2018. július 10., kedd

Tajpeji Felemelkedés Konferencia: 2018. május 12-13. - Személyes jegyzetek - 1-2-3. rész


Eredeti bejegyzések:
Fordította: Réder Ágnes és Takács Anikó


Ezek az én személyes jegyzeteim, nem a hivatalos verzió.
A jegyzetek nem részletesek, inkább vázlatszerűek. Megpróbálom a releváns információk lényegét átadni azzal a szándékkal, hogy mindenki talál benne a maga számára hasznos dolgokat. A saját megjegyzéseim sárgával vannak kiemelve, nyugodtan át lehet ezeket ugrani.
Körülbelül 350 résztvevő töltötte meg a Tajpeji Felemelkedés Konferencia helyszínét 2018. május 12-én és 13-án. Nem szándékoztam jegyzeteket készíteni, mivel kimerültnek éreztem magam a megelőző hetek családi gondjai miatt, és csak arra vágytam, hogy magamba szívhassak mindent, ami elhangzik. Azonban nagyon hamar kiderült, hogy jegyzetelnem kell, és arra törekednem, hogy megosszam másokkal is, amit Cobra közölt a konferencia során, mivel minél többen tudunk róla, annál jobb lesz a bolygó helyzetét illető megértésünk.
A végtelenül magas szintű energiák az egész konferencia alatt érezhetőek voltak, amelyeket jónéhány tényező segített és támogatott, amiket pedig majd a jegyzeteim során fejtek ki alaposabban. Javarészt úgy éreztem magam, mint egy Van de Graaff-generátor - a fejem bizsergett, és olyan volt, mintha fel lennék villanyozva. A mai nap - a konferencia után két nappal - arra eszméltem, hogy követve belső sugallataimat, Fénynyelven beszélek, amelyet gyors kézmozdulatok kísértek. Vagy, legalábbis én azt gondolom, hogy erről van szó, mivel az biztos, hogy halandzsának tűnt. Csak, hogy tisztázzuk, Cobra nem fénynyelven beszélt a konferencia során.
Javarészt olyan dolgokról beszélt Cobra, amelyeket már a bejegyzéseiben is tárgyalt, de még jobban kibővítette ezeket a témákat.
JEGYZETEK
A legelején kiderült, hogy a csoport rengeteg magas vibrációjú energiával rendelkezik, ami össze-vissza cikázik. Cobra egy meditációba vezetett minket, amely gyosan egységes és erős mezőbe harmonizálta az összes energiát. Úgy éreztem, hogy egy masszív szentséges "Energia Mandalává" változtunk, amelyben mindannyiunk az egész egy fraktálját képezte.
Galaktikus Beavatkozás: A Föld Galaktikus Területté vált
Cobra megismételte, hogy mostanra a Föld a Fényerők Galaktikus Területévé vált. A drakonida fajok abban a hitben éltek, hogy joguk van igényt tartani a bolygóra, mivel ők érkeztek ide először, ebből kifolyólag idetelepítették a királyi és a nemesi házaikat, valamint a katonaságukat. Most, hogy a Föld a Fényerők területévé vált, a Galaktikus Konföderáció feltétel nélkül, katonai erővel szerel le minden sötétséget, függetlenül a helyi jogszabályoktól. A Galaktikus beavatkozásra azért volt szükség, mert az Emberiség nem élt a szabad akaratával és nem szabadította fel magát. Ez a Csillagok Háborúja utolsó szakasza - ami nem igazán szórakoztató, inkább dokumentumfilm.
A programozás rétegei
Atlantisz óta vagyunk a programozás különböző rétegeinek alanyai. Több ezer éve futnak ezek a programok, mostanra teljesen beépülve mindenkibe.
Elkülönülés a Forrástól és a Magasabb Énünktől - ez a programozás első rétege
Előző életeink elfelejtése
A szülők programozása, melyek a saját programjaikból erednek
Az iskola programozása
A média programozása
Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna
Úgy működik, mint egy rádiójel a Kapcsolatfelvételre. Már ezreket készítenek fel erre. Ha intenzív tisztuláson mentél keresztül az elmúlt hónapokban, te is érintett vagy.
Tajvan
Tajvan a "népességgravitáció" középpontja. 2000 elásott Cintamani kővel a szigeten, ez a Felemelkedés epicentruma. A földalatti bázis Észak-Tajvan alatt már majdnem készen van, és 2,5 milliárd ember befogadására lesz képes.
