért mindenki azt kérdezi tőlük: vajon mit akar? A legfelemelkedettebb nők számára a legmagasabb cél az, hogy lépjenek kapcsolatba önmagukkal és gyógyuljanak. (Részben) ez Cobra küldetése. Mindez meggyógyítja a világot és ez a kulcsa az Új Világ megteremtésének.

Kérdések és válaszok
K: Hogyan hat a kundalini jóga a Fényrácsra?
V: A kundalini jóga pozitívan hat a Fényrácsra, de nem olyan hatékony, mint a női szexuális energia felszabadítása.
K: Mi a szerepe a kundalininek a felemelkedésben?
V: A kundalini felébredése aktiválja a fénytestet.
K: Mit tudsz a Kobra légzésről?
V: A kozmikus Kobra légzés gyakorlása (ami NEM függ össze közvetlenül e workhop vezetőjének személyével) igen gyorsan aktiválja a kundalinit, és felgyorsítja az egyéni felemelkedési folyamatot. Még több információ: https://ipsalutantra.org/practices
K: Mit tegyek, ha kontrolláló férfiakat vonzok be?
V: Ha dühös, kontrolláló férfit vonzol magadhoz (az első rétege a programozásnak), jobban fel kell szabadítanod magad nőként.
K: Putyin és Trump miként vesz részt a folyamatokban?
V: Putyin magas fokon védelmezi a Fényt. Ami Trumpot illeti: épp attól függ, milyen hangulatban van.
K: Március 21-e egy fontos időpont lesz, mit várhatunk tőle?
V: Március 21-én nyílik egy energia portál, de ne várjunk tőle túl sokat.
K: Fel tudjuk-e oldani az implantátumokat és hogyan?
V: Az elsődleges implantátumokat, melyek a homlokban és a köldök felett találhatók, a legnehezebb kitisztítani, mert az implantátumokban lévő programokat a Mátrix rendszeresen megújítja.
K: Hogyan védhetjük meg magunkat az 5G-vel szemben?
V: A Plejádiak most fejlesztenek egy elhárító technológiát, ami várhatóan egy éven belül rendelkezésre áll.

Az Istennő visszatérése
A tiszta női alapelv vagy energia a tiszta befogadás, ami a feltétel nélküli szeretettel egyenértékű. Ez az az energia, amire az emberiségnek szüksége van a gyógyuláshoz. Elsődleges fontosságú, hogy ezt az energiát visszahozzuk a bolygóra, és kapcsolódjunk hozzá, amennyire csak lehetséges. A tiszta női energia a teremtés tükre.
Ez az az energia, ami lehetővé teszi a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektet, és bevonzza az Eseményt. Olyan, mint egy energia tó: ha elég nyugodt és békés, az Esemény beindítható. Minden lény kapcsolatban áll ezzel a tavat feltöltő energiával. A változást és az Eseményt az Isteni Női Energia energetikai jelenléte teremti meg.
Újraélesztjük az Istennői Misztériumokat, hogy visszahozzuk ezeket az energiákat a bolygóra. Csoportokat alakítunk, hogy lehorgonyozzuk ezt az energiát. A Rózsa Rendje csoportok eredeti célja az volt, hogy megőrizzék és lehorgonyozzák az Istennői Misztériumokat.
Jelenleg mintegy 150 Rózsa Rendje csoport működik aktívan a bolygón, hetente találkoznak, hogy lehorgonyozzák az Istennői energiákat.
[Ekkor Cobra felhívta a nézők közül azokat a színpadra, akik elkötelezték magukat arra, hogy Rózsa Rendje csoportokat hoznak létre a lakóhelyükön, heti Rózsa Rendje találkozókat szerveznek és lehorgonyozzák az Istennő energiákat. Ezután Cobra egy szertartás keretében újabb Rózsa Rendje csoportok vezetőit avatta be.]
A Rózsa Rendje csoportok a legjobb módja az Istennői energiák lehorgonyzásának a bolygón. Ahogy közeledünk az Esemény felé, egyre több csoport lesz majd aktív és egyre mélyebbre fognak hatolni az Istennő Misztériumokban, azokba az aspektusokba, amiket még felszínre kell hozni. Sok Istennő örvénypontot fognak majd aktiválni akkor. A legfelemelkedettebb nők majd Papnőkké válnak és tudatosan horgonyozzák le az Istennői Energiákat, hogy a felszíni lakosságot a szabadság felé vezessék.

