2023. november 28., kedd

Aldebaraniak

Eredeti bejegyzés itt: 

https://2012portal.blogspot.com/2023/11/aldebarans.html

Fordította: MCCS

Már beszámoltam arról, hogy a különböző Galaktikus fajok képviselőinek mintegy 80%-a elhagyta ezt a Naprendszert, hogy megkaphassák a szükségszerű gyógyulást, és csak a legerősebb és leghatékonyabb lények maradtak, hogy segítsenek ennek a bolygónak a felszabadításában.

A Plejádiak, mint közösség, úgy döntöttek, hogy többé nem ők lesznek a meghatározó faj, akik létrehozzák az Első Kapcsolatfelvételt az emberiséggel. Inkább a nagyon specifikus segítségnyújtásra fognak összpontosítani azoknak a Fénymunkásoknak és Fényharcosoknak, akik nyitottak az ő jelenlétükre, és hatékonyan tudnak velük dolgozni. A Plejádi Parancsnokság 12:21 csapatainak nagy része, a Plejádi Tachyon Kamra csapatok, a Plejádi planetáris fényhálózat csapatai és a Kapcsolatfelvételi (Contact Dish) Parabolaantenna csapatok továbbra is aktívak maradnak, és ténylegesen még hatékonyabbá válnak.

A Plejádi tudós csapatok kifejlesztettek egy új, fejlett technológiát, amely a kvantum összefonódás Fény alagútjaira épül. Azt remélik, hogy ez az új technológia nagyobb védelmet nyújthat a Fénymunkásoknak a sötétek folyamatos támadásaival szemben. Ez az új technológia elkezdi majd feléleszteni a planetáris Fényhálót is, amely 2019 augusztusában a béta idővonal összeomlásával nagymértékben összeomlott. Abban az időben sok portál, amely a bolygó felszínére vezetett, működésképtelenné vált, és most ezek a portálok újra aktiválva lesznek.

A Plejádiak, mint kollektíva, mostanra pontos protokollokat fogadott el a felszíni Fénymunkásokkal való interakcióra, hogy elkerüljék a kulturális félreértéseket, amelyek a szerető és érzéki Plejádi faj és a gyakran bizalmatlan és traumatizált felszíni lakosság között merülhetnek fel:


A képen: 

"És láttam a hajót belülről. A hajó belülről csodálatos volt. És beszélgettem és barátkoztam, és végül egy tó partján találtam magam, ahol természet vett körül, láthatóan ez egy hajó belsejében volt, és nem a valódi természetben. És nevettem valakivel. Hirtelen a lányaim megkocogtattak és felébresztettek. Rájöttem, hogy az emlékeim gyorsan kitörlődtek, és felnyögtem, hogy "Ne már!!!!". Mintha azt mondtam volna "Miért törlöd az emlékeimet??". És felébredtem. Szóval csak arra emlékszem, amit leírtam. És nem emlékszem semmire arról a hajóról és arról, hogy hogyan nézett ki belülről, kivéve az utolsó képet a tóról és a természetről a hajó belsejében.


Az álmaim elkezdtek egyre élénkebbé válni, és könnyebb emlékezni rájuk.
Egyik éjjel volt egy kis nyugtalanító álmom. 
Azt álmodtam, hogy láttam egy magas, jóképű férfit, 1,90 cm magasat, vagy annál kisebbet. Vállig érő, hullámos, sötétbarna haja volt, és borostás arca. Nagyon kellemes arc. Fekete ruhát viselt. Lassan közeledett felém, nagyon nagyon érzéki módon, és végül a falnak dőlve ment el mellettem. Nem csókolt meg, nem ért hozzám, de a teste a testemhez simult. Mélyen a szemembe nézett, és úgy tűnt, hogy nagyon akar engem. Összefonta az ujjait az enyémmel. Én pedig fékezhetetlen őrült vágyat éreztem. De határozottan összeszedtem magamon az önuralmamat, és megdorgáltam őt: "Nem érdekel semmilyen alkalmi találkozás olyan pasikkal, akik később elhagynak és összetört szívet hagynak maguk után!" És ő azonnal meghátrált. 
Teljesen Plejádinak tűnt. Plejádi arcvonásai voltak."

