2019. november 6., szerda

"Ezüst Beindító" interjú


Már erősödnek az Ezüst Beindítónk energiái és megvan a reális lehetősége annak, hogy el fogjuk érni a kritikus tömeget.
Meghallgathatjátok ezt a Cobrával készült interjút, ami mélyebben belemegy az Ezüst Beindító energetikájába:
Az interjú szöveges átiratának magyar fordítását lejjebb olvashatjátok.
Angolul itt található az eredeti szöveg:A Nemzetközi Aranykor Csoport (IGAG) interjúja Cobrával az Ezüst Beindító Aktivációról és a tajpeji Felemelkedés Konferenciáról
Köszöntök mindenkit. Ma 2019. október 30. van. Anthem vagyok. Én vagyok a Nemzetközi Aranykor Csoport alapítója és vezetője. Ez a november nagyon különleges minden Fénymunkás számára szerte a bolygón, mert ebben a hónapban két fő esemény is lesz: az Ezüst Beindító aktiváció november 11-én és a tajvani Felemelkedés Konferencia november 30-án és december 1-jén. E két eseménnyel kapcsolatos dolgokat fogja tisztába tenni kedves régi barátunk, Cobra, az Ellenállási Mozgalom kapcsolattartója ebben az interjúban. És most szeretném meghívni kérdezőtársamat, Patrickot és szeretettel köszöntöm Cobrát.
Cobra: Sok kérdést kaptunk az Ezüst Beindító aktivációval és a tajpeji Felemelkedés Konferenciával kapcsolatban. Még pletykákat is hallottunk erről az aktivációról. Válaszoljuk meg ezeket a kérdéseket egyenként.
Kérdések és válaszok az Ezüst Beindító Aktivációval kapcsolatban
1. kérdés: Mi a pontos oka annak, hogy az embereknek inkább ezüstöt kellene vásárolniuk ehhez az aktivációhoz, mint aranyat vagy platinát?
Cobra - Ennek sok oka van. Az első ok az, hogy az ezüstnek nagyon különleges energiája van és az Istennői energiához kapcsolódik. Ez az egyik ok. A másik ok az, hogy az ezüst ára nem olyan magas, így több ember tud sokkal könnyebben csatlakozni ahhoz, hogy ezüstöt vegyenek, mint hogy aranyat vagy platinát.
2. kérdés: Miért javaslod, hogy kifejezetten ezüst érmét vagy ezüst rudat vásároljanak az emberek?
Cobra - Az ezüst rudak tiszta ezüstből készültek és van egyéb energetikai oka is, amibe most nem fogok belemenni, de alapvetően jobb, ha rudat vagy érmét vásárolunk.
3. kérdés - Ha egy személy csak aranyat vagy platinát vásárol november 11-én, ez a vásárlás bele fog számítani a kritikus tömegbe?
Cobra - NEM.
Kérdés - Tehét csak ezüstöt vásároljunk?
Cobra - Csak ezüstöt.
4. kérdés - Említetted egyszer, hogy a bőség manifesztációjának elősegítéséhez minimum 3 grammos érme vagy rúd szükséges. A november 11-i Ezüst Beindítóhoz minimum milyen súlyú ezüst érme vagy ezüst rúd szükséges?
Cobra - Minimum 3-5 gramm.
5. kérdés - Vásárláskor meg kell hoznunk azt az erős szándékot, hogy fel fogjuk szabadítani az emberi társadalmat az adósrabszolga pénzügyi rendszer alól azzal, ha ezüstöt vásárolunk?
Cobra - Igen, ez nagyon ajánlott.
6. kérdés - Ha egy személynek fogalma sincs az Ezüst Beindító aktivációról, de véletlenül ezüstöt vásárol azért, hogy szerencsés legyen vagy egyéb okokból, ez a vásárlás bele fog számítani a kritikus tömegbe?
Cobra - Nem, mert nem lesz tudatos szándék a vásárlás mögött. Valójában milliók vásárolnak minden nap ezüstöt.
7. kérdés - Azokat, akik nemesfémet gyűjtenek, érdemes biztatni, hogy csatlakozzanak a mozgalomhoz és vásároljanak ezüst háztartási cikkeket, mint pl. ezüst kanalat, teáskannát vagy fésűt?
