2021. május 8., szombat

Bolygószintű Helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés: 

http://2012portal.blogspot.com/2021/05/planetary-situation-update.html

Fordította: MCCS

A chiméra csoport tisztogatása folytatódik. A Fényerőknek sikerült kitisztítaniuk az összes chiméra űrflottát, kivéve néhány TR-3B és más, egy már létező minta alapján analizált és "visszatervezett", "visszafejtett" (reverse-engineered) űrhajót, melyeket a chiméra közvetlen vagy közvetett parancsára a negatív katonaság a szuborbitális (űrugrás) űrben tud működtetni.

Még mindig megmaradt egy bizonyos számú, többnyire nem túl mélyen a föld alatt lévő chiméra földalatti bázis. Ezeket nagyon nehéz kitakarítani, mert ott tartják fogva a chiméra irányítása alatt álló plejádi, szíriuszi, arktúruszi és más csillagfajok túszait, akiket fizikai chiméra pókok felügyelnek és őriznek. Ezeken a bázisokon még mindig sok ember-gyermek és felnőtt fogoly is van. A kongói Bukavu közelében lévő fő chiméra bázis még mindig érintetlen, itt tartózkodik a pókkirálynő és a pókkirály, valamint néhány más chiméra-pók.

A kvantum anomália szépen tisztul a Föld körül, ahhoz azonban még mindig elegendő rendellenes kvantumfluktuáció maradt a bolygó felszínének közvetlen közelében, hogy megakadályozza a Felemelkedett lények és Fényhajóik (külső merkabáik) fizikai manifesztációját.


Az emberek implantátumaihoz és biochipjeihez közvetlenül kapcsolódó kvantum fluktuációk a vártnál jobban tisztulnak. Az implantátumok és a biochipek által létrehozott tér-idő torzulások tehát, gyorsan és drasztikus mértékben csökkennek. Ez az emberek érzelmi ingadozásainak jelentős csökkenését eredményezte az utóbbi néhány hétben. Mindamellett, az Akasha Krónikák nagy része is meg lett tisztítva. Ami nem azt jelenti, hogy a múlt eseményeit tartalmazó krónikák törölve lettek. A Fényerők csupán az eseményeknek a negatív energetikai és érzelmi töltetét törlik, ennélfogva pedig könnyebb lesz az emberek számára az elengedés és a megbocsájtás.

A bolygót körülvevő negatív entitások teljes létszáma a pszichológiailag fontos, egybilliós értékküszöb alá esett és továbbra is drasztikus mértékben csökken. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy most már csak nagyjából száz nem-fizikai démoni entitás jut minden egyes inkarnálódott emberi lényre, aki próbálja őket kontrollálni és a sötét oldalra taszítani, ami egy sokkal jobb hálózati arány, mint ami az elmúlt évtizedekben volt, 1996 óta. Amikor a hálózati arány 10 nem-fizikai démon alá esik egy inkarnálódott emberre nézve, várhatóan a legfényesebb és legerősebb felszíni emberiség kezd el majd ténylegesen felébredni a Földi karantén okozta amnéziából.

A bolygó felszínén, az Ukrajnáért végzett béke meditációnk meglehetősen sikeres volt és ez alkalommal a háború el lett hárítva:

https://southfront.org/russia-no-war-now/

Az emberek harcolnak az egészségügyi zsarnoksággal szemben és olyan nagy felszabadított helyek vannak már, mint például Florida:

https://www.rt.com/usa/522807-florida-bans-vaccine-passports/

Az interneten rengeteg félelemalapú hamis információ kering arról, hogy az oltott emberek tüskefehérjéket bocsátanak ki magukból, és mindenkit megfertőznek. A tüskefehérje kibocsátás sokkal kevésbé veszélyes, mint amennyire sokan tartanak tőle, bár mérsékelten megnöveli az esélyét annak, hogy valaki elkapja a prion-betegséget:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=171633

Megj.: A prion-betegségről magyarul itt olvashatsz:

https://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/11036/prion-betegsegek

Továbbá, a vakcinák NEM blokkolják a Felemelkedési folyamatodat, azonban egy bizonyos fokig csökkentik a rezgési frekvenciádat.