A Plejádiak úgy döntöttek, hogy bizonyos határvonalakat húznak, és nem fogják elfogadni a bosszúszomjas "Fényharcosok" bántalmazó viselkedését az Esemény után. Az ilyen viselkedés számos példáját lehetett látni a blogom kommentjeiben. A Fényerők mindent megtesznek, amit csak tudnak, hogy segítsenek a felszíni lakosságnak, bár nem kötelesek, és az alábbi megközelítés sokkal hatékonyabb lenne:

https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12824135902.html

Az Esemény után, a Plejádiak legfőképpen a legfejlettebb Fénymunkások támogatására fognak összpontosítani, akik a Lélekcsaládmandalák létrehozására fognak fókuszálni a Fényszigeteken belül.

Az a több milliárd ember, akiket a Föld éteri és asztrális síkjairól evakuáltak, és most a Plejádi klaszter valamelyik bolygóján élnek, kiválasztási folyamaton fognak keresztülmenni. Azok az emberek, akik érzik az Angyali jelenléttel való összehangolódást és nyitottak a spirituális fejlődésre, azon a bolygón maradnak. Az emberiség többi része az Aldebaran csillagrendszerben lévő bolygóra kerül majd, amelyet most készítenek elő számukra.

Az Aldebaraniak szintén egy olyan Csillagfaj, akiket kiválasztottak, hogy az Első Kapcsolatfelvétel során, fő fajként mutassák be őket a földfelszíni emberiségnek, átvéve a Plejádiak korábbi szerepét.

Az Aldebaraniak, a Plejádiak testvérnépe, és meglehetősen hasonlítanak rájuk, csak egy kicsit jobban előtérbe helyezik a technológiát és egy kicsit férfiasabb energiával rendelkeznek.

Atlantisz bukása után az Aldebaraniak az emberiség történelme során sokszor segítették a felszíni emberiséget azzal, hogy technológiát hoztak nekik és fejlesztették a genetikai kódjukat:

https://biblia.com/bible/esv/genesis/6/1-4

Rezgési frekvenciájukat - az ellenséges felszíni földi környezetben - a hárem (ami szent, zárt, védett teret jelent) intézménye révén tartották fenn:

https://www.knowingdaily.com/latest-discovery-the-true-origin-of-m%D1%83%D1%95te%D0%B3%D1%96o%E1%B4%9C%D1%95-and-the-ancient-history-of-the-harem/

Segítettek a Plejádiaknak a kínai Xian piramiskomplexum építésében, és meglehetősen aktívak voltak a Predinasztikus Egyiptomban is:

https://anzoboma82.wixsite.com/ancientstarmaps/far-east-2

Ők alapították meg a védikus civilizációt Tamilnáduban, és egy másikat Rádzsasztánban és Gudzsarátban. Ők alakították ki a Ráma birodalmat az ősi Indiában, valamint Dvárka városát...:

http://mahabharata-research.com/about%20the%20epic/the%20lost%20city%20of%20dwarka.html


...És a sumér birodalmat Uruk városával, amely ma Varka néven ismert:

https://en.wikipedia.org/wiki/Uruk


Drakóniaiakkal harcoltak egy nukleáris háborúban, és vesztettek:

http://www.mysteryofindia.com/2014/08/myth-of-ancient-nuclear-war.html

A háború és az azt követő i. e. 3114-ben bekövetkezett özönvíz után, a bolygó felszínére gyakorolt befolyásuk nagymértékben csökkent.

A legtöbbjüket ezután a Karantén Urai arra utasítottak, hogy hagyják el a Naprendszert. Néhányuknak sikerült a föld alá vonulniuk, hogy csatlakozzanak, erősítsék és bővítsék az Agarthai hálózatot. Onnantól kezdve ott tevékenykedtek egészen 1996-ig, amikor az összes földalatti Aldebaranit foglyul ejtették a sötét erők, vagy arra kényszerítették őket, hogy elhagyják a Naprendszert:

https://en.wikipedia.org/wiki/Vril

A történelem későbbi szakaszában, a felszínre gyakorolt hatásuk korlátozott volt. Kapcsolatba léptek Wu császárral, aki az ókori Kínában a Han-dinasztia virágkorát jelentette:

