2020. december 29., kedd

Vízöntő Kora Aktiváció Jelentés

Eredeti angolul itt:


Fordította: MCCS

Az aktivációnk hatalmas sikerrel járt, többszörösen meghaladtuk a kritikus tömeget azzal a nagyjából 400.000 emberrel, aki részt vett a meditációban.

A meditáció egy erős energia-villanást küldött a bolygó energiarácsába, amelyre reagáltak a tektonikus lemezek és vulkánok törtek ki:December 21-én, UTC szerint pontban 18:22-kor (magyar idő szerint 19:22-kor) a tiszta galaktikus Szeretet energia, egy nagyon erős impulzusa érte el a bolygó felszínét, az M87-es galaxisból. Az energialöket körülbelül 10-15 másodpercig tartott, de elég erős volt ahhoz, hogy azonnal eltávolítsa az összes fennmaradt elsődleges anomáliának a nagyjából 10%-át, amely a felszín közelében halmozódott fel.Sok meditáló érezte ezt az impulzust, ami azonnali érzelmi és spirituális, valamint némely esetben még fizikai gyógyulást is hozott néhány ember számára. Számos traumatikus esemény került törlésre bizonyos Fénymunkások és Fényharcosok energiamezejéből és a szív mérhetetlen gyógyulása ment végbe.

Azóta folyamatosan zajlik e bolygó felszínén az elsődleges anomália kitisztítása.

1996 óta, először sikerült a Fényerőknek színtiszta Fényt lehorgonyozniuk a bolygó felszínén. Számtalan Fénylény és Istennő volt jelen energiatestében, a meditáló emberek körül, és sikerült elég részletes mintát venniük a Mátrix felépítéséről. A Mátrix kvantum struktúra nagyobb megértésével, most gőzerővel távolítják el a sötét exotikus kvantum technológiákat. Megkezdték a felszínen élő emberiség implantátumainak fokozatos eltávolítását is, ebben a folyamatban pedig a segítségükre lehettek, az alábbiakban említett implantátum eltávolító technikákkal:


Magyarul itt:Valamint az itt találhatóval:


Magyarul itt:


A Fényerők folytatják a chiméra eltávolítását is, ami igen jól halad, tökéletes összhangban a terveikkel. Már sikerült az összes chiméra földalatti bázis több mint 50%-át megsemmisíteni, köztük majdnem az összes ultra mély chiméra földalatti bázist, amelyek több mint 8 mérföld (~13 km) mélyen helyezkedtek el, épp a Mohorovicic-diszkontinuitás (gyakran csak Moho) felett, amely a a földkérget a földköpenytől elválasztó határfelület.


Magyarul itt:


és itt:


A fizikai chiméra pókok több, mint 50% szintén eltűnt már. A Fényerők eltávolították a pók királyt is, aki a fő okkult erő volt a történelem során vívott számtalan háború mögött.

Még egy fizikai pók király és pók királyné pár maradt. Ők a Rigel csillagrendszerből érkeztek 1996-ban, azóta pedig Kongó alatt tartózkodtak egy chiméra földalatti bázison. A pár férfi tagja jelenleg a fő okkult erő a Föld bolygó karantén státusza mögött, valamint a koronavírus lezárások (a karantén 2.fázisa) mögött, miközben a női tag a fő okkult erő, amely megakadályozza a Lélek kapcsolódást és a feltétel nélküli szeretetet. Ők mindketten hamarosan el lesznek távolítva.

2019 szeptemberében előre jeleztem a jezsuiták saját verziójának tervét, a pénzügyi újraindításra vonatkozóan, amelyet 2020. januárjára időzítettek:


Magyarul itt:


A jezsuiták rendkívül jártasak az asztrológiában, és régóta tudták, hogy 2020 januárjában a Szaturnusz-Plútó együttállás volt a legnagyobb lehetőség arra, hogy beindítsák a terveiket, és ekkor generálták a koronavírusról szóló első nyilvános bejelentéseket. Fedezzük fel, mi is áll a terveik hátterében.

