2020. március 17., kedd

SÜRGŐS FELHÍVÁS 1 MILLIÓ MEDITÁLÓ RÉSZÉRE ,HOGY FELSZABADÍTSUK ÉS VISSZANYERJÜK A VILÁGUNKAT 2020 ÁPRILIS 5-ÉN PONTBAN 04:45-KOR EGY ÉGI CSILLAGKAPU MEGNYÍLÁSÁNAK PILLANATÁBAN!

Részlet Cobra 2020. március 13-i bejegyzéséből:

"Azoknak az emberek, akiknek kérdéseik vannak a helyzettel kapcsolatosan, elküldhetik őket a welovemassmeditation@gmail.com címre. Sokuk megválaszolásra fog kerülni egy új Cobra interjúban, amely a lehető leghamarabb meg lesz osztva a blogomon, nagy valószínűség szerint, jövőhét végéig.
Addig is, íme egy nyílt levél, tele inspirációval:"


Teljes bejegyzés itt:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/03/felemelkedesi-idovonal-es-koronavirus.html


Az ezután az idézet után következő cikk került lefordításra.

Fordította: MCCS

Eredeti bejegyzés angolul itt:

https://thevoice5d.blogspot.com/2020/03/urgent-call-for-one-million-meditators.html

SÜRGŐS FELHÍVÁS 1 MILLIÓ MEDITÁLÓ RÉSZÉRE ,HOGY FELSZABADÍTSUK ÉS VISSZANYERJÜK A VILÁGUNKAT 2020 ÁPRILIS 5-ÉN PONTBAN 04:45-KOR EGY ÉGI CSILLAGKAPU MEGNYÍLÁSÁNAK PILLANATÁBAN!


NYÍLT LEVÉL ÉS KOZMIKUS MEGHÍVÁS SPIRITUÁLIS VEZETŐK ÉS VÉLEMÉNYVEZÉREK RÉSZÉRE A VILÁG MINDEN TÁJÁN


(linkek és instrukciók a levél tartalmán belül találhatóak, kérlek olvasd el teljes terjedelmében)


2020. április 4-5-én hatalmas asztrológiai portál fog nyílni, melyen keresztül az emberiségnek EGY ELMEKÉNT, EGY TUDATOSSÁGKÉNT KELL EGYESÜLNIE és ezáltal, hatalmas lépéseket tehet a 700 évvel ezelőtt létrehozott pénzügyi adós-rabszolgatartástól való függetlenség visszaszerzésében, a régi világ struktúráinak feloldásában, a koronavírus és az azt körülvevő félelem eltörlésében és az 5G hálózat és annak halálos sugárzásának megszüntetésében, ( feltehetően ez egy jelentős tényezője annak ami Wuhanban, Kínában történt, most már olyan hírek kerülnek napvilágra melyek szerint, több mint 3 millió ember halt meg a sugármérgezéstől ebben a tartományban).


Az erő, ami a rendelkezésünkre fog állni április 5-én, valójában mérhetetlenül nagy lesz, amikor a Jupiter és a Plútó találkozik majd az égen ezen a napon! 

Szándékunkban áll ezt az erőteljes asztrológiai állást felhasználni arra, hogy egy gyökeres VÁLTOZÁST hozzunk létre az emberiség számára, a lehető legpozitívabb és legharmonikusabb irányba. 
De ez TÖMEGES RÉSZVÉTELT fog igényelni. A Szívek és az Elmék olyan szintű összekapcsolódását - egyetlen gyújtópontba és szándékba -, amilyen még nem volt a Föld bolygón!

Mindazzal a globális káosszal ami örvénylik körülöttünk, szükségszerű, hogy mi, az igaz Fényvivők, április 5-én egy tömeges meditáció keretén belül összejöjjünk, és mélységesen szívből jövő szeretettel Egyesüljünk, Mint a Fény Egymillió Pontjai, akik le fogják horgonyozni a Béke, Harmónia, Bőség, Szabadság, Gyógyulás energiáit és az elképzelhető legpozitívabb Felemelkedési idővonalat!


Kétségtelen, hogy a legtöbben - ha nem mindenki -, akik ezt a levelet olvassák, hiszik és hirdetik a meditáció erejét, mint a spirituális fejlődés, gyógyulás és teremtés egy eszközét, és ez példaértékű.