Cobra - Igen, persze. Ezeket a tárgyakat is megvehetik, a lényeg, hogy tiszta ezüstből készüljenek.
8. kérdés - Van egy kérdésünk egy fémmegmunkáló művésztől: csatlakozhatok ehhez az ezüstvásárlási mozgalomhoz oly módon, hogy agyagezüstöt, ipari ezüstöt vásárolok és november 11-én egy ezüst művészeti alkotást készítek?
Cobra - Igen, ez kitűnő opció.
9. kérdés - Ahhoz, hogy elérjük a kritikus tömeget, jó, ha arra ösztönözzük az ezüst tárgyakat áruló bolttulajdonosokat, ezüstkereskedőket és ezüstműveseket, hogy vásároljanak ezüst termékeket november 11-én?
Cobra - Ez tulajdonképpen nagyon jó ötlet, mert így több embert bevonhatunk és az aznap vásárolt ezüst mennyisége nagyobb lesz. Viszont tudniuk kell ennek az aktivációnak a céljáról. Legalább bizonyos fokig.
10. kérdés - Az univerzális időzóna szerint a Fényerők mikortól kezdik el számolni, hogy mennyien vásárolnak ezüstöt?
Cobra - Amikor a Földön a legelső időzóna november 11-be lép.
11. kérdés - Az univerzális időzóna alapján mit javasolsz, mikor kezdjenek el az emberek ezüstöt vásárolni?
Cobra - Amint a te időzónád november 11-be lép. De azt mondanám, hogy az aktiváció csúcspontja az univerzális időzóna (egy órával kevesebb, mint a magyar idő) szerinti délután lenne.
12. kérdés - Energetikailag előnyös, ha a Merkúr tranzit időpontjához közel vagy abban az időkeretben vásárolok ezüstöt?
Cobra - Igen, természetesen.
Kérdés - Szóval megrendelésünket fókuszálhatjuk erre az időkeretre?
Cobra - Igen.
13. kérdés - Mi az az időpont, amikor leadhatom az utolsó ezüstrendelésem?
Cobra - Az időzónád szerinti november 11. éjfélkor.
14. kérdés - Energetikailag pozitív, ha hitelkártyával, kriptovalutával vagy kölcsönpénzből vásárolok ezüstöt november 11-én?
Cobra - Nem számít, hogy vásárolsz, az egyetlen dolog, aminek meg kell történnie az az, hogy a te tulajdonodba kerüljön. Neked kell az ezüst tulajdonosának lenni.
15. kérdés - Ha a papíralapú ezüst számlámat (ETF) fizikai ezüstre váltom, az efajta tranzakció bele lesz számítva a kritikus tömegbe?
Cobra - Igen, mindenképp bele lesz számítva. És arra ösztönzök mindenkit, aki ezüst EFT-vel, papíralapú ezüstszámlával és Silver Future-val rendelkezik, hogy november 11-én konvertálja át azokat fizikai ezüstté.
16. kérdés - Ha tudatosan vásárolunk gazdagság témájú ezüst érmét vagy rudat, az ilyen vásárlás energetikailag segíteni fogja az Ezüst Beindító aktivációt?
Cobra - Igen, tulajdonképpen segíteni fogja.
17. kérdés - Lehetőség szerint el kellene kerülnünk olyan érmék vásárlását november 11-én, melyen a brit királynő (II. Erzsébet) portréja látható?
Cobra - Aznap nem szükséges semmilyen ezüst érme vásárlását elkerülni. Ami számít, az az érmében lévő ezüst.
18. kérdés - Mit tegyek, ha november 11-én az egyetlen opció számomra az, hogy az angol királynő portréját ábrázoló érmét vegyek?
Cobra - Ha ez az egyetlen opció számodra, mindenképp meg kell venned azokat az érméket.
