2020. március 12., csütörtök

A Tajpeji Felemelkedés Konferencia jegyzetei


2019. november 30. és december 1.

A következőkben Tajpeji Felemelkedés Konferencia jegyzeteit olvashatjátok, mely 2019. november 30-án és december 1-én tartott Cobra. A jegyzeteket a Szeretjük a Tömegmeditációkat admin csapata készítette, akik részt vettek a konferencián.
Eredeti angol bejegyzés itt:


https://www.welovemassmeditation.com/2020/02/notes-from-taipei-ascension-conference-November-30th-to-December-1st-2019.html

Fordította: MCCS


Nyilatkozat: e jegyzet személyes értelmezése annak, amit Cobra mondott a konferencián; ez az értelmezés NEM biztos, hogy tökéletesen adja vissza mindazt, amit Cobra valójában mondani akart a konferencián. A konferencia anyagának csupán a felét írtuk le. Cobra jóváhagyta ezt a jegyzetet és engedélyezte a publikálását. Ezt a nyilatkozatot TARTALMAZNIA KELL e jegyzetnek, amennyiben meg szeretnéd osztani a blogodon, weboldaladon vagy bármilyen egyéb felületen.


Első nap


Első rész


A Föld bolygó egy börtön. 25000-26000 éve egy precessziós ciklussal ezelőtt a galaxis számos hatalmas szektorát felszabadították. Csupán a galaxis egy kis része maradt a sötét erők markában, ami kevesebb, mint 1000 fényévből áll.
Legtöbbjük a galaxis e területén gyűlt össze. Két főhadiszállás volt: a Rigel és a Föld. Ez volt a vámterület, a határ. Az Orion hűbérurai, az Orion flotta ellenőrizte ezt a rendszert. Csak a sötét erőket (drákón) engedték át.


A Fényerők fenntartottak néhány bázist a Holdon, a Jupiter holdján a Ganümédészen, és a Kuiper-övben. Bizonyos kulcsfontosságú pillanatokban felvették a kapcsolatot néhány földi emberrel: Jeanne d'Arc, a Templomosok, a Közel-Kelet, Amerika alapító atyái, stb.


Az oltások (a kötelező oltások például Kongóban) megnyitják az energiameződ a reptilián entitások számára, hogy azok beléphessenek a testedbe. A Föld egy többrétegű börtön. Nem könnyű deaktiválni, időbe telik lebontani. Az emberi történelem során először bontjuk le ezt a börtönt.


1993-94-95-ben számos csillagrendszert felszabadítottak. Úgy volt, hogy a Földet is felszabadítják. A sötét erők úgy döntöttek, hogy a Földre teszik a főhadiszállásukat és átengedték az Oriont a Fényerőknek. 1996. óta a felszabadítási folyamat egyre gyorsabban halad. A sötét erők nem számítottak arra, hogy ez a belső információ kiszivárog. Az információ hatalom.


A fizika részletei - most mélyebbre hatolunk a részletekbe, mint valaha:


Elsődleges Anomália: az értelem ellentéte.


Forrás = tele harmóniával, tele mindennel ami pozitív.


Ez az ellentét... Az Elsődleges Anomália fizikaiként létezik (megjegyzés: jelenség)


Senki sem érti az elsődleges anomáliát, mert nincs semmi értelme. Nagyon erős a potenciál az Elsődleges Anomália és a Forrás között. Ez az energiapotenciál - a feszültség a Forrás és az elsődleges anomália között - teremtette az univerzumot. Forrásként léptünk be ide, hogy átalakítsuk az elsődleges anomáliát. Minden alkalommal, amikor elkezdjük tudatosítani az Elsődleges Anomáliát, feloszlatjuk. A fizika szempontjából ez az a mező, ami kvantum fluktuációs mezőként létezik. A Föld körüli kvantummező egy energia örvény (vortex), egy kvantum lyuk.Egy atomrobbantás nem csak atom szintű láncreakciót hoz létre, de torzulást is okoz a kvantummezőben. A sötét erők sötét portálokat hoztak létre számos ilyen robbantással. 1996 januárjában 200 robbantás történt a plazmamezőben, mely elegendő ahhoz, hogy egy olyan negatív portált hozzanak létre, amin keresztül behozhatták az összes elsődleges anomáliát az Orionról. A kvantum fluktuáció véletlenszerű energiamező. Még a vákuumban is létezik; a vákuum teli van kvantum potenciállal, amit jóra és rosszra is fel lehet használni. E mező látható a képen:


A Fényerők fényt hoznak a kvantummezőbe. A kvantummező a tudatosságunk által - a tömegmeditációink által – befolyásolható. Az azonos, következetesen összpontosított szándék megváltoztatja a kvantummezőt. Mi megváltoztattuk e bolygó sorsát a tömegmeditációinkkal. Megakadályoztuk sok negatív esemény megtörténését, sokszor változtattuk meg az idővonalat, még talán (megakadályoztuk a harmadik világháborút is - nem biztos…) azt is, hogy még mindig életben vagyunk. De szükség van egy egyesített mezőre és nem engedhetjük, hogy a megosztottság és az elkülönülés – mely a sötét erők eszköze -, szétválasszon minket. A tömegmeditációk nagyon fontosak. Egységes mezőt hoznak létre, hogy megváltoztassák az idővonalakat és... csak a mi tudatosságunk képes átalakítani mindazt, ami a Földön történik. Minden alkalommal, amikor elérjük a kritikus tömeget, hatalmas győzelmet aratunk. Folytatnunk kell ezt a folyamatot az egységes mezőben. "A Kvantummező a felszabadítás kulcsa." A plazma még majdnem teljesen a reptiliánok felügyelete alatt van.

