2023. január 25., szerda

Az Istennői Egyenlítő

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2023/01/the-goddess-equator.html

Fordította: MCCS

Miközben a Fényerők a Szellem Visszatérése projektjük keretében a lehető legtöbb Fényt próbálják a bolygó felszínére hozni, a régi atlantiszi Fényrács újra aktiválódik.

E folyamat egyik nagyon fontos aspektusa a régi Atlantiszi Istennő Örvények újraaktiválása, amelyek a régi Atlantiszi Egyenlítőhöz kapcsolódnak:


Atlantisz idején hatalmas, erőteljes templomokat építettek az Egyenlítő mentén, melyek közvetlen kapcsolatban álltak a Galaktikus Konföderáció anyahajóival, amik közvetlenül felettük helyezkedtek el a geostacionárius pályán. Ezek a templomok a mennyei Istennői energiát horgonyozták le a bolygó felszínén, míg a sarki templomok a mennyei Isteni energiát horgonyozták le. Az Istennő Templomok közelében mindig megtalálható volt egy szent tó is, ahol Iona vezetésével egy női Angyali lényen keresztül horgonyozták le az Istennő Örvényt.

Megj.: Geostacionárius pálya itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Geostacion%C3%A1rius_p%C3%A1lya

Az Atlantiszi Istennő Templomok helyszíneit most újra aktiválják a Fényerők. Az egyik elsődleges újraaktivált helyszín Baalbek, ahol már Atlantisz idején is állt egy Misztérium Iskolával rendelkező Istennő Templom:

https://beforeatlantis.com/2021/08/14/new-evidence-of-prehistoric-civilizations-in-the-holy-land-and-surrounding-regions-of-the-levant/

Hosszú idővel az özönvíz után Atargatisz Istennő visszatért a Szíriuszról a térségbe, és újraaktiválta az Istennői Misztériumokat:

https://www.youtube.com/watch?v=211_KPz2lqc

Összeállítás magyarul róla itt: 

https://cobrarozsa.blogspot.com/2020/02/atargatisz-istenno.html

és itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Atargatisz

A térségben számos Atargatisz templomot építettek szent tavakkal, az elsődleges templomok Hierapoliszban (a mai szíriai Manbijban, a szent tó futballpályává alakítva), Askelónban, Qubbet el Bedawiban (a szent tó elpusztult és városi település foglalja el a helyét) és Edesszában (a mai Urfa, a szent tó még mindig létezik, és egy alagút vezet a mélybe):


Magyar linkek itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Hierapolisz

https://hu.wikipedia.org/wiki/Askel%C3%B3n

https://hu.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eanl%C4%B1urfa_(telep%C3%BCl%C3%A9s)

Az Atargatiszhoz kapcsolódó örvényeken kívül a Fényerők három Istennőhöz, Al-Lathoz, Al-Uzzához és Manathoz kapcsolódó örvényeket is újraaktiválják, amelyek az iszlám előtti Arábiából származnak. Ezek az örvények szintén a régi Atlantiszi Egyenlítőnél helyezkednek el:

https://dahenneman.com/2020/06/15/mythicalcreaturemonday-origins-of-witchcraft-al-uzza-al-lat-and-manat-triple-goddess-of-mecca-arabic/

http://www.jennybadgersultan.com/L/LAT-UZZA.HTM

https://aratta.wordpress.com/2015/05/31/destruction-of-1900-year-old-lion-of-al-lat-statue/

Istennők itt:

https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Lat

https://en.wikipedia.org/wiki/Manat_(goddess)

https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Uzza

A régi Atlantiszi Egyenlítő mentén lévő, Agarthába vezető bejáratok is újraaktiválódnak energetikailag - mint például ez az Epheszosz melletti bejárat:

https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Sleepers

Magyarul itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/A_h%C3%A9t_alv%C3%B3_legend%C3%A1ja

Szintén újraaktiválódik az európai Istennő örvény-háromszög, Velence, Párizs és Budapest kettős örvényeivel, amelyek mindegyike közel van az Atlantiszi Egyenlítőhöz. Mindhárom kettős örvénynek a fő örvénye a városban található, míg a másodlagos örvény attól körülbelül 10-30 mérföldre. Az örvények végtelen nyolcas alakzatú energiaáramlással kapcsolódnak egymáshoz.

