2017. november 14., kedd

COBRA / Dr. Michael Salla interjú az "Ismeretlen Fényharcossal" a Ground Crew Rádióban

Fordította: Takács AnikóISMERETLEN FÉNYHARCOS
Újra itt vagyunk. A Ground Crew Command Rádiót hallgatjátok. Az Ismeretlen Fényharcos vagyok. Itt van velünk Michael Salla és Cobra a vonalban. Uraim, köszönöm, hogy időt szakítottatok ránk. Michael, veled szeretném kezdeni. Megnéztem a las vegasi MUFON előadásod DVD-jét. Annak ellenére néztem, hogy nem adott számomra és sokunk számára semmi újat, mert már sokan megjártuk a mélységeket. Viszont egyvalamit észrevettem és nagyra értékelem, nagyon aprólékos vagy és levelek és dokumentumok sorát mutatod be. Ekkor értettem meg, hogy miről is szól az Exopolitika intézménye. Javíts majd ki, ha tévedek, de azt vettem észre, hogy a bizonyítékok aprólékos nyomatékosításával az Exopolitika intézménye valóban megpróbálja igazolni a földönkívüliek létezését és a kapcsolatot velük, tökéletes 3D-s, letagadhatatlan módon, a tudatlan átlagemberek számára. Az ilyesfajta dolgok gondot okoznának az olyan weboldalaknak, mint az enyém vagy Cobráé, mert mi hajlamosak vagyunk olyan dolgokat bemutatni, melyek nagyon kuszák és érthető módon az átlagemberek nem igazán képesek felfogni. A tudatossági szint nem tud egyik napról a másikra megemelkedni, annak ellenére, hogy tudunk a földönkívüliek létezéséről és arról is, hogy a cabal és az NSA kémkednek utánunk. Évek óta tudtuk ezt, de láthatjuk, hogy amikor Snowden és az NSA azon frakciója bekerült a köztudatba és nyilvánosságra került, óriási hatása volt annak ellenére, hogy már tudtunk róla. Azt hiszem, nem túlzok, amikor azt mondom, hogy az Exoplitics.org oldal valóban vezető helyet foglal el a tudatlan emberek felébresztésében oly módon, ahogy arra az én weboldalam és Cobra oldala nem lennének képesek, mivel mi inkább a mélyebb, bonyolultabb dolgokkal foglalkozunk, míg te szigorúan a fizikai, 3D-s, higgadt dolgokkal. Szóval arra kérlek, mondd el nekünk és a hallgatóknak, hogy miről is szól az Exopolitics intézménye és mik a céljaid.
MICHAEL SALLA
Nos, fontos kiemelnem, hogy valószínűleg az én hátterem nagy mértékben eltér Cobráétól és másokétól, akik e téma iránt érdeklődnek. Egy nagy egyetemen tanítottam nemzetközi politikát az USA-ban. Amikor belekeveredtem ebbe az egészbe és rájöttem, hogy nagyon valóságos, így foglalkozni kezdtem vele, mint a nemzetközi politika egy új területével. Meg akartam győzni az embereket, akikkel együtt dolgoztam vagy a diákokat, hogy az anyag, amit tanítottam, valós. Először nem sikerült. Ezt az anyagot leadtam 2001-ben egy amerikai egyetemen és nem győztem meg egyetlen diákomat sem arról, hogy ez igaz. Valójában egy 25 fős osztályból, ahol a diákok nagyrészt progresszív liberálisok voltak és humanitárius háttérrel rendelkeztek az alapján, amit a konfliktusmegoldás területén végzett tanulmányaik előtt tettek, a 25 főből csak ketten gondolták úgy, hogy az általam megosztott anyag, ami Steven Greer Disclosure Projektjének sajtótájékoztatóján elhangzott, valós. Szóval akkor és ott úgy láttam, hogy az a kihívás, hogy rábeszéljem a tudatlan átlagembereket, hogy ez az egész, igen is nagyon valódi, így a weboldalam, az Exopolitics.org és az Exoplitika intézmény, amit 2005-ben hoztam létre, valóban megpróbálják feltárni ezt az anyagot a tudatlan átlagemberek számára és folytatni fogom ennek a bizonyos csoportnak a megszólítását.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Minden elismerésem és tiszteletem neked amiért megpróbálod megmutatni ezt a dolgot a mereven bal agyféltekés társaságnak - ez nem mindennapi siker! És őszintén megemelem előtted a kalapom. Nem könnyű, mert ezek a dolgok felborzolhatják a kedélyeket és ezek az emberek a leginkább programozottak, akik az akadémia legmagasabb fokára kerültek. David Icke azt mondja, hogy megvan az oka annak, hogy a cabal struktúrájú akadémia bizonyos módon miért szigorúan bal agyféltekés - megint csak a kontroll miatt - és ez érthető. Meg kell nézni közelről, ahogy a Fehér Kalaposak Ben Fulford forrásai szerint lerombolják a média, Hollywood, az akadémia, sőt az NFL és a sportok cabal általi ellenőrzését. Tudom, hogy az alternatív médiák, elsősorban a nagy nevek, mint az Infowars, a Daily Caller, a Brightbart, sőt még a Fox is elég jó munkát végeztek, hogy nyilvánosságra kerüljön a Deep State. Ha nem azzal lennének elfoglalva, hogy lerombolják a a Deep State-et, hogy kiderüljenek ezek a dolgok, amik idővel a tömeges letartóztatásokhoz fognak vezetni, azt hiszem, akkor hajlandóak lennének valaki olyannal műsort készíteni, mint te, mert te úgy adod elő mindezt, hogy a 3D-s, fizikai síkhoz ragaszkodó nagy többség is megérti. Természetesen, amikor arra terelődik a szó, hogy majd az amerikai elnök be fogja jelenteni a közeljövőben a földönkívüliek létezését, szerinted kinek az oldalát fogják felkeresni az interneten az emberek? Olyan weboldalakat fognak megkeresni, mint a tiéd. gondolkodtál már ilyesmin?
MICHAEL SALLA
Értesültem arról, hogy Alex Jones-nak tudomása van azokról az anyagokról, amiket megjelentettem, de azt hiszem, eléggé tisztában van azzal, hogy a közönsége még mindig nem elég befogadó minderre, ami lényegében azt mutatja, hogy még abban a közegben, akik tisztában vannak a hamis zászlós műveletekkel vagy a pedofil ügyekkel és a politikai elit korrupciós ügyeivel, még a fogékonyabb közönség is eléggé elzárkózik a földönkívüli jelenségtől, ezért nagyon óvatos volt a tekintetben, hogy hogy teszi közzé ezt az anyagot. Tudom, hogy David Icke és Jim Mars is vendégei voltak a műsorában, de soha nem biztatta őket, hogy mélyebben belemenjenek ebbe a földönkívüli témába, annak ellenére, hogy mindketten nagyon jól informáltak voltak. Jim Mars nem rég elhunyt. De igen, el tudom képzelni, hogy a jövőben valószínűleg beszélgetni fogok Alex Jones-szal ezekről a témákról és olyan keretek között fogom bemutatni, hogy a hallgatósága majd elfogadhatónak találja.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Igen, valójában éppen említeni akartam az Infowarst. Bizton állíthatjuk, hogy Alex Jones, illetve az egész Infowars stáb tud az effajta dolgokról. Efelől semmi kétség. És ha valaki három, négy havonta ránéz az Infowars oldalára, azt kell, hogy mondjam, az láthatja, hogy a pozitív katonaság az Infowars-on keresztül próbálja óvatosan kitapasztalni a közönség reakcióját néhány ezoterikus témával kapcsolatosan, csak hogy lássák, hogy az őket figyelemmel kísérő réteg készen áll-e már erre, vagy sem. De persze az érthető, hogy az idejük nagy részét arra fókuszálják, hogy feltárják a cabal általános trükkjeit, amit a Deep State-en keresztül vetnek be, szóval nekik is megvan a maguk szerepe ebben a kirakós játékban, semmi kétség. Cobra, kezdjük akkor egy kis történelemmel, mert egészen a közelmúltig mi, a felébredett, vagy tudatos közösségen belül azt feltételeztük, vagy gondoltuk, hogy elsődlegesen egy reptilián, vagy drakonida, reptoid típusú hatalomátvétel történt a Földön, legalábbis a fizikai síkon. És ez nem is foglalta magába az éteri síkokat, meg az arkhónokat, stb.-t. Köszönhetően Corey Goode-nak és David Wilcock-nak, ma már az az információ terjed, hogy ha nem is elsődlegesen, de az úgynevezett Ádám előtt élt faj is benne volt ebben, ezek az óriás emberek, megnyújtott koponyával a valódi ősei a 13 vérvonalnak. Szóval a kérdésem az, hogy melyik csoport mikor érkezett ide hozzánk? Bármelyik csoporttal kezdheted.
COBRA
Erről az úgynevezett Ádám előtti fajról már sokan beszéltek különféle formában, és valójában ez a csoport alapította az Illuminátust. A csoport magja az Androméda galaxisból érkezett. A blogomon egy másik nevet használva már nagyon sokat beszéltem erről a csoportról, szóval ez nem újdonság. Valójában az elmúlt évtizedekben ez már sokat vitatott téma volt.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Akkor tehát milyen nevet adnál nekik, csak hogy tudják az emberek, mire utalsz?
COBRA
Arkhón családok.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Arkhón családok?
COBRA
Igen, vagy fekete nemesség. Ez ugyanaz. Ugyanaz a származás, ugyanaz a csoport.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Szóval ahogy mondtam, csak hogy tisztázzuk...ezek az arkhón családok inkarnálódtak a fizikai síkon ezeknek a nyújtott fejű óriásoknak a formájában?