Az Avatár olyan felemelkedett teremtmény, aki nem inkarnálódik.


Második részA karantén felépítése


A karantén struktúráját leírták a titkos gnosztikus tanításokban:


"A 7 koncentrikus szféra a Földünk körül az "arkónok székhelyei, akik teljesen uralják a világot (mint) egy kozmikus börtön felügyelői" (ibid,p.43). Néhány Vándornak és más érzékeny léleknek ugyanaz volt a sejtése, ugyanaz mint ahogy itt, vagy a Mátrix c. filmben ábrázolják. Ez a film egyébként egy rendkívül Gnosztikus prezentáció." ~ 2000 éves gnosztikus tanítások


Védelmi rétegek


 • A legbelső réteg a bolygó felszíne. Ez a terület van az emberek körül. Minden egyes ember implantátumot kapott. A kozmikus anomália karantén legbelső hatáskörének 30 méter a hatósugara. Ez egy forgó, gömb alakú tóruszmező, ami árasztja a plazma anomáliát. Az implantátumok plazma szálakon keresztül vannak összeköttetésben egymással. 11. dimenzió - szálak, amelyek összekötik a plazmát. Minden szál tulajdonképpen a felső kvark részecskék egy áramlása. Ők Széth alagútjai. Ők tartják a globális tudatosságot egy bizonyos energia mezőben. A tömegmeditációk a leghatékonyabb módjai e mező feloldásának.


 • A második réteg 14 kilométerig terjed a plazma síkon teli reptiliánokkal. Több milliárd reptilián tartózkodik ott, ugrásra készen figyelik az embereket.


 • A harmadik réteg 220 kilométerig terjed - ez is tele van negatív entitásokkal, de kevesebb van belőlük.


 • A negyedik réteg a felszíntől a Holdig terjed.


 • És van még egy réteg, az ötödik, de erről nem fogok beszélni.


Minden réteg egyre sűrűbb a felszín irányába.
Egy kép a Naprendszerről (A Konferencián lett számunkra megmutatva)


Voyager 2 kép
Az összes műhold csak egy picivel a föld felszíne felett kering. Ez a plazma anomáliának a kemény belső pereme.


A sötét hálózat 1996-ban készült el. A chimera csoport legfőbb képviselői a pókok, ők irányítják a rácsot: a Föld képe pókokkal.


A polip (Yaldabaoth) már majdnem feloszlott. A pókok maximum néhány kilométer szélesek. A nagyobbak már eltűntek.


A bolygó felszínén drakonidák inkarnálódtak az űrprogramokba, az Amerikai Egyesült Államok Légierején belül, hogy megakadályozzák a pozitív földönkívüliek kapcsolatfelvételét. A katonai bázisok célja az égbolt megfigyelése és a földönkívüli tevékenység ellenőrzése.


                                       A katonai bázisok hálózatának elhelyezkedése

A másik hálózat a HAARP hálózat 
Ez egy rendkívül alacsony frekvenciájú elektromágneses sugár hálózat, amit az űrhajók leszállásának megakadályozására hoztak létre.


Toplet bombák


Fizika alapok:


Egy kép egy apró atommagról, egy felső kvark, neutron és egy alsó kvark ( A Konferencián mutatták nekünk.)


Az erős nukleáris erő összetartja ezeket a kvarkokat, így létezik az anyag. Közönséges fizikai anyag - különböző elemek készülnek különböző számú protonokból és neutronokból. A tömeg egy hullámforma, egy hullám a kvantummezőben. A felső és alsó kvarkok nem az egyetlen kvarkok az univerzumban. Vannak más kvarkok is, mint például a "bájos" és "ritka" kvarkok, amik nehezebbek. Ha erőt használ valaki (nagy sebesség, nagy nyomás, nagy hő, nagy elektromágneses erő), akkor megkapja a ritka kvarkokat. Ha összerakod őket, srangelet bombát kapsz, ami igen kicsi, de nagyon hatékony. Reagálnak, és elkezdik felenni az összes alsó kvarkot, először lassan, aztán egyre gyorsabban. Elméletileg az egész univerzumot képesek lennének egy láncreakcióval felzabálni.


A felső kvarkok furcsa és közönséges anyagokat esznek. Az elsődleges anomália eltorzítja a kvantum mezőt és a Fényerők nem tudnak bánni azokkal a bombákkal. Ezen a bolygón az összes anyag átalakítható egy akkora fekete lyukká, mint ennek a teremnek a kétszerese. (A konferenciateremtől beszél.)


