2022. január 14., péntek

Helyzetjelentés, és új Cobra interjú

Eredeti bejegyzés itt:

http://2012portal.blogspot.com/2022/01/situation-update-and-new-cobra-interview.html

Fordította: MCCS

Az Isteni Beavatkozás Aktiválásunk óta a bolygó felszabadításáért folytatott háború a nem-fizikai síkokon ténylegesen fokozódik. Miközben a sötét erők akkor támadnak, amikor csak tudnak, a Fényerők a sötét hálózatokat tisztítják, és az asztrálsíkon már sikerült az elsődleges anomália többségét megtisztítaniuk.

A legnagyobb hangsúlyt most az alsó mentális síkon lévő elsődleges anomália és az úgynevezett Láthatatlanok kitisztítására fektetik. A Láthatatlanok olyan arkhonikus entitások, melyek a bolygó felszíne körüli alsó mentális síkon élnek, és ők azok, akik a hamis eszmék mátrixát létrehozzák és manifesztálják. Ők azok a lények, akik felelősek az olyan eszmékért, mint a karma, az elsődleges irányelv, a szándékos szenvedés, a mindenható Isten, a szándékos dualitás, a lapos Föld, a termodinamika második törvénye mint végső igazság, a fénysebesség mint maximális sebesség, a monogámia mint egyetlen választás, a globális felmelegedés, a woke ideológia, a kritikus fajelmélet stb.

A Láthatatlanok olyan entitások, amelyek szinte átlátszó, krémesen homályos foltok, és még a mentális síkon, a fejlett tisztánlátók számára is szinte észrevehetetlenek. Az 1996-os arkhón invázió óta sikerült behatolniuk a bolygó felszínén szinte minden inkarnálódott lény mentális testének auramezejébe.

A Fényerők becslése szerint jelenleg körülbelül 500 olyan inkarnálódott ember van a bolygón, akiknek mentális teste teljesen ép, és a Láthatatlanok nem fertőzték meg őket. Mindenki más legalább részben mentálisan megszállott, az elme kis területeitől kezdve - amikor az illető irracionálisan cselekszik -, egészen a teljes megszállásig - amikor az illető szinte már teljesen elveszítette a szabad akaratát, és a józan ész és a racionális gondolkodás képességét. A kulcs itt a megszállottság elismerése - ami a legtöbb ember számára rendkívül nehéz lesz -, majd az entitások kiűzése rendelkezések segítségével, a mentális test megtisztítása az Ibolyalánggal, az elveszett mentális képességek visszaszerzése, valamint a józan ész gyakorlása.

A Láthatatlanok hálózatának kitisztítása még körülbelül egy hónapig teljes sebességgel folytatódik, és az ostobaság csúcspontja globális szinten körülbelül két hét múlva várható:

https://jonathanturley.org/2022/01/08/the-eight-degrees-of-ignorance-and-stupidity/

A Fényerők ekkor elkezdik tömegesen kitisztítani a felszíni emberiség összes elfojtott traumájának energetikai lenyomatát, és sok olyan helyzet, amelyet korábban nem lehetett meggyógyítani, hirtelen könnyen gyógyul.

A sötét erők közül egyre többen kezdik felismerni, hogy közel a vereségük, és a chiméra által irányított DARPA-nak nem volt más választása, mint hogy céljaik érdekében szándékosan feláldozzák Faucit:

https://www.rt.com/news/545737-veritas-fauci-funded-covid/

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/documents-stored-in-top-secret-folder-at-defense-advanced-research-project-agency-darpa-prove-ivermectin-hydroxychloroquine-and-interferon-curative-of-covid-19

https://www.zerohedge.com/covid-19/hidden-military-documents-reveal-nih-intent-create-sars-cov-2-using-gain-function-research

Számos független forrás állítja, hogy az Omicron variánst a pozitív frakciók fejlesztették ki, hogy egyszer s mindenkorra véget vessenek ennek a járványnak:

https://www.naturalnews.com/2022-01-05-was-omicron-engineered-by-white-hats-as-a-self-spreading-antidote-to-end-covid-pandemic.html