Ezennel szeretnénk téged felkérni, hogy terjeszd ki ezt az erőt azáltal, hogy megszólítod mindazokat, akik követik a közösségi oldalaidat, olvassák a könyveidet vagy a blogodat és kommunikáld feléjük, hogy a TÖMEGMEDITÁCIÓKNAK GLOBÁLIS SZINTEN prioritást kell élvezniük...kezdve azzal az erőteljes asztrológiai Felemelkedés Portállal, amely 2020. április 5-én fog megnyílni, amikor egy soha még nem látott fényhullám (5D gamma hullám) fogja elárasztani a bolygónkat. 

Fénylények légiósai léptek be a galaxisunkba, hogy támogassanak bennünket a felemelkedésünkben és segítsenek ezt a magas dimenzionális fényt felénk irányítani ezen a jelentőségteljes napon.

Nem számít, hogy jelenleg mi a személyes nézeted vagy hited a felemelkedéssel, evolúcióval kapcsolatosan. De azzal mindannyian egyetérthetünk, hogy túl kell lépnünk a korlátainkon ahhoz, hogy kollektíven előnyt tudjunk kovácsolni tudatosságunkból, a Földön élő összes teremtés felemelése és gyógyulása érdekében. Ezt a lehető legjobb módon, TÖMEGMEDITÁCIÓVAL tudjuk elérni. Minél nagyobb a szám, annál nagyobb az eredmény!!


Kollektívan kell hasznosítanunk erőnket. Sokkal nagyobb számban és gyakrabban kell összejönnünk meditálni. Különösképpen kulcsfontosságú napokon és időkben, rendkívüli összpontosítással. Ez az EGYETLEN MÓDJA annak, hogy mint társadalom fejlődjünk vagy felemelkedjünk, és véget vessünk minden őrületnek!


A FELSZABADULÁS ÉS A KVANTUMUGRÁS KULCSA - MELYRE MINDANNYIAN VÁGYUNK AZ EMBERI TUDATOSSÁGBAN - A TÖMEGMEDITÁCIÓ.


ELJÖTT AZ IDŐ , HOGY HASZNÁLJUK A VARÁZS KULCSOT!!


Ahhoz, hogy sikeresek legyünk ebben a törekvésünkben, félre kell tennünk nézeteltéréseinket, különböző látásmódjainkat, véleményeinket, másokról való ítéleteinket vagy azt, hogy mit szeretünk vagy nem szeretünk a személyiségükben és főként, ne engedjük, hogy bizonyos szavak vagy kifejezések negatív érzelmeket "indítsanak" el bennünk és megakadályozzanak minket abban, hogy összefogjunk. Az effajta szeparációk és viszályok azok, melyek mint bolygót, oly sokáig visszatartottak minket !


Ettől a pillanattól kezdve tekintsünk el a személyektől és személyiségektől, nevektől és címkéktől, egóktól és a személyes ambícióktól. Egyesüljünk és fókuszáljunk kizárólag a végcélra.


VESSÜNK VÉGET A SZENVEDÉSNEK.


Az alábbiakban bemutatjuk a meditációhoz való csatlakozáshoz szükséges linkeket és az instrukciókat, hogy megfelelően előkészülhess. Fontos, hogy elmagyarázzuk a használt kifejezések jelentését és a mögöttük álló igaz szándékot, hogy senki ne értelmezze félre az információt és ennek eredményeként elmulassza a részvételt. Szükségünk van mindenki jelenlétére, hogy biztosítsuk az 1 MILLIÓ AKTÍV MEDITÁLÓt április 5-én!!


Kérünk, hogy továbbítsd ezt a levelet mindenkinek a környezetedben, hogy minél gyorsabban és szélesebb körben jusson el ez a felhívás mindenkihez világszinten! Ezt az információt gyorsan szét kell szórni, hogy a csoportok és az egyének tervezni tudjanak részvételükkel.


A Tömegmeditációt “Felemelkedési Idővonal Meditációnak” hívják és magyarországi idő szerint, 2020. április 5-én reggel, 04:45-re van kihirdetve. A meditáció 20 perces. Szükségünk van a segítségedre abban, hogy a világon eddig látott legnagyobb számú meditálók hadát mozgósítsuk!


CSODÁKAT fogunk létrehozni azáltal, hogy Egy Elmeként, Egy Szívként kapcsolódunk össze, hogy lehorgonyozzuk ezeket a magas rezgésű energiákat, és a fókuszált csoport szándékunkat használva, az emberiség felszabadítására és gyógyulására irányítsuk őket.


