2019. október 3., csütörtök

A Váltás


Fordította: Réder Ágnes
Csillagközi források azt közölték, hogy gyorsul a kozmikus váltás és az egész Univerzum az új kozmikus ciklusba való fázisátmeneten megy keresztül. Vagyis amit hamarosan megtapasztalunk, az nem csak a Galaktikus szuperhullám, hanem egy olyan szintű kozmikus váltás, amilyen még soha nem volt megtapasztalható az Univerzum teremtése óta.

A Galaktikus Központi Nap egyre aktívabb, még szubluminális sebességen is, mivel az előző galaktikus szuperhullám jele, ami fénysebességgel halad, tökéletesen összehangolódik azzal az új szuperhullámmal, ami rendkívül hamar meg fog érkezni:
(Magyarul itt olvashatunk róla: https://www.origo.hu/tudomany/20190917-xxx.html - a szerk.)
Ez már nagy változásokat teremt a Naprendszerünkben. A Kozmikus Központi Faj egy multidimenzionális Élet Virága rácsot hozott létre szerte a Naprendszerben, amely a holdpályától a heliopauzáig terjed ki. Ez a rács egy átviteli pufferként fog szolgálni a közelgő szuperhullám számára.
A chimera csoport a váltás megakadályozására tett legutolsó kétségbeesett erőfeszítése során a lehető legtöbb anomáliával és sötétséggel töltötte fel a Naprendszert 2017 elejétől 2019. január 21.-ig.
2012 óta a chimera súlyos háborút folytat az Ellenállással szemben és tulajdonképpen néhányszor sikerült bolondot csinálniuk az Ellenállásból úgy, hogy hamis információkat szivárogtattak ki nekik. Például az Ellenállás még meglévő chimera hajók után kutatott a Naprendszerben és egyet sem találtak. Valójában ezek a hajók hiperdimenziós féreglyukakban rejtőzködtek és később kiterjedt meglepetésszerű támadásokat intéztek.
Ez a dezinformációs kampány néhányszor ellentmondásokhoz vezetett, ami ezen a blogon is közzé lett téve. Mégis, azt kell mondanom, hogy az Ellenállás legjobb tudomása és képessége szerint valós információkat szolgáltatott és mindent egybevetve az információk nagy része helytálló és helyes.
Most az Ellenállás ezeket a támadásokat heveri ki és 50 millió új tagból álló erősítés érkezett a Kuiper övből a földalatti hálózathoz és így a tagok száma eléri a 120 milliót. Várhatóan hamarosan több erősítés fog érkezni, ahogy egyre közelebb kerülünk a váltáshoz.
A chimera rájött, hogy elveszítették a Naprendszert és most arra koncentrálnak, hogy megvédjék a Föld bolygót és a holdpálya alatti teret, mint utolsó erődjüket.
Még mindig a toplet bombákat használják végső védelmi vonalukként. A top kvarkok még hatékonyabban falják fel a közönséges anyagot, mint a strange kvarkok és sokkal veszélyesebbek, mint a strange kvarkok:
A chimerának most az a terve, hogy korlátozott közzétételt nyomat egy hamis drakonida földönkívüli invázióba, ami a TR3-B űrhajót használná fel a bolygó felszínének megtámadásához és a cabal az USA Űrparancsnokságát használja védelemként a TR3-B flotta ellen.
Az elkövetkező káoszban a jezsuiták összeomlasztanák a pénzügyi rendszert és AI (Mesterséges Intelligencián alapuló) disztópikus felszíni civilizációt valósítanának meg, hasonlót ahhoz, mint ami számos kolóniában létezett Naprendszer szerte:
Az okostelefonok bevezetése a Chimera azon tervének része volt, mellyel elidegenítik az emberiséget és a technológiai disztópia sötét pókhálójának csapdájába ejtik őket:
Azok a robotok, melyek az emberiséget kontrolálnák, már fejlesztés alatt állnak:
A jezsuiták terve a globális összeomlásra és az új kripto pénzügyi rendszerre szintén folyamatban van:
Az elmúlt néhány héten történtek bizonyos pozitív fejlemények, melyek hatékonyan megállították ezt a chimera-jezsuita tervet és az NEM lesz sikeres.
Számos forrás jelzi előre az olyan nagy bankok csődjét októberben, mint a Goldman Sachs vagy a Deutsche Bank:
A Kozmikus Központi Faj kijelentette, hogy a Fényerők képesek kezelni az összeomlás-helyzetet és megvannak a terveik, de ezeket nem lehet most kifejteni.
Az Ellenállás azt közölte, hogy októberben jelentős ingadozás várható a pénzügyi rendszerben, de még nem a rendszer összeomlása.
A rendszer összeomlása valójában az adós-rabszolgaság buborékjának összeomlása, és a tervek szerint egybeesik az Esemény időpontjával:
Számos ország már készíti a saját disztribúciós láncát az Eseményre:
A Fényerők azt kérik, hogy azok, akik vezettetést éreznek a részvételre, növeljék az Élet Virága meditáció frekvenciáját most már minden négy órában, annak érdekében, hogy stabilizálódjon a planetáris helyzet:

A Fényerők azt is mondták, hogy annyi Istennő energiát kellene lehorgonyozni a planetáris energiarácsba, amennyit csak lehetséges, hogy stabilizáljuk a helyzetet:
Atargatisz egy sellő Istennő aki a Szíriusz csillagrendszerből származik, és egy tojás formájú járművel ért földet az Eufrátesz partján sok ezer évvel ezelőtt:
(Magyarul itt olvashatunk róla: https://hu.wikipedia.org/wiki/Atargatisz - a szerk.)
Az archetípusát később a Cabal eltorzította, de az ő eredeti energiája az egyik kulcs energia a békés átmenethez az Esemény-utáni társadalomba:
A jelenlegi eltorzult kultúrában a szexuális energia új megvilágítására van szükség:
Például a lábfétis, amit sokan bírálnak, tulajdonképpen az Istennő imádatának egy előző életbeli emléke.
Archeológusok végre bizonyítékokat tettek közzé az első arkhón invázióról:

Hamarosan új Cobra interjú lesz közzétéve online. Az info@truthisout.net-re küldhetitek el kérdéseiteket, amik ebben az interjúban lesznek megválaszolva.
És végül itt található egy kódolt üzenet azok számára, akik értik:
A Fény győzelme!