2019. október 23., szerda

Az "Ezüst Beindító" - frissítés

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2019/10/silver-trigger-update.html


Ahogy közeledünk a kritikus november 11-i időponthoz, mély alapvető szerkezeti változások zajlanak a globális pénzügyi rendszerben.
Összeomlott a jezsuiták azon pénzügyi összeomlásra vonatkozó terve, ami a Librához hasonló globális kriptovalutához vezetne.
Először is, a Libra projektet elvetették.
Másodszor, leállították azt a tervet is, melynek értelmében Kína saját kriptovalutát indított volna be november 11-én:
Harmadszor pedig a Fényerők kiszivárogtatták a nagy teljesítményű kvantumszámítógépek létezéséről szóló információkat.
Mindez elég volt ahhoz a jezsuitáknak, hogy megváltoztassák terveiket és most már nem a globális kriptovalutájukhoz kötik a pénzügyi összeomlásukat, hanem a vészes klímahelyzethez:
Ezen a ponton valószínűleg tisztában vagytok azzal, hogy a globális felmelegedés csak átverés és a valódi tudományban nincs alapja:
Emellett a Fényerők elindítottak bizonyos terveket és a jezsuiták pénzügyi összeomlásra vonatkozó terve nem a terv szerint fog haladni.
A Fényerőknek terveik vannak a globális pénzügyi Újraindításra, ami bőséget fog hozni az embereknek és amiről a következő Felemelkedés konferencián fogok beszélni, ami Tajvanon kerül megrendezésre a november 30-i/december 1-i hétvégén. Mindenkit szeretettel várunk:
A november 11-i Ezüst Beindító aktivációnkban reális lehetőség rejlik arra, hogy az a pozitív pénzügyi Újraindítás fordulópontjává váljon.
Mindenki, aki november 11-én ezüstöt vásárol, egy erős energiarácsot fog teremteni a bolygó körül, ami egy Fényimpulzust fog küldeni a globális pénzügyi rendszerbe.
GLOBÁLIS FELÉBREDÉS 
betöltés 90 % 
Figyelmeztetés: a planetáris rendszer újra fog indulni a folyamat teljesítését követően
Nagyon fontos, hogy az ezüstvásárlás tényleges lebonyolítása (fizikailag vagy online) az időzónánk szerint november 11-én történjen meg.
Annak érdekében, hogy segítsünk az Ezüst Beindító terjesztésében, több mint 50 videó készült, több mint 20 nyelven.
Magyar:
(A további nyelveken elkészült videókért, kérlek látogassatok el COBRA oldalára: http://2012portal.blogspot.com/2019/10/silver-trigger-update.html - a szerk.)
Arab, bengáli, hindi és egyéb nyelveken készült videókra is szükség van. Kérlek, küldjétek el fordításaitokat a parlagisas777@gmail.com email címre és a lehető leghamarabb videó fog belőlük készülni.
Sok nyelven elkészítette a videókat Smaly7:
A Truthearth.org oldal:
és a Meditation France oldal:
Az Ezüst Beindítóhoz készült egy kitűnő promóciós weboldal is:
És magyar nyelvű Facebook esemény:
A Fény győzelme!