2017. november 7., kedd

Fizikai beavatkozás


A plazma toplet bombák eltávolítása olyan szintre jutott, ahol egyre több fizikai akciót fogunk látni a planetáris felszabadítás irányába, de még nem az Eseményt. Nagyon érdekes információt kaptam az Eseményről, amit remélhetőleg december elején meg fogok tudni jelentetni. Addig csak apró utalásokat tehetek közzé. Csak annyit mondnék, hogy az Esemény előtt 2-4 héttel a dolgok drasztikusan fel fognak gyorsulni.
Ritkán kések le COBRA cikkeiről, de amikor mégis, akkor a friss hírei nagyon jók!  
Az alábbi apró információk részben helyesen írják le a szituációt, néhányuk túlságosan optimista azzal kapcsolatban, hogy milyen gyorsan fognak megtörténni a változások:
Nemrég Sárkány források azt közölték, hogy "2017 november és 2018 február között valakinek végül elege lesz és be fogja indítani a Teljes Közzétételt." Érdekes megjegyezni, hogy ez az időkeret egybeesik a Fényerők egy fő akciójával.

Egy másik, aránylag megbízható forrás azt állította, hogy "az Esemény nagy valószínűséggel 2018-ban fog megtörténni". Ez az állítás bizonyos módon kapcsolódik az alábbi fejlesztésekhez:
Az Ellenállás nem volt hajlandó semmit hozzáfűzni a két fenti állításhoz, mivel nyilvánvaló okokból soha nem becsülnek meg időpontot. A fenti időbecsléseket csak azért adtam meg, hogy érzékeltessem, hogy milyen pletykák terjengenek a hírszerző közösség legfelsőbb szintjén.
A Sárkányok azt is közölték, hogy "a sötétek túl messzire mentek és a tetteiket rögzítették. Intézkedéseket fognak hozni arra, hogy helyreálljon a kozmikus egyensúly."

Egy másik forrás azt közölte, hogy a "Microsoft programozóknak bölcsen kell dönteniük, hogy a fejlődés vagy a hanyatlás csoportját követik. Ennek a döntésnek drasztikus következményei lesznek az életükben."
A fenti állítás kapcsolódik, de nem korlátozódik az alábbira:
Egy másik utalás arra, hogy a végső szakaszban vagyunk, az a tény, hogy a szíriai pentagramma most már felszabadult, a legutolsó örvénypont (Raqqa) közelmúltban történt felszabadításával:
Az oka, amiért a sötét erők ilyen sok gonoszságot el tudtak követni, az, hogy senki nem állította meg őket. Most, ahogy a még meglévő plazma bombák száma gyorsan csökken, egyre több fizikai akció lesz, kizárólag azzal a céllal, hogy megállítsák a cabalt a tetteikben.
A plazma anomália mellett a fizikai fájdalom a második legerősebb forrása a gonosznak, amikor negatív szabad akarattal párosul. A fizikai fájdalom az olyan bolygókon lévő fizikai testek központi idegrendszerének tökéletlen kialakulásából ered, ahol rendkívül nagy arányban fordul elő az elsődleges anomália. A fizikai fájdalomtól való félelem a forrása a trauma alapú elmeprogramozásnak, amely a sötét erők ellenőrzése alatt lévő társadalmat felépíti. A Föld az utolsó ilyen bolygó.
A Fényerők most elkezdték feloszlatni az egész trauma alapú elmeprogramozó komplexumot gyökerestül a Földön a fejlett technológiájukkal, oly módon, amit itt most nem fogok leírni.
A Fényerők jelenlegi akcióinak pozitív mellékhatásaként sok áttörés történik a gyógyításban, melyek nagyban meg fogják könnyíteni sok ember életét:
Az alábbi találmány nagyon hasonló ahhoz, amit az Ellenállás az elmúlt két évtizedben használt:
A Plejádiak szeretnének segíteni a krónikus fájdalomban szenvedő embereknek és kifejlesztettek egy protokollt, ami segíthet enyhíteni a fájdalmat. Ha krónikus fizikai fájdalmaid vannak, az alábbi mondatot megismételheted magadban háromszor:
"PB csillagpor parancs" (Command PB stardust)
Majd a Plejádiak a fejlett technológiájukat felhasználva hozzáférnek a központi idegrendszeredhez, hogy enyhítsenek a fájdalmadon. Ez az új protokoll még fejlesztés alatt van és korlátozott a hatékonysága, ezért a Plejádiak visszajelzést kérnek. Szeretettel várjuk azokat, akik használni fogják ezt a protokollt, hogy számoljanak be a hatásáról a blogomon a bejegyzés alatt lévő megjegyzés részben.
Nem mondhatok többet a dolgok állásáról, de a következő hónapok nagyon érdekesek lesznek.
Az alábbi meditációval segíthetsz a végső lökésben:
A Fény győzelme!