2021. február 28., vasárnap

Akkor egyenek papírt

Eredeti angolul itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2021/02/let-them-eat-paper.html

Cobra a fenti bejegyzésében két linket jelölt meg:

1.

https://www.gofundme.com/f/silver-squeeze?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=m_pd+share-sheet

2.

https://www.zerohedge.com/commodities/gofundme-campaign-seeks-15000-silver-short-squeeze-billboards

Az első linken elérhető egy olyan oldal, ahol felajánlást tehetsz, ha szeretnél, Ivan Bayoukhi számára, akinek a következő a célja:

"Ezüst prés

Az ezüst mozgása epikus lesz.

Pár hónap vagy év múlva az emberek visszanéznek, és azt elmondják majd, hogy kezdődött ez az egész… 20000-en, akik megunták a manipulációt, olyat tettek, ami ellen a bankok nem tudtak védekezni... fizikailag vásároltak!! Úgy döntöttünk, hogy a saját térfelünkön játszunk, és az övéken.

Napok, hónapok kérdése, amikor ez a közösség meghaladja a milliót, és képzeld el mi lesz, amikor elkezdenek vásárolni.

EZ EGY OLYAN ADOMÁNYGYŰJTŐ AKCIÓ, AMI A HIRDETŐKNEK SZÓL: HOGY FELHÍVJUK A TÖMEGEK FIGYELMÉT.

1. ÖSSZEFOGUNK CHRIS MARCUSSAL AZ ARCADIA ENONOMICSTÓL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY BIZTOSAK LEHESSÜNK BENNE: AZ ADOMÁNYT OLYAN REKLÁMCÉGEK KAPJÁK, AKIK FELHÍVJÁK AZ EMBEREK FIGYELMÉT AZ EZÜST PRÉSRE (SILVER SQUEEZE) ÉS KÉPEKET RAKUNK MAJD KI A REDDIT WALLSTREETSILVER (WALLSTREETEZÜST) KÖZÖSSÉGÉNEK.

2. BESZÉLÜNK A PATTISON BILLBOARD COMPANY-VAL ÉS FACEBOOK, INSTAGRAM ÉS YOUTUBE HIRDETŐVEL/HIRDETÉSI FELÜLETÉVEL HOGY BIZTOSÍTSUK, HOGY AZ ADOMÁNYOKAT MEGFELELŐ ÉS A LEHETŐ LEGHATÉKONYABB HELYEKRE /HIRDETÉSI FELÜLETEKRE LEGYENEK ELKÖLTVE.

ITT FOGJUK KIPOSZTOLNI A SZÁMLÁKAT, MELYEK BIZONYÍTJÁK, HOGY AZ ÖSSZES PÉNZT HIRDETÉSEKRE KÖLTÖTTÜK A WALLSTREETSILVER KÖZÖSSÉÉN A REDDITEN.

A NEVEM IVAN BAYOUKHI ÉS EDMONTBAN, ALBERTÁBAN (KANADA) SZÜLETTEM ÉS NŐTTEM FEL.

SZERETEM KANADÁT, EGÉSZ ÉLETEMBEN ITT ÉLTEM! 24 ÉVES VAGYOK! 1977 JANUÁR 2-ÁN SZÜLETTEM.

ISMEREM CHRIS MARCUST AZ ARKADIA ECONOMICS-TÓL! CHRIS MARCUS JÓL ISMERT EZ EZÜSTIPARBAN, SAJÁT YOUTUBE CSATORNÁJA, TWITTER FELÜLETE VAN ÉS MÁS HELYEK. A PÉNZT ARRA HASZNÁLJUK FEL, HOGY HIRDETÉSEKET TEGYÜNK KÖZZÉ, MELYBEN FELHÍVJUK A FIGYELMET AZ EZÜSTRE.

ÍME AZOK AZ HIRDETŐCÉGEK, AKIKKEL JELENLEG TÁRGYALUNK! MEGMUTATJUK A SZÁMLÁKAT, HOGY BIZTOSÍTJUK A TELJES ÁTLÁTHATÓSÁGOT. EZEKKEL A HIRDETŐCÉGEKKEL ÁLLUNK MOST KAPCSOLATBAN:

https://www.timessquarenyc.org/do-business/promote-partner/advertising-sponsorships/digital-screens-billboards

https://www.pattisonoutdoor.com

https://wtm-outdoor-advertising.com/

https://ads.google.com/intl/en_au/home/campaigns/display-ads/

https://www.tradeindia.com/mumbai/digital-billboard-city-207486.html   "


Íme egy rövid videóüzenet Ivantól:

https://www.youtube.com/watch?v=72R113ecG6c&feature=emb_logo

A második link pedig egy független amerikai hírportál, a ZeroHedge oldalára vezet, amely szintén ír erről a fontos megmozdulásról, mely az ezüsttel kapcsolatos. 