19. kérdés - A kanadai, az ausztrál és az új-zélandi királyi pénzverdéknek fel kell tüntetniük a brit királynő arcképét az ezüst érméken és rudakon. Ennek a szabálynak van valamiféle okkult jelentése? Pl. az ilyenfajta dizájn az ezüst bőségenergiáját adná a királynőnek vagy lehetővé tenné, hogy szimbolikusan ő birtokoljon minden olyan ezüst érmét és rudat, amin az ő arcképe szerepel?
Cobra - Tulajdonképpen okkult tekintetben meg fogja neki adni a kontrollt az adott ezüstök felett. De ha ezüst portrét veszünk november 11-én, azzal valójában kivesszük az ellenőrzése alól az ezüstöt. Tehát valójában ez egy jó dolog.
20. kérdés - Ha aranyozott ezüstöt vagy olyan ezüst ékszert vásárolunk, amin ásványok vagy drágakövek vannak, ez a vásárlás bele fog számítani a kritikus tömegbe?
Cobra - Nem, tiszta ezüstöt kell vásárolnod, nem pedig ezüstözött termékeket, vagy olyanokat, amiken másféle anyagok is vannak.
Kérdés - És mi a helyzet az aranyozott tiszta ezüsttel?
Cobra - Nem, tiszta ezüstöt vegyél.
21. kérdés - Melyik opció jobb november 11-én azonos költségvetéssel?
1. Egyedül veszek egy uncia ezüstöt.
2. Megosztom a pénzem egy jól informált személlyel és külön-külön veszünk fél unciát.
Cobra - A második opció jobb, mert minél több ember vesz részt, annál több tudatosságot fog magában foglalni ez a dolog.
22. kérdés - Ha van elég fizikai ezüstöm, amit el tudok adni november 11-én, adjak el néhány ezüst érmét olyannak, akiknek szükségük van rá vagy tegyem félre az összes ezüstömet a Pénzügyi Újraindításig?
Cobra - Eladhatod néhány ezüst érmédet azoknak, akik tudnak erről a folyamatról és ők is részesei lesznek az aktivációnak. De még jobb lenne, ha azok az emberek más forrásokból vásárolnának, hogy a felébredett közösség mindent összevetve több ezüsttel rendelkezzen.
23. kérdés - Ha november 11-én több, mint 50%-kal olcsóbban önként eladom az ezüstömet olyanoknak, akik szeretnének csatlakozni az Ezüst Beindító aktivációhoz, az ő vásárlásuk be lesz számítva a kritikus tömegbe?
Cobra - Bizonyos fokig igen.
24. kérdés - Ha bőséges tartalékkal rendelkezem aranyból vagy platinából és úgy döntök, hogy valamennyi aranyamat vagy platinámat ugyanolyan értékű ezüstre váltom, ez a csere energetikailag segíteni fogja az Ezüst Beindító aktivációt?
Cobra - Igen, mindenképp segíteni fogja.
25. kérdés - A november 11-én vásárolt ezüst hordoz olyan különleges jelentést vagy energiát, hogy azt mindig magunknál tartsuk? Vagy nem olyan nagy ügy eladni később?
Cobra - Különleges energiával fog bírni, mert a 11/11 portál energiájával lesz feltöltve. De ha bármikor vezettetést érzel arra, hogy eladd, természetesen megteheted.
26. kérdés - Egy nő azt mondta, hogy az emberek megszállottá válnak, amint ezüstöt vásárolnak. Azt is állítja, hogy a piacon lévő ezüst energetikailag szennyezett, ezért az embereknek nagyon óvatosnak kell lenniük. Mi a véleményed erről az állításról.
Cobra - Természetesen az emberek nem válnak megszállottá ha ezüstöt vásárolnak. És az ezüstpiac ugyanolyan mértékben szennyezett, mint minden más anyag ennek a bolygónak a fizikai síkján. Szóval összehasonlíthatják az ezüst szennyezettségi szintjét annak az ételnek a szennyezettségi szintjével, amit minden nap megeszünk, tehát nincs különbség és nincs plusz veszélye annak, ha ezüstöt vásárolunk. Ha meg akarják tisztítani az ezüstjüket, megtehetik úgy, hogy csapvíz alá helyezik 1-2 percre. Szóval egyáltalán nem kell emiatt aggódni.