COBRA
Vannak a fizikaiak és a nem-fizikaiak. A fizikaiak pedig hajlamosak bizonyos vérvonalakon belül inkarnálódni, bizonyos családokba. Ezeknek a családoknak a többsége Olaszországban koncentrálódik, szóval a hierarchia tetején ők állnak, magasan a cabal hálózatában általában gyanúsított egyének felett, és ők irányítják őket. E vérvonalak közül néhány egészen a Római Birodalomig, vagy még régebbre nyúlik vissza, szóval megvannak a genetikai vérvonalra vonatkozó bizonyítékaik, amely néhányuk esetében például az ősi Egyiptomhoz köthető. Alapjában véve ugyanezek a családok irányították Atlantiszt is, ők voltak az úgynevezett sötét mágusai Atlantisznak.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Akkor tehát ezek a leszármazottai az óriásoknak, az Ádám előtti fajnak, a megnyújtott koponyával...csak, hogy tisztázzuk.
COBRA
Tulajdonképpen Atlantiszban az óriás faj sokkal elterjedtebb volt, mint manapság, aztán lassan kipusztult, és generációról generációra változott a genetikai felépítésük, így e lények magassága lecsökkent. Néhány ősi ásatások esetében még láthatunk ezekről az óriásokról képeket, valamint megnyújtott koponyával rendelkező emberekről. Egyértelműen láthatóak.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Akkor - a te információid szerint - ezek általában véve az inkarnálódott arkhónok? Mindannyian, vagy csak egy részük?
COBRA
Mindannyiuk, igazából. Ez egy csoport. Egy nagyon jellegzetes, különálló csoport, amely nem nagyon lép kapcsolatba a külvilággal. Ők a maguk sajátos módján viselkednek, egy bizonyos módon gondolkodnak. Valójában ez egy nagyon különálló faj.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Semmi kétség, tényleg tökélyre fejlesztették a szociopatizmus művészetét. Ezt bizton állíthatjuk.
COBRA
Igen, igen, pontosan. Az egyik dolog, ami velük történt, hogy az evolúció rossz irányát követték, és ennek következményeként a szociopatizmus lett az egyik fő jellemvonásuk.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Semmi kétség. Szóval Corey információ alapján elmondható, hogy jónéhány esetben, szó szerint idáig üldözték őket. Úgy, hogy a Marson laktak, ott egy háború következtében Maldek - mely Tiamatként, Szuper Földként is ismert - teljesen elpusztult, így a Szaturnusz gyűrűire menekültek, ahol ismét megtámadták őket, így ezután a Holdra menekültek, és a Holdon sokáig volt nekik egy bázisuk, úgy tűnik, több százezer évig. Majd ott megint támadás érte őket, ekkor menekültek az Antarktiszra, amiről mostanra már sokan ismeritek a történeteket, és mindössze három hajójuk maradt, amivel szó szerint hajótöröttként landoltak a buja növényzetbe. És még mielőtt megkérnélek, hogy tisztázd ezt a történetet, vagy tedd hozzá a szükséges javításokat, most akkor ez 50-60 ezer évvel ezelőtt történt, tehát a nem-fizikai arkhón invázió 26.000 évvel ezelőtt következett be. Cobra, elmondanád a hallgatóknak, hogy ez mennyire felel meg a valóságnak?
COBRA
Alapjában véve több hullámban történt az arkhón invázió még az általad meghatározott idő előtt. Az első a sötét erők megérkezése volt a Naprendszerbe, ami egy kicsivel kevesebb, mint egymillió évvel ezelőtt történt, és az Orion csillagrendszerből érkeztek. A rigeliek az Orion csillagrendszerből. A rigeliek valójában az Androméda galaxisból származnak, és az arkhónok közül néhányan már az atlantiszi időkben érkeztek a Földre, ahogy azt már mondtam. Néhányuk Atlantisz sötét páholyának uralkodója volt.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Szóval ezek az első arkhónok az elmúlt 26.000 évet megelőzően érkeztek hozzánk?
COBRA
Igen, az első arkhónok egy kicsivel kevesebb, azt mondanám, nagyjából 900 ezer évvel ezelőtt érkeztek. Akkor léptek be a Naprendszerbe, állították fel bázisaikat a Szaturnusz holdjain, valamint a Marson. Harcok is zajlottak, mivel már más csoportok is tartózkodtak ekkor a Naprendszerben, akik saját érdekekkel rendelkeztek. Felállították bázisaikat a Holdon, aztán az Antarktiszon landoltak, majd végül megérkeztek Atlantiszba. Valójában egy csoport Kongóban szállt le, egy csoport az Antarktiszon, majd lassan áttelepültek Atlantiszba, mivel annak idején Atlantisz egy trópusi paradicsom volt. És természetesen az elmúlt néhány millió évben mind a Fényerők, mind pedig a sötét erők frakciói nagyon dinamikus történések részesei voltak, hol az egyik győzedelmeskedett, a másik veszített, hol pedig fordítva.
Egészen 25.000, vagy 26.000 évvel ezelőttig, amikor is ez a végső invázió megtörtént, amely megpecsételte a bolygó sorsát az elmúlt 26.000 évre, mivel létrehozták a karantént. Tulajdonképpen egy sötét bolygót csináltak a Földből, ahol mindenki csak "újrahasznosul" az inkarnációs folyamaton keresztül, és senki nem hagyhatja el ezt a folyamatot, hacsak az arkhónok, és a chimera csoport engedélyt nem ad rá. A chimera csoport alapvetően javarészt csak megfigyelte ezt a színfalak mögül, és nem nagyon avatkozott be az emberiség történelmébe. Csak akkor lépett közbe, mikor felmerült a karantén helyzet tényleges megtörésének a lehetősége. És ez az, ami most történik. De ők irányították egész idő alatt a teljes narratívát.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Elnézést, megismételnéd ezt az utolsó mondatot?
COBRA
Ők irányították a teljes narratívát egész idő alatt. A chimera csoport volt az egyik uralkodó csoport, és még ma is ők vannak az élen.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Tehát úgy egymillió éven keresztül zajlott egy csata a Naprendszerért, valamint a Földért, de ez 26.000 évvel ezelőttig nem volt olyan jelentőségteljes megszállás, ha jól értem, míg a nem-fizikai arkhónok inváziójára sor nem került.
COBRA
Voltak jelentős megszállások azelőtt is, de sosem voltak teljesek. A 26.000 évvel ezelőtti invázió egy teljes invázió volt. Egy teljes körű megszállás történt mind fizikai, mind pedig nem-fizikai szinten.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Érdekes. És most akkor a reptilián fajok, a drakonidák és a reptiliánok mikor érkeztek erre a bolygóra?
COBRA
Tulajdonképpen az arkhónok és a chimera töltötték be a vezető szerepet, és valójában ők importálták a reptilián-drakonida rabszolgákat az Orion csillagrendszerből. Ahogy látod, a drakonidák, mint közvetítők, stratégák, katonai parancsnokok, és rabszolgatartók léteztek.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
... akik végrehajtanak...
COBRA
Igen.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
És az arkhónok, valamint a chimera felettük állt, alapvetően ők adták a parancsokat, és ők hozták a döntéseket.
COBRA
Igen.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Szóval ők mind hasonló periódusokban érkeztek a Naprendszerbe az elmúlt egymillió év alatt...
MICHAEL SALLA
Én csak annyit akartam hozzátenni, hogy ahogyan én értelmezem, kb. három frakció létezik a földönkívüli kérdés tekintetében, és Cobra talán elmondhatná, hogyan illeszkedik ez az ő verziójához. De úgy gondolom, hogy talán a reptilián jelenlét a Földön a legrégebbi életforma, már nagyon régóta itt vannak. Úgy értem, ha megnézzük a dinoszauruszokat és az archeológusoknak elég világosan sikerült megállapítaniuk annak a lehetőségét, hogy az intelligens fajtájú dinoszauruszok vagy raptorok természetes módon fejlődtek ki a Földön millió évekkel ezelőtt, és azt hiszem, jó okkal mondhatjuk, hogy a reptilián faj volt talán az eredeti intelligens faj a Földön. Aztán valamilyen okból kifolyólag a dinoszauruszok eltűntek a Föld színéről, valami kataklizma okán, és szerintem akkor jöttek az emberi földönkívüliek és kezdték el alapjában véve emberekkel benépesíteni a bolygót.
Talán módosításokat hajtottak végre a bolygó néhány korai emberszabású majmán, és számos kísérletbe kezdtek. Alex Collier és Corey Goode is beszélt a 22 hosszútávú genetikai kísérletről, amely durván félmillió éven keresztül zajlott, és rengeteg olyan adat létezik, mely alátámasztja, hogy számos földönkívüli csoport beavatkozott itt a bolygón. Arthur Horne írt egy könyvet "Az emberiség földönkívüli eredete" címmel, amiben belemegy kicsit abba, hogy bizonyos pontokon hogyan avatkoztak be a különböző földönkívüli fajok a genetikába, aztán az utolsó csoport, akiket az emberek Anunnakiknak hívnak, vagy Ádám előttieknek, de jó okkal feltételezhetjük, hogy ezek a lények 50.000 évvel ezelőtt érkeztek, és alapították meg az új uralkodó elitet.
Voltak hibridjeik, valamint sok vegyes házasság, és ahogy az Énok könyve leírja, ezek a bukott angyalok, és szerintem talán ezek azok, akikről Corey Goode is beszélt, akik a Holdon keresztül érkeztek ide, de azt megelőzően a Marson éltek, vagy a Maldeken, és ez a három csoport versenyben állt egymással a bolygó feletti befolyásért és dominanciáért. Szerintem az emberi kinézetű földönkívüliek hajlamosak inkább a színfalak mögül irányítani a dolgokat, hajlamosak belekontárkodni az emberi genetikába, és megfigyelni, hogyan reagálunk a reptiliánok és aztán az Ádám előttiek általi, nyíltabb beavatkozásokra, akik - egyetértek Cobrával - maguk az uralkodó elit, vagy legalább is a genetikájuk azonos a cabaléval.