A jelenlegi vakcinák csupán a "Trójai faló" egy lehetséges jövőbeni technológiához, amit a cabal ki akar fejleszteni. Egy olyan biochipről van szó, amely a testbe kerülne elhelyezésre és a 'Nagy Újraindítás' után, hozzá lenne kötve egy globális online digitális pénzügyi rendszerhez, minden pénzügyi tranzakcióhoz, az úgy nevezett "Mark of the Beast"-hez (A Fenevad Bélyege).

A DARPA, azáltal, hogy összekapcsolta a vakcinákat és a biochipeket, már egy lépéssel előrébb jár ebben a tervben:

https://summit.news/2021/04/12/video-darpa-is-working-on-covid-vaccine-implantable-microchip-to-detect-virus/

Mondanom sem kell, hogy ez a 'Mark of the Beast" (A Fenevad Bélyege) terv NEM lesz sikeres.

Itt érdemes megjegyezni, hogy Anthony Fauci - aki a 'Nagy Újraindítás' egyik frontembere -, kapcsolatban áll az Abys családdal, mely egy fekete nemesi család Svájcból:

https://americans4innovation.blogspot.com/2021/04/anthony-fauci-chief-globalist-snake-oil.html

Okkult értelemben az Abys család, egyike a "Da'at felügyelőinek".

A cabal féle 'Nagy Újraindítás' tervének a következő fázisa, egy globális kibertámadás mesterséges előidézése, ami elvágná az internetet, melyet aztán egy általuk vezérelt, új online pénzügyi rendszerrel keltenének életre:

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/covid-19-pandemic-teaches-us-about-cybersecurity-cyberattack-cyber-pandemic-risk-virus/

https://www.theorganicprepper.com/cyberattack-simulation/

Minden bitcoin, kriptovaluta és Tor rajongónak tudnia kell, hogy Bill Gates titokban hátsóajtós billentyűleütési naplót telepített az összes Windows operációs rendszerre, így a cabal mindent tud a bitcoin tranzakcióitokról:

https://humansarefree.com/2021/03/creepy-bill-gates-strikes-again-windows-10-secretly-listens-to-everything-you-say-and-records-all-your-keystrokes-with-hidden-keylogger-that-uploads-to-microsoft.html

Bill Gatesről szólva, a valódi ok amiért Melinda elválik tőle az az, hogy fél a guillotine-tól.:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/malinda-gates-to-divorce-bill-hallelujah/

A források szerint, a közelgő Nürnbergi típusú perek, sok cabal tag, emberiség ellen elkövetett bűncselekményeinek nyilvános perét is tartalmazni fogja, melynek eredménye, valahol 500 és 5000 halálos ítélet között lesz. A cabal bűnözők nyilvánosan lesznek kivégezve főként az USA-ban, Kínában, Japánban és egy negyedik országban, melyet nem szabad megnevezni. Azok a bűnözők aztán össze lesznek gyűjtve a Fényerők által az éteri síkon, a Ganümédeszi szortírozó létesítményben keresztülmennek egy, a Galaktikus Bíróság által tartott, másik tárgyaláson, és aztán átalakításra kerülnek a Galaktikus Központi Napban.

Sok kisebb cabal bűnözőt le fognak tartóztatni, gyorsan ítélő katonai bíróság elé fogják állítani őket, ezután az Ellenállás elviszi őket a bolygóról, a Ganümédészi szortírozó létesítményben pedig szétválogatják majd őket. Azokat közülük, akik nem képesek vagy nem hajlandók jóvá tenni a bűntetteiket, a Központi Napba viszik átalakításra, míg a többiek a Galaxis különböző pontján lévő büntetés-végrehajtási intézményekbe kerülnek, ahol "ledolgozhatják a karmájukat".

Az Esemény idején kb. 500.000 cabal középvezetőt fognak letartóztatni, akik le is töltik a büntetésüket. Ők azok, akik támogatták a negatív programot/ütemtervet, például korrupt városi polgármesterek, ügyvédek, politikusok, bankárok, kórházvezetők, orvosok, újságírók, sőt olyanok is, akik "fénymunkásoknak" adták ki magukat. Érdekes tudni arról, hogy csapatom néhány korábbi tagja, akik elárulták a Fényt, szintén a letartóztatottak között lesznek.