A velencei örvény a velencei Rialto-hídon horgonyzódik le:


Magyarul a hídról itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Rialto_h%C3%ADd

A velencei Istennői Örvény a reneszánsz idején az Ordo Bucintoro révén szülte meg az Istennői Misztériumokat:

http://2012portal.blogspot.com/2014/10/ordo-bucintoro.html

Magyarul itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/06/ordo-bucintoro.html

A Loredan és a Mocenigo Fehér Nemesi családok Velencében Istennői Misztériumokat közvetítettek. Mindkét család címerében szerepel a rózsa. A Loredan család az Accademia degli Incogniti (Láthatatlanok Akadémiája) révén az Istennői Misztériumokat is kifejezte:

https://en.wikipedia.org/wiki/Accademia_degli_Incogniti

Megj.: kiegészítő linkek:

https://hu.frwiki.wiki/wiki/Famille_Mocenigo

https://hu.wikipedia.org/wiki/Loredan-palota

Velence másodlagos örvénye az Euganean-hegységben található Villa Dei Vescovinál van lehorgonyozva. Ez a villa valójában egy Felemelkedési kamra:

https://fondoambiente.it/villa-dei-vescovi-eng/


Magyarul a villáról:

"A Villa dei Vescovi olyan szigorú matematikai szabályok szerint épült, amelyek a szobák szimmetrikus belső elosztását, külsőleg pedig a homlokzat kiegyensúlyozott geometriai tagolását eredményezték. A terek tengelyirányú elrendezése jól látható a földszint központi szobájából. Ez a matematikai konstrukció úgy is értelmezhető, mint három csökkenő méretű négyzet egymásba helyezett koncentrikus beillesztésének eredménye, ahol a lakóház külső falai a legnagyobb négyzet oldalait képezik.


A Villa dei Vescovi négyzetes alaprajzával, Andrea Palladio Vicenzában épült La Rotonda című művének mintájául szolgált, amely maga is "gépezetszerűen" épült fel kilátással a tájra.
Valójában Luvigliano volt a "Ville Venete" (Veneto régió villái) civilizációjának szülőhelye, amely a freskódíszítésnek tulajdonított jelentőségnek is köszönhető. Paolo Veronese (1528-1588) volt a 16. században ennek a civilizációnak a vezéralakja.

A Villa dei Vescovi révén az új típusú vidéki rezidencia eszméje - amely először Petrarca Veneto vidékén jelent meg a 14. században, mielőtt kezdetben Toszkánába, majd Rómába vándorolt volna - visszatért oda, ahonnan elindult, az Euganean-hegységbe. A vidéki domus számára különösen fontos volt a környező természetre való kilátás, és e tekintetben a Francesco Pisani által megrendelt villa, amely olyan, mint egy "gépezet" - amelyet kifejezetten arra építettek, hogy csodálni lehessen a tájat -, kivételesen sikeres, legalábbis részben a keleti és a nyugati oldalon található két, egybefüggő loggiának köszönhetően, amelyek kilátóházként szolgálnak."

A másodlagos örvény Atargatiszhoz is kapcsolódik:


Észak-Olaszországban, nem messze az Atlantiszi Egyenlítőtől számos kisebb Istennő Örvény is található, például egy Arezzóban és egy másik Pármában, ahol Marie Louise (Maria Luigia) az Istennő beavatott papnője volt:Magyarul itt:


A párizsi Istennő Örvény a Notre Dame Székesegyház kriptájában van lehorgonyozva. Ennek az örvénynek számos más, kisebb horgonypontja van szerte Párizsban, például a Louvre-ban található eredeti Dendera zodiákus:


és annak modern változata a Louboutine üzletben:


Párizs másodlagos örvénye a versailles-i Petit Trianonban található Szerelem Templomában van lehorgonyozva:


A templom közepén eredetileg Vénusz szobra állt, amelyet később lecseréltek Ámor szobrára. A templom körül egy kisebb szent tó horgonyozza le Atargatisz energiáit.

Párizsban és Versailles-ban a Bourbon Fehér Nemesi család tartotta fenn az Istennői misztériumokat, két főpapnő, Madame de Pompadour és Lamballe hercegnő segítségével:


A budapesti Istennő Örvény a Szent István koronában van lehorgonyozva, jelenleg a magyar Parlamentben.

A másodlagos budapesti Istennő Örvény a Gödöllői Kastélyban horgonyzódik le, Sisi királynő otthonában, aki szintén az Istennő főpapnője volt:


A Fényerők közölték, hogy több mint 1500 évnyi elnyomás után, újra létre kell hozni Istennő Templomokat a bolygó felszínén. A Rózsa Rendjét bízták meg ezzel a szent feladattal. Olyan nyilvános tereket kell létesíteni, amelyek elérhetővé teszik az Istennői Energiát a felszíni lakosság számára. Ez lehet a ti privát teretek, amely hetente legalább néhány órára nyitva áll a nagyközönség előtt, és elhozhatja az Istennői Energiát az emberekhez meditációval, tánccal, felolvasással és zenével, mint ahogy ez az Isishez íródott óda:


A modern kor Istennő Szentélyének egyik példája az alábbi:


Ezeket a Templomokat a lehető leghamarabb létre kell hozni, hogy támogassák a bolygó energetikai átalakulását.

Az Istennő energiájával való kapcsolódáshoz elolvashatjátok az alábbi könyvet is (hamarosan magyarul is elérhető lesz):Vagy emlékezzetek Isis Astarára és az Istennő visszatéréséért végzett munkájára:


A Fény Győzelme!