2020. június 1., hétfő

Az Összeesküvés rétegei

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4_15.html

Fordította: MCCS

A fizikai cabal magját egy 13 arkhónból álló csoport alkotja amely 26000 éve irányítja a bolygót. Ők felelősek Atlantisz bukásáért, a békés Istennő tisztelő neolitikus kultúrák összeomlásáért 5000 évvel ezelőtt és a késő antikvitás misztériumiskoláinak megsemmisítéséért. Ők azok, akik fenntartják a karantént az emberiséget túszként fogva tartva, így a pozitív földönkívüliek egészen mostanáig nem tudtak közbeavatkozni. Többnyire kulcspozíciókba inkarnálódtak az olasz fekete nemesség köreiben.

Vezetőjüket május 5-én tartóztatták le Rómában, eltávolították a bolygóról majd azonnal a Galaktikus Központi napba vitték. Ő volt az, akit a cabal tagjai közül sokan tiszteltek az eltorzított rituáléikon, így most olyasmit imádnak, ami már nem is létezik.

2500 évvel ezelőtt, az arkhónok létrehoztak egy különleges csoportot és beszivárogtatták őket a Ptolemaida-dinasztiába Egyiptomban:

http://vaticannewworldorder.blogspot.com/2011/12/ptolemaic-papal-bloodlines-orsini_21.html

Ez a csoport felelős az elme-programozásért és az emberiség tömeges irányításáért, melyet a szervezett vallásokon keresztül végeztek az utóbbi 2500 évben. Kleopátra halála után a hatalmuk átkerült a Ptolemaida-vérvonalból a Julius-Claudius-dinasztiához Rómába, majd a Flavius-dinasztiához, utána a Constantinus-dinasztiához, azt követően a Theodosius-dinasztiához, végül a bizánci Giustiniani-családhoz. A középkor után ezen csoport tagjai többnyire az olasz fekete nemesség családjainak hatalmi pozícióiba inkarnálódtak. Az Ellenállási Mozgalom 2010-ben e csoport ellen jelentős akciókat hajtott végre, amikor sokat vesztett hatalmából.

Amúgy ez a csoport hozta létre a jezsuitákat, és a jezsuiták csinálják a showműsort ezen a bolygón már 500 éve, ahogy ebben az egészen pontos, ugyan kissé elavult írásban is olvasható:

http://www.whale.to/b/pope.html

http://www.whale.to/b/phelps4.html

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy Hans Kolvenbach a régi fekete pápa volt, az új Adolfo Nicolas.

Így irányítják a jezsuiták az USA-t:

http://www.theoilage.com/ptolemaic-dynasty-bloodlines-t2854.html

A Rothschildok kétszáz év óta a jezsuiták bankárai. A legbefolyásosabbak: Jacob de Rothschild, Evelyn de Rothschild, David de Rothschild és immáron Nathaniel Philip de Rothschild is.

A Rockefeller / illumináci frakciókat a jezsuiták alkották meg a 20.században azzal a szándékkal, hogy elrejtsék és visszaéljenek az emberiség technológiai és tudományos fejlődésével:

A kulcsfigurák a Rockefeller / illuminázi frakciókban: David Rockefeller, Henry Kissinger, George Herbert Walker Bush (ifj.George Scherf), Dick Cheney, Jay Rockefeller, Donald Rumsfeld, Karl Rove és Paul Wolfowitz.

Magyar Cobra Csoport