27. kérdés - Aggódnunk kell amiatt az eshetőség miatt, hogy a cabal hamis ezüstöt használ, hogy beavatkozzon a vásárlási mozgalmunkba?
Cobra - Egyáltalán nincs arra eshetőség, hogy a cabal hamis ezüstöt iktasson be kifejezetten ebből a célból. De létezik néhány hamis érme. Ha megbízható forrásból vásárolunk, szinte lehetetlen, hogy hamis ezüstöt vegyünk.
28. kérdés - 11/11-en túl a szokásos ezüstvásárlás felgyorsíthatja az Eseményt és a Pénzügyi Újraindítást?
Cobra - Igen, ha az emberek kritikus tömege ezt rendszeresen teszi, ami nem nagyon valószínű.
Kérdés - Szóval naponta vehetünk ezüstöt?
Cobra - Igen, ha erre vezettetést érzel.
Kérdések és válaszok az Ezüst Beindítóval kapcsolatban
1. kérdés - A 11/11 portál aktiváció napján egy Merkúr tranzitnak lehetünk tanúi. Van valami egyéb jelentése ennek, azon kívül, hogy fénnyel töltsük fel a globális pénzügyi rendszert?
Cobra - Valójában Merkúr tranzit igen ritkán történik. Bármikor, amikor Merkúr tranzit van, nagyon erős energiavillanást hoz, ami új elképzeléseket, új megértést teremt az emberiség mentális szférájában. Ez a mostani tranzit nagyon sajátos, mert a Földről nézve a Merkúr nagyon közel lesz tranzitban a Nap felszínének középpontjával. Szóval ez egy szinte tökéletes együttállás lesz és nagyon erős lesz.
2. kérdés - Amikor csatlakozunk az Ezüst Beindító meditációhoz, az ezüstjeinket ráhelyezhetjük a kristályainkkal egy oltárra?
Cobra - Igen, persze.
Kérdés - Kell valamilyen szertartást végeznünk az ezüstünkért amikor a kristályainkkal elhelyezzük?
Cobra - Ha erre vezettetést érzel, persze. De már közzétettük az Ezüst Beindító meditáció útmutatását. Kövesd azt és segíts a kritikus tömegnek.
3. kérdés - Azok, akik 2-es szintű gyógyítók és a Saint Germain és az Androméda sugarat csatornázzák november 11-én, fel fogják tudni fokozni az Ezüst Beindító aktiváció lendületét? Ha igen, milyen célt kell vizualizálniuk az elméjükben?
Cobra - A Saint Germain sugár lesz a leghatékonyabb. És akik 1-es szintű beavatást kaptak, még nekik is tanácsos ezt megtenni november 11-én egy nagyon magas fókusszal. A 2-es szintű Saint Germain sugár beavatottjai elhelyezhetik az elméjükben az egész bolygószintű Ezüst Beindító aktivációt amikor a gyógyító folyamatot vizualizálják.
4. kérdés - Javaslod, hogy november 11. előtt minden nap elvégezzük az Istennő Örvény meditációt és vizualizáljunk egy szivárványörvényt, hogy ezzel manifesztáljuk, hogy több, mint 144000 ember csatlakozik az Ezüst Beindító meditációhoz?
Cobra - Valójában ez egy nagyon jó ötlet és erősen javaslom.
5. kérdés - Említetted, hogy az emberek felgyorsíthatják a manifesztációt oly módon, hogy egy vizuális segítségre helyezik a figyelmüket. Ha azt szeretnénk, hogy hatalmas sikere legyen az Ezüst Beindító aktivációnak és a pénzügyi újraindításnak, milyen ezüst vagy vizuális segítséget használhatunk?
Cobra - Az emberek csoportban kinyomtathatnak egy Élet Virága mandalát és a mandala mindegyik metszéspontjára elhelyezhetnek ezüst érméket. Használhatjátok ezt a mintát a csoportmeditáció során vizualizálhatjátok az aktiváció sikerét november 11-én.
6. kérdés - Javasolnál bármilyen eszközt vagy protokollt, amivel meg lehetne növelni ennek a meditációnak az erejét?
