2020. május 29., péntek

Plazma és bolygószintű helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2014/10/plasma-and-planetary-situation-update.html

A chimera csoport felszámolása folytatódik. Long Island-i erődjüket nem könnyű eltávolítani, mert hozzá van kötve a plazma skaláris hálóhoz, mely a Fátyol gerincét alkotja és a felszín felett 8,6 mérföld magasságig terjed. Pontosan ez az pont, ahol a chimera és az arkónok egyesítik erőiket, hogy megvédjék a Föld körüli karantént.

Ahhoz, hogy tényleg el tudjam magyarázni mi történik, igen mély okkult tudással kell foglalkoznunk, ami lehet, hogy néhány ember számára a science fiction-ön is túlmutat.

A fizikusok a plazmát ionizált gázként írják le, míg egy képzett okkultista a plazmát rejtett síkként/dimenzióként írná le a gáznemű és a negyedik éteri sík között:http://hermetic.com/caduceus/qabalah/046_kab.html

A plazmatikus sík a fizikai és az éteri között az a rejtett hely, ahol az arkhónok a tőlük származó sötétség nagy részét elrejtették, és ez a legféltettebb titkuk. A plazmatikus síkot a fizikai és éteri közötti torziós erők hatására hozták létre a kozmikus anomália közvetlen következményeként amikor az univerzum keletkezett, a másik neve Abyss. Rejtett portálokon keresztül hozzá lehet férni (nem ajánlott!), amelyek a kabbalista életfán ​​a sephira daath belsejében találhatóak:

https://hermetic.com/caduceus/qabalah/046_kab

A plazmatikus síkban kvantum-szingularitású féreglyukak vannak, amiket az okkult szóhasználat Szet alagútjainak nevez. Ezekben a féreglyukakban strangelet és toplet bombák vannak, amik a Long Islanden található fizikai Fekete Kővel vannak összeköttetésben. Ez a fő oka annak, hogy a plazma skaláris hálózat és a Fátyol tisztítása ilyen sokáig tart.

A Fényerők kezelik ezt a helyzetet és jelentős sikereket értek el a plazma strangelet bombák eltávolításában, ugyanakkor a plazma toplet bombák még mindig kihívást jelentenek.Van egy másik a plazmához hasonló sík, de egy sokkal magasabb oktávban, a magasabb mentális (manasztikus) és a buddhikus sík között. Ezt a síkot nevezik buddhi-manas membránnak, és ez választja el az Egység birodalmát a dualitás birodalmától. Ezt a membránt a mentális és buddhikus (intuitív) sík közötti torziós erők eredményeként hozták létre, a kozmikus anomália közvetlen következményeként, amikor a világegyetem keletkezett. Ez a membrán volt az első dolog ami elválasztott minket a Forrástól, amikor a tudatosság szikráiként aláereszkedtünk a Teremtésből réges-régen a galaktikus történelem folyamán. E membrán sűrűsége sokat csökken majd az Esemény után amikor a sötétség kozmikus anomáliája végül kitisztul.

Ahogy a chiméra lassan veszít hatalmából, érdekes információk szivárognak ki:

http://www.openminds.tv/nsa-says-lost-non-redacted-ufo-files/29986

Ígéretes új technológiákat mutatnak be:

http://rt.com/news/188332-mox-nuclear-fuel-production/

http://inhabitat.com/the-worlds-first-saltwater-powered-electric-car-is-now-street-legal-in-germany/

A Keleti Szövetség (Eastern Alliance) jelentős haladást ért el pénzügyi fronton arra vonatkozóan, hogy megtörjék a petrodollár rendszer dominanciáját:

http://finance.yahoo.com/news/china-start-direct-currency-trading-euro-110234836--finance.html

http://rt.com/business/191804-russia-ditch-dollar-2-years/

Talán már valószínűleg ti is tudjátok, hogy az Ebola-pániknak nincs akkora hatása, mint a cabal remélte, és a globális háborúra vonatkozó próbálkozásaik is kudarcba fulladnak.

Az Iszlám Állam, ami jezsuita kreálmány, sok figyelmet kap a tömegmédiában. Az arkhónok és jezsuita bábjaik egyik célja az okkult háborúban, melyet az emberiség ellen vívnak, hogy a tömegtudat Isis Istennő nevét kapcsolja össze sötét kreálmányukkal. Ezért kérek minden alternatív hírforrást, hogy hagyja abba az ISIS név használatát amikor az Iszlám Államot akarja megnevezni - ehelyett használja az ISIL, vagy Iszlám Állam elnevezést. Aláírhatjátok ez a petíciót is (ezt a petíciót még mindig alá lehet írni):

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/767/932/805/?z00m=21513247&redirectID=1467294665

Megkeresett egy írócsoport, akik kapcsolatba léptek az indonéziai és más ázsiai Agartha hálózatokkal 2009-2013 között. E csoport azt javasolja, hogy az emberek ne várják passzívan az Eseményt, és átnyújtottak számos alapvető elképzelést arról, mit lehetne tenni:

http://thewhitebook2015.blogspot.tw/2014/08/the-white-book.html?m=1

https://medium.com/@Frodonomics2015/critical-mass-create-a-billion-jobs-now-dfc16d1aa50b

Megjelent egy újabb csodálatos elképzelés, ami arra késztetheti az embereket, hogy újra átgondolják lakáshelyzetük megoldását (az eredeti angol cikk a földhajókról már nem élt, de találtam egyet magyarul):

https://talpalatnyitortenetek.hu/2019/03/15/a-jovo-zold-haza-a-foldhajo-earthship/

A Fény győzelme közel van!

Magyar Cobra Csoport