Miután mindez megtörtént, a Fényerők az úgynevezett igazságtalansági csomópontokkal (injustice nodes) fognak foglalkozni, és a felszíni lakosság közül sok olyan ember, aki súlyosan félrevezetett/megkárosított másokat, házi őrizetben, közmunkával vagy pénzbírsággal fogja letölteni a büntetését.

Itt fontos megérteni, hogy sok múltbéli igazságtalanság fog rendeződni és meggyógyulni az igazság- és megbékélési bizottságok közreműködésével, a békéltetés, a mediáció és a megbocsátás segítségével.

Sokakat, akiket olyan kisebb bűncselekmények miatt börtönöztek be bolygószerte, mint a marihuána birtoklás vagy jelentéktelen lopások, az Esemény után azonnal kiengednek majd a börtönökből.


A képen: Úgy kezdtük, mint vándorok és még mindig vándorok vagyunk. Eleget időztünk a kozmikus óceán partjainál. Végre készen állunk arra, hogy vitorlát bontva elinduljunk a csillagok felé. 

Mindez elhozza majd a nagyon szükséges zárást, így az emberi történelem egy sötét és igazságtalan fejezete fog lezárulni és egy új, szebb és jobb fejezet nyílik.

A jövő hónapban elkezdődhet a részleges Közzététel folyamata a Marson észlelt azon életjelek kapcsán, melyekről a Perseverance NASA rover és a Pentagon UFO aktái beszámolnak.

Megj.: A Perseverance Nasa roverről itt olvashatsz angolul:

https://www.nasa.gov/perseverance 

Magyarul pedig itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Perseverance

Néhány célzás a Közzétételre már itt van:

https://americanmilitarynews.com/2020/10/video-fmr-sen-harry-reid-repeats-claim-ufos-made-us-nukes-unlaunchable-wants-investigation/

https://justthenews.com/government/harry-reid-says-he-sought-ufo-materials-lockheed-martin-they-wouldnt-give-me-clearance

Mivel kevesebb elsődleges anomália maradt, a földi karantén végre megnyílik, és július 20-tól a felszíni lakosság számára is elérhetővé válnak a szuborbitális repülőjáratok:

https://www.space.com/blue-origin-new-shepard-first-astronaut-flight-july-20

Magyarul itt:

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210505/jeff-bezos-meghirdette-elso-urutazasat-nem-kell-ra-sokat-varni-481860

Ahogy egyre közelebb kerülünk az Eseményhez, sok minden történik a színfalak mögött a katonaságok köreiben bolygószerte, melyekről nem lehet beszámolni, ezt a néhány utalást leszámítva:

https://www.valeursactuelles.com/politique/pour-un-retour-de-lhonneur-de-nos-gouvernants-20-generaux-appellent-macron-a-defendre-le-patriotisme/

https://www.rt.com/news/522646-france-poll-country-disintegrating/

https://www.rt.com/news/522646-france-poll-country-disintegrating/

https://thecommonsenseshow.com/agenda-21-conspiracy-economics/several-world-leaders-including-putin-and-netanyahu-want-biden-gone-and-trump-appears-be-part-plot

Érdemes lehet elolvasni ezt a sci-fi regényt, amely a világjárványról és az Eseményről is szól, és érdekes perspektívát nyújthat:

https://www.amazon.com/Breaking-Dawn-Paul-Rosenberg/dp/0979987768/

Gyakorolhatod az Ibolyaláng használatát, hogy megtisztítsd az energiákat ezekben a kihívásokkal teli időkben:

https://www.summitlighthouse.org/violet-flame-9-steps-howto/

Vagy ültess még több Cintamani követ a világ különböző pontjain, hogy támogassák a pozitív energiarácsot.

Egy Japán csapat készítette ezt a fotót egy gyönyörű Galaktikus Konföderációs felhőhajóról egy sikeres Cintamani küldetés után a Japánban található Aomoriban:


A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport