2021. május 24., hétfő

Sürgős Üzenet a Felszíni Lakosság számára

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2021/05/urgent-message-to-surface-population.html

Fordította: MCCS

A Fényerők a chiméra földalatti bázisok tisztításában a legfontosabb offenzíva közepén tartanak.

1996 óta, a chiméra sok Plejádit és Ellenállási mozgalmi tagot ejtett foglyul és a föld alá vitte őket. A chiméra a védekezésük utolsó esélyeként most ezeket a túszokat áldozza fel a sötét rituáléik során, majd elfogják lélek esszenciájukat és arra kényszerítik őket, hogy ismételten egy újabb klóntestbe inkarnálódjanak, melyet túszként tartanak fogva egy chiméra bázison, megismételve ezzel a folyamatot. Ez mérhetetlen mennyiségű fájdalmat generál és a traumatikusan meggyilkolt túszok energiáját aztán összegyújtik, és skalár technológiával a felszíni lakosságra vetítik ki.

Ez egy nagyon nehéz időszak az Ellenállás és a Plejádi Flotta számára, és szükségük van a felszíni lakosság segítségére.

                A képen: Meditáció az összes túsz kiszabadítására a földalatti bázisokról


Azt kérik, hogy meditáljon minél több fénymunkás, olyan gyakran amilyen gyakran vezettetést éreznek, hogy ez a helyzet minél gyorsabban és minél fájdalommentesebben megoldódjon.

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy segítséget nyújtasz minden túsz felszabadításában a földalatti bázisokból.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Képzeld el, ahogy ez a Fény keresztüláramlik a szíveden, majd a kezeiden, közvetlenül mindenkihez, akik a földalatti bázisokban vannak túszul ejtve. Képzeld el, hogy a Fényerők kiszabadítanak minden foglyot minden még meglévő földalatti bázisról és eltávolítanak minden sötét entitást mind ezekről a helyekről. Képzeld el, hogy ez a folyamat a méhsejtszerkezetű földalatti területen gyorsan és gördülékenyen zajlik le. Vizualizáld, hogy a teljes méhsejtszerkezetű földalatti terület végre felszabadul minden sötétségtől és rabszolgaságtól, szabaddá válik minden gonosz lénytől.

A vezetett meditációs videók itt elérhetőek:

https://www.youtube.com/watch?v=zWVUJ8wU0Mc

Az Istennő szabadságot akar és szabadság lesz!

Magyar Cobra Csoport