Cobra - Nagyobb csoportok kinyomtathatnak egy nagy Élet Virága mandalát és a metszéspontokban elhelyezhetnek ezüst érméket. Aztán november 11. előtt minden nap vizualizálhatják az aktiváció sikerességét és meditálhatnak a mandala közelében.
7. kérdés - Abundantia, Saint Germain és az Androméda sugár mellett milyen lényeket hívhatunk még be és kikhez imádkozhatunk, hogy támogassák az Ezüst Beindító aktivációt?
Cobra - Lakshmi istennő jelenlétét is behívhatjátok és bármelyik más olyan Fénylényt, akivel összhangban érzitek magatokat és ők segíteni fogják ezt az aktivációt.
8. kérdés - Javaslod, hogy november 11 előtt minden nap elvégezzünk egy bőségszertartást, hogy ily módon támogassuk az Ezüst Beindító lendületét?
Cobra - Igen.
9. kérdés - November 11. után integráljuk az Ezüst Beindító meditációt bőségszertartással, hogy szándékunkat az új pénzügyi rendszerre tudjuk fókuszálni?
Cobra - Ha erre vezettetést érzel, megteheted.
10. kérdés - Meghívhatunk embereket, hogy csatlakozzanak az Ezüst Beindító meditációhoz, oly módon, hogy azt mondjuk nekik, hogy ez a meditáció pénzt és jó szerencsét tud hozni számukra?
Cobra - Igen. De amikor csatlakoznak, több dolgot el kell nekik magyarázni, hogy megértsék ennek a meditációnak a valódi célját.
Az ezüst energiája és a használata
1. kérdés - A bekötött szemű Abundantia nagyon népszerű logó az ezüst érméken és rudakon. Az ezüst ezzel a logóval pozitív vagy negatív?
Cobra - Semleges. Attól függ, te milyen jelentést csatolsz hozzá. Ez a helyzet mindegyik szimbólummal.
2. kérdés - A tachionizált, Új Atlantiszt és Saint Germaint ábrázoló ezüst érmének lesz valamilyen különleges szerepe az Ezüst Beindító aktivációban?
Cobra - Támogatni fogja az általános aktivációs folyamatot, mint ahogy más speciális ezüst érmék és rudak.
3. kérdés - Van valamilyen speciális előnye a tachionizált ezüstnek?
Cobra - A tachionizált ezüst jobban összhangban van a Forrás energiájával és jobban kapcsolódik az elsődleges funkcióhoz, ami nem más, mint elhozni az Istennői energiát a bolygó felszínére és különösen a pénzügyi rendszerbe.
4. kérdés - Az atlantiszi papok és papnők hogy használták az ezüstöt?
Cobra - Nagyon sok ezüstből készült erőteljes tárgyat készítettek. Nagy ezüst építményeket használtak a más dimenziókba vezető portálokként.
5. kérdés - Az ezüst az a fém, ami a bőséggel és az Istennői energiával kapcsol össze minket. Hogy használhatjuk az ezüstöt arra, hogy az Istennőhöz kapcsolódjunk?
Cobra - Ennek leghatékonyabb módja, ha ezüstből készült Istennő szobrot alkotunk és ez lesz az Istennőhöz való kapcsolódás közvetlen módja.
6. kérdés - Azonkívül, hogy összekapcsol minket a bőséggel és az Istennői energiával, meg tudod osztani velünk az ezüst egyéb ezoterikus és okkult felhasználását?
Cobra - Tulajdonképpen az emberi történelem bizonyos időszakában az ezüst a pénzügyi rendszer alapját képezte és elég hatékony volt, mert megakadályozta azokat a nagymértékű manipulációkat, amik az elmúlt két évtizedben a pénzügyi rendszerben történtek. Az arannyal együtt a múltban sok korban a pénzügyi rendszer egyik pillérét jelentette.
7. kérdés - Hogy tudom az ezüstöm energiáját úgy aktiválni, hogy erősebb kapcsolatom legyen vele?
Cobra - Csak kezdj el meditálni, tartsd az ezüstödet a kezedben és kapcsolódni fog az energiádhoz.
8. kérdés - A pozitív földönkívüli fajok hogyan használják az ezüstöt?
