2020. december 7., hétfő

AKARATUNK KIFEJEZÉSE

 

Eredeti bejegyzés angolul itt


Fordította: MCCS

Mivel a Földi börtön paradigmája nagyrészt a szabad akarat elnyomásáról szól, és az összes aláírt szerződés, az implantátumok, az energetikai és a technológiai támadások, valamint a család, az iskola, a munkahelyi környezet és a média által végzett agymosás mind ezt szolgálja, nagyon fontos, hogy újra megtanuljuk rendszeresen használni a Szabad Akaratunkat.

Az emberiségbe programozott tendencia, mely alapján az emberek nagy része hajlamos működni, az az, hogy egyszerűen hagyják, hogy egy kis nyomás befolyásolja őket. Ez a nyomás származhat a családtól, barátoktól, tanároktól vagy főnököktől, akik bűntudatkeltéssel veszik rá az embereket arra, hogy megtegyenek valamit; vagy származhat ez egy bizonyos frekvenciájú energiától, amelyet az útjába küldtek, vagy akár még máshonnan is. Tehát, amikor egy bizonyos módon bevonódunk egy szituációba, fontos megbizonyosodnunk arról, hogy ez valóban megfelel-e a céljainknak.

Egyik módja annak, hogy újra életre keljünk, ha egyszerűen követjük szenvedélyünket, megtesszük azokat a dolgokat és meglátjuk azokat az embereket, akik mellett úgy érezzük, hogy élünk, felébresztik az életerőnket - mindezt anélkül, hogy túl sokat agyalnánk a dolgokon. Szánjunk megfelelő időt a lelassulásra és érezzük meg a szívünkkel, hogy mi az, ami valóban vonz minket.


És fontos, hogy minden nap, minden pillanatban használjuk a Szabad Akaratunkat, amennyire csak lehet. A Földi börtön számos módszerrel korlátoz minket szabad akaratunk gyakorlásában, de a helyzettől függetlenül mindig marad a szabad akaratnak egy bizonyos százaléka, amit használhatunk, és minél többet használunk belőle, annál inkább nő ez a százalék, és annál több lesz a lehetőségünk használni.

Ha bármilyen módon sarokba szorítva érzed magad, vagy úgy érzed, hogy beavatkoztak a valóságodba, az első és legfontosabb tennivaló az akaratod kifejezése. Beszélj hangosan, ha úgy érzed, és mondd el, hogy mi az, amit megengedsz és mi az amit nem a valóságában - légy nagyon világos és pontos a feltételeiddel. Ha nem vagy biztos abban, mit tegyél, szánj egy kis időt arra magadban, hogy megoldást találj. Fontos, hogy az akaratod tiszta legyen, mert a megnyilvánulásod csak akkor lesz egyértelmű, ha az akaratod tiszta. Ezután igazíts minden cselekedetet ehhez az akarathoz.

Elmondom a saját példám, én hogyan fejezem ki rendszeresen az Akaratom. Használhatod, ha akarod, megváltoztathatod a saját szavaiddal, vagy létrehozhatod a saját változatod:

"Itt és most behívom a Forrást, a Legmagasabb Énem, a Galaktikus Központot, a Galaktikus Konföderációt, Gaiát és a Fény összes Felemelkedett Lényét, és nevükben kijelentem és parancsolom, hogy minden gonosz és hamis energia legyen eltávolítva, törlődjön, alakuljon át és gyógyuljon meg egész lényemben és valóságomban. A Forrás igaz Fénye teljes mértékben horgonyozódjon le és áramoljon át egész lényemen és valóságomon keresztül, minden idő tér dimenzión és síkon keresztül teljes egészében. Ez az Én akaratom, és a Forrás akarata és ezért ez Törvény, és ez így van, és ez így van, és ez így van."Fontos, hogy légy kreatív, és légy jelen ebben a folyamatban, pillanatról pillanatra érezd át a helyzetet és ne felejtsd el mindig minden helyzetben tiszteletben tartani a többiek szabad akaratát. Csak akkor helyénvaló korlátozni valaki szabad akaratát, ha az illetőt megakadályozzuk abban, hogy ő sértse meg mások szabad akaratát. Ám ezt csak körültekintően és óvatosan lehet megtenni, minden érintett tényező teljes körű figyelembevételével.

A hétköznapi életben nagyon fontos, hogy folyamatosan csak olyan dolgokat tegyünk, melyek összhangban állnak Szabad Akaratunkkal, mert ez a mi igaz belső célunk és vágyunk, és minden ehhez szükséges teret meghagyni mások számára is, hogy ugyanezt tehessék.

A Szabad Akarat mesteri használata minden pillanatban a kulcs a szabadságunkhoz és a felemelkedésünkhöz.

Szabadságot most!