2020. június 3., szerda

Békemeditáció

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2020/06/peace-meditation.html

Fordította: MCCS

Miután a kitervelt járvánnyal nem érték el a kívánt hatást, a sötét erők fokozott erőfeszítéseket tesznek, hogy növeljék a Végidők őrületét.

A jezsuiták, a Máltai Lovagrend, valamint a Kolumbusz Lovagok most a politikai bal és politikai jobb oldalt polarizálják az Egyesült Államokban, hogy egy polgárháborút eszközöljenek ki. A múlt héten kitört tiltakozásokba mélyen beszivárogtak és manipulálták:

https://vigilantcitizen.com/latestnews/george-floyd-riots-infiltrated-by-extremist-groups-and-agents-provocateurs/

https://journal-neo.org/2020/06/01/the-strange-case-of-an-america-in-flames/

https://dianeravitch.net/2020/03/08/erik-prince-brother-of-betsy-devos-master-of-domestic-espionage/

https://farnesius.wordpress.com/2020/05/29/jesuit-control-of-the-philadelphia-police-and-government/

A helyzet enyhítéséhez most arra van szükség, hogy a bolygót Fényben tartsuk, ahogy azt Kauilapele is elmondta az újra létrehozott blogján:

https://kpblog.space/2020/06/01/kp-message-6-1-20-very-important-to-hold-the-planet-in-the-light-right-now/

A Fényerők kérték, hogy amennyien csak tudnak, minden 4 órában meditáljanak az Egyesült Államok békéjéért:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/05/surgos-meditacio-beke-fenntartasaert-az.html

Ahogy közeledünk a június 14-ei Eris-Plútó négyszöghöz, a feszültség és az erőszak lehetősége meg fog növekedni a következő két hétben az Egyesült Államokban és világszerte. A sötét erők megkísérelhetik felhasználni ezt az asztrológiai konfigurációt és a most kezdődő új napciklust, hogy drámaian fokozzák az Egyesült Államokban a helyzetet és hogy kieszközöljenek egy háborút Kína és India, Hong Kong, vagy Tajvan között, vagy bármilyen más jelentős konfliktust:

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/there-will-be-a-lot-more-rioting-looting-and-civil-unrest-as-the-u-s-economy-continues-to-crumble

https://www.wakingtimes.com/2020/05/30/strongest-solar-flare-in-years-coincides-with-riots-reminding-us-that-solar-activity-and-unrest-are-historically-linked/

https://www.smh.com.au/world/asia/chinese-general-threatens-attack-on-taiwan-to-stop-independence-20200529-p54xux.html

Sárkány források és az Ellenállás forrásai szerint a cabalnak az a terve, hogy az Egyesült Államokból Kínába menekül és ott rejtőzik el az Egyesült Államokban kialakult polgárháború után, hasonlóan ahhoz a lépésükhöz, ami a nácikkal történt a II. Világháború után a Gémkapocs Hadművelet során. Sárkány források azt állítják, hogy ezt a tervet és a sötétek beszivárgását a Kínai oldalon éppen most szerelik le a pozitív Sárkány egységek, valamint a kínai hadsereg pozitív frakciója.

Másik Sárkány forrás azt közölte, hogy ha Kína megpróbálja Tajvant megtámadni, a kínai fősodrású médián keresztül MINDEN titkos dokumentációt felfednek arról, hogy a kínai hadsereg mit csinál Lop-nórban, ideértve a földönkívüli és a Titkos Űrprogramot is.

Ez a Sárkány forrás a következő kódolt üzenetre is felhívja a figyelmet:

https://taiwantoday.tw/news.php?unit=20,29,35,45&post=25611
A Fényerők azt kérik, hogy annyi ember meditáljon a világbékéért, amennyi lehetséges június 14-én, pontosan az Eris-Plútó négyszög időpontjában:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/06/meditacio-az-eris-pluto-negyszog-pontos.html

Hogy pozitív hírt is említsek: a Space X-nek sikerült két űrhajóst eljuttatnia a Nemzetközi Űrállomásra, ami az első nyilvános emberi űrrepülés volt Amerika földjéről az elmúlt kilenc évben. Ennek hosszú távú pozitív következményei vannak a fátyol lebontása szempontjából és hozzájárul a Föld bolygó karantén státuszának megtöréséhez, mivel az emberi űrrepülés új ciklusa ezzel elkezdődött:

https://www.space.com/spacex-astronaut-launch-new-spaceflight-era.html

Elon Musk lényegében pozitív lény, akit illuminátus elmeprogramozásnak vetettek alá, amiből most ki akar törni, ami szokatlan tweeter üzenetein is látszik.

A Fény győzelme!

Magyar Cobra Csoport