Ha nem Magyarországon élsz, ezen a linken tudod megnézni az adott országra vonatkozó időzónát:

Time Conversion Table

Ahhoz, hogy a vizualizációnk és a célunk azonos legyen, minden meditáló a következő instrukciókat fogja követni a meditáció során:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/03/terjesszetek-felemelkedesi-idovonal-es.html

(Ezen a blogon értékes információk vannak az emberiség igaz történetével és azzal kapcsolatosan, hogy miket tettek galaktikus szinten azért, hogy segítsék az emberiséget.)

Ha angolul szeretnéd elolvasni, eredeti forrás link:

ASCENSION TIMELINE MEDITATION INSTRUCTIONS


A meditációhoz készül vezetett változat, amint készen van jelezni fogjuk. 


Promóciós videó a "Felemelkedési idővonal meditáció" -hoz:


Magyar link:

https://www.youtube.com/watch?v=xHDMv4xAExg

Angol link: 

https://www.youtube.com/watch?v=K1gE8N9b9d8&t=1s

Kérünk, hogy ösztönözz mindenkit a csoportodban, hogy nyomtassa ki, írja le vagy másolja ezeket az instrukciókat. Még időben mentsék le a számítógépükre, arra az esetre, ha esetleg nem férnek hozzá a vezetett audio/videó meditációhoz, vagy nincs internet hozzáférésük a megadott időben.


TEGYÜK EZT MEG EGYÜTT! Függetlenül attól, hogy milyen napszakra esik az időzónádban.
Csupán 20 PERC, ami megváltoztathatja a Bolygónk Sorsát!


A radikális változások és az idővonal váltás ereje bennünk rejlik, de ezt nagy számú kollektívként kell végrehajtani !!!


Az alábbiakban összegzem, mi is történik jelenleg a világ színpadán....


A koronavírus “veszélyének” feltevése alapján városokat, tartományokat, most pedig már egész országokat zárnak le. Lezárják a határokat, az utazást pedig megszigorítják, vagy be is tiltják. Iskolák, egyetemek kerülnek bezárásra, a nagyobb események elmaradnak, a turisztikai látnivalók átmenetileg szünetelnek, a Nemzeti Gárda pedig Manhattan azon északi részére lett vezényelve, ahol még az idős hozzátartozók látogatása is be lett tiltva a nyugdíjas otthonban. Mindezek mellett hamarosan szükségállapotot fognak kikényszeríteni a Egyesült Államokban. A légitársaságok a jóslatok alapján 1,5 milliárd dollárt fognak veszíteni ebben az évben a globális félelem és az utazási korlátozások miatt.


Ezek az események példátlanok, és itt az ideje, hogy TÖMEGESEN TEGYÜNK VALAMIT annak érdekében, hogy helyreálljon a rend világunkban és visszaszerezzük szabadságunkat!


Jó hír, hogy a Fényerők, akik jelenleg az emberiséget támogatják, már kezdeményeztek bizonyos protokollokat, hogy megkönnyítsék, végül pedig teljesen eltöröljék ezeket a fenyegetéseket, de szükségük van a segítségünkre a folyamat felgyorsításához.


2020. egy hatalmas energiájú asztrológiai év, amely elvezet bennünket a várva várt Vízöntő Korához. Világszerte számos asztrológus megjósolta, hogy 2020. az emberiség sorsát meghatározó év lesz, egy “fordulópont”, és a “hatalom átalakításra” fog kerülni.


Ennek legfőbb oka a rengeteg példátlan asztrológiai együttállás, beleértve a rendkívül erős Jupiter/Plútó együttállást, amely április 4-én kezdődik, amit a tripla Szaturnusz-Plútó-Jupiter együttállás követ, amely 700 évvel ezelőtt esett meg utoljára, amikor is a Templomosok létrehozták virágzó, adósságokon alapuló pénzügyi- és bankrendszerüket, amely az emberiség legnagyobb rabszolgaságához és tömérdek szenvedéshez vezetett. Itt az ideje helyreállítanunk az összes ezzel járó veszteséget és bőséget biztosítanunk minden embertársunk számára!


A korrupt elit és a negatív erők soha nem adják fel sötét programjuk véghezvitelét, amelynek bizonyítéka jelenleg a koronavírus általi globális megfélemlítés/az 5G fegyverzetük elkendőzését szolgáló potenciális hamis zászlós művelet, valamint a bio-chipekkel ellátott vakcinákra való felhatalmazást megcélzó próbálkozás, és az emberiség további leigázása és kiirtása.