Cobra - Sok pozitív földönkívüli faj használja az ezüstöt arra, hogy az Istennői energiához kapcsolódjanak. Vannak olyan fajok is, akik még nem érték el a technológiai fejlődés legmagasabb szintjét. Ők az ezüstöt egyes technológiai eszközeik részeként használják. De a fejlettebb fajoknak nincs szükségük ezüstre a technológiájukhoz. Számukra az ezüst az a fém, ami inkább a spiritualitással köt össze, mint a technológiával.
9. kérdés - A mithril, a fantasy-irodalom ezüstszerű féme valóban létezik az univerzumunkban? Ha igen, milyen tulajdonságokkal rendelkezik és mire használják?
Cobra - Nem létezik.
10. kérdés - Más bolygókon az ezüst a bőség fémét képviseli? Vagy csak a Földön van ilyen jelentése, mert itt a pénzügyi rabszolgarendszer irányítása alatt állunk?
Cobra - Az olyan nemesfémek, mint az arany, a platina és az ezüst a bőség univerzális szimbólumai szerte a világegyetemben, mert valójában ezek nagyon magas spirituális frekvenciák káradásai. Amikor azt mondom bőség, nem csak a fizikai, hanem a spirituális bőséget is jelenti.
További kérdések az ezüstről
1. kérdés - Kína egykor a Ming-dinasztia idején a világ ezüsttartalékának majdnem a felével rendelkezett. A Fényerők tervezték, hogy akkoriban ezüstöt halmozzanak fel?
Cobra - Valójában a Ming-dinasztia a kínai kifinomult kultúra fejlődésének egyik csúcspontja volt. A Ming-dinasztiában az ezüst a magas kultúra egyik jele volt. Okkult tekintetben ez volt az egyik oka annak, hogy a Ming dinasztia fennállásakor olyan sikeres volt.
2. kérdés - Az ősi kínai kultúrában említést tesznek arról hogy az ezüst egykor drágább volt, mint az arany. Tudod, mi okozta azt, hogy megfordult az ezüst és az arany ára?
Cobra - Valójában a bolygó legtöbb részén az ezüst olcsóbb volt, mint az arany. De voltak Kínában bizonyos területek, ahol több ezüstletét volt, mint aranyletét, szóval a kínai történelem egyes időszakában az ezüst drágább volt.
De azt mondanám, hogy az utóbbi időben az ezüst árát még drámaibb módon elnyomták, mint az arany árát. Az ezüst/arany áraránya kb. 1:80 lehet, de valójában 1:16-nak kellene lennie. Azt mondanám, hogy az ezüst árát 5-ször annyira elnyomták, mint az aranyét. Az ezüst nem olyan elterjedt, mint ahogy azt elképzeljük, az ezüst árának alapján.
3. kérdés - Lehetséges, hogy az Esemény után az ezüst ára 50-szer magasabbra fog emelkedni?
Cobra - Lehetséges, de nem valószínű. Az Esemény után drámai módon meg fog emelkedni az ezüst ára. De véleményem szerint az 50-szeres emelkedés egy kissé túlzás.
A 2019-es tajvani Felemelkedés Konferenciával kapcsolatos kérdések és válaszok
1. kérdés - A konferencia dátumának van valamilyen különleges energetikai jelentése?
Cobra - Ennek a konferenciának a dátuma a planetáris helyzet alapján lett kiválasztva és az optimális időzítés alapja az volt, hogy milyen a planetáris helyzet és milyenek a színfalak mögött zajló előrelépések, valamint hogy mennyire áll készen az emberiség arra, hogy olyan új információkat kapjon, melyek ezen a konferencián el fognak hangozni.
2. kérdés - Ez a konferencia a hetedik lesz Tajvanon. Mi a különleges jelentése ennek a konferenciának?
Cobra - Nagy fókuszt fogunk helyezni az új pénzügyi rendszerre és a pénzügyi újraindításra és lesz néhány új információ. Még részletesebb magyarázatot fogok adni az elsődleges anomáliáról, a toplet bombákról, hogy az emberek tényleg megérthessék, mi folyik a színfalak mögött. Az emberek tényleg meg fogják érteni, miért nem történt még meg az Esemény és tényleg meg fogják érteni, milyen körülményeknek kell teljesülni ahhoz, hogy megtörténjen az Esemény és praktikus gyakorlati tanácsokat fognak kapni ahhoz, hogy hogyan járulhatnak hozzá az Esemény felgyorsulásához.