COBRA
Itt valamit el kell magyaráznom a reptiliánokkal kapcsolatban. Különböző típusú reptiliánok léteznek. Vannak őslakos reptiliánok, amelyek a Föld evolúciójának részei voltak és itt fejlődtek, hogy a földtörténeti korokban fennmaradhassanak, és ennek a bolygón őshonos, bennszülött csoportnak a dinoszauruszok is részei voltak. Az igaz, hogy őket egy kataklizma elpusztította, de volt az őshonos reptiliánoknak egy frakciója, akik túlélték mindezt a bolygó felszíne alatt, és ők számos föld alatti barlangot benépesítettek. Olyan területeket örököltek, melyek föld alatti folyók, illetve tavak mentén helyezkedtek el, majd úgy egymillió évvel ezelőtt - ahogy már mondtam - volt egy invázió, amikor is az arkhón családokkal és a drakonidákkal együtt rengeteg orioni reptilián is érkezett. Ezek az orioni reptiliánok sokkal harciasabbak, így ők voltak azok, akik elárasztották ezzel a harcos mentalitással az egész földalatti reptilián populációt. Így azok a bennszülött reptiliánok, akik már ezt megelőzően is itt éltek, már nem ugyanazok. Ők is csatlakoztak ehhez a nagy harcos mémhez, mely a reptiliánok köreiben létezik. Ők ezt a bolygót sajátjuknak tekintik, az emberiségre pedig, mint megszállókra tekintenek, ez az alapvető konfliktus a reptilián és az emberi faj között. Valójában nem egyszerű megoldani ezt a konfliktust, de végül orvosolva lesz, mivel már nem maradt olyan sok reptilián a bolygón. Majdnem nulla a felszínen tartózkodó reptiliánok száma és nagyon kis számban vannak a felszín alatt. A reptilián faj egy része pedig vissza fog térni a Fényhez. Békés lényekké fognak válni, akik tisztelik mások szabad akaratát. A másik részének azonban a Központi Napba kell mennie, és ez itt egy olyan dolog, amiről mindenképp említést kell tennünk.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Igen, ezt sokan hallottuk már, hogy alapvetően a reptilián és drakonida frakciók arról panaszkodnak, hogy ők voltak itt először és folytatták a genetikai kísérleteiket, az ő saját verziójú óriási kísérletüket – ahogy Corey Goode hívja –, arra a nagyszabású kísérletre vonatkozóan, amit az emberi földönkívüliek kezdtek el – úgy tűnik – kicsivel ezután.
MICHAEL SALLA
Azt hiszem, az fontos kérdés, hogy mit csinálnak a reptiliánok a bolygón. Azt hiszem, hogy egy csomó reptilián alakváltoztató él közöttünk, és a probléma része lesz, hogy nekünk mint fajnak, szembe kell majd néznünk a közzététel idején azzal, hogy ezek a reptiliánok felfedik magukat, és nekik ősi követelésük van a bolygót illetően. Valaha a felszínen éltek, és ezt elő fogják hívni, és azt fogják mondani, hogy "tudjátok mit, mi szeretnénk újra nyílt körülmények között a felszínen élni", és szerintem az emberiségnek meg kell majd tanulnia az együttélést ezzel az idegen fajjal. És szerintem ez óriási kihívás lesz sok ember számára, mert szerintem - és ebben egyetértek Cobrával - egyfajta bolygón túli reptilián faj is létezik, amely a drakonidákkal együtt érkezett, és rengeteg problémát okozott. Nagyon agresszív és imperialista faj. Az emberek azt feltételezik, hogy az összes reptilián olyan, mint a drakonidák, barbár lények, akik csak kihasználták az emberiséget. De véleményem szerint elég sok reptilián alakváltó él közöttünk, és amikor a közzététel megtörténik, az embereknek hozzá kell szokniuk a gondolathoz, hogy ezek a lények be akarnak majd integrálódni ebbe az új társadalomba, és hogy már nem lesz többé homogén az emberi lakosság, hanem reptiliánokkal is számolnunk kell és egyéb bolygón túli lényekkel is, akik hirtelen előtűntek az árnyékból és azt mondják, hogy "nincs már többé szükségünk a rejtőzésre, itt vagyunk, és hogy fogtok velünk megbirkózni?".
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Szóval ez a helyzet a reptiliánokkal, hogy akárhányan is maradtak a fizikai síkon, vannak, akik emberi álruhában élnek. Bár nem tudom, hogy ezt valamilyen technológia segítségével öltik-e magukra, vagy ténylegesen alakváltók, ha erre van bármiféle fizikai mód...
COBRA
Valójában azt kell mondanom, hogy ez nem így van, hogy hirtelenjében olyan lények jelennek meg a bolygón, akiknek farkuk van és alakot változtatnak, hanem van a reptilián fajnak egy bizonyos része, amely ide inkarnálódott. Tehát a reptilián lélek emberi testbe inkarnálódott, úgy néz ki, mint az ember, de a pszichológiai felépítése - az érzései, érzelmei, a gondolatai, meglátásai - reptilián és sok ilyen reptiliánnal találkozhatsz a zsoldosok között. Hajlamosak effajta szakma felé vonzódni.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Igen, hát mindenképpen, csak el kell majd fogadniuk a tényt, hogy ha nem tisztelik és becsülik a szabad akaratot, a jólétet, a szabadságot és így tovább, akkor minket nem fog érdekelni, mióta vannak itt, vagy tisztelik a szabad akaratot és fejlesztik a tudatukat és a szívcsakrájukat, vagy – merem állítani – folyton harcban fogunk állni velük.
COBRA
Tulajdonképpen mindenkinek mennie kell, aki nem tiszteli a szabad akaratot. Ez egy szabad akaratot tisztelő bolygó lesz. Nem lesz többé egy kísérlet helyszíne, ahol bármit lehetséges. Ennek vége. Ez nem lesz többé megengedve.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Igen. Én nem látom az összes pozitív felszíni frakciót, de sem a Titkos Űrprogram Szövetség, sem a Galaktikus Konföderáció és a Gömblények sem tolerálják többé a szabad akarat jogsértését. Nyíltan, vagy burkoltan. Biztos vagyok benne, hogy ezzel mind egyetértünk.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Cobra, te rendszeresen jelentős mennyiségű információt kapsz elsőkéből ezekről a dolgokról közvetlenül az Ellenállási Mozgalomtól, attól a bolygón túli csoporttól, akiket itt a felszínen képviselsz. Sok olyan járművet – reptilián, chimera, vagy akár a sötét flotta hajója -, melyek az atmoszféra felsőbb rétegeiben permeteztek, már eltávolítottak?
COBRA
Igen, igen. Láthatod, a számuk folyamatosan változik. Dinamikus történések zajlanak. Egy csata zajlik, egy háború, különösképpen az alacsony Föld körüli pályán, ami nem észrevehető, mivel ezek a hajók rejtőzködnek. És a számuk folyamatosan változik, mivel az alacsony Föld körüli pálya még nem lett felszabadítva. E hajók néhánya a drakonida személyzet parancsnoksága alatt áll, másikak pedig másfajta Titkos Űrprogram frakciókhoz tartoznak, de mindannyian a chimera irányítása alatt vannak. És a chimera legfőbb célja, hogy megvédje a karantén helyzetet. Nem akarják, hogy fel legyen ez a bolygó szabadítva. Úgy tekintenek ezekre a történésekre, mint egy megszállásra. A Galaktikus Konföderáció erőit megszállóknak tekintik, akik megszállják a bolygójukat és beleavatkoznak abba, hogy ők hogyan bánnak a rabszolgáikkal. Így látják ezt a helyzetet.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Igen. Szóba is akartam hozni rövidesen, hogy milyen különféle flották vannak még, mind a jó, mind a rossz oldalon. De előtte még gyorsan vegyük elő egy kicsit a történelmet. A vérvonalbeli uralkodókkal - ezekkel az Ádám előtti faj leszármazottaival - szembeni egyik legnépszerűbb ellenállás, ha úgy tetszik az amerikai függetlenségi háború volt a 13 gyarmattal, akik nagyon nyíltan és bátran felálltak és nemet mondtak a vérvonalbeli uralkodóknak. Őket a pozitív szabadkőművesek vezették, az alapító atyák, de egy dologról nem beszélnek, és nem történt meg a kellő felismerés és nagyon alulértékelt, elfeledett dolog az angol polgárháború, amit 1640-ben vívtak. Tudjátok, Olivér Cromwell és az ő parlamenti hadserege küzdött a vérvonalbeli uralkodó királlyal szemben abban az időben. Cobra, talán neked lesz erre a kérdésre válaszod. Olivér Cromwell-t az angol polgárháborúban, valójában a színfalak mögött a fehér nemesi családok, vagy pozitív szabadkőműves családok befolyásolták? És volt-e bármi köze ezeknek a fehér nemesi családoknak és pozitív szabadkőműveseknek az amerikai függetlenségi háborúhoz, valamint az ottani pozitív szabadkőművesekhez, és alapító atyáikhoz?
COBRA
Igen. Tulajdonképpen először az angol polgárháborúról fogok beszélni. A színfalak mögött bizonyos Rózsakeresztes csoportok pozitív befolyása állt, valamint bizonyos pozitív fehér nemesi családoké. Ők pontosan ezt akarták véghezvinni – véget vetni a vérvonalbeli uralkodásnak. Ez volt a szándékuk, de nem volt olyan sikeres, mint ahogy azt remélték.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Sikeres volt, csak nyolc évvel később, talán fekete mágia, megvesztegetés, merényletek, boszorkányságok, átkok és igék útján – mind tudjuk, hogy megy ez – sikerült újra befolyást szerezniük és megerősíteni ebben az esetben a Szász-Coberus vonalat.
