2017. május 3., szerda

Ítélőképesség és tudatosságHabár drasztikus műveletek történtek erre, a Fénymunkások és Fényharcosok ellen irányuló irányított energiafegyveres támadások helyzete távol sem oldódott meg. Még mindig fontos, hogy terjesszük az alábbi cikket, a lehető legtöbb nyelvre legyen lefordítva és világszerte jelenjen meg különböző blogokon:
Itt most újra szükséges elismételnem, hogy a plazma toplet bombák a fő oka annak, amiért a Fényerők nem avatkoznak be közvetlenebb módon:
Ahogy a plazma strangelet bombákat már sikeresen eltávolították, a plazma toplet bombákat is el fogják és  ez vezet majd az Eseményhez. Amint a plazma toplet bombák jelenléte egy bizonyos küszöbszint alá esik, a Fényerők nagyon drasztikus módon fogják kezelni az irányított energiafegyver helyzetet, ha addig nem sikerül békésebb módon megoldani.

Ráadásul e fegyveres támadások mellett, az éteri arkhónok erőteljes dezinformációs kampányba kezdtek a bolygó kulcsfontosságú Fénymunkásai ellen bizonyos emberek személyes gyengeségét manipulálva, azt "javasolva" nekik, hogy támadjanak. Ez rögtön az után kezdődött, hogy megjelentettem az irányított energiafegyverekről szóló cikkemet:
Egy bizonyos személy, akinek "fogalma sincs arról, mit beszél", nyilvános támadást intézett ellenem, de ez eléggé a köztudatba került ahhoz, hogy gyorsan a helyükre kerüljenek a dolgok:
Újra leírom, egyszerűen arról volt szó, hogy az irányított energiafegyverekről szóló cikkemmel tudatni akartam az emberekkel ezek létezését, NEM félelemkeltés volt a célom. Az ilyen helyzeteket csak az tudja megváltoztatni, ha tudatában vagyunk ezeknek. Ha letagadjuk a létezésüket, azzal még nem fognak megszűnni. Tulajdonképpen ez a fajta tagadás, - ami passzív engedékenységhez vezetett -, volt a fő oka annak, hogy a II. világháborúban egyáltalán lehetséges volt, hogy koncentrációs táborok jöhessenek létre.
Néhány nappal később Corey Goode-t is hasonló támadás érte, amit ugyancsak hamar lerendeztek:
Az igaz, hogy Corey Goodey és David Wilcock nem nagyon voltak nyitottak az együttműködésre, de akkor is hatalmas hozzájárulást tettek a bolygó felszabadulásáért. Bár a mögöttem álló hálózattal együtt elég erős vagyok ahhoz, hogy pozitívan befolyásoljam a bolygón lévő helyzetet, képzeljétek csak el, együtt mi mindent tudnánk megtenni, ha együttműködnénk!
"Ha úgy érzed, nem tudsz beilleszkedni ebbe a világba, az azért van, mert  azért vagy itt, hogy segíts megteremteni egy újat."
Hogy segítsek a problémák tisztázásában, az Ellenállás arra kért, hogy mondjam el álláspontomat Corey Goode információit illetően.
Forrásaimon keresztül meg tudom erősíteni a következőket: a titkos űrprogramok, a Naprendszerben lévő gömbök, a Naprendszer szerte létező kiterjedt ősi romok, az Antarktiszon (és az Amazonas déltájában, az Ádeni-öbölben, a Bengáli-öbölben, Long Island északi részén...) lévő romok és az alvó óriások létezését.
Forrásaimon keresztül NEM tudom megerősíteni az alábbiakat: Anshar létezését és Corey Goode a bolygó felszínén túl nemrégiben átélt élményeit.
Minden kétséget kizáróan tudom azt is, hogy a fő atlantiszi civilizáció az Atlanti-óceán közepén volt, melynek pontos elhelyezkedése az alábbi bejegyzésben került nyilvánosságra:
(Magyarul itt olvasható: 
Mindez leckeként szolgálhat arra sok embernek a Fénymunkások és Fényharcosok közösségében, hogy elkezdjék használni saját belső ítélőképességüket. A valódi ítélőképesség mentális szinten nem lehetséges, csak akkor tud megjelenni, ha kapcsolatba lépsz a Lelkeddel, a felsőbb éneddel. Akkor egyszerűen TUDNI fogod.
Addig is segíthet az alábbi két cikk:
A bolygón lévő helyzetre visszatérve, az észak-koreai konfliktus még mindig megoldásra vár:
Az Észak-Koreában zajló, emberi jogok hatalmas mértékű megsértésére is szeretném felhívni az emberek figyelmét:
Erős világméretű kampány folyik a cabal leleplezésére. Az alábbi hiteles bizonyíték több, mint 1 millió emberhez jutott el:
Nemrégiben jelent meg egy cikk azokról a bizonyítékokról, melyek egy gyermekbántalmazási hálózatról szólnak és egészen a brit királyi családig terjednek ki:
Az oroszországi fősodratú média is már nyíltan beszél arról, hogy Trump-ot a Deep State irányítja:
(a Deep State-ről bővebben itt lehet olvasni:
Jared Kushner-t nevezték meg Trump "irányítójának":
Valószínüleg már tudjátok, hogy Kushner birtokában van az alábbi épület:
De azt valószínűleg nem tudtátok, hogy az Ötödik sugárút (Fifth avenue) 666-os számú ház a Rockefeller Főpáholy lakcíme. Ez a cabal Rockefeller frakciójának fő szabadkőműves páholya:
A Keleti Szövetség felgyorsította a pénzügyi újraindításra tett előkészületeit:
Az iraki dínár, a vietnámi dong és a zimbabwei dollár NEM lesznek a közeledő pénzügyi újraindítás kulcsvalutái:
Az emberek egyre inkább ráébrednek, hogy az adózás tulajdonképpen lopás:
Az egyetemes alapjövedelem bevezetését egyre többen támogatják, és még a cabal is fontolgatja, hogy felhasználja azt a saját verziójú, részleges, hamis pénzügyi újraindításában.
Szükségtelen elmondanom, hogy csak a teljes pénzügyi újraindítás fog bőséget hozni az emberiség számára.
A Fény győzelme!