Ahhoz, hogy érthetőbb legyen, miért mutatja Cobra ezeket a linkeket a blogján, vissza kell mennünk a legutóbbi bejegyzéséhez

Idézet Cobra 2021. február 18-i Bolygószintű Helyzetjelentéséből:

"Az Ezüst egy nagyon erőteljes eszköz, ami kiveheti a cabal kezéből a hatalmat, át az emberek kezébe.

Először jött az Ezüst beindító...:

http://2012portal.blogspot.com/2019/10/make-this-viral-silver-trigger-11-11.html

Magyarul itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2019/10/terjesszetek-az-ezust-beindito-20191111.html

...és kikövezte az utat az Ezüst présnek:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/goldman-sachs-issues-rare-sunday-warning-markets-will-collapse-if-squeeze-continues-bankers-too

https://www.zerohedge.com/markets/reddit-preparing-unleash-worlds-biggest-short-squeeze-silver

https://www.zerohedge.com/markets/unprecedented-history-apmex-ceo-explains-why-they-halted-silver-bullion-sales-over-weekend "


Azok, akik még nem olvasták az Ezüst beindító interjút Cobrával, a legfontosabb részeket ismét idemásoljuk segítségképpen.

Ezüst beindító Interjú - 2019. november 6.

"Köszöntök mindenkit. Ma 2019. október 30. van. Anthem vagyok. Én vagyok a Nemzetközi Aranykor Csoport alapítója és vezetője. Ez a november nagyon különleges minden Fénymunkás számára szerte a bolygón, mert ebben a hónapban két fő esemény is lesz: az Ezüst Beindító aktiváció november 11-én és a tajvani Felemelkedés Konferencia november 30-án és december 1-jén. 

E két eseménnyel kapcsolatos dolgokat fogja tisztába tenni kedves régi barátunk, Cobra, az Ellenállási Mozgalom kapcsolattartója ebben az interjúban. És most szeretném meghívni kérdezőtársamat, Patrickot és szeretettel köszöntöm Cobrát.


Anthem: Sok kérdést kaptunk az Ezüst Beindító aktivációval és a tajpeji Felemelkedés Konferenciával kapcsolatban. Még pletykákat is hallottunk erről az aktivációról. Válaszoljuk meg ezeket a kérdéseket egyenként.
Kérdések és válaszok az Ezüst Beindító Aktivációval kapcsolatban


1. kérdés: Mi a pontos oka annak, hogy az embereknek inkább ezüstöt kellene vásárolniuk ehhez az aktivációhoz, mint aranyat vagy platinát?


Cobra - Ennek sok oka van. Az első ok az, hogy az ezüstnek nagyon különleges energiája van és az Istennői energiához kapcsolódik. Ez az egyik ok. A másik ok az, hogy az ezüst ára nem olyan magas, így több ember tud sokkal könnyebben csatlakozni ahhoz, hogy ezüstöt vegyenek, mint hogy aranyat vagy platinát.


2. kérdés: Miért javaslod, hogy kifejezetten ezüst érmét vagy ezüst rudat vásároljanak az emberek?


Cobra - Az ezüst rudak tiszta ezüstből készültek és van egyéb energetikai oka is, amibe most nem fogok belemenni, de alapvetően jobb, ha rudat vagy érmét vásárolunk.


Az ezüst energiája és a használata


1. kérdés - A bekötött szemű Abundantia nagyon népszerű logó az ezüst érméken és rudakon. Az ezüst ezzel a logóval pozitív vagy negatív?


Cobra - Semleges. Attól függ, te milyen jelentést csatolsz hozzá. Ez a helyzet mindegyik szimbólummal.


2. kérdés - A tachionizált, Új Atlantiszt és Saint Germaint ábrázoló ezüst érmének lesz valamilyen különleges szerepe az Ezüst Beindító aktivációban?


Cobra - Támogatni fogja az általános aktivációs folyamatot, mint ahogy más speciális ezüst érmék és rudak.


3. kérdés - Van valamilyen speciális előnye a tachionizált ezüstnek?


Cobra - A tachionizált ezüst jobban összhangban van a Forrás energiájával és jobban kapcsolódik az elsődleges funkcióhoz, ami nem más, mint elhozni az Istennői energiát a bolygó felszínére és különösen a pénzügyi rendszerbe.


4. kérdés - Az atlantiszi papok és papnők hogy használták az ezüstöt?


Cobra - Nagyon sok ezüstből készült erőteljes tárgyat készítettek. Nagy ezüst építményeket használtak a más dimenziókba vezető portálokként.


