2020. március 28., szombat

Kompressziós Áttörés

Eredeti bejegyzés angolul itt:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_08.html

Fordította: MCCS

Mi a Cobra?

Cobra egy kódnév a kompressziós áttörésre. A Föld bolygó felszíne szendvicsként préselődik össze. A Galaktikus Konföderáció Fényerői haladnak lefelé az égből a bolygó felszíne felé. Az Ellenállási Mozgalom Fényerői haladnak felfelé a föld alól a bolygó felszíne felé.
Így a felszín a Fény nyomása alá kerül és a cabal sötét erői sehová sem tudnak elrejtőzni. Nem tudnak elmenekülni a féreglyukakon, a csillagkapukon vagy a teleportációs kamrákon keresztül az űrbe. Nem használhatnak semmilyen űrjárművet a hivatalos vagy Titkos Űrprogramból. Nem tudnak a föld mélyébe lyukakat és bunkereket ásni és ott elrejtőzni. Még az alsó asztrális síkon sem tudnak többé elrejtőzni.


A kompresszió most zajló folyamata azt jelenti, hogy a Fény mindent felfed ami eddig rejtve maradt, kollektíven és egyénileg. Amikor a fentről érkező Fény és a lentről érkező Fény találkoznak a bolygó felszínén, az a kompressziós áttörés pillanata. Ezt a jelenséget hívják az Eseménynek. Az Esemény része a cabal tagjainak letartóztatása, de nem csak erre korlátozódik. Inkább egy többdimenziós esemény beindító, mely a régóta várt Aranykorba lépés folyamatának kezdete. Miután a sötétség eltávolításra került, az emberiség képes lesz a saját jövőjének társteremtésére.

Kicsoda Cobra?

Cobra e blog írójának kódneve. Számos oka van annak, amiért Cobra identitásának még titokban kell maradnia. Cobra nem áll szoros kapcsolatban a katonasággal vagy Drake-kel, bár Drake-t a Terv legmegbízhatóbb szószólójának tartja. Cobra lehet hogy igen, lehet hogy nem tagja az Ellenállási Mozgalomnak.

Az üzenet ami fontos és nem az üzenet közvetítője. Az emberi elme általában egy adott üzenetet az üzenet közvetítőjének észlelt jellemzőivel társítja, és ez hajlamos elhomályosítani az objektivitást.

Az Ellenállási Mozgalom és más fejlett források bejegyzésével együtt Cobra időnként lehet, hogy közzétesz e blogon Benjamintól, David-től, Drake-től vagy bármely más szavahihető forrástól származó információkat. Mind együtt harcolunk a Fény győzelméért!

Magyar Cobra Csoport