A BRICS/ Keleti pozitív szövetség 2014-es és 2015-ös megalakulása után, a jezsuiták fő bázisukat áttették Kínába és számos cabal ügynököt is ide helyeztek át. Ezen ügynökök aztán számos pozíciót foglaltak el a kínai kormányon belül a 2015-2019-es időszakban, és azonnal megkezdték a beszivárgást Nyugatra:

A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy a kommunizmus, az egy jezsuita kreálmány:


Ami még ennél is kevésbé ismert, az az, hogy néhány ezek közül a Nyugatra beszivárgó kínai ügynökök közül, valójában pozitív Vörös Sárkányok, akik CCP (kínai kommunista párt) tagoknak adják ki magukat.

A járványok mögött álló legfőbb hatalom már a középkor óta, az Orsini, fekete nemesi család, amikor is megtervezték a pestis járványt, és ők jelentik a legfőbb erőt az oltási programok mögött is.

Bill Gates, Anthony Fauci és Soros György, a kínai kormány bizonyos, legfelsőbb pozícióban lévő embereivel egyetemben, azok a legfőbb csatlósaik, akik lehetővé tették a járványt és a lezárásokat:Azért, hogy előkészítsék a terepet a Nagy Újraindítás jezsuita verziójához, melyet a jezsuita képzettségű Klaus Schwab az alábbiakban prezentál:


A jezsuitákból hiányzik a kreativitás, és csak annyit sikerült elérniük, hogy ellopják az ötletet, és megtervezzék a pozitív pénzügyi Újraindítás fordított változatát:


Magyarul itt:
A képen lévő szöveg: "Nem, nem, ezt nem szabad megtennünk, barátom - mondta az ördög. Meg kell várnunk, míg megtalálják a papírt, rajta az IGAZSÁGGAL és keblükre szorítják azt - mondta a legnagyobb magabiztossággal. „Így várni fogunk... megvárjuk, hogy ők szervezzék meg. Igen, mindig arra várunk, hogy az IGAZSÁG köré szerveződjenek. Miután elvégezték az összes piszkos munkát, csak át kell vennünk, amit oly idealista módon megszerveztek."

A Jezsuita, Rotschild és Rockefeller frakciók háromoldalú megállapodásokat kötöttek, hogy erőiket egyesítsék terveikben:


A negatív Nagy Újraindítás azonban NEM fog sikerülni:Noha a terveik meglehetősen közel lesznek ahhoz , hogy valóban megvalósuljanak:Eközben a pozitív Sárkány erők csendben dolgoznak a színfalak mögött. A terveik nagy része nem hozható még nyilvánosságra. Az egyetlen dolog amit mondhatok, hogy támogatják a kínai polgári űrkutatást és megpróbálják elérhetővé tenni a nemzetközi közösség számára a Nyilvánosságra hozatal előkészítése okán:Miközben a tudósok a Proxima Centauri rádiójeleit kutatják:


Ding Yu kínai pop énekes, akit a kínai Űrkutatási Tudományos és Technológiai Kommunikációs Központ júniusban kinevezett az űrzene népszerűsítésének nagykövetévé, december 19-én, a kínai nemzeti tévében 'A Vízöntő kora' című dalt adta elő, promotálva ezzel a meditációnkat:A csapatom elkészítette a teljes fordítását héber nyelvről angolra a híres Haim Eshed exopolitika interjúnak. Ugyan az interjúban elhangzott információ nem 100%-an helytálló, a beszélgetés sokak számára érdekes lehet:


A pozitív frakcióknak sikerült beszivárogniuk az Űrhaderőbe, hogy eltávolítsanak onnan néhány chiméra ügynököt. Egy bizonyos ponton a jövőben, az Űrhaderő meglehet, hogy szerepet fog játszani az Első Kapcsolatfelvétel során, az emberiség és az Ashtar Parancsnokság között:


A Portal könyv frissített kiadása, mely ennek a blognak a cikkeit tartalmazza, itt érhető el:


a Tachyon Kamrákról szóló könyv pedig itt:

A legjobb még csak most jön.


A Fény Győzelme!