COBRA
Alapvetően nem volt elég sikeres, mivel a színfalak mögött, vagy néha közvetlenül is, még mindig a vérvonalak irányítanak. Nem az történt, amit reméltek, ezért a Fényerők létrehoztak egy sokkal alaposabb tervet, amelyet bizonyos pozitív szabadkőműves csoportokon keresztül valósítottak meg, és ez tulajdonképpen Franciaországban kezdődött 1775-ben. Az egy meghatározó év volt, mivel Párizsban létrehoztak bizonyos páholyokat. St. Germain volt e páholyok mögött az erő - Benjamin Franklinhez kapcsolódva -, amely elindította ezt a függetlenségi mozgalmat az Egyesült Államokon belül. Az Egyesült Államok Alkotmányát olyan formában fogalmazták meg, hogy ha azt teljes mértékben tiszteletben tartanák, akkor eltörölné a cabalt az államokból. Ez az, amiért a cabal olyan allergiás az alkotmányra, mivel az védi a szuverén egyént, valamint a szuverén egyének csoportján alapuló szuverén államot. A Fényerőknek ez a sajátos projektje bizonyos fokig sikeres volt, és enélkül a projekt nélkül ma a középkorban élnénk.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Igen, jól mondod! Ez szépen kapcsolódik is a következő kérdésemhez, ami Bonaparte Napóleonról szól. Kinek dolgozott ő valójában? Ezek valóban a pozitív francia szabadkőműves páholy igazi próbálkozásai voltak, hogy megdöntsék Európában a vérvonalbeli uralkodókat, majd ami azt illeti az egész világon, hiszen addigra már gyarmatosították a vérvonalak az összes többi kontinenst is? Vagy tényleg csak a jezsuitáknak dolgozott?
COBRA
Valójában egy háború zajlott a jezsuiták és a Rothschildok között, és ő tulajdonképpen a Rothschildoknak dolgozott. A Rothschildok az egyház ellen voltak, annak ellenére, hogy nekik dolgoztak - ők gyűjtötték a pénzt a jezsuitáknak -, de erős volt bennük a feszültség a jezsuitákkal szemben, hisz megvolt a maguk elképzelése az egyesült Európáról. Alapvetően ez egy Rothschild elképzelés, és Napóleon is ezt akarta létrehozni, az Európai Uniót, amely egyben egy pénzügyi unió is lenne, mely készpénzt gyűjt a Rothschildoknak, amelynek java részét át kellene adniuk a jezsuitáknak. De mindig erős volt a feszültség a jezsuiták és a Rothschildok között, és ez tükröződött vissza a napóleoni háborúkban. Aztán voltak természetesen még szabadkőműves csoportok is, melyek Napóleont támogatták, valamint egyéb csoportok, amelyek pedig a jezsuitákat, és azok között is állandó feszültség állt fenn.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Érdekes. Nyilvánvalóan sikerrel jártak az Európai Unió létrehozásában, ahogy azt mostanra már mindannyian tudjuk.
COBRA
Azt kell mondanunk, hogy a Fényerők is profitáltak ebből a tervből, mivel az Európai Unió egy kétélű kard. Nem minden rossz, vagy jó. Bizonyos körülmények között előmozdíthatja a növekedést és a fejlődést, de vissza is élhetnek vele. Ami tehát most Spanyolországban történik, mindannyian láthatjuk, hogyan fordulhatnak rosszra a dolgok.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Rendben, folytasd Michael.
MICHAEL SALLA
Ó, igen, csak azt akartam mondani, hogy szeretek inkább úgy tekinteni az erők történelmi evolúciójára, mint egyfajta hármas dinamikára. Két csoport szembenállása szerintem azzal az egy csoporttal, ami egy pozitívabb csoport, amely hajlamos bizonyos ideákat, vagy eszméket beültetni az emberi tudatba és tehetséges egyénekkel dolgozik az ideák népszerűsítésén. Véleményem szerint Napóleont például túlságosan is felvilágosították ezek a pozitív csoportok, ezekkel az önrendelkezésre vonatkozó eszmékkel, valamint a köztársaság eszméjével, amely valóban milliókat inspirált Európa szerte. Úgy értem, azért voltak azok a meglepő katonai sikerei, mert oly sok támogatást kapott az emberektől mindenhol Európában, és így rendelkezett azzal a lehetőséggel, hogy sikereit véghezvigye a Közel-Keleten is és így tovább. Bevonult Egyiptomba, de a haladásellenes erők közbeléptek. Napóleon úgy gondolta, hogy kiszélesíti a hatalmát maga körül és így ő lett a császár, és ez igazából akkor történt már, amikor átállt a sötét oldalra. De szerintem az elején szerepe volt a fejlettebb eszmék terjesztésében, és segítette a köztársaság híveit, valamint az önrendelkezést, mely az 1800-as években indult el Európában és szerte a világon.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Igen. Hallottam innen-onnan, hogy ez egy kísérlet volt arra vonatkozóan, hogy megdöntsék a vérfertőző királyi családok uralmát egész Európában. De szeretnék belemenni egy másik kérdésbe. A 13 vérvonal, a fekete nemesség elvesztette a nácik és Hitler felett az irányítást, különösen az "ellenségeik", a drakonidák felett? Mert ismerjük a drakonidák nácik feletti befolyását. Most azért kérdezem ezt, mert sokáig azt hittük, hogy az a három, Ádám előtti hajó - a megnyújtott fejű óriások -, amely az Antarktiszon landolt 50-60 ezer évvel ezelőtt, azokat a pozitív földönkívüliek kergették idáig, keresztül a Naprendszeren, megpróbálván megsemmisíteni őket. De nem, a drakonidák üldözték őket össze-vissza, majd kergették ide. Szóval ez egy régóta fennálló intenzív rivalizálás két negatív földönkívüli csoport között. De akkor mi is történt? Mert eleinte támogatták Hitlert, pénzelték is Hitlert, de aztán ő kezdte nem jóváhagyni a dolgokat, amik tőlük származtak. Aztán elkezdett saját valutát nyomtatni, tehát nem az ő szabályaik szerint játszott már. Aztán tudunk a náci titkos űrprogram és a drakonidák befolyása közötti szoros kapcsolatról, és mintegy itt olvad egybe a kettő. Szóval a 13 vérvonal elvesztette az irányítást? Először ők irányították Hitlert és a nácikat, aztán elvesztették az irányítást?
COBRA
A helyzet ennél egy kicsit összetettebb. Ez nem csak Hitlerről szól, hanem mindenről, ami Németországban történt. Németország egy nagyon speciális eset volt a történelem során a 19., 20. században. Mielőtt Németország egyesült, létezett egy Poroszország nevű ország. Poroszország része volt a későbbi Németországnak, és ennek az országnak nagyon erős ipara volt. Tudományosan nagyon fejlett volt és itt kezdődtek az első titkos űrprogramok már a 19. században.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Az 1800-as évekről beszélsz?
COBRA
1820-1830 körül már a dolgok mozgásnak indultak - jóval azelőtt, mielőtt megalapították, minden titok volt - egy katonai osztály, egy katonai titkos program volt, amiről csak nagyon kevés ember tudott.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Szóval ez még az 1871-es Francia-Porosz háborúnál is korábban volt?
COBRA
Igen. Jóval korábban volt. A porosz katonaság volt az egyik legfejlettebb abban az időben és az történt, hogy a plejádiak látták annak a lehetőségét, hogy elültessék a pozitív titkos űrprogram magjait, így több emberrel is telepatikus kapcsolatba léptek Németországban és inspirálták őket arra, hogy kezdjék el megépíteni saját űrjárműveiket. Ez már a 19. században megtörtént. Természetesen az első prototípusok nagyon kezdetlegesek voltak, nem is működtek. De aztán a 20. század elején felvették a kapcsolatot Maria Orsic-csel - és remélem, tudjátok, hogy ismerjük Maria Orsic történetét. Ő egy médium volt, egy csatorna. Plejádiakat csatornázott le az Aldebaran csillagrendszerből, majd meghívást kapott egy bizonyos csoportba, a Thule Társaságba, később pedig a Vril Társaságba, és így kezdődött a német titkos űrprogram. Először a Rothschildok szivárogtak be a csoportba Hitleren keresztül. Volt egy férfi, aki tagja volt ennek a csoportnak - igazából ő volt a csoport egyik alapítója -, aki Rudolph Glauer volt, de Sebottendorff Bárónak hívatta magát. Ő nagyon szoros kapcsolatban állt különféle okkult erőkkel Törökországban, és ezek az erők - nem akarok mélyebben belemenni ebbe -, de ezek az erők alakították a dolgokat azóta. Aztán ott van Karl Haushofer - a németek közül az egyik, ő pedig sokat járt Keleten. A chimera csoport természetesen megfigyelte mindezt a fejlődést, és amikor látták, hogy ez a német program, aminek esélye volt az áttörésre, tényleg lehetségessé teszi, hogy egy működő űrjárművet hozzanak létre, amellyel kapcsolatba tudnak lépni a plejádiakkal, és megtörténne a nyilvános, első kapcsolatfelvétel, akkor úgy döntöttek, hogy beavatkoznak. Drakonida frakciókat küldtek tehát Tibetből, hogy lépjenek kapcsolatba Haushoferrel. Azután Haushofer visszatért Németországba. Kapcsolatban állt Hitlerrel, így került Hitler a zöld emberek irányítása alá. Hitler paktumot írt alá a drakonidákkal. Persze nem ez volt az egyetlen csoport, ami befolyásolta Hitlert. A Rothschildok is benne voltak a játszmában, a jezsuiták is, talán ismeritek is a koncentrációs táborok nagy jezsuita pentagrammáját. Szóval minden frakciónak megvolt a maga elképzelése, mi is fog történni abban a háborúban. A jezsuiták koncentrációs táborokat akartak, a Rothschildok pedig pénzt akartak keresni. A drakonidák Hitleren keresztül akarták uralni az egész bolygót. A chimera csoport irányítása alatt akarta tartani a karantént, aztán a plejádiak pedig... van egy történet a plejádiakról. A plejádiak látták, mi történik és meg akarták akadályozni a népirtást, ezért a II. világháború előtt aláírtak egy szerződést Hitlerrel. Technológiákat ígértek neki cserébe azért, hogy Hitler nem indítja meg a népirtást, de ez volt az utolsó kísérletük a népirtás megállítására. Miután ez nem teljesült megszakítottak minden kapcsolatot Hitlerrel és a nácikkal. Ez volt, azt hiszem, 1941-42-ben, aztán a drakonidák látták el Hitlert technológiákkal. Szóval valójában ez egy proxy háború volt a drakonidák és a Konföderáció között. Ez által a proxy háború, a II. világháború által a galaxis nagy részét megtisztították. Ez a galaktikus háború része volt, amelynek ez volt a lehorgonyzója a fizikai síkra a Föld bolygón. A Konföderáció részben győzedelmeskedett, így a náciknak a föld alá kellett vonulniuk, így egy részük az Antarktiszra ment, a másik részük pedig az Egyesült Államokba a Gémkapocs hadműveleten keresztül, és most a nácik kulcsemberei irányítják az Egyesült Államokat. Ez az, ami történik, és ez az úgynevezett cabal. Persze összeolvadtak a vérvonalakkal. Sokuk a vérvonalakból származik, vagy most - természetesen - azokkal dolgozik együtt.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Michael, szeretném tudni a 13 vérvonal pozícióját ebben az egészben, mivel mindig azt gyanítottam, hogy elvesztették Hitler és a nácik felett az irányítást, és ekkor kezdték el pénzelni a Szövetségeket, és mindent azokba pumpálni – Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Szovjet Szocialista Köztársaságok Szövetsége -, hogy szétzúzzák azt, ami felett elvesztették az irányítást. Ez volt a helyzet? Mennyire pontos ez így?