Ugyanilyen ébernek kell lennünk saját stratégiai törekvéseinket illetően is. Tökéletesen ellensúlyozni tudjuk az emberiség elleni, szűnni nem akaró támadásokat azáltal, hogy hírét visszük az április 5-re tervezett, sorsdöntő Meditációnak. 

A lehetőségét annak, hogy végre KITÖRJÜNK a hamis 3D-s Mátrixukból, és elkezdjük megteremteni az Aranykor által táplált 5. dimenziós világot, ahol a Szeretet, Szabadság, Bőség, Béke és a Tökéletes Egészség uralkodik.

Képesek vagyunk erre, ha egy millió elme igyekszik ugyanabban a momentumban erősen, ugyanarra fókuszálni és a valóságunk Kung Fu Mesterévé válni!


A gondolatok energiacsomagok, amelyek érzelmekkel – esetünkben Szeretettel – telítve képesek bármilyen vágyat megteremteni. Ha több ezren, százezren, vagy akár millióan egy csoportként meditálunk, egy lézerhez hasonlító energiasugarat hozunk létre, amely pillanatok alatt képes olyan makacs struktúrákat (mint például a korrupt bank és nagyvállalati rendszer) is átvágni, vagy feloldani, amelyek már évszázadok vagy akár évezredek óta is fennálltak.


Igen, valójában képesek vagyunk összeomlasztani időkereteket és megváltoztatni a jövőt, ha elegendően meditálunk pontosan ugyanabban az időben! A hatalom, amellyel kollektíven mindannyian rendelkezünk, mérhetetlen! E bolygón 144.000 meditáló szükséges, aki ugyanabban az időben, ugyanarra az eredményre fókuszál, és a kritikus tömeget elérve változást hozzon.


De ahhoz amit mi szeretnénk elérni, ennél sokkal többre van szükségünk. Ez az oka annak, amiért mi legalább 1 MILLIÓ MEDITÁLÓT veszünk célba április 5-ére.
Mindannyiótokra számítunk, hogy ez megtörténhessen!


Néhányan bizonyára tudjátok, hogy 1987-ben került sor a Harmonikus Konvergenciára, ahol az volt a cél, hogy nagy csoportokat gyűjtsön össze világszerte szentséges helyeken, beleértve a Shasta-hegyet, Stonehenge-et és az Egyiptomi Piramisokat is, összességében 144.000 meditálót összehozva. Ennek az eseménynek jelentős hatása volt az emberi tudatra.


De ez több, mint 30 évvel ezelőtt volt. Azóta a világ helyzete sokkal rosszabbá vált, mint amit bármelyikünk is el tudott volna akkor képzelni. Sokkal nagyobb erőfeszítésre van most szükségünk. Döntsük meg a rekordot és fogjunk össze április 5-én 1 MILLIÓ FÉNYPONTKÉNT és tegyük meg a kvantumugrást a LEGJOBB idővonal eléréséért, amit csak el tudunk az emberiség számára képzelni!


Az új év hivatalosan március 19-én, a napéjegyenlőség idején kezdődik, a természetes időciklusnak megfelelően, és az energiák egészen április 5-ig épülnek fel, amikor is egy hatalmasabb energia portál nyílik. Szívből jövő hálánkat fejezzük ki azon szándékod iránt, hogy csatlakozol hozzánk és népszerűsíted az április 5-re tervezett Globális Meditációnak a hírét. A jövőnk függ ettől!


Informálni fogunk egyéb Globális Meditációkról is, amelyek kulcsfontosságú dátumokon kerülnek megrendezésre, ahogy haladunk előre az időben, az év folyamán. El is mentheted ezt a weboldalt a könyvjelzőid közé és kérheted a levelező listára való felvételt is, hogy értesülhess számos egyéb Tömegmeditációról, többek között a 2020. március 19-én tartandó Tavaszi Napforduló meditációról is.


MARCH 19th SPRING EQUINOX MASS MEDITATION


A legerősebb eszköz a bolygó felszabadítására, felemelésére és az emberiség, valamint minden élet számára, a tömegmeditációkkal létrehozott koncentrált csoportos szándék.


Használjuk ki ezt az eszközt, amennyire csak tudjuk!


Az Emberiség Felszabadításának és 5. dimenziós Földre való Felemelkedésének Hangja:


Magyar Cobra Csoport