A Fényerőknek létezik protokollja arra, hogy ezeket feloldja. Nagyon szép sikereket értek el. A srangelet bombák kérdését már megoldották, jelenleg a toplet bombákkal foglalkoznak.
Kép a toplet bombáról (bájos és alsó kvarkok átalakítva toplet bombákká)


LHC - a Nagy Hadronütköztető nem sok mindenre képes. Az, ami Long Islandon található, az sokkal veszélyesebb.


A chimérának sok-sok részecskegyorsítója volt, melyeket 25000 évvel ezelőtt átszállítottak a Földre, de 1996-1999 között a fizikai részecskegyorsítókat már eltávolították. A plazma részecskegyorsítók még mindig itt vannak és jelenleg zajlik az eltávolításuk.


A legtöbb tudós nem is érti, hogy mit csinál, amikor összeütközteti azokat az atommagokat.


Hamis vákum metastabilitás esemény 


Szabályos anyag (az a világ, amit jelenleg ismerünk)


"A sötét világ felenné az egész univerzumot."


A metastabilitás azt jelenti, hogy a kozmikus stabilitás megváltozhat.


A vákum metastabilitás esemény azt jelenti, hogy minden sötétség Fénnyé válhat vagy minden Fény sötétséggé.


Szintrópikus egyenlet (egy fejlett Plejádi elmélet)


A Plejádi kvantumfizika leleplezi ezt....meghatározza a "Planck-egységet " 


(https://hu.wikipedia.org/wiki/Planck-egys%C3%A9gek)

Felfedeztek egy vektor egyenletet, ami meghatározza az idő áramlását. Az idő egy vektor, mely az elsődleges anomália és a Forrás interakcióján keresztül alakult ki.


A Plejádiak meg tudják határozni és értik az idő folyását. Felfedezték, hogy az idő egy irányba halad, a múltból a jövőbe. Felfedezték a visszafordíthatatlanságát ennek az idő folyamatnak. Ami egyszer megteremtődött, azt nem lehet eltávolítani. Irányítani tudják az idővonalakat a sötétből a Fényuniverzumba. Az idővonalak áramlása beleivódott az univerzum alapstruktúrájába. A sötét univerzum el fog párologni. Mikor? A kulcsemberek szabad akarata fogja ezt gyorsítani, vagy lassítani. Könnyű például Hillary Clinton idővektorát kiszámítani. Csak néhány ember van a bolygón akik kiszámíthatatlanok, mindkét oldalon. Amikor a sötét erők eldöntötték...


2011 - Orion felszabadítása (terv)

2003 - az Orion tényleges felszabadulása
1999 - a Föld felszabadítása (terv)

A sötét erők bukása matematikai bizonyosság. A Plejádiak ismerik az egyenletet. Az egyetlen dolog amit nem tudnak a mikor, ugyanis a játékosok szabad akarata a KULCS.


A KOZMIKUS RESET


Világegyetemünk nagy átalakulása - mely közvetlen kihatással van az életünkre -, véget vet a régi 13 milliárd éves ciklusnak. Az univerzum újra elkezd összehúzódni. A lélegzetek közötti szünet közepén vagyunk. A „hamarosan” különböző dolgokat jelent. Egy új kozmikus ciklus az a pillanat, amikor a Forrás egy villanást küld a tóruszmező közepébe (az univerzum egy tórusz), amelynek nincs központja, és a tóruszmező folyamatos mozgásban van…


A villanás áthalad a központon, a kozmikus csillagkapun keresztül átszűrődik, mint egy nagyon erős szél, mely atomszinten mindent megtisztít. Ez a változás nem ér el minden területre ugyanabban a pillanatban. Nagyon hasonló ahhoz, ami a mágneses sarki eltolódáskor történik, vagy ahhoz, ami jelenleg a Napunkkal történik. A Nap egyik része az új ciklusban van, a másik pedig még a régiben. Mindez az egész világegyetemben megtörténik. Egy új ciklus, a paradicsom ciklusa, anomália nélkül. Ez a valóság már most is létezik az univerzum egyes részein, az energia már kimutatható.


Miután a toplet bombákat eltávolítják a folyamat felgyorsul, mindenki számára meglepetés lesz. Az emberek nem állnak majd rá készen és ez sokkhatást okoz. Most még csak a felkészülési folyamatnál tartunk. A dolgok kezdenek valósággá válni; a tudósok és a központi bankárok beszélnek róla. Plejádi kvantumfizikáról fognak beszélni. Ez színtiszta rémület a sötét erők számára.