Új Idővonal
Ez a Galaktikus Beavatkozáshoz, valamint a Föld, a Fényerők területévé nyilvánításához köthető.
Jelenleg, Isis Astara meggyilkolása óta új idővonalon vagyunk.
Harc folyik jelen pillanatban a Föld Bolygóért.
A Bolygó aranyának nagy részét már megtisztították (korábban energetikai szennyeződés volt rajta.)
Felemelkedés Protokoll
Az emberiség még mindig nem áll készen a Felemelkedésre, emellett a chimera is veszélyes fenyegetést jelent.
Sokunkat csaltak a reinkarnációs csapdába, miközben a Kozmoszban kalandoztunk. Mielőtt beléptünk, szerződést kellett kötnünk a sötét erőkkel. Ez az Elsődleges Szerződés, mellyel egy olyan implantátum járt, ami leválaszt minket a Forrásról és elhiteti velünk, hogy különállóak vagyunk.
Cobra felolvasta a Spirituális Szerződés Visszavonását, amit elismételtünk utána (egy változatot, plusz egy hosszadalmas magyarázatot megjelentettem.)
Ez a visszahívás eltörli az energetikai támadások belépési pontjait.
A Kompressziós Áttörés után a média a Fényerők kezébe kerül, tehát nem lehet majd többé manipulálni a híreket.
A Plazma háló folyamatosan visszahelyezi az implantátumokat egészen addig, amíg teljesen ki nincsenek tisztítva.
Az Implantátum egy forgó fekete lyuk, ami magához vonzza a környezete anomáliáit.
Az implantátumok kitisztítása segíti a Planetáris rács tisztulását is.
Az Esemény a Tachion hullámok kezdeti villanása.
Implantátumok
Két elsődleges implantátum létezik a homloklebenyben. Ezek blokkolják a döntési folyamatot és a kapcsolódást a Forráshoz.
Atlantiszon kaptuk és azóta folyamatosan, számos életen át ezek az implantátumok erős elektromos rezgést fogadnak be, ami elhiteti velünk, hogy nem vagyunk Isten.
Léteznek fizikai biochipek is, összekötve a látóidegekkel, ezek fogadják a jeleket a szemekből és a fülekből, egyfajta audio-vizuális visszajelzőként. Ezeket (a jeleket) élőben továbbítják a chimerának.
Lehetőség van vírus beillesztésére, hogy megzavarjuk ezt az audio-vizuális visszajelzőt.
A plazma implantátumok éterikus blokkokat hoznak létre, melyek olyan érzetet keltenek bennünk, mintha elkülönültek lennénk a Forrástól, ugyanakkor egy különálló identitást is létrehoz.
Amikor sikerül rést ütnünk az implantátumon, Samadhit/megvilágosodást tapasztalunk, és képesek leszünk visszaemlékezni igaz valónkra. Ez elkezdi megsemmisíteni az implantátumot és szabaddá válunk arra, hogy magunk formáljuk a valóságunkat.
A Másodlagos implantátum a köldök felett található. Ez különíti el a férfit és a nőt, ahol két egymással ellentétes programozást kapunk.
Ezek az implantátumok kontrollálják az érzelmeket és a kundalini energiát.
Ezek az implantátumok gátolják a felszabadítási folyamatot. Az X Bolygónak 3 hétre volt szüksége, hogy felszabadítsák magukat, mert nem voltak erősen implantálva. Az Titkos Űrprogram alkalmazottai sincsenek erősen implantálva.
Ebből az implantátumból származik "A szex szerelem (női oldal) / A szex nem szerelem (férfi oldal)" programozás.
Ekkor Cobra megállt és bejelentette, hogy számos anyahajó van jelen Tajpejben, akik támogatják a Konferenciát. Korábbi alkalmakkor a Plejádok hajói jelentek meg, de ez volt az első alkalom, hogy számos más Csillagfaj Anyahajója is jelen volt - szíriuszi, andromédai és mások. Ilyen még nem történt korábban! A jelenlévők ujjongtak, integettek és közösen köszöntötték a Fény Lényeit egy nagy Hellóval. Olyan volt, mintha energiaválaszt kaptunk volna, mivel az energiák sokkal erősebbek lettek.
Cobra elmagyarázta, hogy a jövő két részből áll: a "fix" és a "nem fix " jövőből. A jövő "fix" része látható a Fényerők számára, és ez a Fény Győzelmét mutatja.
A plazmasík a Felszabadulás kulcsa, mert ez táplálja az implantátumokat. A Fényerők most új technológiát alkalmaznak, hogy ezt kitisztítsák.
Kristály Implantátum-eltávolító Technika
2018. május 21-én frissítve: Cobra már bemutatta ezt a technikát egy korábbi konferencián, szóval megkérdezte, hogy akarja-e valaki, aki azon a konferencián részt vett, elmagyarázni a jelenlévőknek is. Valaki jelentkezett, ezt írom le lentebb. Ugyanakkor azt írta tisztázásképpen aki elmagyarázta, hogy 17 pontot kellett volna említenie a 14 helyett, hogy a 3 fő implantátum se maradjon ki. Személy szerint én mégis úgy érzem, ez nem nagy ügy, mert annyi implantátumot szeretnénk eltávolítani a technika segítségével, amennyit csak lehet - nem csak a fő implantátumokat. Elolvashatod amit írt a kommentek között. Hozzáadtam az utasításokhoz, **-gal megjelölve.
Az implantátumok eltávolítása repedést hoz létre a Mátrixon.


Képzeld bele a tested egy hatszögű kristályba, olyanba, aminek a képe fent látható.
A kristály csúcsa ott van, ahol a Lélekcsillag Csakrád, míg a legalsó pontja a Föld Csakra.
A felső vízszintes vonal egybeesik a szívvel, míg az alsó vízszintes vonal a szakrális résszel.
Vizualizáld a kristály minden pontját elektromos kék fényként, ez a 14 pont mind portál. Ezek vektor egyensúlyt képeznek. **Vizualizálhatod a 3 fő implantátumot is elektromos kék fénypontokként.**
Folytasd a vizualizálást 10-15 percig.
Fénytest aktiváció
Amennyiben úgy döntesz, hogy a Felemelkedés után fizikai testet akarsz manifesztálni magadnak, az hologram lesz.
A forgó Tórusz a Teremtés alapvető szakrális geometriai formája, ami a mi testünk energetikai szerkezete is, úgy, hogy a szusumnában van a tórusz közepe.
A szusumna a Fény útja (a gerincvelőn halad felfelé, minden egyes csakrán.) Rokon az ATVOR (Fényoszlop) technológiával.
ATVOR Behívása
"Felszólítom a tiszta Fehér Fényoszlopot, hogy ereszkedjen le rám és formálódjon meg körülöttem. Felszólítom a VAGYOK, AKI VAGYOK jelenlétét. Megkérem a VAGYOK, AKI VAGYOK JELENLÉTET, hogy csatlakozzon hozzám és egyesüljön velem."
Manifesztációs folyamat
Valahányszor egy személy kinyilvánítja a szabad akaratát, segít a Planetáris helyzeten. Ez a kinyilvánítás arra is felhatalmaz minket, hogy manifesztáljuk az igaz valóságunkat.
A fizikai valóságunk az energiasíkok következménye, ami nem fix, vagy szilárd. Ha azt, amit választani szeretnénk, támogatja a Fény, könnyebben manifesztálható. Minden gondolat hullámot hoz létre a tér-idő kontínuumban.
A MANIFESZTÁCIÓ TÖRVÉNYE
1. Világos döntés
A világos döntéssel kezdődik, ami a Szabad Akarat, vagy az Én Vagyok Jelenlét visszatükröződése. Világosan kell látnunk, hogy mit akarunk, és lényünk minden aspektusának egységben kell lennie döntésünkkel (mentális, érzelmi, és fizikai aspektusainknak mind összhangban kell lenni vele.)
Úgy lettünk programozva, hogy elhiggyük, vágyunk bizonyos dolgokra. Például: egy művész festeni akar, ehelyett az apja azt akarja, hogy orvos legyen belőle.
Mindez összekapcsolódik az egóval, ami csupán az elme okozta bonyodalom/dráma, ami meg akar felelni a társadalomnak. Ezért nincs is olyasmi, hogy ego - csupán az elme drámázik.
Az őszinteség arra vonatkozóan, hogy igazából mit akarunk, a Felsőbb Énünk visszatükröződése.
