2021. május 18., kedd

Plazma és bolygószintű helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés itt:


Fordította: MCCS

A chimera csoport felszámolása folytatódik. Long Island-i erődjüket nem könnyű eltávolítani, mert hozzá van kötve a plazma skaláris hálóhoz, mely a Fátyol gerincét alkotja és a felszín felett 8,6 (kb. 14 km) mérföld magasságig terjed. Pontosan ez az pont, ahol a chiméra és az arkhónok egyesítik erőiket, hogy megvédjék a Föld körüli karantént.

Ahhoz, hogy tényleg el tudjam magyarázni mi történik, igen mély okkult tudással kell foglalkoznunk, ami lehet, hogy néhány ember számára a science fiction-ön is túlmutat.

A fizikusok a plazmát ionizált gázként írják le, míg egy képzett okkultista a plazmát rejtett síkként/dimenzióként írná le a gáznemű és a negyedik éteri sík között:


A plazmatikus sík a fizikai és az éteri között az a rejtett hely, ahol az arkhónok a tőlük származó sötétség nagy részét elrejtették, és ez a legféltettebb titkuk. A plazmatikus síkot a fizikai és éteri közötti torziós erők hatására hozták létre a kozmikus anomália közvetlen következményeként amikor az univerzum keletkezett, a másik neve Abyss (Végtelen mélység). Rejtett portálokon keresztül hozzá lehet férni (nem ajánlott!), amelyek a kabbalista életfán ​​a sephira daath belsejében találhatóak:


A plazmatikus síkban kvantum-szingularitású féreglyukak vannak, amiket az okkult szóhasználat Szeth alagútjainak nevez. Ezekben a féreglyukakban strangelet és toplet bombák vannak, amik a Long Islanden található fizikai Fekete Kővel vannak összeköttetésben. Ez a fő oka annak, hogy a plazma skaláris hálózat és a Fátyol tisztítása ilyen sokáig tart.

A Fényerők kezelik ezt a helyzetet és jelentős sikereket értek el a plazma strangelet bombák eltávolításában, ugyanakkor a plazma toplet bombák még mindig kihívást jelentenek.Van egy másik a plazmához hasonló sík, de egy sokkal magasabb oktávban, a magasabb mentális (manasz) és a buddhikus sík között. Ezt a síkot nevezik buddhi-manasz membránnak, és ez választja el az Egység birodalmát a dualitás birodalmától. Ezt a membránt a mentális és buddhikus (intuitív) sík közötti torziós erők eredményeként hozták létre, a kozmikus anomália közvetlen következményeként, amikor a világegyetem keletkezett. Ez a membrán volt az első dolog ami elválasztott minket a Forrástól, amikor a tudatosság szikráiként aláereszkedtünk a Teremtésből réges-régen a galaktikus történelem folyamán. E membrán sűrűsége sokat csökken majd az Esemény után amikor a sötétség kozmikus anomáliája végül kitisztul.

Ahogy a chiméra lassan veszít hatalmából, érdekes információk szivárognak ki:


Ígéretes új technológiákat mutatnak be:A Keleti Szövetség (Eastern Alliance) jelentős haladást ért el pénzügyi fronton arra vonatkozóan, hogy megtörjék a petrodollár rendszer dominanciáját:Talán már valószínűleg ti is tudjátok, hogy az Ebola-pániknak nincs akkora hatása, mint a cabal remélte, és a globális háborúra vonatkozó próbálkozásaik is kudarcba fulladnak.

Az Iszlám Állam, ami jezsuita kreálmány, sok figyelmet kap a tömegmédiában. Az arkhónok és jezsuita bábjaik egyik célja az okkult háborúban, melyet az emberiség ellen vívnak, hogy a tömegtudat Isis Istennő nevét kapcsolja össze sötét kreálmányukkal. Ezért kérek minden alternatív hírforrást, hogy hagyja abba az ISIS név használatát amikor az Iszlám Államot akarja megnevezni - ehelyett használja az ISIL, vagy Iszlám Állam elnevezést. Aláírhatjátok ez a petíciót is (ezt a petíciót még mindig alá lehet írni):


Megkeresett egy írócsoport, akik kapcsolatba léptek az indonéziai és más ázsiai Agartha hálózatokkal 2009-2013 között. E csoport azt javasolja, hogy az emberek ne várják passzívan az Eseményt, és átnyújtottak számos alapvető elképzelést arról, mit lehetne tenni:Megjelent egy újabb csodálatos elképzelés, ami arra késztetheti az embereket, hogy újra átgondolják lakáshelyzetük megoldását (az eredeti angol cikk a földhajókról már nem élt, de találtunk egyet magyarul):A Fény győzelme közel van!