2023. november 20., hétfő

Elixirs de Sagesse: Plejádi bölcsesség

  
Ez a Plejádokkal való beszélgetésünk megvalósítása, melynek során arra kértek bennünket, hogy végezzük el a tudatunk megtisztítását. Ez a munka azért fontos, mert ha egyszer megvilágosodott, a tudat könnyebben viseli el az 5. dimenzióba való átmenetet. Nyolc galaktikus szimbólumot adtak át nekünk, egy eszköztárat, amellyel kísérleteztünk. Ezen tapasztalatok alapján most bárkinek átadhatjuk őket, aki szeretné.

💖  Ezek a szimbólumok tudattranszmutációs eszközök, gyógyító és transzformációs eszközök, amelyek lehetővé teszik a tudat fejlődését. Ehhez egyszerűen csak fejből kell ismerni őket, hogy emlékezetből tökéletesen le tudjuk rajzolni őket. A tudatalattiba való átültetéssel a tudatos tudaton keresztül ezek a szimbólumok megtisztítják és továbbítják a tudást, amely megkönnyíti az 5. dimenzióba való átjutást.

A különféle traumák és elváltozások fokozatos eltávolítása segítik a tudatosságot. Ez a tisztítás fontos eleme a magasabb dimenziókba való átmenetnek. Ezek a szimbólumok ajtók különböző koncepciókhoz és átmeneti terekhez, hozzáférést biztosítva a Plejádok bolygóihoz. Érdemes meditálni ezekkel a szimbólumokkal, érezni őket, lerajzolni, amíg nem ismerjük őket tökéletesen, értékes segítséget nyújtanak; olyan ajtók, amelyeken tudatosan kell átmenni.

A kőre vagy a természetben való rajzolás lehetővé teszi, hogy ezek a szimbólumok beépüljenek Gaia tudatalattijába, ez is megkönnyíti az átmenetet, miközben létrehoz egy galaktikus pecsétet, amely támogatja a Fényerőket. Ebben az esetben fontos a védekezés és a tudatos rajzolás, mert a még mindig uralkodó sötétség miatt ez nem hétköznapi cselekedet.

Minden érzés kapcsolódik a tudatállapothoz, és mivel mindannyian egyediek vagyunk, mindannyian másképp érezzük a dolgokat, így nincs szükség arra, hogy észleléseket és megértéseket cseréljünk másokkal; ezzel elkerülhető a mentalizáció. Bármilyen rendellenességet és traumát vált ki ez a folyamat, ezek a szimbólumok egyszerűen transzformátorok, amelyek lehetővé teszik megváltozott tudatunknak, hogy megtisztuljon. Az eredmények összhangban vannak a kezdeményezés végrehajtásához szükséges eltökéltséggel, erővel és szorgalommal. Az a fontos, hogy mi történik a szívben, az energetikai lényben. Ezért egy dologra kell összpontosítanunk: fejből emlékezni rájuk, hogy ösztönösen reprodukálhassuk őket, és a dimenzióváltás során minden a helyére kerüljön.

🚀 Szabadon továbbíthatod ezeket a szimbólumokat és a protokollt a lehető legegyszerűbben. 

✨Protokoll

–Kezdd a Plejádok szimbólummal, majd intuícióitól függően lépj tovább a többi szimbólumra. A ciklus befejeztével végül térj vissza a Plejádok szimbólumhoz. A Plejádok kezdete és befejezése elengedhetetlen, mert az algoritmus ezen elv szerint készül. Szükséges, hogy egy szimbólumot tökéletesen meg tudjunk rajzolni emlékezetből, mielőtt továbblépnénk a következőre. Minél többet rajzolunk, annál jobban erősítjük a kvantum alagutat, a kapcsolatot a konstelláció különböző bolygóival.

–Ne habozz támogatást kérni Szent Germain ibolya energiájától, hogy átalakítsa a tudatodban megnyilvánuló korlátozó mintákat, valamint az Istennő energiáját, hogy megnyugtasson. Add meg magadnak mindazt a Szeretetet, empátiát és együttérzést, amit megérdemelsz ebben a bátor cselekedetben, hogy kiemeld a hibáidat, eltávolítsd azokat, és emeld a rezgésed. 

🌈 A szimbólumok letöltéséhez kattints a képre, kattints a jobb gombbal, majd a „Mentés” gombra.

Ha bármilyen kérdésed van, lépj velünk kapcsolatba az info@elixirsdesagesse.com címen.

Forrás: (a képek itt is megtalálhatóak az oldal alján, még jobb minőségben) 

https://elixirsdesagesse.com/la-sagesse-pleiadienne/