Kívánságok, vágyak, óhajok - ezek a Felsőbb Énünktől származó "útmutatások" és a magasabb célunk jele.
2. Behívás
Használd az érzelem energiáját ahhoz, hogy mágnesként vonzd be az életedbe azt, amit manifesztálni szeretnél.
Vessük be az összes érzelmünket, szenvedélyünket, vágyunkat. Mindez erős örvényt hoz létre az energiamezőben és bevonzza a manifesztációt.
Hívjuk a Fényerőket segítségül - ima/behívás/meditáció.
3. Fizikai tett
Ez NEM a kemény munkát jelenti. Ez egy elkötelezett fizikai cselekvés annak érdekében, hogy támogassuk döntésünket. Áramló és könnyed folyamatnak kell lennie.
*Folyamatosan ismételgesd e 3 lépést.
****SOHA NE ADD FEL!!!****
A legfőbb probléma az, hogy az emberek túl hamar feladják. A manifesztációs folyamat időbe telik, a fizikai valóságunk szilárdsága miatt.
A legfőbb akadály, amivel a Fénymunkás közösségben most szembe kell nézni, a konfliktusok kérdése. Ez gátolja az Esemény utáni társadalom létrehozását.
Amikor Fénymunkások erős csoportjai képesek egy magasabb szintű valóságot manifesztálni, mások szabad akarata alkalmazkodni fog ehhez a magasabb szintű elképzeléshez.
Szabad akaratunk felhasználásával és Fényünk erejével egyszerűen NEM-et mondhatunk a kívülről érkező gáncsoskodásnak, ami megakadályoz minket a manifesztációban.
St. Germain feladata megtanítani az emberiséget a manifesztációra; behívhatjuk jelenlétét a manifesztációs folyamatunkba.
TEREMTÉS
A dupla tórusz-alakzat az alapja a Teremtés szakrális geometriájának.
Cobra példát is adott arra, hogy hogyan teremtsünk bőséget (gazdagságot):
Legyen birtokodban egy arany érme; ha nincs, megfelel az ezüst is.
Tartsd ezt az érmét a zsebedben, gyakran nézd meg és képzeld el, ahogy az érme sokszorozódik, vagy növekszik a jólét körülötted.
Érzelemmel tedd ezt, érzelmi energiával, ahogyan a Manifesztációs folyamat 2. lépésében szó volt róla. Ismételd ezt a gyakorlatot addig, ameddig szükséges.
Behívhatjuk St. Germaint, hogy segítsen a folyamatban.
Cobra egy gyakorlaton is végigvezetett minket, amikor arra kért bennünket, hogy egy A/4-es (vagy elég nagy) lapra rajzoljuk le azt az életet, amire vágyunk. Ez a mi Örvényt Támogató Mezőnk vagy "A Térképünk." Kirakhatjuk a térképünket a falra és gyakran nézegethetjük, ezzel egy időben úgy vizualizálhatjuk az életünket, mintha már manifesztálódott volna.
A térképünk újrarendezi a valóságunkat.
DEMANIFESZTÁCIÓ
Ez az a folyamat, ami nem engedi vagy fogadja el többé bizonyos manifesztációk létezését az életünkben, függetlenül minden következménytől.
Az Emberiség, kollektíven, már elkezdte a cabal eltávolításának demanifesztációs folyamatát. És csak 30000 ember kellett ehhez a döntéshez, valamint a demanifesztációs folyamat megkezdéséhez. (Képzeljük el, mi történik, ha elérjük a 144000 embert!)
A manifesztációval IGEN-t mondunk.
A demanifesztációval NEM-et mondunk.
Galaktikus Szeretethullám
Ez át fogja alakítani az egész Galaxist. (Úgy gondolom, hogy ez egy Kozmikus Újraindítás, amely a Teremtés minden aspektusát érinteni fogja, nem csak ezt a Galaxist. Az eredeti impulzus a Galaktikus Központi Napunk Nagy Központi Napjából származik.)
A Galaktikus Központi Nap egyre aktívabbá válik, ahogy az energiák erősödnek ehhez a Galaktikus Szeretethullámhoz. Ez a Szeretetenergia teszi lehetővé, hogy kataklizmák nélkül menjünk keresztül ezen az átalakuláson, mivel ez hozza vissza az Istennő energiákat is a felszínre. Ez a tényező jelenleg a legfontosabb ahhoz, hogy az Emberiség túlélje az átmenetet.
