2020. december 6., vasárnap

Eseménnyel kapcsolatos kiegészítő információk

Fordította és összeállította: MCCS

Mivel néhány hete felmerült pár kérdés az Eseménnyel kapcsolatosan, most megosztjuk veletek ismét az Eseményről készült első leírást - apróbb kiegészítésekkel -, amelyet a Prepare for Change (prepareforchange.net) állított össze még évekkel ezelőtt (magyar megfelelője: felkeszulesavaltozasra.blogspot.com).

Ebben az írásban találhatunk választ, többek között arra is, hogy hogyan fognak ellátáshoz jutni azok az emberek, akik nem rendelkeznek készpénzzel és nincs hozzáférésük a bankszámlájukhoz. 
Erre a következő választ kapjuk a bejegyzésben:

“Hogyha nem tudsz hozzáférni a pénzedhez, és az alapszükségleteidet kívánod biztosítani, ami nem elérhető a barátokon, családon, közösségen vagy vészhelyzeti szolgálatokon keresztül, akkor erre a helyzetre egy utalvány rendszer lesz felállítva, hogy azon keresztül tudj fizetni a javakért és szolgáltatásokért.”

A szóban forgó utalvány ez idáig csak angol nyelven volt elérhető, most azonban elkészítettük számotokra a magyar verziót:
Bár arra vonatkozóan nincsenek információink, hogy nekünk kell-e majd ezeket kinyomtatni és terjeszteni is az Esemény idején, mégis jó, ha látjátok, letöltitek, ott tartjátok a többi dokumentum között, arra az esetre, ha a helyi illetékes szervek nem tudnák, hogyan kezeljék a kialakult helyzetet. Ti ha mást nem, javaslatot tehettek az utalvány használatára.

Ehhez kapcsolódóan szeretnénk egy újabb rövid tájékoztatót is megosztani veletek az Esemény idejére. Ennek összeállítását hálásan köszönjük Kovács Lórándnak, aki pontokba szedte nekünk a legfontosabb információkat, amelyeket érdemes lehet majd az Eseménykor terjeszteni különféle csatornákon. 

A tájékoztató természetesen szabadon letölthető és szerkeszthető.💖🙏✨A másik kérdés, amely sokszor felmerül, és sokakat aggodalommal tölt el, az az áramszolgáltatás kimaradása. A bejegyzés szerint nem várható hosszú távú áramkimaradás az Esemény idején, bízunk benne, hogy az Ellenállás erre is felkészül. ❤ 

Ehhez szeretnénk megerősítésképpen megosztani veletek egy részletet Cobra 2017. augusztus 23-ai bejegyzéséből, amelyben az alábbiakat olvashattuk:

"Az EARTH EX gyakorlat, ami ma zajlik, rendkívül értékes információkkal szolgál az Ellenállás számára arról, hogy hogyan lehet fenntartani az infrastruktúrát, amikor megtörténik az Esemény:

A cikkbe beágyazott képen látható szöveg a következő:


A gyakorlat leírása

Az EARTH EX három dinamikus fázisban fog lezajlani, amit egy végső „elképzelt leckék” értékelési és visszacsatolási fázis fog követni.

1. fázis első 3 nap Kiterjedt áramszünet/Nincs megoldás

2. fázis 4-6. nap Kiterjedt áramszünet/Kritikus döntések, értékelések és akciók

3. fázis 15. nap-tól Folyamatos kiterjedt áramszünet, Black Start, kommunikációk, szektorok közötti koordináció

4. fázis „Elképzelt leckék”: Értékelés és visszacsatolás

Egyes Ellenállási ügynökök is részt vesznek ebben a gyakorlatban bizonyos módon és ez egy újabb lépéssel közelebb fog vinni minket az Eseményhez."Megjegyzés:

Earth Ex gyakorlatról röviden

Megnövekedett az aggodalom egy súlyos, szándékos, vagy természetes módon megjelenő "Fekete Égbolt Veszély" (olyan katasztrofális esemény, mely számos helyen, huzamosabb időre, súlyosan károsítja a fontos infrastruktúráink megszokott működését) lehetőségével kapcsolatosan.
 
Egy ilyen szubkontinentális szinten kiterjedt, hosszú ideig tartó áramkimaradás kihatással lehet az összes infrastruktúránkra, amely ahhoz a nyomasztó dilemmához vezet, hogy bármelyik szektor helyreállítása kizárólag akkor lehetséges, ha minden más ágazat legalább minimálisan működőképes marad.

Az akadály kezelhetősége érdekében, az alapos, minden szektort érintő, illetve szektorok közötti rugalmas tervezés döntő fontosságú. Ezeket a terveket azonban ahhoz, hogy hatékonyak legyenek, gyakorolni kell. A jelenlegi infrastruktúráink nemzeti és globális helyzetét, valamint különbözőségeit tekintve, ez egy példátlan, multi-szektorális, nemzeti és nemzetközi gyakorlat sorozatot igényel.

Az EARTH EX egy fejlődő, átfogó, közös, partnerek által kifejlesztett gyakorlat, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy ezt a szükségletet kielégítse.

A gyakorlatot az EIS Council irányítja. Az EIS az amerikai Elektromos Infrastruktúra Biztonsági Tanács, egy non-profit, kormánytól független szervezet. 


Most pedig akkor következzen az Esemény részleteiről szóló bejegyzés, amelyet természetesen az ellenallas blogspot-on is megtalálhattok a 2016. júniusi cikkek között a blogarchívumban.

🌏✨💖🌏✨💖🌏✨💖🌏✨💖

AZ ESEMÉNY - 1. rész


Az Eseménnyel kapcsolatos tudnivalók egy részét osztjuk meg ma, de hamarosan a többi, már lefordított információt is közzétesszük.

Az ESEMÉNY

Az "Esemény" a kompressziós áttörés pillanata. A kompressziós áttörés akkor következik be, amikor a bolygó felszíne felett és alatt lévő Fény Erők találkoznak középen – vagyis a bolygó felszínén. Remélem, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a Naprendszerünkön belül léteznek különböző frakciók, akik a fény oldalán állnak és támogatják a bolygó felszabadítását. Vannak továbbá különböző frakciók, akik a bolygó felszíne alatt élnek és támogatják a fényt és a bolygó felszabadítását. 

Ezek a csoportok haladnak előre a bolygó felszíne felé, mert a bolygó felszíne a fő csatatér és a központi fókuszpont az egész helyzetet tekintve, amely nem korlátozódik pusztán csak a Föld bolygóra. Amikor az áttörés megtörténik, azt hívjuk mi "Eseménynek". Az Esemény pillanatában tulajdonképpen nagyon sok minden történik egyszerre.