5. kérdés - Az ezüst az a fém, ami a bőséggel és az Istennői energiával kapcsol össze minket. Hogy használhatjuk az ezüstöt arra, hogy az Istennőhöz kapcsolódjunk?


Cobra - Ennek leghatékonyabb módja, ha ezüstből készült Istennő szobrot alkotunk és ez lesz az Istennőhöz való kapcsolódás közvetlen módja.


6. kérdés - Azonkívül, hogy összekapcsol minket a bőséggel és az Istennői energiával, meg tudod osztani velünk az ezüst egyéb ezoterikus és okkult felhasználását?


Cobra - Tulajdonképpen az emberi történelem bizonyos időszakában az ezüst a pénzügyi rendszer alapját képezte és elég hatékony volt, mert megakadályozta azokat a nagymértékű manipulációkat, amik az elmúlt két évtizedben a pénzügyi rendszerben történtek. Az arannyal együtt a múltban sok korban a pénzügyi rendszer egyik pillérét jelentette.


7. kérdés - Hogy tudom az ezüstöm energiáját úgy aktiválni, hogy erősebb kapcsolatom legyen vele?


Cobra - Csak kezdj el meditálni, tartsd az ezüstödet a kezedben és kapcsolódni fog az energiádhoz.


8. kérdés - A pozitív földönkívüli fajok hogyan használják az ezüstöt?


Cobra - Sok pozitív földönkívüli faj használja az ezüstöt arra, hogy az Istennői energiához kapcsolódjanak. Vannak olyan fajok is, akik még nem érték el a technológiai fejlődés legmagasabb szintjét. Ők az ezüstöt egyes technológiai eszközeik részeként használják. De a fejlettebb fajoknak nincs szükségük ezüstre a technológiájukhoz. Számukra az ezüst az a fém, ami inkább a spiritualitással köt össze, mint a technológiával.


9. kérdés - A mithril, a fantasy-irodalom ezüstszerű féme valóban létezik az univerzumunkban? Ha igen, milyen tulajdonságokkal rendelkezik és mire használják?


Cobra - Nem létezik.


10. kérdés - Más bolygókon az ezüst a bőség fémét képviseli? Vagy csak a Földön van ilyen jelentése, mert itt a pénzügyi rabszolgarendszer irányítása alatt állunk?


Cobra - Az olyan nemesfémek, mint az arany, a platina és az ezüst a bőség univerzális szimbólumai szerte a világegyetemben, mert valójában ezek nagyon magas spirituális frekvenciák káradásai. Amikor azt mondom bőség, nem csak a fizikai, hanem a spirituális bőséget is jelenti.


További kérdések az ezüstről


1. kérdés - Kína egykor a Ming-dinasztia idején a világ ezüsttartalékának majdnem a felével rendelkezett. A Fényerők tervezték, hogy akkoriban ezüstöt halmozzanak fel?


Cobra - Valójában a Ming-dinasztia a kínai kifinomult kultúra fejlődésének egyik csúcspontja volt. A Ming-dinasztiában az ezüst a magas kultúra egyik jele volt. Okkult tekintetben ez volt az egyik oka annak, hogy a Ming dinasztia fennállásakor olyan sikeres volt.


2. kérdés - Az ősi kínai kultúrában említést tesznek arról hogy az ezüst egykor drágább volt, mint az arany. Tudod, mi okozta azt, hogy megfordult az ezüst és az arany ára?


Cobra - Valójában a bolygó legtöbb részén az ezüst olcsóbb volt, mint az arany. De voltak Kínában bizonyos területek, ahol több ezüstletét volt, mint aranyletét, szóval a kínai történelem egyes időszakában az ezüst drágább volt.
De azt mondanám, hogy az utóbbi időben az ezüst árát még drámaibb módon elnyomták, mint az arany árát. Az ezüst/arany áraránya kb. 1:80 lehet, de valójában 1:16-nak kellene lennie. Azt mondanám, hogy az ezüst árát 5-ször annyira elnyomták, mint az aranyét. Az ezüst nem olyan elterjedt, mint ahogy azt elképzeljük, az ezüst árának alapján.


3. kérdés - Lehetséges, hogy az Esemény után az ezüst ára 50-szer magasabbra fog emelkedni?


Cobra - Lehetséges, de nem valószínű. Az Esemény után drámai módon meg fog emelkedni az ezüst ára. De véleményem szerint az 50-szeres emelkedés egy kissé túlzás.

Ha te magad is szeretnél ezüstöt vásárolni, akkor például ezeken az oldalakon megteheted vagy támogasd Ivan Bayoukhit. 

Ebay:

https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2499334.m570.l1313&_nkw=silber+m%C3%BCnzen&_sacat=177653

Etsy:

https://www.etsy.com/de/search?q=silber%20m%C3%BCnze&ref=auto-1


Magyar Cobra Csoport