2019. január 21-én a Fény visszatérésének aktiválásával áttörés történt. A Kozmikus Központi Faj reagált, mert észrevették az egységes jelet. Elküldték a megbízottjaikat a Földre. Képzik a Fényerők többi részét. Megoldottak olyasmit, ami megoldhatatlan volt, hatalmas dolgok történnek a színfalak mögött. Koordinálják az összes flottát - Jupiter-, Ashtar-, Atlantis Parancsnokság,


Galaktikus Konföderáció, Plejádiak, stb. - ők koordinálják az energia rácsot a bolygó körül. 2017-ben volt néhány nagyon veszélyes helyzet, volt egy nagyon veszélyes pillanat, amikor a toplet bombákat beindították, de a Fényerők megakadályozták, hogy felrobbanjanak. A helyzet sokkal jobb mint egy évvel ezelőtt.Nagy változások zajlanak a világ pénzügyi központjaiban (London-Brexit, Hong Kong - a világon a 4. legnagyobb pénzügyi központ.) Ha hatással vagy a kvantum mezőre, hatással vagy a plazmára. Ha a Cintamani kövek kritikus tömegét elhelyezték - mint 2017-ben, amikor az Irma Hurrikán neki akart menni Amerikának. Elásták a Cintamani köveket + tömegmeditáció +2 Tachyon Kamra Floridában - és Irma lecsendesült 2-es majd 1-es kategóriára pár órán belül.

Kérdező: Hol ássunk el Cintanamit Ausztráliában?

COBRA: A nagyobb városokban: Sidney, Brisbane + különleges helyeken mint a Nagy-korallzátony, Uluru...


Kérdező: Az idő a magasabb birodalmakban még létezik?

COBRA - Igen, de más módon. Az időérzékelés megváltozott.


A Nagy Központi Nap


A Nagy Kutya (főcsillaga) a Szíriusz, a Nagy Központi Nap egy fókusz pontja a mi galaxisunk közepén.


Az Élet Virága


Az Élet Virága a tér-idő kontinuum alapvető szakrális geometriája.


A tórusz valójában folyadékkristály.


Eszköz lehet a felemelkedő tested számára. A Ley-vonalakra rakott Cintamani kövek átalakítják a valóságot. A csoportod is elhelyezkedhet egy Élet Virága mintázaton. Ez jelképezi az Új Atlantisz energiaháló születését. Az Új Atlantisz projekt egyik alprojektje: tachyonizált cintamani kövek elhelyezése Élet Virága helyszíneken, ezzel tényleg befolyásolhatjuk ezeknek a helyeknek az energetikáját. A másik eszköz, hogy tachyonizált Élet Virága mintákat teszünk mindenhová - használjátok a józan eszeteket.


St. Germain több száz éve dolgozik az Új Atlantisz projekten. Itt láthatjátok a róla készült legjobb képet, ami jelenleg megtalálható a bolygón:
Ez a tachyonizált kép megvásárolható.


Arra kért minket, hogy hozzuk el a tudatosságának egy bizonyos kövét a bolygóra - Ibolya láng tachyonizált ametiszt kövek. Lesznek majd 10 kilós ametiszt kövek, meg lehet őket vásárolni.


Az Eseménytámogató- és a Rózsa Rendje csoportoktól azt kéri, hogy az Ibolyaláng meditációt végezzék és ezzel tisztítsák a bolygó felszínét amikor megtörténik az Esemény, vizualizálják az ibolyalángot, ahogy fentről leereszkedik, az óramutató járásával ellentétes irányú forgással, le egészen a Föld középpontjáig, megtisztítva ezzel minden káoszt, megtisztítva ezzel az egész bolygót.


Az első nap vége.


2. nap


Első rész


A planetáris újraindítás


Kis változás lesz a programban. A csoport befogadóképességétől függ. Új információkat osztok meg mindjárt a legelején, hogy egy bizonyos folyamat megkezdődjön.


A jövő képe - így néz majd ki a jövő azok számára, akik a bolygón maradnak. A Föld bolygó a legfejlettebb lények otthona lesz.


Az elmúlt 25000 évben minden lehetséges bűnözőt örömmel fogadtak ezen a bolygón. A Föld bolygónak szentséges bolygónak kellene lennie, ahol a technológia és a természet tökéletes harmóniában vannak, teljes összhangban a spirituális célunkkal.


A Sárkány barátainknak van néhány érdekes hírük a számunkra.


Ezután bemutatót tartottak a Light Mandala eszközökről a cég képviselői Thaiföldről: 


https://www.light-mandalas.com


Light Mandala


A Light Mandala kristály termékek harmonizálják a fénymezőt. A pulzáló fény védelmi pajzsot hoz létre.


 • Mandala pálca: több ezer féle különböző frekvenciát hoz létre; 6 lézer: 2 vörös, 2 ibolya, skaláris mező antenna, az elemek periódusos rendszere, frekvencia könyvtárak; olyan a képernyője, hogy hozzákapcsolható egy okostelefonhoz.


 • Részecske aktivátor: tiszta szilícium-dioxidból (a szénről szilícium-dioxidra változik a felemelkedési folyamat során), szupravezető állapotot ér el, egy másik cél kristályaktivátorként is szolgál - felerősíti a kristályenergiát. Vízaktivátor is, 90/180 prizmával rendelkezik.