MICHAEL SALLA
Úgy gondolod, hogy Hitler eltért attól a forgatókönyvtől, amit a vérvonalbeli családok írtak neki? Az elit, a Vril társaságon belüli iparmágnások, akik hatalomra helyezték Hitlert, azt gondolták, hogy irányításuk alatt tudják őt tartani, és mikor rájöttek, hogy ez nem így van, és készen áll elindítani ezeket az agresszív háborúkat, felkészültek arra, hogy szembeszálljanak vele. Ez valójában dokumentálva is van, például Wilhelmbem Canaris, a német katonai hírszerzés admirálisa, valamint más német iparmágnások készek voltak Hitlert a cseh krízisen keresztül eltávolítani, és aztán váratlanul megfogták őket azzal a békeszerződéssel, amely Chamberlain és Hitler között jött létre. Mivel ez alapjában véve Hitlert erősítette, Hitler helyzete a német politika színterén megingathatatlanná vált, és Lengyelország megszállásával haladt tovább, a többi pedig már történelem.
De azt gondolom, hogy ami történt, az az ő agresszivitásából fakadt, és szerintem a drakonidák forgatókönyvét követte. A vérvonalbeli családok, vagy a Thule társaság emberei pedig tényleg minden tőkéjüket az antarktiszi programba fektették bele, és sok emberüket és erőforrásukat is áthelyezték oda, és a fejlesztéseiket is ott végezték, távol Hitlertől. És bizonyára nem is osztották meg a legfejlettebb technológiáikat, amikkel rendelkeztek, amiket Hitler a háborús terveihez akart felhasználni.
Szóval megtagadták azokat Hitlertől, ez pedig hozzájárult ahhoz, hogy Németország elvesztette a háborút, de aztán a nácik a Gémkapocs Hadműveleten keresztül sikeresen beszivárogtak az Egyesült Államokba és alapjában véve felállították a Negyedik Birodalmat a német elit, vagy az antarktiszi német űrprogram közreműködésével.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Cobra, egy utolsó mondat erejéig..mi történt? A 13 vérvonalbeli család, a fekete nemesség elvesztette az irányítást Hitler és a nácik felett, majd az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, és a Szovjetuniót használták és támogatták abban, hogy szétzúzzák őt? Ez történt?
COBRA
Én ezt nem így látom. Úgy volt, ahogy mindig is, hogy háborút akartak. Konfliktust akartak, mert a Rothschildok ebből csináltak pénzt. Mindenki nyert valamit ebből a maga céljainak megfelelően. Akarták ezt a háborút, és nem foglalkoztak Hitlerrel, vagy a nácikkal. Számukra ez csak a konfliktus egyik oldala. Az Egyesült Államokban voltak olyan gyárak, amelyek Németországnak gyártották a fegyvereket például, így nekik ezért is érdekükben állt ez az egész. Úgy tűnik, hogy amikor látták, hogy Németország elveszti a háborút, akkor átírták a forgatókönyvet. Készítettek Németország kapitulációjára, a nácik beszivárgására az Egyesült Államokba, valamint a legérzékenyebb programok Antarktiszra való áthelyezésére egy tervet, és így mindenki boldog volt.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Szóval akkor a fekete nemesség a maga szemszögéből nem aggódott Hitler és a nácik miatt, hogy majd átveszik a hatalmat, ha a drakonidáknak dolgoznak, akik Isten tudja mennyi ideje már a riválisaik?
COBRA
Nem aggódtak, hiszen nekik is ugyanaz volt a céljuk, még ha más is volt a nézőpontjuk. Mindig fennáll a rivalizálás a drakonidák és a fekete nemesség között, de ez a rivalizálás nem túlélés kérdése. Ugyanazon az oldalon állnak. A tényleges konfliktus, az igazi ellentét a Fény és a sötét erők között van. A sötétek frakciói valójában többször vannak nagyobb egyetértésben, mint a Fényerők frakciói.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Igen, igen. Akartam is mondani, hogy gyakran együtt is dolgoznak, ha az megfelel a céljaiknak.
COBRA
Pontosan.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Van egy dolog, amit mindenképpen szeretnék megemlíteni, mielőtt továbblépünk, mégpedig azt, hogy a Holokauszt végül is, az én értelmezésem szerint, majdhogynem szigorúan jezsuita művelet volt.
COBRA
Igen.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Ha tényleg ez a helyzet, akkor konkrétan kinek áldozták fel a jezsuiták azt a sok Holokauszt áldozatot?
COBRA
A Moloch nevű entitást imádták. És igazából egy portált akartak létrehozni, amelyen keresztül a Föld bolygót sötét bolygóvá változtatják. Újra be akarták vezetni a sötét kort, tulajdonképpen a középkort.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Lépjünk tovább. Michael van bármiféle friss információd az alacsonyabb szintekről, amit David Wilcock alacsonyabb szintű katonai-ipari komplexumnak, titkos űrprogramnak hív, valamint arról, hogy az Egyesült Államok haditengerészetének mi a szerepe ebben? Úgy értem, hogy a kettő egy és ugyanaz, vagy a MIC titkos űrprogram egy, az Egyesült Államok tengerészetének titkos űrprogramjától elkülönülő frakció?
MICHAEL SALLA
Szerintem az a helyzet, hogy a MIC, vagy a légierő-féle titkos űrprogram nagyon más, mint amit a haditengerészet hozott létre. Szerintem a légierők programja sokkal inkább a Föld felügyeletére fókuszál, és a Föld közeli forgalmat tartja szemmel, meg talán néhány kisebb küldetést a Holdra, talán a Marsra. De nem gondolom, hogy nagyon fejlett technológiával rendelkeznének, olyanokkal, mint a bolygók közötti űrhordozók, és nem rendelkeznek olyan személyzettel, mint ezek a "20 és vissza" programok, amiket a tengerészet vitt évtizedeken keresztül. De az a véleményem, hogy amit most látunk, az a légierő titkos űrprogramjának lassú bevezetése arra vonatkozóan, amit csinálni szeretnének, mivel szerintem érzik, hogy ha bevezetik a programot, akkor talán több pénzt kapnak, és jobb technológiákat is. Mert szerintem az osztályba sorolás miatt a légierő embereinek fogalma sincs arról, hogy a tengerészet mit ért el. Szerintem a rivalizálás és osztályba sorolás miatt nem hiszik el, hogy a haditengerészetnek lenne űrprogramja. Szerintem gyanítják, hogy ez valós lehet, volt néhány szavahihető ember, aki előállt, és mostanában van egy újabb egyén, aki épp tegnap állt elő, az első videó interjú most lett közzétéve vele, Michael Gerloff-fal, aki az Űrtengerészgyalogság tagja volt, de egy "20 és vissza" programban szolgált. Ami megkülönbözteti őt a sok másik "20 és vissza" programban részt vett, eddig megszólalt egyéntől, hogy ő sok dokumentummal is rendelkezik, amit elérhetővé tett számunkra. Ebben a videósorozatban, amit vele készítek, több dokumentumot is közzé fogok tenni, és ebből ki fog derülni, hogy ő egy olyan valaki, akit nagyon komolyan kell venni. Szerintem ő lesz a katalizátora annak, hogy még több olyan ember lépjen elő, és szólaljon meg, aki a tengerészetnél szolgált. Ez el fog vezetni a légierő felfedéseihez is, hogy még tovább táguljon a kör, mert szerintem rá fognak jönni, hogy ők is manipulálva voltak.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Jó hallani, hogy tovább folytatod a bizonyítékok gyűjtését, és videón rögzített vallomásokkal bizonyítod ezeket. Nagyszerű ezt látni.