3. kérdés - Miért van olyan sok konferencia Tajvanon?
Cobra - Tajvan nagyon különleges hely a bolygó felszínén. Azt mondanám, hogy Tajvan annak a területnek a középpontja, ahol a legsűrűbb a népsűrűség a bolygón, A másik ok, hogy Tajvan egy olyan sziget, ami nagyon erős energiaörvénnyel rendelkezik. A harmadik ok pedig, hogy a Ming-dinasztia uralkodásának végétől a Csing-dinasztia uralkodásának kezdetéig sok Sárkány család elmenekült a kontinentális Kínából és Tajvanon telepedtek le és meglehetősen jelen vannak Tajvanon. Szóval ez a Sárkány energia támogatja a konferenciáinkat. Valójában ezért tartunk ott konferenciákat. Ez a hely az egyik legpozitívabb Sárkány család által támogatott helyek egyike a bolygón.
4. kérdés - Ennek a konferenciának a témája azt sugallja, hogy az emberiség rövidebb idő alatt lesz képes egy új társadalomba lépni és elérni az Első Kapcsolatfelvételt?
Cobra - Igen, van néhány változás e téren. Nem beszélhetek az időkeretekről, de azt mondanám, hogy a terv folyamatosan fejlődik és folyamatosan a helyzethez igazodik.
6. kérdés - Milyen új tachionizált termékekkel találkozhatunk a konferencián?
Cobra - Ez meglepetés lesz. Néhány dolog már elő lett készítve. Nagy mértékben összhangban lesznek azzal, ami jelenleg zajlik. Nagyon jó meglepetés lesz azok számára, akik ott lesznek. Bizonyos termékek ott lesznek először elérhetőek.
7. kérdés - Sokan azt gondolták, hogy a tavalyi tajvani Felemelkedés Konferencia az utolsó konferencia lesz az Esemény előtt. Néhányan csalódottak lehetnek, mivel jön még egy konferencia. Mondanál egy-két bátorító szót a konferencia résztvevőinek?
Cobra - Nem akarok reményeket kelteni és nem állítottam, hogy az lesz az utolsó konferencia, mert az Esemény időpontja nem ismert. A helyzet folyamatosan változik. De minden alkalommal, amikor ilyen konferenciákat tartunk, egy nagy nyomást gyakorlunk a végső Felszabadítás felé. A dolgokat hosszútávú perspektívából kell megközelíteni. Minden egyes ilyen konferencia egy fontos lépésnek számít a magas cél felé. Amikor az Esemény megtörténik és végigfuttatod az emlékezeted ezekről a lépésekről, tudni fogod, hogy megérte.
8. kérdés - Azon kívül, hogy nyitott gondolkodással érkezzenek a résztvevők, mire kell nekik előre felkészülniük?
Cobra - A nyitott gondolkodás a fő elvárás. Minden más a helyére fog kerülni.
9. kérdés - Vasárnap délelőtt fogsz beszélni a Valóságformáló Áttörésről. Elő kell készülnünk bármilyen módon erre a részre?
Cobra - Nincs szükség semmilyen különleges előkészületre.
10. kérdés - A Fényerők és az olyan magasabb dimenziós lények, mint a Plejádiak, az Ashtar Parancsnokság, a Felemelkedett Mesterek, az Ellenállási Mozgalom és a Kozmikus Központi Faj különös legfigyelmet szentelnek ennek a tajvani Felemelkedés Konferenciának?
Cobra - Igen, természetesen. Minden konferencián már energetikailag előkészítenek dolgokat. Az energia növekszik és jelen lesznek a konferencián.
Nagyon szépen köszönöm. Remélem, a lehető legtöbb ember csatlakozni fog az aktivációnkhoz, hogy elérjük a kritikus tömeget. Akkor egy lépéssel közelebb kerülhetünk az Eseményhez.
A Fény győzelme!