2021. március 4., csütörtök

Plejádi Protokollok

Összeállította: MCCS

Az elmúlt időszakban többen is érdeklődtetek a Plejádi Protokollok használatáról. Ezek a protokollok nagyon hasznosak, hiszen segítenek a fizikai és pszichés gyógyulásban, és segítségükkel fel tudjuk venni a Plejádi Fénytestvéreinkkel is a kapcsolatot. Cobra ezeket a protokollokat mindig közli a blogján.

Eddig 4 ilyen Protokollt fejlesztettek ki értünk a Plejádi Csillagtestvéreink, ezekről képek és videók is készültek. Sok szeretettel!

A képeket készítette: MCCS

Plejádi Protokollok

Idézet Cobrától: 

„Az embereknek nem szükséges hinni a Plejádiakban, nem kell hinniük semmiben, hanem csak ki kell próbálni a protokollokat és meg kell nézni, hogy működik-e. Lehet, hogy sokak számára nem működik, de sok más ember számára a protokoll meglehetősen hatékony és ez az, amit a Plejádiak szeretnének. Az emberek kimondhatják hangosan is, hogy még hatékonyabbá tegyék. Érdemes többször mondani, rendszeresen őket. Nézzük hát a jelenlegi protokollokat.”

1. A Plejádiak szeretnének segíteni a krónikus (fizikai) fájdalomban, fájdalmakban szenvedő embereknek és kifejlesztettek egy protokollt, ami segíthet enyhíteni a fájdalmat. Ha krónikus fizikai fájdalmaid vannak, az alábbi mondatot megismételheted magadban háromszor:

PB csillagpor parancs, PB csillagpor parancs, PB csillagpor parancs.


2. A Plejádiak kifejlesztettek egy protokollt a vírus-téma eltávolítására is, ami segíthet az embereknek a fertőzöttnek hitt, tudatlan területeken. Ha úgy tudod, érzed, vagy attól félsz, hogy elkaptad a félelem vírust, vagy szeretnéd a környezeted fertőtleníteni, megtisztítani, gondolatban ismételd el háromszor:

RCV csillagpor parancs, RCV csillagpor parancs, RCV csillagpor parancs.


3. Plejádi protokoll az érzelmi állapot gyógyulásáért. Segít, ha lefekszel és hagysz 20-30 percet a gyógyítási folyamatra. Ha szeretnél érzelmi gyógyítást kapni a Plejádiaktól, ismételd el háromszor:

771 parancs, 771 parancs, 771 parancs.


4. Egy speciális felszíni munkacsoport szerveződött a Fényerők anyahajóin, olyan globális csapatokkal, amelyek a bolygó energiarácsán dolgoznak, valamint olyan személyes csapatokkal, amelyek pedig egyénileg dolgoznak a fénymunkásokkal, fényharcosokkal és segítik őket, monitorozzák és kiértékelik a fejlődésüket és készítik fel őket a kapcsolatfelvételre. Amikor ezt először mondod el, akkor létrejön egy személyes csapat, azután pedig mindahányszor újra lehívod a protokollt, a személyes csapatod ellenőrizni fogja a státuszodat és segíteni fog amikor és ahogyan csak tud. Ha szeretnéd, hogy számodra is szerveződjön egy személyes csapat és segítsen téged, akkor a következő protokollt kell hangosan kimondanod háromszor:

12 21 parancs, 12 21 parancs, 12 21 parancs.”


És akkor lássuk a protokollokhoz készült videókat:

1. PB Csillagpor Parancs - Ez a parancs a krónikus fájdalmak csökkentésében segít, íme a videó hozzá:

https://www.youtube.com/watch?v=TzaaqlrQllY...

2. RCV Csillagpor Parancs - Ezt a parancsot a koronavírus megjelenésekor aktiválták a Plejádiak, hogy segíthessenek itt a Föld felszínén élő Csillagmag testvéreiknek, íme az ehhez tartozó információs videó:

https://www.youtube.com/watch?v=lFs948gzZXc...

3. 771 Parancs - A hozzátartozó videó hosszabb, 21 perces, mindezt azért készítettük így el számotokra, hogy keressetek egy nyugodt helyet, pihenjetek le és lazuljatok el, közben mondogassátok Parancsot:

https://www.youtube.com/watch?v=7SmZ6sfz98c...

4. 12 21 Parancs - Ezt a Parancsot azért fejlesztették ki a Plejádiak, hogy egy Személyes segítő csoport jöhessen létre Mindazok számára, akik kérik. A Parancs részletezése a videóban megtalálható:

https://www.youtube.com/watch?v=DOrKT7ZaS9I...

Magyar Cobra Csoport