Az Istennő energiák tiszta női energiák; a Galaktikus Központi Nap aktiválni fogja azokat, akik készen állnak; a nők is hordozói ennek az energiának.
Az Istennő archetípussal való kapcsolódás és annak kifejezése megolvasztja azokat a mintákat és hitrendszereket, amelyek évezredeken keresztül jelen voltak, mivel ez idő alatt az Istennő energiák elnyomás alatt álltak.
Ezek az energiák elhozzák a harmóniát a bolygóra.
A Lélekcsaládok energia és esszencia útján kapcsolódnak. Tagjaik ugyanazzal a küldetéssel és céllal rendelkeznek és feltétel nélküli szeretettel vannak egymás iránt.
Az arkhónok a személyiség és a biológia szintjén tartottak bennünket, hogy elkülönülést teremtsenek (hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a személyiségünk vagyunk, és hogy az egyetlen/valódi családunk, a biológiai családunk). Ez széttöredezett társadalomhoz vezet. Mihelyt elkezdünk a Lélek szintjén kapcsolódni, nem lesznek többé konfliktusok a társadalomban.
A Felsőbb Énünkkel való kapcsolódás lehetővé teszi számunkra, hogy a Lélek szintjén ismerjünk fel másokat. Ez azt jelenti, hogy ki kell tisztítanunk implantátumainkat, különös tekintettel azokra, amelyek a férfi/női programokhoz köthetők. Ezek az implantátumok a köldök felett találhatóak, és ellentétes programokat idéznek elő a férfiakban és a nőkben.
A Lélektársi kapcsolatok mélyebbek a Lélektestvérekénél. Van egyfajta mágneses vonzerő a Lélektársak között, és ez mély átalakuláshoz vezethet, ha mindketten tudatában vannak ennek, és biztonságosnak érzik, hogy mindezt véghezvigyék. Egy szentséges egyesülés a teremtés minden szintjén (mentális, érzelmi, fizikai), portálnyitáshoz vezet, és ez a halhatatlanság egyik kulcsa. Ez szintén egyike az Istennő titkos misztériumainak.
E szentséges egyesülés azt eredményezi, hogy a Kundalini felemelkedik a Koronacsakrába, amely aztán aktiválja a teljes toroidális mezőt, visszafordítva ezáltal az öregedési folyamatot.
A Felemelkedés idejéhez közeledve találkozunk majd a Lélektársunkkal/Ikerlelkünkkel.
Amikor Lélektársak találkoznak, az implantátumok aktiválódnak és beindítják a gyermekkori traumákat. Ilyen az elhagyás, illetve az elnyomás traumája.
Az arkhónok azért indítják be ezeket az ellentétes programokat, hogy megakadályozzák az egyesülést. De amennyiben a Lélektársak tudatosan dolgoznak programjaikon, elérhetik a szentséges egyesülést, amely Szeretetenergiát küld a bolygó rácsába.
Az Új Atlantisz fázisai a következőket tartalmazzák:
Cintamani rács
Szerető párok az Energia rácsban
A "Szűk Kapu Háló" (A Szűk Kapu célja az, hogy az igazságot nyújtsa következetes és könnyed módon, hogy ezzel segítsen az embereknek felébredni ennek a valóságnak a végső igazságára - szerk.)
Teotihuacan
WTC
Bostoni maratoni bombázás
Sandy Hook
Stonehenge
Damaszkusz
Irak
Ezek mind egy Ley-vonalon helyezkednek el a Földön. Ezt Hassuna-Samara Örvényként ismerik, és ez az Istennő energia belépési pontja. Az arkónok begyűjtik a sikertelen egyesülések rendellenes energiáit, és ezekre a helyszínekre helyezik át őket úgy, hogy ezzel nyughatatlanságot szítsanak.
Az ikerlelkek, a Lélek egyenlő és ellentétes képmásai, amely két ellentétes polaritásra válik szét, mielőtt a fizikai síkra inkarnálódna. Ezek a párosítások erőteljesebbek, mint a Lélektársaké, de legtöbbjük sohasem találkozik ugyanabban az életben.