 • Harmonizáló: ez a Fény Mandala és a szibériai tudósok közös munkája. Hangot, fényt és a mágneses mezőt használja. Pajzsot hoz létre, hogy megvédjen minket mindenféle beavatkozástól. Lehetőség van arra, hogy energiát továbbítson, öregedésgátló teret hoz létre a személyes teredben - kivetíti a tárgy vibrációs rezonanciáját az űrbe.


Majd Cobra folytatta:


Az elmúlt 25000 évben az emberi társadalom nem volt stabil, mivel az elnyomás elvein alapult. Ez az elnyomás bizonyos feszültséget teremt - ez a hatalom/kényszer egy vektor. Ez egy instabil rendszer, és ebből kifolyólag csak egy bizonyos ideig létezhet. Ugyanarról van szó, mint a forrásban lévő víz esetében. A Galaktikus Központi Nap energiát küld a rendszernek. A sötét erők különböző technológiákkal próbálják ezt az energiát blokkolni, mint pl. a HAARP. Az energia kvantumszinten lép be és kinetikus/mozgási energiát ad a rendszerhez. A sötétek nem tudják befolyásolni ezt a folyamatot. Minden egyre gyorsabban és gyorsabban történik, például a XVIII. században a dolgok NEM haladtak ilyen gyorsan mint most. Ez az energia mindent folyamatosan felmelegít. A sötét erők nem képesek a kvantum mezőt kontrollálni, minden alkalommal, amikor próbálsz valamit megváltoztatni, az visszahat. Az összes dráma csak még tovább erősíti az általános drámát... A mindennapi élet ritmusa nagyon gyors.


Amikor elérjük a harmadik fázist, a dolgok a felszínen is láthatóvá válnak a társadalomban, a médiában. Közel vagyunk a harmadik fázishoz. (A konferencia 2019 decemberében volt. Azóta beléptünk a harmadik fázisba. A szerk.)


(A jegyzet készítőjének megjegyzése: Cobra a fázisátmenetről beszél: további magyarázat itt található:)
Még több magyarázat:


https://ellenallas1111.blogspot.com/2019/01/mennybuborekok.html

https://ellenallas1111.blogspot.com/2019/02/mennybuborekok-frissites.html

Ahogyan a rendszer összeomlik


Ezek azok a tünetek, amelyek az összeomlás előtt bukkannak fel:


 1. Végidő őrület
 2. A társadalom polarizációja
 3. Klíma ítéletnap, globális felmelegedés átverés
 4. Transzneműség
 5. Pénzügyi instabilitás


Ugyanezek a dolgok már megtörténtek korábban is - a Római Birodalom bukása és a Francia forradalom kitörése előtt.


A krízisek ívének képe:A Sárga mellényes mozgalmat Franciaországban az Ellenállási Mozgalom által elindított kundalini aktiválás indított be a felszínen. A sötét erők bosszúból felgyújtották a Notre Dame-ot.

Miért van hirtelen olyan sok tiltakozás világszerte? Azért mert a Galaktikus Központi Nap beindítja a felszíni lakosság kundalíni energiáit és azért mert a sötét erők még több kontrollt és elnyomást erőszakolnak ki. A krízis exponenciálisan növekszik. Egy áttörés akkor történik, amikor az emberek kundalini ereje egyenlővé válik a cabal elnyomásának mennyiségével.


Az új pénzügyi rendszer


A Titkos Űrprogram (SSP) - történelem - megalakulás


A Titkos Űrprogramok célja az volt, hogy lehetőséget biztosítsanak a drakonida/reptilián hatalomátvételre a bolygón. 1934-ben kezdődött a magántulajdonban levő arany elkobzásával az 1934-es aranytartalékról szóló törvény révén (Gold Reseve Act of 1934.) A szövetséges erők győzelmével a drakónok burkoltabban próbálkoztak.


A Yamashita aranyat a föld alatti katonai bázisok építésére költötték. A drákón inváziót 2000-re tervezték. A lakosságot rabszolgaként használták fel a drákón birodalom felépítéséhez. Az USA évente ezermilliárd dollárt költ a Titkos Űrprogramokra.


Megjegyzés: Cobra azt is említette, hogy van egy bolygó, melynek magja gyémántokat tartalmaz (a mag körülbelül 50–90% -át alkotja) és körülbelül holdméretű.Yamashita japán tábornok az aranyat a Fülöp-szigetekre szállította. Ezt az aranyat később átvitték az Egyesült Államokba, titkos kereskedelmi programokba rakták majd közvetlenül a Titkos Űrprogramokba ment. A földalatti bázisok építésére használták, amelyeket 1996-ban a drakón invázióhoz használtak.


