2017. május 18., csütörtök

Közzétételi folyamat

Eredeti bejegyzés:

Nagy változások zajlanak jelenleg a Naprendszerünkben. Számtalan pozitív kozmikus faj sok űrhajóból álló hatalmas flottája érte el végső parkoló pozícióját a Naprendszerünk kulcsfontosságú rezgéspontjain, hogy támogassák a teljes özzététel folyamatát.
E hajók közül néhány tisztán látható azokon a fotókon, amiket a csapatunk készített a héten a StratoProbe 5 szondával, 17 km-rel a bolygó felszíne fölött:A 26.000 év során először kezdte el mostanában a chimera csoport annak jeleit mutatni, hogy aggódnak a Föld bolygó karantén állapotának stabilitása miatt.
Emiatt erősítik meg a védelmet az amerikai légierő űrparancsnokságánál:
A közzétételi folyamat egy olyan exponenciális görbe, amely lassanként először az óvatos közzététel fázisába lép, amit jelenleg tapasztalunk, de fokozatosan felgyorsul a teljes közzététel irányába, amíg el nem érjük a végső áttörést az Eseménykor.
A felszíni lakosság sok, látszólag mindehhez nem kapcsolódó kezdeményezése is a Fényerők ugyanazon nagyobb tervének részét képezi (PrisonBreak Művelet - "szökés a börtönből"), amely a karanténon való áthatolásra irányul.
Várhatóan az elkövetkező néhány évben áttörés lesz tapasztalható sok űrprogram kezdeményezésben, a Föld, a Hold és a Mars körüli űrközeli pályákon.
A fősodratú média lassanként kezd felkészülni a földönkívüli élet létezéséről szóló bejelentésre. Bár bizonyos negatív frakciók megpróbálják majd átfordítani részleges közzététellé ezt az egészet, de nem fog nekik sikerülni. A fősodratú média óvatos közzététel bejelentései valódi lépcsőfoknak számítanak a teljes közzététel felé és ugyanannak a PrisonBreak Műveletnek a részét képezik:
A tudósok végre kezdik felfedezni azt a plazmahálót, ami keresztülmegy az Univerzumon:
Itt tökéletesen el van magyarázva:
A dipólus repeller - az egyik legnagyobb toroid struktúra az Univerzumban - az Univerzumunk egy szektora, középpontjában a helyi galaxisok csoportjával és két ellentétes polaritású lebennyel, melyek oldalirányban helyezkednek el mindkét irányban. Ez az elsődleges anomália kozmikus tisztítóállomása, a Föld bolygóval a középső nullzónájában. A dipólus repeller az a kozmikus dinamó, amely energiával látja el a végső Áttörés folyamatát:

Ami az Univerzum alapvető felépítését illeti, a tudósok végre kezdenek rájönni arra, hogy a sötét energia nem létezik:
Ugyanakkor az alternatív közösségek végre kezdenek arra rájönni, hogy a Schumann rezonancia NEM növekszik:
A Shumann rezonancia Schumann professzor után kapta a nevét, aki részt vett a korai német titkos űrprogramban, majd később a "Gémkapocs" hadművelet során az Egyesült Államokba vitték. A Shumann rezonancia frekvenciái meglehetősen stabilak és többnyire az ionoszferikus üreg fizikai mérete határozza meg őket.
A Schumann rezonanciák amplitúdója valóban változik és olyankor nagyobb, amikor az ionoszferikus plazma gerjedésnek indul. Az ionoszferikus plazma gerjedése a naptevékenységek, zivatarok, plazmafegyverek és a HAARP használata miatt történik, valamint mostanában akkor is, amikor a Fényerők a plazma anomáliát tisztogatják.

Léteznek egyéb olyan elgondolások a tudomány és az alternatív közösségek körében, melyek lassan kezdenek majd feloszlani, ahogy egyre több Fény és megértés érkezik felénk. Ezek között van a termodinamika második főtétele (zárt rendszerek nem léteznek), a múltba való időutazás (ez megsérti a kauzalitást - okozati összefüggést, legalább is makroszkopikus szinten), és a lapos Föld teória (a lapos Földön lehetetlen lenne az, hogy az óceánba megy le a Nap, a légköri elnylés miatt, mivel a lemenő Nap sugarainak többezer mérföldnyi levegőn kellene keresztül utaznia).
A Fény győzelme!