Nők
Az "Ikerlélek fantázia" egy olyan arkhón program, mely a nőket kontrollálja. (Ez a program arra készteti a nőket, hogy ikerlélek tulajdonságokat és elvárásokat vetítsenek ki a gyanútlan férfipartnerre azzal a céllal, hogy szétrombolják a kapcsolatot.) Emellett az a hit él a nőkben, hogy csak a Lélektársukkal létesíthetnek szexuális kapcsolatot.
A házasság egy másik program. Az esküvő olyan rituálé, ami arra szolgál, hogy beindítson minden hozzá kapcsolódó egyéb programot. Ennek az lesz az eredménye, hogy a férj képtelen lesz megfelelni a tőle elvárt tökéletességnek, ami végül váláshoz vezet.
Hollywood is ezt a programozást erőlteti.
A nőket arra bátorítják, hogy legyenek kibékülve érzelmeikkel, ebből kifolyólag tudják, hogy hogyan bánjanak az érzésekkel. Megengedett számukra az érzelmeik kinyilvánítása, de a szexualitás nem.
A férfiakban ennek a programozásnak az ellenkezője fut.
Ez az alapvető ellentétes férfi-női programozás a forrása minden háborúnak.
A béke kulcsa tehát a női szexualitás felszabadítása.
A nők programozása Atlantiszon kezdődött. Később az arkhón invázió - először 5-6000 évvel ezelőtt, majd a következő 1600 éve - a nőket célozta, erőszakolta és gyalázta meg annak érdekében, hogy elnyomja, megrontsa és eltorzítsa a női energiákat. Előtte a papnők az Istennő jelenlét testükbe hívásával és a Kundalini energia használatával meg tudták gyógyítani a Poszttraumatikus Stressz Szindrómát.
A Szeretet Galaktikus Hulláma elkezdi majd átalakítani az energiákat, különösképpen a férfi-nő torzulásokat.
Az embertestben lévő reptiliánok és pszichopaták segítségével törték meg a nők bizalmát a férfiak iránt. A tisztító programok biztonságot nyújtanak a nőknek. A lakosság 3-5%-a reptilián hibrid. Amikor ez a helyzet kitisztul, a szexualitás körüli helyzet is tisztulni fog.
Ez a programozás a személyiségben is hasadást okoz, abban az értelemben, hogy a nőknek különbözik a nyilvánosság előtti, és a privát személyiségük. A nőknek el kell kezdeniük őszintén és kiegyensúlyozottan kinyilvánítani a szexuális energiákat. A szexuális egyesülés és a Kundalini energia a Fény energiái. Régen a Főpapnők horgonyozták és földelték le az Istennő energiákat annak érdekében, hogy stabilizálják és összhangba hozzák a lakosságot. Ez jelenthetett szexuális egyesülést is az ország vezetőjével. Ha nő volt az ország vezetője, a Főpap volt a szakrális partner a szertartáshoz.
A monogámia is egy újabb program, mely az Orion rendszerből származik, ahol a nőket a férfiak tulajdonának tekintették, és nem voltak jogaik. Ez területkijelölési program.
A párkapcsolati elköteleződés, olyan tudatos döntés amellyel a pár egymásnak szenteli az energiákat. Ez egy Isteni Archetípus, és megkívánja, hogy mélyebbre hatoljunk a párkapcsolatba az ÉN VAGYOK jelenlét tudatos döntésével.
Rövid kérdések és válaszok
"A Kapcsolatfelvétel pillanata közeledik."
Az Isteni energia a Hős archetípusa. Hőssé válhatunk, ha követjük az álmainkat.
Szinte az összes Cobra-olvasó Csillagmag.
A tajvani földalatti bázis (Észak-Tajvan) majdnem készen áll, 2,5 milliárd ember befogadására lesz majd képes, amikor elkészül.
Cobra megmutatta, hogy a nemi erőszak áldozatai hogyan gyógyíthatják meg az energiáikat:
Ismerd el, ami történt, utána KÜLDD vissza azokat az energiákat az elkövetőhöz. A következőképpen: földelj, és állj szilárdan. Utána minden erőddel és érzéseddel nyomd, visszaküldve az energiákat az elkövetőnek.
Az arkhónok által létrehozott és pszichológiai manipuláció útján terjesztett játszmák gyógymódja az őszinte kommunikáció.
"Hogyan fogjunk férfit és tartsuk meg" és "Hogyan csábítsuk el a nőt" (könyvek) programozáson alapulnak.
