2020. május 25., hétfő

A Vörös és a Kék

Eredeti bejegyzés itt:

https://2012portal.blogspot.com/2015/02/the-red-and-blue.html?fbclid=IwAR1J2YS4Dl4wCoDeM8qd931boOTe_KAMZe0vAmKnjHDkaXUxc_MzCtJ32c8

Fordította: MCCS

Új ciklusba léptünk, a kínai Kecske évébe. Ez az az idő, amikor a győzelem szelídséggel, és nem brutális erővel érhető el:
Mivel az új ciklusban vagyunk, itt az ideje, hogy átadjak néhány információt a Vörösről és a Kékről.

A Kék Sárkányok az Agartha hálózathoz kapcsolódó titkos taoista csoportokból származnak. A titkos Püthagoraszi Renddel együtt ők gyújtották meg az olasz reneszánsz szikráját:

http://www.gavinmenzies.net/china/1434-2/

Érdekességképpen megjegyzem, hogy Leonardo da Vinci híres "találmányai" pusztán régi kínai szövegek másolatai voltak.

Nem mondhatok többet a Kékről, kivéve, hogy közülük néhányan a portálok őrzői.

A Vörös Sárkányok a Ming-dinasztia katonai erőiből származnak.

Az arkhónok meg akarták semmisíteni a Ming-dinasztia hatalmát. Első támadásuk alkalmával megdöntötték a Ming-dinasztiát az arkhónok irányítása alatt álló mandzsu törzsek segítségével, akik Északról támadtak, elfoglalták Pekinget és elindították a Csing-dinasztiát (Qing-dynasty):

http://www.chinahighlights.com/travelguide/china-history/the-qing-dynasty.htm

Aztán Kang-hszi császár behívta Kínába a jezsuitákat:

http://www.chinahighlights.com/travelguide/china-history/emperor-kangxi.htm

A Vörös Sárkányok titokban a Csing császári udvarban és a hadseregben a mandzsu és jezsuita megszállók ellen dolgoztak:
A Csing császári udvarban a 18. században bekövetkezett események sokkal nagyobb hatással vannak a jelenlegi geopolitikai helyzetre, mint az a legtöbben felismerik.

A 19. század elején a Rothschildok az Ópiumháborúkon keresztül átvették az irányítást Kína felett:

http://www.zerohedge.com/news/2015-02-16/hsbc-bank-secret-origins-laundering-worlds-drug-money

A Vörös visszahúzódni kényszerült, de a Nyolc Trigram titkos társaságnak álcázva mégis később sikerült megszerveznie a Bokszerlázadást és megkísérelték a jezsuitákat és a Rothschildokat kiszorítani Kínából:

http://www.britannica.com/EBchecked/topic/76364/Boxer-Rebellion

A Rothschildok azonban a 20. században még inkább megszilárdították a hatalmukat Kínában:

http://henrymakow.com/china_power_elite_are_illumina.html

A fenti cikkben a legtöbb információ helyes, kivéve, hogy Csang Kaj-sek a valóságban sohasem támogatta a cabalt, helyette a Sárkányokat.

Itt néhány magyarázatra van szükség. A triádok NEM a Sárkányoknak dolgoznak, sokkal inkább a cabalnak. Azonban számos Sárkányügynök szivárgott be a triádok közé, és az utóbbi időben néhány, de még az is lehet, hogy a legtöbbjük talán igen, talán nem segítik titokban a cabal megbuktatását:

http://www.rense.com/general77/chinsec.htm

A Rothschildoknak még mindig erős ellenőrzés alatt tartják a kontinentális Kínát, sok ügynök szivárgott be a kormányzati struktúrába, működési bázisuk Hong Kongban van. Az utóbbi időben azonban a Vörös taktikai támogatást nyújt a kínai kormánynak a Rothschild beszivárgás elhárításához.

Makaó a fekete nemesség és a jezsuita műveletek működési bázisa Kínában. Henry Breakspear, az arkhónok egyik fő vérvonalának vezetője Makaóban él.

Tajvan sok pozitív Sárkány család működési bázisa. A kommunista forradalom után kellett elhagyniuk a Kontinentális Kínát.

A Vörös Sárkány családok a drákói faj pozitív frakciójából származnak. Céljuk fő ellenségeik, a jezsuiták (Androméda/Orion hibridek) és a Rothschildok (Orion fekete mágia) legyőzése. Hősies védelmezők és az igazságszolgáltatás őrzői.

Meg kell értenie, hogy a Vörös Sárkányok manapság nem azonosak Ming császár katonáival. Lépést tartottak a technológia fejlődésével és jelentős katonai erőhöz is hozzáférnek, amit itt nem írunk le. A számítógépes szakembereik szintén elég hozzáértőek ahhoz, hogy egy gombnyomással újraindítsák a globális pénzügyi rendszert, ha szükséges.

A kínai új év óta a Vörös egyre aktívabb. Megvannak a saját terveik az szentségtelen négyesre vonatkozóan. Ők a Putyin mögött álló titkos erő:

http://stateofthenation2012.com/?p=8159

Az Áttörés közel van!

Magyar Cobra Csoport