https://en.wikipedia.org/wiki/Emperor_Wu_of_Han

A Han-dinasztia idején bevezették a TLV tükröket, mint miniatűr portálokat, amelyeken keresztül az emberek kapcsolatba léphettek a magasabb dimenziókkal:

https://en.wikipedia.org/wiki/TLV_mirror

Felvették a kapcsolatot Li Yuan-nal, a Tang dinasztia alapítójával:

https://en.wikipedia.org/wiki/Emperor_Gaozu_of_Tang

A Tang-dinasztia idején, fontos szerepet játszottak Chang'an növekedésében és fejlődésében, amely főváros volt a Tang-dinasztia Kínájában, és nincs túl messze a Xian-i piramisoktól:

https://en.wikipedia.org/wiki/Chang%27an


Ekkortól kezdve, alkalmanként kapcsolatba léptek a Li családdal, az egyik legfontosabb kínai fehér nemesi családdal.

Emellett beszivárogtak és alkalmanként inkarnálódtak az Aldobrandini fekete nemesi családba, ahol titokban megőrizték az Istennői misztériumokat:

https://en.wikipedia.org/wiki/Aldobrandini_Wedding

A 20. században, Maria Orsic révén elindították a Titkos Űrprogramot:

https://en.everybodywiki.com/Maria_Orsic

Noha történelmüket tekintve nem mindig voltak teljesen elkötelezettek a Fény mellett, az 1996-os Nagy Arkhón invázió teljesen kijózanította őket, és mára a Galaktikus Konföderáció elkötelezett tagjai lettek.

Körülbelül akkor, amikor több mint 5000 évvel ezelőtt az Aldebaraniak kénytelenek voltak visszavonulni a felszínről, ami egyúttal az Aldebaran emelkedésének ideje is volt, mely a Tavaszi Napéjegyenlőséget jelezte, egy becsapódó égitestet küldtek Tibet területére:

https://www.scirp.org/journal/paperinformation.aspx?paperid=88787

Ez a becsapódott égitest sok gyönyörű barnás-aranyzöld tektitet hozott magával, amelyek az Aldebaranról származnak, és amelyeket szerzetesek és a gyógynövénygyűjtők találnak nagyon ritkán a tibeti Selincuo (Siling-tó, amely sós)), Namtso (Mennyei-tó) és CuoNa (Cuona-tó, a Lélek tava)) közötti háromszögben.

Ezeket a tibeti tektiteket most az ATVOR technológiával aktiválják, segítve az Aldebaraniakat abban, hogy energiáikat lehorgonyozzák a felszíni Fényrácsba.

Vannak más típusú tibeti tektitek is, melyek más csillagrendszerekből származnak és Tibet más területein találhatóak. Ezekről az egyik jövőbeli bejegyzésemben fogok többet beszélni.

A csiangmaji konferenciánk hatalmas sikert aratott, rengeteg földalatti és földönkívüli tevékenység kísérte:

https://www.bangkokpost.com/thailand/general/2681714/moderate-earthquake-hits-mae-hong-son


A konferencia második napja, nagyon fontos áttörést hozott a bolygó felszínén történő Istennői energia lehorgonyzásával kapcsolatban, mélyreható következményekkel.

A konferencia hivatalos jegyzetei:

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2023/11/chiang-mai-ascension-conference-day-1.html

https://prepareforchange-japan.blogspot.com/2023/11/chiang-mai-ascension-conference-day-2.html

A Fény Győzelme!

Megj.: A facebook-ot az Eseménykor a Fényerők le fogják kapcsolni, de a Telegram pl. meg fog maradni, ahogy azt Cobra a legutóbbi, Párizsi Felemelkedés Konferencián is közölte. Ráadásul a facebook állandóan törli a csoportjainkból a bejegyzéseket, nem enged posztolni, elveszi az ott lévő oldalaink tulajdonjogát, ezért úgy döntöttünk, hogy a Telegramon létrehozunk egy új Magyar Cobra Csoportot. Aki szeretne csatlakozni, legyen kedves letölteni számítógépre, telefonra vagy tabletre az alkalmazást innen:
https://telegram.org/, majd utána csatlakozhat a csoportunkhoz, aminek a Meghívó linkje itt érhető el:
https://t.me/+ZP7aR6CYK0s4MzJi
Szeretettel várunk benneteket! 💗