Katalizátorok lehetünk az emberi társadalomban, ha megvalósítjuk az őszinteséget. Ez megtöri a Mátrixot.
A "72 szűz csábításának" felhasználásával máris lehetőség van egy Iszlám Állam elindítására.
Lélekcsaládok
Most pedig rezonanciamezőket kell létrehoznunk magunk körül, hogy megteremthessük az új társadalmat. A legtöbb fejlett lény a Fény területeire költözik; először olyan Lélekcsaládokat hoz létre, ahol nincsenek konfliktusok, utána pedig olyan területekre költözik, ahol Fényközösségek élnek. A Lélekcsaládunk nem egyezik meg a biológiai értelemben vett családunkkal.
Ezek a Fényterület közösségek célja a legteljesebb mértékben az Első Kapcsolatfelvétel lesz. Elsődleges leszállási zónákat alakítanak majd ki az Első Kapcsolatfelvétel után. Együttműködés és kommunikáció alakul majd ki néhány Lény és a felszíni lakosság között. Néhány földterületet már meg is vásároltak, csak a Fénycsaládok hiányoznak róluk.
Az új technológiák bevezetése fogja elindítani a változásokat az Emberiség számára.
A legfontosabb vizsga most a Fénymunkások számára az egymás közötti harmónia megteremtése. A Fényerők megfigyelnek minden együttműködést, beleértve a Fénymunkásokét is. Tudják, miről beszélünk, mit írunk le stb. ...és néha csak annyit mondanak: te jó Isten. (A résztvevők felnevettek ezen.)
El kell kezdenünk vizualizálni és manifesztálni az Új Valóságunkat.
Galaktikus Újraegyesülés
Eljött a Galaktikus Újraegyesülés ideje. A Fényerők éjt nappallá téve azon dolgoznak,hogy megteremtsék a kapcsolatfelvételt.
A régi idővonalon az információn volt a hangsúly. Az emberek így végül csak várták, hogy a Fényerők végezzék el az összes munkát.
Most az új idővonalon azonban új stratégia van érvényben. Egyelőre ezt nem lehet felfedni, nehogy a sötét erők tudomást szerezzenek róla, de Cobra elmondta a résztvevőknek, hogy ez az új stratégia eredményes. Az információk mostantól pedig csak akkor lesznek felfedve, amikor szükséges.
El kell kezdenünk dolgozni a küldetésünkön. Ne várj és ne Cobrát kérdezd, mi a teendő, CSAK TEDD. Aztán majd összegyűlhetünk és együttműködhetünk, mint Szuverén Lények. HŐSSÉ KELL VÁLNUNK.
350 ember több, mint elegendő a világ megváltoztatásához. Csak rajtunk áll.
Tudjuk, hogyan kell határok nélkül manifesztálni.
Tudjuk, hogyan kell kiprogramozni magunkat a mátrixból.
Tudjuk, hogyan kell demanifesztálni.
És mindezt másokért is meg tudjuk tenni.
Mindannyiunk egy Neo. „Egy is elég.”
De mi 350-en vagyunk.
Ha megtisztítjuk magunkat, növekedni fog számunkra a Kapcsolatfelvétel lehetősége, és valódibbá is válunk. Belépünk valódi életünkbe.
ÉBREDJ
AKTIVÁLÓDJ
EMLÉKEZZ A KÜLDETÉSEDRE
Erre születtünk.
Benne vagyunk a Végső Fázisban.
Adjunk bele mindent!
MOST VAN ITT AZ IDŐ!!!
Konferencia vége.
(Szeretnék említést tenni a tajvani csapatról, akik megszervezték ezt a Felemelkedés Konferenciát. Ők egy egységes, magas rezgésű, szívközpontú és hatékony csapat, akik biztosították, hogy az összes résztvevő a lehető legjobb módon tudja teljes mértékben átélni a konferenciát. KÖSZÖNJÜK, TAJVANI CSAPAT! Sok szeretet és hála minden egyes tagnak ezért. És köszönjük a csodás vegán ételeket, amiket felszolgáltatok nekünk!
Végezetül pedig köszönjük, Cobra, az eltökéltséged, az elhivatottságod és az önfeláldozásod igazán inspiráló számunkra.)

Magyar Cobra Csoport