COBRA
Itt el kell mondanom néhány dolgot erről a helyzetről. Először is erről az új informátorról és a dokumentumairól. Volt egy bizonyos Mars-GRAM elnevezésű dokumentum, és el kell, hogy mondjam, ennek semmi köze nincs a Marshoz, mint bolygóhoz. Ez egyszerűen egy katonai kisegítő rádiós rendszer. Ez egy olyan rádiós rendszer, melyet amatőr rádiósok arra tudnak felhasználni, hogy támogassák a katonai műveleteket, de semmi köze nincs a Marshoz. A másik dolog, amit el kell mondanom, hogy a haditengerészet Titkos Űrprogramját a Galaktikus Konföderáció támogatta és támogatja még most is. Azt mondanám, hogy a haditengerészet űrprogramjánál alkalmazott koncentráció sokkal magasabb, mint a légierő űrprogramjánál, és ezért itt megint fennáll az a feszültség, amely része a chimera és a Konföderáció közötti proxy háborúnak. A chimera csoport próbálja a narratívát a légierő űrprogramján keresztül irányítani, és ez az oka, amiért a légierő most olyan nagy fókuszt helyez az alacsony Föld-körüli pályán lévő aktivitás növelésére, és növeli a katonai jelenlétet a Föld-körüli pályán, mert ismét a karantén helyzet végétől rettegnek. Félnek a Galaktikus Konföderáció idézőjelbe tett "inváziójától". Valójában már feljegyzéseket is állítottak ki ezzel kapcsolatban.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Igaz, hogy az alacsonyabb szintű MIC titkos űrprogram, amit úgy hiszem, hogy egy pozitív frakció irányít, mostanában épített és használt fejlett űrhajót, éppen olyan jót, mint a sötét flotta, meg a drakonida flotta? És erre a példa, amiről mindketten tudtok – azt hiszem 2016 januárjában volt -, amikor a sötét flotta megpróbált az Antarktiszról jelentős számú cabal taggal felszállni és elhagyni a bolygót, de aztán megtámadták őket azzal az ék alakú járművel, amelyről úgy tartják, hogy az alacsonyabb szintű MIC titkos űrprogramhoz tartozik.
COBRA
Voltaképpen az Egyesült Államok nem az egyetlen olyan ország, ami rendelkezik Titkos Űrprogrammal. Az oroszoknak és a kínaiaknak is megvan a maguk űrprogramja. És azt mondanám, hogy a pozitív Szövetség nagymértékben támogatja a kínai és az orosz űrprogramokat.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Michael, van valami hozzáfűznivalód?
MICHAEL SALLA
Igen. Hasonló információkkal rendelkezem én is. Azok a hajók, melyeket az Antarktiszon a sötét flotta ellen használtak, az a Földi Szövetséghez tartozik és Oroszország, valamint a BRICS Szövetségen belüli egyéb nemzetek voltak érte felelősek. De ez teljesen más, mint a légierő programja. Azt mondanám, hogy a légierő nem rendelkezik fajta fejlett technológiával, az ő technológiájuk még nagyon primitív összehasonlítván azzal, amivel a katonai ipari komplexum vagy a haditengerészet rendelkezik. De szeretnék rámutatni, hogy a légierő űrprogramja, vagy azok, akik érintve vannak ebben a légierőtől származó felfedés narratívájában, volt egy nagyobb váltás e téren korábban ebben az évben. Közzé lett téve egy dokumentum, amely a Védelmi Hírszerző Ügynökségtől szivárgott ki, így most először beszéltek emberi kinézetű földönkívüliekről a légierő és a Védelmi Hírszerző Ügynökség közösségén belül.
Ez eddig még soha nem történt meg a többi Matijevics 12 dokumentummal. Eddig egyikük sem tett említést más földönkívüliekről, csak a szürkékről, de most ezután, hogy előkerült ez az új dokumentum, a Védelmi Hírszerző Ügynökség már Tesláról, meg emberi földönkívüliekről beszél, akik diplomáciai kapcsolatba léptek Eisenhowerról és így tovább. És amit szerintem most látunk, az egyfajta összetartás a közzététel kezdeményezésének tekintetében, amelyre a haditengerészet törekszik és a légierő készen áll elfogadni, és ez nagyon biztató. Mert szerintem a légierő emberei kezdik elfogadni a haditengerészet néhány narratíváját.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Ez biztató. Cobra, tudom, hogy te nem szeretsz számokról és százalékokról beszélni, de csak nem tudtam ellenállni ennek. Mindkettőtökhöz szól a kérdés: mi a legutolsó információtok a jelenlegi, fennmaradó számokat illetően, a sötét és a drakonida flotta tekintetében? Még mindkettő jelentős erővel rendelkezik most is, ami az alacsony Föld-körüli pályát illeti?
MICHAEL SALLA
Corey Goode információi szerint a sötét flotta már megtizedelődött, emiatt a Naprendszerbeli széles karantén miatt, ami meggátolta az erősítés bejutását, és tényleg csak a Bolygóközi Egyesített Konglomerátum az, ami egyfajta fölényben volt, a legfejlettebb technológiák tekintetében, amit a sötét oldal, vagy a Rothschild frakciók ott felvonultathattak. De kezdik elveszíteni hatalmukat, és amit te a 2016-os antarktiszi eset kapcsán elmondtál, szerintem az számukra egy hatalmas sokk volt. Hogy volt egy olyan emberi űrprogram, amit nem az ipari komplexum vagy a sötét flotta irányított és mégis olyan fejlett volt, mint az övék.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Ez a Földi Szövetség volt, amiről beszélünk, ugye? A Földi Szövetség támadta meg őket?
MICHAEL SALLA
Így van.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Mert ez a kifejezés a Titkos Űrprogramok Szövetségétől származik. Az egykori Solar Warden, ha jól értem - szóval elég nagy dolog.
MICHAEL SALLA
Így igaz. A haditengerészet Solar Warden programja a mélyűrben zajlik - nem játszanak semmilyen jelentős szerepet a tekintetben, ami a Föld körül zajlik. A légierő hajtja végre a fő műveleteket, de nem rendelkeznek semmilyen technológiával, ami elhárítja azt, amit a bolygóközi vállalati konglomerátumok tesznek vagy amit a sötét flotta tesz és így valahogy szabadon jöhetnek mehetnek, ahogy ők akarják, de most a Földi Szövetséggel ennek az egésznek a dinamikája jelentősen megváltozott.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Cobra, folytasd kérlek.
COBRA
Nos, nem mondanék számokat nyilvánvaló okokból. Az oka, amiért nem akarok számokat mondani az, hogy nem csak mi hallgatjuk ezt a műsort és néhány információ érzékeny, de azt mondanám, hogy egyre több fókusz lesz az alacsony Föld körüli pályán zajló műveleteken - sok minden fog történni az alacsony Föld körüli pályán és egyre inkább nyilvánosságra fog mindez kerülni. Különböző érdekcsoportok, különböző frakciók akarnak majd ott jelen lenni, mert ez az utolsó védelmi vonal a planetáris felszabadítás előtt. Szóval sok ezzel kapcsolatos hírrel fogunk találkozni a közeljövőben és különböző úgynevezett Titkos Űrprogram frakciók el fognak kezdeni - és el kell kezdeniük - kommunikálni egymással, mert egyre több és több ezzel kapcsolatos hír látott már napvilágot. Már kiszivárogtatták és nyilvánosságra hozták az átlaglakosság számára, szóval e programokban részt vevő különféle pozícióban lévő embereket rákényszeríti ez a helyzet arra, hogy így vagy úgy elkezdjenek együttműködni. Úgyhogy ez a közzétételi folyamat része lesz valamilyen formában.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Szóval jelenleg a sötét flotta és a drakonida flotta még mindig jelentős erőnek számít az alacsony Föld körüli pályán és a felszíni területen? Egyetértesz?
COBRA
Azt mondanám, hogy a sötét flotta és a drakonida flotta egyes részei teljes mértékben a chimera parancsnoksága alatt állnak, de ez nagyon gyorsan csökken.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Az emberek örülnek, ha ezt hallják – nem félelemből -, csak mert ez az egész már tart egy ideje, szóval azt hiszem, ez számukra inspiráló és motiváló. És persze erről szól az egész Ground Crew Command rádió is. Maga a chimera rendelkezik még jelentős flottával, vagy csak a portálokat tudják használni, vagy szigorúan ők tartják ellenőrzésük alatt a drakonida flottát és a sötét flottát?
COBRA
Ők a legfelsőbb szinten állnak. Rendelkeznek néhány elit űrhajóval és néhány teleportáló kamrával, ennyi. Nincs nekik sok minden. Inkább a színfalak mögött vannak - nem közvetlenül - amennyire lehetséges, mert mindig amikor akcióba lépnek, amikor valamit tesznek, olyankor leleplezik magukat. Inkább a drakonida talpnyalóikat teszik ki ennek és hagyják, hogy ők végezzék el a piszkos munkát.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Világos. A legutóbbi helyzetjelentésedben azt mondtad, hogy a chimera csoport jelentős része - vagyis kb. egy hónappal ezelőtt 80-an voltak, azt hiszem, majd a legutóbbi bejegyzésedben azt mondtad, hogy jelentős részüket a Fényerők eltávolították. Ha ez a helyzet, mondhatsz bármilyen friss információt arról, hogy mennyien maradtak? Még mindig sokan?
COBRA
Nyilvánvaló okokból nem fogok új számot mondani. Azt mondanám, hogy a legszívósabbak a végéig itt fognak maradni. Egy nagyon szívós, nagyon kicsi csoportról van szó, akik technológiai szempontból a legfelső lépcsőfokon állnak, de róluk is gondoskodni fognak így vagy úgy. De nem fogok semmilyen becslést vagy számokat vagy időkeretet megadni, különféle okokból kifolyólag.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Tudja valamelyikőtök, hogy az alacsonyabb szintű MIC SSP (katonai-ipari komplexum titkos űrprogramja) és az USA haditengerészet szorosan vagy közvetlenül működik-e együtt a Galaktikus Konföderációval, nem beszélve az egykori Solar Wardenről, vagyis SSP szövetségről?
COBRA
A Plejádi Flottáról tudok beszélni. A Plejádi Flotta közvetlen kapcsolatban áll Putyinnal és az orosz hadsereg legfelső vezetésével. Jelenleg ez az egyetlen ország, aminek közvetlen kommunikációs kapcsolata van a plejádiakkal. Vannak tervek arra, hogy Kínával is létrehozzák ezt a kapcsolatot, de az Egyesült Államokban egy kicsit nehéz a helyzet, mert egyszerűen túl sok a beszivárgás minden csoportba, ezért a Plejádi Flotta nagyon óvatos. Néha figyelmeztető üzeneteket közvetítenek bizonyos frakcióknak, hogy túl messzire mentek, de ebben a pillanatban csak ennyiről van szó.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem.