A második világháború után az aranyat az USA-ba szállították. Nixon elnök 1971-ben elválasztotta az aranyat a papírpénztől, így a rendszer manipulálhatóvá vált. A papírpénzről a digitális számítógépes pénzre való áttérés az 1970-es és 1980-as években zajlott New York-ban a JP Morgan székházában lévő számítógéppel a központban. A Szervezet( az Ellenállás elődje) 1977-ben feltörte a Nagy Számítógépet, és több ezermilliárd dollárt vett el a saját projektjükhöz. Kapcsolatba léptek az andromédaiakkal. Ez volt a kezdeti szakasz. Később az Ellenállási Mozgalom (RM) kvantumszámítógépeket fejlesztett ki. A kvantumszámítógépek nem igazán számítógépek, inkább szimulátorok. A kvantumszámítógépek befolyásolhatják a kvantummezőt. Beilleszthetsz bizonyos impulzusokat a kvantummezőbe és a kvantummező ezek alapján az impulzusok alapján formálódik. A kvantumszámítógépek bármit feltörhetnek. Az Ellenállási Mozgalom sok évvel ezelőtt feltörte a pénzügyi rendszert és amikor minden készen áll (amikor a toplet bombákat kitisztították és a felszíni lakosság készen áll), csak megnyomják a gombot és övék a pénzügyi rendszer.

A pénzügyi rendszer összeomlása elkerülhetetlen, mert két fontos erő áll szemben: az irányítók és az irányítottak.


A pénzügyi rendszer bizonytalanságai


Ábra (a Szovjetúnió összeomlása - 9/11 - 2008-ban a Lehman fivérek - Brexit - 2019. szeptembere)
2019. november 11. - Az Ezüst Beindító


2019 szeptemberében a központi bankok elkezdtek pánikolni. A helyzet az utóbbi hónapokban odáig fajult, hogy az egyik központ bank már nem bízik többé a többi központi bankban.


Általában kölcsönöztek pénzt egymásnak, de már nem teszik többé, mert legtöbbjük a bankcsőd szélén áll. Már nem bíznak egymásban. 2019. szeptemberében a FED-nek (Federal Reserve) közbe kellett avatkoznia. Különben a rendszer már két hónapja összeomlott volna. A cionisták és a Rothschildok nem akarnak összeomlást, félnek a pénzügyi összeomlástól, már nem bíznak a fő kormányzóikban, akik azt ígérték nekik, hogy a összeomláskor ők is lemehetnek a föld alatti bázisaikba. Azt hazudták nekik, hogy megvédik őket. A jezsuiták az összeomlást akarják, de a saját játékszabályaik szerint, digitális pénzt akarnak létrehozni (kriptovaluták.) - A telefonoddal fizetnél a központi bankokon keresztül; nem lenne többé bankszámla vagy készpénz. A pénzügyi összeomlásnak meg kell történnie, de a Fényerők szempontjai szerint.


Mindenki ( bankárok) csak erről beszél (a pénzügyi összeomlásról.) Néhányan, akik nincsenek szoros összeköttetésben a caballal, azt javasolják az embereknek, hogy vegyenek aranyat, ez a nyilvános tanácsa az embereknek, ami azt jelenti, hogy figyelmeztetik őket az összeomlásra. Az összeomlás egyre több és több jele esik egybe az Eseménnyel. Az Ellenállási Mozgalom átveszi a számítógépes rendszert. A bankok egy-két hétre bezárnak.


Az Esemény jelei már a fősodrású médiában is láthatóak mivel a bankárok is beszélnek róla.


7 védelmi vonal - kulcs - (?)


A Fekete Sárkány dinasztia - a Ming dinasztia. E család egy része Japánba ment és összekapcsolódott a Zöld sárkányokkal, akik felvették a kapcsolatot a nácikkal.Kérdés: Fehér Sárkány Társaság?

Válasz: e sárkány család egyik legfontosabb küldetése, hogy elvágják a cabalt a pénzügyi forrásaiktól. A Fehér Sárkányok nagyon sikeresek voltak néhány ilyen hadműveletben.


Második rész


A Vízöntő Kora


A 2020-as év - Csillagkapu


Néhány fontos ciklus befejeződik jövőre.
Jupiter-Szaturnusz-Plútó ciklusok 2010-2040.
Jupiter-Szaturnusz-Pluto hármas együttállás


Az utolsó Jupiter-Szaturnusz-Pluto együttállás a XIII. században történt a Templomos mozgalom idején. 700 évente történik. Ugyanez a konfiguráció lesz jövőre.


Ez reprezentálja a pénzügyeket is. Az egész bankrendszert a Templomosok gondolták ki.


Jövőre pénzügyi forradalom lesz.


Asztrológiai értelemben jövőre sok ciklus konvergál. 1999-ben volt egy Nagykereszt az égbolton és azóta nem sok minden történt (energetikai szempontból nézve átaludtuk az éveket 2012. december 21-e óta.)


A Szaturnusz-Plútó ciklusok az elmúlt 37 évben. Az együttállásuk nagy változásokat idéz elő a színfalak mögött. Ez az energia már itt van. Két ciklussal ezelőtt jött létre a CIA - 1947-ben.


600-700 évente a Jupiter csatlakozik ehhez az együttálláshoz, ezért azok a tervek napvilágra kerülnek. Sok frakció nagy változásokat vár.


A következő évben egy másik átalakulás is lesz: a szinódikus ciklusok. Itt van a 2020 - 2045 idővonal. Ha a Nap oldaláról nézzünk a bolygók ekliptikája felé, akkor néha láthatjuk, hogy a bolygók közel kerülnek egymáshoz, találkoznak - ezeket a találkozásokat nevezzük szinódusnak, együttállásnak. Jövőre sok bolygó találkozik. Általában 1, 2 vagy 3 ilyen találkozás van, vagy egy sem, de most 14 szinódikus ciklus vagy 14 bolygó találkozó lesz. Ez azt jelenti, hogy a Naprendszer rendkívül aktív lesz. Ez hatalmas dolog.


Ráadásul lesz egy Plútó-Eris kvadrát is 2020-ban. A Szaturnusz-Plútó ciklusok január 10-e körül konvergálnak. Az fog történni, hogy az apokalipszis, (apokalipszis= felfedés, leleplezés,az ókori görögből??). Minden ismert lesz.
Itt található a következő év aspektusainak leírása: 1. 2019. december 26. - Karácsony, napfogyatkozás mely látható lesz Ázsiában. A fogyatkozás együtt áll a Jupiterrel, ez nagyon jó jel. Ez a napfogyatkozás fel fog minket készíteni arra ami 2020 januárjában jön.
 2. 2020. január 11-12. - a január egy beindító pont (választások Tajvanon), Plútó és Ceres együttállása, a Nap és a Merkúr, Szaturnusz és a Plútó együtt állnak miközben a Déli csomópontban lesznek. Penumbrális holdfogyatkozásunk lesz 2020. január 10-én. Uránusz, Erida direktben halad (az Uránusz hozza a kundalini energiát a Naprendszerbe.) Ez a nap a beindító, ami bevisz minket a Vízöntő Korába. November 11-nek és január 11-nek különleges a kapcsolata. 2019. november 11-én a Merkúr áthaladt a Nap előtt, 2020. január 11-én együtt állnak. 2020. január 11-e a legfontosabb nap az évben - a nap, mely megváltoztatja a sorsunkat. (Négy fontos dolog történt január 11-én az elmúlt néhány évtizedben: 1992. január 11. - 11:11 Portál aktiválása. 1996. január 11. - arkhón invázió. (A másik két esemény egyenlőre titkos.)
 3. 2020. március 22. - július 1. - a Szaturnusz elkezd belépni a Vízöntő házába. Ez a Szaturnusz otthon-jele, lehetnek közzétételek, új tudományos felfedezések.
 4. 2020. április 4. - Jupiter-Pluto együttállás - a Jupiter és a Pluto új ciklusa - lehetőség a felszíni lakosság számára, hogy véleményt nyilvánítson a pénzügyi rendszerről.
 5. 2020. június 14. - második Pluto-Eris négyszög
 6. 2020. június 21. - gyűrűs napfogyatkozás 0 foknál a Rákban - újabb lehetőség a felszíni lakosság számára, hogy felhatalmazza magát a pénzügyi rendszerrel kapcsolatban
 7. 2020. június 30. - Jupiter-Pluto együttállás
 8. 2020. november 12. - az utolsó Jupiter-Pluto együttállás 2020-ban
 9. 2020. december 11. - harmadik, és egyben utolsó Pluto-Eris négyszög (még nagyobb nyomás)
 10. 2020. december 14. - teljes Napfogyatkozás
 11. 2020. december 17. - a Szaturnusz belép a Vízöntőben
 12. 2020. december 18. - a Nap együtt áll a Galaktikus Központtal
 13. 2020. december 19. - Jupiter belép a Vízöntőbe
 14. 2020. december 21. - Jupiter-Szaturnusz együttállás a 0 fokos Vízöntőnél - asztrológiai szempontból ez a Vízöntő Korszakának kezdete.


Második rész


A Szeretet galaktikus hulláma


Az isteni Fény galaktikus hulláma közeledik hozzánk.


Az „Élő Mandala" - rajz - visszaállítja a társadalmat tökéletes állapotába, újraaktiválja a Csillagmagok valódi természetét.


A galaktikus társadalom akkor jön létre, amikor a Fénymunkások felébrednek, miután áttörtek az implantátumaik szerkezetén. Az implantátumok szerkezetét le kell bontani. Sok ütemterv összeomlott, mert a fénymunkásokat az implantátumaik nem engedik felébredni. A felébresztésre csak az esemény idején kerül sor. A kapcsolat helyreállítása az esemény idején történik; az esemény előtt nem sok minden. Felveszik a kapcsolatot ennek a csoportnak a legjelentősebb tagjaival. Az Esemény idején napi Ibolya Láng meditációra lesz szükség. A terv most az, hogy bizonyos kódokat továbbítanak a haladó tagoknak.


A lélekcsaládok újraébresztése: a Plejádiak végzik, de szükség van a belső munkára is.


 • Első fázis: a lélek emlékeinek újraaktiválása - a lélekcsaládok emlékének. A lélekcsaládok tagjai fizikailag elkezdenek találkozni, és elkezdik a Fényszigetek építését.


 • Második fázis: ténylegesen felépülnek a Fényszigetek.


 • Harmadik fázis: a Fényszigetek belépési pontokká válna az Első Kapcsolatfelvétel számára.


Az Esemény és a pólusváltás közötti időszakban Fényszigetek épülnek, hogy stabilizálják a bolygó energiarácsát a pólusváltás idején, amikor a bolygó végső megtisztulása megkezdődik (1500 méter magas hullámok.) Taiwan alatt épült egy bázis, ez lesz Ázsia központ helyszíne, 3,5 milliárd embert képes befogadni.


 • Első felemelkedési hullám: néhány évvel az Esemény után.


 • Második felemelkedési hullám: egy-két évvel az első hullám után.


 • Harmadik felemelkedési hullám: közvetlenül a pólusváltás előtt.

Három lépése van a Fényszigetek létrehozásának is.

Implantátumok eltávolításának folyamata: az Esemény után intenzív implantátum eltávolítási folyamat kezdődik. Amikor az implantátumokat eltávolítják, az illúzióknak vége. 2019 tavaszán Cobra a workshopján gyakorlati tanácsokat adott az implantátumok eltávolítására. Miután kitisztítjuk az implantátumokat, a lélekcsaládunkkal és a galaktikus családunkkal elkezdünk újraegyesülni.


Az asztrológiai aspektusok valójában rezonanciamezők, amelyek átrezegnek az egész Naprendszeren. Minden bolygó elektromágneses teret, skaláris teret, kvantummezőt és plazma szálakat bocsát ki.


A mennyei teremtményeken kívül hatalmas kozmikus flotta is jelen van a Naprendszerünkben.


A Kozmikus Flotta három gyűrűje:


 • A legkülső gyűrű a Jupiter és a heliopauza (a Kuiper öv) között helyezkedik el. Ez tartozik a Jupiter Parancsnoksághoz. Az a feladatuk, hogy a Galaktikus Központi Nap energiáit továbbítsák a Naprendszerbe (csökkentik az intenzitását, különben megsülnénk.) Emellett a Jupiter Parancsnokság a Jupiter holdján, a Ganümédészen bírálja el a sötét erők fogságba esett tagjait, azután a Galaktikus Központi Napba viszik őket.


 • A középső gyűrű az Ashtar Parancsnokságot képviseli, a Jupiter és az aszteroida öv között helyezkedik el.


 • A belső gyűrű az Atlantisz Parancsnokságot képviseli, a szublunáris térben helyezkedik el a Hold körül és a Holdon. Céljaik még titkosak.


A bolygó felszabadításának fő parancsnoksági központja a Hold világos oldalán helyezkedik el. A Hold most felszabadult, ez a közelmúltban történt. Az összes drakonidát és reptiliánt/hüllőt eltávolítják. A fő irányítóközpont a Tycho kráterben található.


Nagyon nagy az aktivitás a szublunáris térben jelenleg. A kínaiak ki akarják pucolni a szublunáris teret, ezt nemrég ki is jelentették.


Ebben az évben értük el a szoláris/nap minimumot - ami nagyon nyugodt időszaka a szoláris/nap ciklusnak (emberi értelemben.) A szoláris maximum kb. öt év múlva várható, az aktivitás a 12-szeresére növekszik.


A Közzététel már elkezdődött:


Egy kép a cabal háromszögletű hajójáról (Konferencián)

Titkos Űrprogram- szivar alakú űrhajó

Galaktikus Szuperhullám és a Pólusváltás

Szimuláció: egy galaxis lüktetése olyan, mint a szívdobbanás. Minden egyes dobbanás 25000 évig tart.


A pólusváltás után, amikor a nagy cunamik elkezdődnek, a felszíni lakosságot evakuálják és néhányan, a "szerencsések", felemelkednek.


A régi Egyenlítő bizonyítja a korábbi pólusváltást. Erőpontok vannak a régi egyenlítőn: Nazca piramisok, Baalbek Libanonban, Giza stb. A régi Egyenlítő 75000 évvel ezelőtt létezett, 75000-13000 évvel ezelőtt, az említett erőpontok és fényörvények jelzik a helyét. Ezután megváltozott a forgástengely. Az Istennő Ley-vonal áthalad a szíriai Baalbek-en, Stonehenge-en, Párizson. Geológiai bizonyítékok vannak arról, hogy 12800 évvel ezelőtt egy kataklizma történt és sok faj kihalt.
Ezúttal a Fény valóban visszatér és megtörténik a Galaktikus Újraegyesülés, az emberi társadalom visszailleszkedik a galaktikus társadalomba.


Itt az idő újraaktiválni a küldetésünk!


Itt az idő megosztani a Fényt!
Minden lehetetlennek tűnik, addig, amíg valaki meg nem teszi!


Itt az idő!


Vége a második és egyben utolsó napnak.


Magyar Cobra Csoport

Rózsa Rendje Csoport