2020. június 14., vasárnap

Fehér lovagok - A közelgő lovasság

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4_05.html

Fordította: MCCS

Létezik egy lélekcsoport, amelynek tagjai azzal a céllal születnek le újra és újra, hogy harcoljanak a cabal ellen és felszabadítsák a bolygót. A középkorban az inkvizíció ellen harcoltak. A 17. és 18. században a jezsuiták ellen harcoltak. Jelenleg főleg a Rockefellerek és Rothschildok ellen. Ez a csoport a Közelgő Lovasság.

Megtalálhatóak a Pozitív Katonaságon belül, a Templomos csoportokban, a 2.Frakcióban, a Fehér Sárkány Társaság tagjai között, a cabal különböző hálózataiba beépülve és a hétköznapi lakosságban élő sok szabadságharcos között. Ha égető vágyat érzel a bolygó felszabadítása iránt és teszel is érte valamit, könnyen lehet, hogy te is tagja vagy ennek a csoportnak!

Minden egyes ember egyedi és pótolhatatlan. Létezik egy magasabb rendű Isteni Terv, amely stratégiailag minden egyes Fénymunkást és Fényharcost olyan helyzetbe pozícionál a mandalában, amelyre teljesen csak a Forrás képes rálátni. Ez a mandala csak akkor tud teljes erővel funkcionálni, ha minden egyes ember teszi a saját egyéni küldetését. Szóval tedd a dolgod! Ha nem tudod, mi a dolgod, keresd szakadatlanul, kérd folyamatosan, és meg fogod találni. Harcolhatsz a Fényért tiszta elképzelésekkel, briliáns elmével, az írott szó erejével és sok más módszerrel.
Támadni és kritizálni az olyan hírnököket mint: Benjamin Fulford, Cobra, David Wilcock vagy Drake nem igazán bölcs stratégia a Fényerők segítése szempontjából. A hírnökök információt továbbítanak. NEM felelősek a késésekért vagy az elmulasztott határidőkért.

Miután a cabalt nemrég elvágták a nukleáris fegyverektől, őrült tempóban kezdtek új biológiai- és vegyi fegyvereket fejleszteni. A Rothschild-frakció azzal fenyegetőzött, hogy használni fogja az egyik ilyen fegyvert (az úgynevezett Flipper-vírust) a Föld lakosságának megtizedelésére, ha a tömeges letartóztatásokra július 4-én sor kerülne. Jelenleg folyik ezeknek a biokémiai fegyvereknek az elhárítása.

A bolygószintű felszabadítás terve valós, és ennek fontos részét képezik a tömeges letartóztatások. Legyünk tudatában annak, hogy sem a Közzététel, sem az Első Kapcsolatfelvétel, sem a vágyott Aranykor nem jöhet el addig, amíg a cabal nincs eltávolítva. Ez akár napok, hetek, vagy hónapok múlva történik meg, de előbb-utóbb biztosan sor kerül rá. A Pozitív Katonaság addig nem fog akcióba lépni, amíg emberéletek forognak kockán, így csak akkor cselekszenek majd, mikor minden készen áll.

Ui.: az évek során a cabal legfelső vezetői létrehoztak jó néhány védelmi mechanizmust saját biztonságuk érdekében, ha történne velük valami. Ezek a mechanizmusok magukban foglalják, de nem korlátozódnak csupán a biokémiai fegyverek használatára. Vannak bizonyos eszközök, melyek állandó megfigyelés alatt tartják a cabal legfelsőbb vezetőinek legfontosabb testi funkcióit, és ha bármi furcsa történik, riasztják fejlett fegyver rendszereiket. Egy speciális számítógépes program aztán eldönti, szükség van-e ezeknek a fegyvereknek a használatára. Ha a Csillagpor 2 aktiválásra kerülne, vagy a cabal valamely kulcsfontosságú tagját letartóztatnák, ezek a mechanizmusok automatikusan beindulnának. Ez az oka annak, amiért érinthetetlennek tűnnek és mindig megússzák, akármit művelnek.

Először ezeket a mechanizmusokat el kell távolítani, utána következhetnek a pozitív lépések.

Magyar Cobra Csoport