MICHAEL SALLA
William Tompkins információi szerint a történelem során nagyon szoros együttműködés volt az északi típusú földönkívüliek és a haditengerészet között és hogy jelenleg az északiak segítenek a haditengerészetnek fejleszteni az új generációs űrbéli harci egységeket, amikről Tompkins beszélt. Jelenleg nyolc űr harci egység van, melyek a haditengerészet Solar Warden programjához tartoznak. Ezeket az 1980-as években fejlesztették ki, majd átalakították, de egy teljesen új generációt építenek, ami az 2030-as években lesz bevezetve. Az északi típusú földönkívüliek közreműködésével építették, akik a haditengerészetnek segítettek. Azt hiszem, ez a kapcsolat nagyon szoros volt. A légierő titkos űrprogramjában részt vevők szorosan együtt dolgoztak a reptiliánokkal, a szürkékkel és a negyedik birodalommal, szóval ez egy sokkal korlátozottabb program, ahogy azt mondtam. A földi műveletekre korlátozódik. Egyetértek azzal, amit Cobra mondott. Én is azt az információt kaptam Putyinnal kapcsolatban, hogy ezzel az északi típusú csoporttal dolgozik együtt és hogy fejlett technológiákat adtak át neki és emiatt fejlesztett ki olyan fejlett technológiákat a földi szövetség, párhuzamosan azzal, amit a vállalatok titokban megépítettek az Antarktiszon.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem.
COBRA
Itt fontos tisztázni valamit. A plejádiaknak volt egy szoros együttműködésük a haditengerészet titkos űrprogramjával az 1950-e évek elejétől egészen 1996-ig. Aztán volt egy arkhón invázió és ez a kapcsolat megszakadt. Megszakadt az összeköttetés. Amit jelenleg tesznek, az az, hogy van egy bizonyos kommunikációs csatornájuk, amiről most itt nem fogok beszélni, de megvan a módszerük arra, hogy információkkal szolgáljanak egyes embereknek a haditengerészeten belül, de ez a kommunikációs összeköttetés más. Nem ugyanolyan, mint korábban volt. A felépítése, az ahogy pozitív módon befolyásolják a haditengerészet titkos űrprogramját, most más.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
A légierő katonai-ipari komplexum titkos űrprogramjai és a haditengerészet titkos űrprogramja függetlenül működnek vagy az egyik valahogy befolyásolja a másikat?
COBRA
Szóval ahogy mondtam, a haditengerészet titkos űrprogramja a plejádiaktól kap információt és iránymutatást és a Galaktikus Konföderációtól, de nem közvetlenül. Nem olyan a felépítése, mint egy parancsnokságnak. Inkább inspirációs iránymutatásról van szó. A légierő valóban kap információkat, de ez inkább a chimera markában van. Azt mondanám, hogy a chimera fennmaradt tagjai az USA légierőnél és más országok katonaságának köreiben találhatók. Még Kínában és Oroszországban is megtalálhatók a titkosszolgálatok. De a parancsnoki láncolat sokkal közvetlenebb a chimera csoporttól kiindulva a légierő bizonyos felsőbb vezetői felé. Ez inkább olyan felépítésű, mint egy parancsnokság. Természetesen a szürkék, a reptiliánok és a drakonidák sokkal nagyobb mértékben vettek részt ebben a programban a múltban, de most már csökken a számuk és az erejük is. Inkább egy közvetlen hatalmi közvetítésről van szó a chimerától a légierő felsőbb vezetőihez.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Érdekes. Michael, folytasd.
MICHAEL SALLA
Csak annyit akartam hozzáfűzni, hogy egyetértek azzal, amit Cobra mondott. Csak ki szeretném hangsúlyozni, amit korábban mondtam, hogy a légierő titkos űrprogramjaiban fejlesztések történtek - egy év elején kiadott dokumentum alapján, ami a Védelmi Hírszerző Hivatal dokumentuma. Ebben arról van szó, hogy ember kinézetű földönkívüliek valóban együttműködtek a légierővel és részt vettek a diplomáciai kapcsolatokban. Szóval új történettel állnak elő. Úgy gondolom, ennek az az oka, hogy a légierő hierarchiáján belül egyesek azt gondolták, hogy a közzététel az ember kinézetű földönkívüliekről fog szólni és a földönkívüli invázióról, ami persze nem fog nekik sikerülni. Szóval továbbra is próbálnak majd ezzel az emberszerű földönkívüli sztorival előállni. A kérdés az lesz, hogy a légierő együtt fog-e működni a Vatikánnal és a jezsuitákkal és bemutatnak-e egy csoport ember kinézetű földönkívülit, akik nincsenek szövetségben a pozitívabb Konföderációval vagy pedig egy valóban pozitív Konföderációs csoportról lesz-e szó. Corey Goode úgy gondolja, hogy a Vatikán készen áll arra, hogy nyilvánosságra hozza a Konföderáció részét képező, emberi kinézetű földönkívüliek csoportját. Kételkedem benne, hogy ezt valóban megtennék, bár határozottan megvan ennek a lehetősége.
COBRA
Azt mondanám, hogy a plejádiak nem fogják ezt megtenni, és a Konföderáció sem. Nem fogják megszólítani az emberiséget a Vatikánon keresztül. Természetesen a Vatikánnak muszáj lesz végigmennie a közzététel folyamatán, ezt meg kell tennie, de azt mondanám, hogy a pozitív földönkívüli fajok bárkivel fölveszik a kapcsolatot, akivel tudják, bármilyen módon, mert szeretnék szabadnak látni ezt a bolygót. Ezért mindenféle emberrel mindenhol fölveszik a kapcsolatot telepatikusan, energetikailag és fizikailag is kapcsolatba lépnek majd velük, ha eljön az ideje.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
A Vatikánnal kapcsolatban annyit mondanék, hogy nyilvánvaló okokból nagyon kell rájuk figyelni és biztos vagyok benne, hogy ez a terv létezik. Az a terv, amiről te beszélsz, Michael vagy amiről a légierő beszél, de nyugtalanít. Nem vagyok benne biztos, hogy jól ismerik a Vatikánt, és megkérdőjelezem, hogy mennyire ismerik jól a jezsuitákat.
MICHAEL SALLA
Valójában a Vatikán már hosszú ideje dolgozik a légierővel ezeken a kérdéseken. Tudod, a Vatikán kulcsfontosságú szerepet tölt be az alacsonyabb szintű titkos űrprogramok, a fekete költségvetési pénzek pénzmosása, valamint rengeteg egyéb illegálisan működtetett eszköz szempontjából. A Vatikán részt vesz ebben. Emellett a Vatikán részt vett néhány fejlett technológiának a légierővel való megosztásában, például a Chronovisor Technology-ban, amivel a jövőbe láthatnak. Létezik egy Pellegrino Ernetti atya által szerzett, "The Chronovisor" című könyv, ami leírja, hogyan alakította ki a Vatikán ezt a Chronovisor technológiát. Andrew Basiago azt mondja, hogy ő valóban emlékszik arra, hogy Ernetti atyát a CIA nagyra becsülte a Vatikán által kifejlesztett technológia, a CIA-jel történő megosztásában betöltött szerepe miatt, tehát igen, a Vatikán hosszú ideje dolgozik szorosan együtt a légierővel. Ezért gondolom, hogy ez a lehetőség az emberi kinézetű földönkívüliekről, a Vatikán és a légierő által szankcionált nyilvánosságra hozatali folyamat egy valós lehetőség. Az pedig, hogy ez egy pozitív, vagy egy szélhámosokból álló csoport-e, majd meglátjuk.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Igen, erre oda kell figyelnünk, mert eléggé nehezemre esik a jezsuitákban megbízni.
COBRA
El kell mondanom, hogy a közzététel – a valódi közzététel nem a Vatikánon keresztül fog megtörténni. Ez nem fog előfordulni.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Láthatóan elég sok frakció vesz részt ebben. Úgy tűnik, hogy a galaxis képviselői közül a legtöbben itt vannak, nem beszélve a különféle földi frakciókról, a pozitívakról és a negatívakról és ez elég szövevényessé kezd válni. Biztos vagyok benne, hogy sok olyan pozitív frakció van, akik hajlandóak együttműködni a Vatikánnal és biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok is, akik nem. Akik nem akarnak foglalkozni a Vatikánnal vagy a jezsuitákkal, ami érthető, ha megnézzük a történelmet. Úgyhogy menjünk is tovább. A Pentagon egyesített vezérkari főnökei és Dunford tábornok, mint az ő elnökük, felelősek, vagy van valamilyen befolyásuk, vagy ellenőrzésük az alacsonyabb szintű katonai-ipari komplexum és a haditengerészet titkos űrprogramjai fölött?
MICHAEL SALLA
Nem, nincs valódi befolyásuk. Az vezérkari főnökök valójában csak az adminisztratív szervek és nincs tényleges ellenőrzésük. Tíz harci parancs van a világon, ami az USA-é és a vezérkari főnökök nem irányítanak egyet sem ezek közül. Közvetlenül a védelmi miniszternek és az elnöknek tesznek jelentést, szóval ők nem ellenőrzik sem a légierő, sem a haditengerészet titkos űrprogramját. Mindkét programban olyan emberek vesznek részt, akiknek tudniuk kell, hogy férhetnek hozzá a légierő és a haditengerészet megfelelő részlegeihez, akik ténylegesen meghatározzák ennek a szabályait. Az egyik dolog, amit William Thompkins mond az az, hogy a haditengerészet ezeket a WEST találkozókat a san diego-i térségben minden évben arra használta fel, hogy megosszák az ötleteiket egymással és ez valahogy egybevág a haditengerészet terveivel.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Köszönöm, hogy ezt tisztáztad, mivel az emberek egyfajta hőst csináltak valamiért Dunford tábornokból. Valóban erős vezetőnek tűnik, valódi fehér kalapos alkotmányos hazafinak, de szükségünk volt arra, hogy ez az információ kitudódjon a dolgok tágabb értelmében, illetve a tekintetben, hogy valójában milyen feladatokat látnak el és mit irányítanak. Most nézzük az olaszországi P2 szabadkőműves páholyt, amiről úgy tudjuk, hogy ellenőrzésük alatt tartják a Vatikánt. A P2 szabadkőműves páholyban találkoznak a 13 vérvonalbeli családok fekete nemes vezetői vagy 33. fokozatú szabadkőművesekből állnak, akik nem tagjai a 13 vérvonalbeli családnak és a vérvonalbeli családoktól függetlenül tevékenykednek?