Meditáció, hogy összekapcsolódjunk az Ikerlelkünkkel, a Lélektársainkkal és a Lélekcsaládunkkal és manifesztáljuk őket a Földön és az életünkben:
Ez a meditáció oly módon lett felépítve, hogy a Fénytestünk erejét használja fel

Hunyd be a szemed
Figyeld a légzésed, ahogy beáramlik és kiáramlik
Lélegezz be és ki és lazíts
Lélegezz be ragyogó fehér fényt
Lélegezz ki ragyogó fehér fényt
Lélegezz be és ki, miközben Fénnyé válsz
Fénylény vagy
Fénylény vagyok
Fénylényként lélegzel
Fénylényként lélegezz be és ki
Lélegezz így egy kis ideig
Most létrehozunk egy tóruszmezőt magunk körül
Vizualizálj egy 1 m kiterjedésű energiamezőt magad körül,
Vizualizáld magad körül a lehető legmagasabb rezgést, amit el tudsz képzelni
Egy rendkívül erős és rendkívül magas rezgésű energiamezőt magad körül, ami legalább 1 m kiterjedésű
Csak vizualizáld ezt minden irányban 1 m-re magad körül
Folyamatosan vizualizáld ezt, míg nagyon tisztává nem válik
Ezután vizualizálj egy másik energiamezőt, ami még 1 m-rel tovább terjed magad körül
Vizualizáld, hogy ez nagyon erős és nagyon magas rezgésű, de valamivel alacsonyabb rezgésű, mint az előző és körülvesz téged
Egy rendkívül erős és rendkívül magas rezgésű energiamező 1 m kiterjedésben magad körül
Egy nagyon erős és nagyon magas rezgésű energiamező tőled 1-től 2 m távolságban magad körül
Csak vizualizáld ezeket az energiamezőket magad körül minden irányban
Folyamatosan vizualizáld ezt, míg nagyon tisztává nem válik
Végül vizualizálj még egy energiamezőt, ami még 1 méterrel tovább terjed
Vizualizáld, hogy ez egy erős és magas rezgésű, de ismét valamivel alacsonyabb rezgésű energiamező, mint az előző és körülvesz téged
Egy erős és magas rezgésű energiamező, körülötted 2-től 3m távolságban
Most 3 magas rezgésű energiamező vesz körbe:
- Egy rendkívül erős és rendkívül magas rezgésű energiamező körülötted 1 méter távolságban
- Egy nagyon erős és nagyon magas rezgésű energiamező körülötted 1-től 2 m távolságban
- Egy erős és magas rezgésű energiamező körülötted 2-től 3 m távolságban
Csak vizualizáld ezt a 3 energiamezőt magad körül minden irányban
Folyamatosan vizualizáld ezt, míg nagyon tisztává nem válik
Ez a Fénytested tóruszmezője
Ha megfelelően végzed, érezheted magad körül a Fénytested
Most vizualizáld az ikerlelked a téged körülvevő első energiamezőben
Vizualizáld a lélektársaidat a téged körülvevő második energiamezőben
Vizualizáld a lélektestvéreidet a téged körülvevő harmadik energiamezőben
Folyamatosan vizualizáld ezt, míg nagyon tisztává nem válik körülötted
Folyamatosan vizualizáld ezt az energiamezőt az ikerlelkeddel, a lélektársaiddal és a lélekcsaládoddal
Lassan térj vissza ebbe a térbe és időbe, ebbe a valóságba
Amikor készen állsz, kinyithatod a szemed.

Magyar nyelvű fordítást még itt is olvashatsz a workshop 2. részéről: