2020. november 23., hétfő

Bőség átprogramozás

Fordította: MCCS

            Lakshmi, a Bőség Istennőjének archetípusa. Ananda Vdovic képe

A bőség nemcsak fizikai. A teremtésben minden előbb a létezés legmagasabb síkjain (az anyag legmagasabb sűrűsége) jelenik meg, majd a síkokon leszivárog, amíg el nem éri a mentális, asztrális (érzelmi), éterikus és fizikai tartományt.

A kulcs: a valódi bőség feltétel nélküli

Ez a Forrás természetes, biztos kifejeződése. A hiány minden formája rendellenesség, melyet mesterségesen hoztak létre és felesleges az evolúciónk és a tapasztalataink szempontjából. A hiány valójában a fájdalom és a szenvedés szinonimája.

Fontos megérteni, hogy nem kell tennie senkinek semmit ahhoz, hogy kiérdemelje mindazt a jót, amire vágyik. Nem kell jócselekedetekkel megvásárolni. A Forrásnak nincs szüksége a karma fizetségére. A karma hazugság, amelyet a sötét erők hoztak létre, hogy igazolják őrültségüket és még könnyebben tegyék rabszolgáikká az embereket. A Erő-Források az élet minden területén korlátlanok. Lazíthatunk és biztosra vehetjük, hogy megkapjuk mindazokat a pozitív dolgokat, melyekre vágyunk, mert ez Isten adta jogunk.

Ezen a bolygón az emberek többsége annyi hiányt és fájdalmat hordoz, hogy nagy részét tudatosan már észre sem veszi. Megszokták, hogy nem merülnek el a teremtés minden érzéküket érintő fizikai szépségeinek bőségében, a pozitív érzelmekben, a szeretetben, a szerelemben, melyet a lélekcsaládjukkal történő együttműködés generál, és megszokták, hogy nem értik a világ és az univerzum rejtelmeit, melynek pedig ők is részei.

Ennek nem kellene így lennie és nem szabad, hogy így maradjon.

Az Istennő a teremtés egészében jelen van, és azt akarja, hogy ismét kiteljesedjünk.

Íme néhány kérdés, amelyet feltehetsz magadnak, segítenek a programozás kioldásában:

Mennyire tudsz fejlődni és felfedezni az életet, ha közben küzdesz a fizikai bőséggel? Ha most meglenne mindened, amire fizikailag szükséged lenne, mit tennél? Elindulnál-e felfedezni ezt a bolygót, a galaxist és az univerzumot, és a teremtés minden gazdagságát?

Mennyire tudsz fejlődni és felfedezni az életet, ha közben küzdesz az érzelmi bőséggel? Ha most megszabadulnál az érzelmeket megzavaró sötét technológiáktól, törlődnének a programjaid, kapcsolatba kerülnél az ikerlelkeddel, a lélektársaiddal és a lélekcsaládoddal, mit tennél? Kalandoznál a szeretetteljes áramlások mérhetetlen lehetőségei között?

Mennyire tudsz fejlődni és felfedezni, ha közben küzdesz a mentális bőséggel? Ha most megszabadulnál a gondolkodási folyamatod megzavaró sötét technológiáktól, törlődnének a programjaid, és hozzáférnél e világegyetem rejtélyeinek tökéletes megértéséhez, hozzáférnél a Szellemtől származó ötletek teljes kreatív áramlásához, elindulnál felfedezni?

Képes vagy megérezni azt, hogy az életnek milyennek kellene lennie?


Ha valaki még nem áll készen arra, hogy egy hatalmas vagyont kezeljen, legyen az fizikai, érzelmi, szellemi vagy egyéb, az egyszerűen azért van, mert az illetőt programozták. Ami először történik, az az, hogy az univerzum mindent megad a programok törléséhez, így az illető hozzáfér a Bőséghez. A világegyetem mindig feltétel nélkül megadja mindazt, amire szükség van.

Minden elkövetett hibát meg lehet gyógyítani, késedelem és feltételek nélkül, egyszerűen azzal, hogy engedélyt adunk a gyógyulásra. A bőség mindenre vonatkozik, a megbocsátásra is.

E bolygón a börtönrendszer akadályozhatja az univerzum bőséges áramlását, de önmagunk átprogramozásával nagy mértékben csökkenthetjük ezt az akadályt az életünkben.

A pénzügyi rendszert és a likvid tőkét fekete mágia hatja át a földön azzal a szándékkal, hogy megakadályozzák a pénz pozitív dolgokra való felhasználását, így az folyamatosan negatív projektek felé folyik. Ne engedjünk ennek. A Fény érdekében felhasználhatjuk a bankjegyeken, az érméken és az egész pénzügyi rendszeren található szimbólumokat és átalakíthatjuk a pénz energiáját, hogy pozitív projektekre fordítsuk és felszabadítsuk a bolygót.

Íme egy eszköz, amit Cobra osztott meg velünk egy korábbi konferenciáján:

Amikor új pénzhez jutunk, egyszerűen hívjuk be az Ibolyalángot és Saint Germain jelenlétét az érmék, bankjegyek és a virtuális pénz megtisztítása és "átitatása" érdekében.

Szerezz be legalább egy ezüst, réz vagy arany érmét, végezd el vele ezt a gyakorlatot, és tartsd magadnál, mint a bőség pozitív áramlásának horgonyát. A nemesfémek abban az értelemben hasonlítanak a kristályokhoz, hogy a tudatosságot erőteljesen képesek hordozni.


Ezek a nemesfém érmék az esemény utáni első napokban befektetést is jelenthetnek, amikor a bankok bezárnak, a hitelkártyák nem működnek, és előfordulhat, hogy az üzletek nem fogadnak majd el hamis pénzt csak nemesfémet.

Egy másik tipp: nem érdemes túlságosan sokat magára a pénzre koncentrálni, inkább arra, hogy mit szeretnél vele kezdeni. Koncentrálj a célra, és az eszközök könnyebben fognak áramlani. Keresd meg a célod, kérdezd meg naponta magadtól, hogy mi a leghasznosabb módja energiáid felhasználásának, majd hozz határozott döntést ennek érekében. Egy hasznos projekten végzett munka növeli a Fény áramlását, ami elősegíti a bőség áramlását.

A védikus tanítások elmagyarázzák, hogy Lakshmi ikerlelke Vishnu, aki az Isteni Akarat archetípusa. Ez nagyon fontos bölcsesség: az isteni akarat semmi bőség nélkül, a bőség pedig semmi Isteni Akarat nélkül. Mindannyian lehetünk mindkettő eszköze.

Az is fontos, hogy a lehetőségekbe vetett hit pozitív helyről érkezzen, és az is nagyon erőteljes, ha közvetlenül Saint Germain és Lakshmi energiáihoz kapcsolódunk.

Itt van egy nagyszerű és gyönyörű Lakshmi mantra:


A Fény győzelme!

Magyar Cobra Csoport