COBRA
Tulajdonképpen ez a páholy csak egy eszköz a vérvonalbeli családok számára – nem az egyetlen eszköz. Sok tagjuk valóban a családokhoz tartozik, de sokan csak átlagos magas fokozatú szabadkőművesek, akiknek fogalmuk sincs arról, mi folyik a színfalak mögött. Szóval az emberek egyre feljebb kerülnek a szabadkőműves hierarchia ranglétráján és mielőtt elérik a 32. szintet, fogalmuk sincs arról, hogy valami baljós dolog zajlik, a legfelsőbb szinten fogalmuk sincs a beszivárgásról, de kezdenek rájönni, hogy mibe keveredtek és a P2 páholy csak az egyik eszköz, amit a valódi arkhón családok használnak. Vannak más titkos csoportjaik Rómában is, ahol sokkal nyíltabban találkoznak.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
A 13 vérvonal tagjai? Ezeknek az Ádám előtti óriásoknak az úgynevezett leszármazottai, ugye?
COBRA
Igen.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Ők a jezsuiták felett, vagy alattuk állnak?
COBRA
Az igazi arkhón családok a jezsuiták felett állnak. A jezsuita szervezetet is ők hozták létre, ahogy az inkvizíciót is ők teremtették meg, és ahogy például a Máltai Lovagrendet is ők hozták létre.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Köszönöm, hogy tisztáztad ezt számunkra. A 200-ak Bizottsága... mi a helyzet velük most?
COBRA
Ez megint csak egyike azon csoportoknak, akik a cabalt képezik, ahogy a Háromoldalú Bizottság. Különféle csoportok vannak, amelyek összekapcsolódnak, és így jön létre a cabal hálózata. Hálózatokkal rendelkeznek, ahogy léteznek szakszervezetek is, vagy sok más szövetkező csoport a pozitív oldalon. Nekik is megvannak a saját hálózatba szerveződő csoportjaik. Nem egy csoport van a csúcson, aki mindent irányít. Ez egy hálózat, egy összefüggő hálózat.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Menjünk tovább. Corey arról beszélt, hogy a labancnak mostanában problémája akadt azzal, hogy a mesterséges intelligencia kiszámolja a lehetséges idővonalakat. Mindig épp akkor vágták el a pozitív idővonalakat, amikor a bolygó ráállt, és tették ezt bármilyen eszközzel, ami rendelkezésükre állt, az egyik ilyen a hamis zászlós műveletek. Van bármelyikőtöknek friss információja arról, hogy hogyan befolyásolják az idővonalak szelekcióját?
COBRA
Ezzel már 2012 óta problémájuk van. És ez a problémájuk folytatódni fog, mivel ők nem értik a Fényt. Nem fogják fel, hogy a Fény győzedelmeskedni fog, és hogy ez az egész véget fog érni. És ezt addig nem lesznek képesek megérteni, míg tényleg vége nem lesz.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Értem. Michael, akarsz ehhez hozzászólni mielőtt tovább megyünk?
MICHAEL SALLA
Persze. Szerintem ez azért van, mert beléptünk a galaxis ezen részébe, ahol még magasabb szintű kozmikus sugarak jönnek, és emelik a tudatosságot, vagy legalábbis fokozzák azt, ahol az emberek az irányultságuk függvényében, vagy még pozitívabbakká válnak, vagy még negatívabbakká. Talán ez az egyik tényezője annak, amiért az fajta technológiák nem sikeresek az idővonalak megjövendölésében, és ezért nehezebb a negatív csoportoknak előre látniuk, milyen pozitív dolgok érkeznek le hozzánk.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
És voltaképpen azt a képességüket zavarják össze, amivel levághatják a bolygót a múltról, úgy szólván, éppen mielőtt az a pozitív idővonalra lépne, ahogy én értelmezem. Rendben, volt nem kevés érdekes, mondjuk úgy, hogy komment, vagy megjegyzés. Például David Wilcock-kal és a legutóbbi bejegyzésével kapcsolatban. Összegzésként annyi, hogy ez a vihar előtti csend. Ott vannak Fulford forrásai és még Trump is célzott rá, hogy valami nagy dolog fog történni. Julian Assange minapi tweet üzenete csak titkosító kulcsokat tartalmazott, és Sean Hannity a Fox News-tól azt állítja, hogy valami nagy dolog kerül bejelentésre. Mi lehet ez? Lehet ezek közül bármelyiknek köze a nagy Luciferi felvezetéshez, ami a legszentebb napjukhoz, Halloweenhez és november 4-éhez vezet? Vagy más pozitív frakciók próbálják őket legyőzni valami jelentőségteljes dologgal?
MICHAEL SALLA
Ezt a vihar előtti csendet többféle szemszögből is lehet nézni. Az egyik dolog, amiről tudok, hogy Trump tájékoztatást kapott arról, hogy az alacsonyabb szintű titkos űrprogram összehívta számos katonai eszközét Észak-Koreával kapcsolatban és készek nagyon nagyon gyorsan bevonni a katonai infrastruktúrájukat. Úgy értem, az Irak elleni légi háború úgy 3 hetet vett igénybe mielőtt legyengítette az iraki nemzeti és az iraki katonai légvédelmi rendszert. Ugyanezt kell tenniük Észak-Koreával is, csak éppen percek alatt. És amiről Trumpot tájékoztatták az az "Rods of God" (Isten botja) technológia, a Mazer szatellitek, az irányított energiafegyverek, valamint egyéb fejlett fegyverrendszerek, amikkel elmosná azt a katonai arzenált, amivel Észak-Korea rendelkezik. De persze nem ez éppen a legvágyottabb eljárási mód. De szerintem Trump ezt értette a vihar előtti csend alatt.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Cobra, neked milyen információd van ezzel kapcsolatosan?
COBRA
Igen, azt mondanám, hogy sok minden készülődik a színfalak mögött. Nem beszélhetek róluk, de ez az ősz nagyon érdekes lesz, nagyon dinamikus. Sok dolog történik mind a jó oldalon, mind pedig a rossz oldalon. Sok meglepetésben lesz részünk. Azt mondanám, hogy nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak kell maradnotok, történjen bármi, és készüljetek fel mindenre. Most mennem kell, szóval szeretném megköszönni Uraim ezt az érdekes interjút, és mindenkinek a legjobbakat kívánom. És a Fény Győzelme!
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Nagyon köszönjük, Cobra, az idődet. Nagyra értékeljük. Alapvető energetikai jelenség, amikor fizikai testünkből utazunk a nem-fizikai síkokra, hogy valójában sokkal több erővel rendelkezünk, mint egyébként, ha fizikailag meghalnánk és csak a plazma síkra vagy az éteri síkra kerülnénk. Erre saját tapasztalatból jöttem rá és a Superman filmekből, amikor Superman elhagyta bolygóját és a rosszfiúk utánajöttek a Földre és rájöttek, hogy csodálatos erővel rendelkeznek, mivel más birodalomban vannak. Nem is olyan régen jöttem rá, hogy a lélekrész visszaállítás fontos gyógyító technikája csak akkor működik, ha még a fizikai síkon vagyunk. Mi felszíni Fénymunkások még mindig hatalmas potenciállal rendelkezünk és valamilyen alapképzéssel megtanulhatjuk ezt a tudatot kivetíteni a fizikai és nem-fizikai síkokra, és tényleg használjuk a velünk született dolgokat - melyeket eddig nem használtunk. Köré összpontosul a 144.000 újraaktiválási kampány. Szóval először is, Cobra, mert te annyi mindent tudsz a dolgok nem-fizikai aspektusairól, mit mondanál erről?
COBRA
Igen, az erőnkhöz vezető kulcs az, hogy összekapcsoljuk a fizikait a nem-fizikaival, hogy lehozzuk a Fényt – ami a nem-fizikaiban már létezik – az összes síkon keresztül és áttörjük a plazmát, lehorgonyozzuk a fizikai testbe és elvégezzük a küldetésünket. A 144.000 egy küldetéssel született. Mindannyiunknak van egy küldetése. Tegyük meg. Vigyük véghez és akkor sikerülni fog – és győzni fogunk. A Fény győzelme - és köszönöm.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Zseniálisan mondtad, Cobra. Michael, mondanál néhány szót zárásként?
MICHAEL SALLA
Úgy érzem, hogy karnyújtásnyira van az a képességünk, hogy kollektíven megvalósítsuk legmagasztosabb álmainkat és egyre több ember teszi magáévá az itt és az interneten és a videókban megosztott információkat. Mivel egyre többen ismerik fel, mennyire fontosak ezek az információk, majd összeállunk és megteremtünk valami igazán csodálatosat. Már nagyon várom. Köszönjük, hogy összehoztad ezt a műsort és hogy Cobra is részt tudott venni.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS
Én is köszönöm, Michael. Folytasd azt, amit csinálsz. Öröm volt találkozni a Sínai-hegyen a Napfogyatkozás konferencián augusztus 21-én. Mindenképpen maradjunk kapcsolatban, ha van bármi újdonságod, érdekes híred vagy bármilyen friss híred. És köszönet az idődért.
MICHAEL SALLA
Szívesen.
ISMERETLEN FÉNYHARCOS

Michael Sallát hallottátok az Exopolitika Intézettől – exopolitics.org. Cobra weboldala pedig 2012portal.blogspot.com. Megígértem, hogy egy nagyszerű beszélgetésben és interjúban lesz részetek és hogy a nagyobb kérdéseket fogjuk feltenni, és a dolgok mélyére fogunk nézni. Az ismeretlen fényharcost hallottátok a Ground Crew Command rádiótól. 
A Fény győzelme!