A világjárvány lecsengésével a sötét erők - szokásos stratégiájuk szerint - megpróbálják kirobbantani a III. Világháborút. Így most egy Oroszország és a NATO közötti konfliktus kirobbantásával próbálkoznak:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/satellites-would-be-attacked-first-then-these-radar-stations-if-ww3-commences-next-week

Az orosz felsővezetés idén már többször is találkozott Plejádi tanácsadóival az 1990-es évek elején épített és 1996-ban kibővített Jamantau földalatti komplexum mélyén, amely az orosz hadsereg két fő Plejádi kapcsolattartó helyének egyike:

https://www.globalsecurity.org/wmd/world/russia/yamantau.htm

https://www.nytimes.com/1996/04/16/world/despite-cold-war-s-end-russia-keeps-building-a-secret-complex.html

Az orosz hadseregnek akkor kezdtek bizalmi problémái támadni a Plejádiakkal szemben a tavalyi év vége felé, amikor kezdtek rájönni, hogy a Plejádiak nem csak azért vannak ott, hogy megvédjék Oroszországot az idegen inváziótól, hanem hogy ténylegesen és szó szerint felszabadítsák a bolygót. Ez arra késztette Putyint, hogy erősebb szövetséget keressen Kínával, ami az első nagy geopolitikai stratégiai hibája:

https://theprepperjournal.com/2021/10/16/get-serious-about-china/


Most, hogy a dolgok komolyra fordulnak, az orosz hadsereg ismét egy kicsit jobban odafigyel a Plejádiakra, különösen a legutóbbi, január 6-ai találkozójuk óta.

Sikerült meghiúsítaniuk egy színes forradalom kísérletet Kazahsztánban:

https://thecradle.co/Article/columns/5668

És most a NATO ellensúlyozására Oroszország kiterjeszti a befolyását Venezuela és Kuba felé:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/russia-may-deploy-troops-venezuela-cuba-if-tensions-us-continue-rise

A Plejádiak azt mondták, hogy semmiféle nukleáris eszkalációt NEM engednek megtörténni, és minden rakétát elfognak, de továbbra is arra kérik az embereket, hogy meditáljanak az Oroszország és a NATO közötti békéért, hogy elkerüljünk minden szükségtelen erőszakot:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2022/01/surgos-meditacio-az-oroszorszag-es-nato.html


A Fényerők arra kérnek mindenkit aki vezettetést érez, hogy vegyen részt a havi Isteni Beavatkozás meditációnkon, ami pontosan a telihold pillanatában lesz magyar idő szerint január 18-án hajnalban 00:48-kor (január 17. 23:48 UTC.)

Az instrukciók:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/12/divine-intervention-meditation-at-exact-moment-of-the-full-moon.html

Magyarul itt:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2021/12/isteni-beavatkozas-meditacio-telihold.html

Elő közvetítés angolul:

https://www.youtube.com/watch?v=hbrAdBUN3lo

A meditáció vezetett változata 39 nyelven:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbFeN97PCOgwQC6xh0tqNdgN

A meditáció vezetett változata magyarul:

https://www.youtube.com/watch?v=aDx1a5TiB2o

A francia csapatunk most jelentetett meg egy új Cobra interjút a Tachyon kamrákról.

A Youtube-on itt hallgathatjátok meg:

https://www.youtube.com/watch?v=dmIX7ioMNjU

Angol átirat itt:

https://tachyonetvie.blogspot.com/2022/01/cobra-interview-sur-les-chambres.html

https://jardindespleiades.fr/interview-cobra-chamber-tachyons/

Francia nyelven:

https://tachyonetvie.blogspot.com/2022/01/cobra-sur-les-chambres-tachyon-10.html

https://jardindespleiades.fr/interview-cobra-chambre-a-tachyons/

Hamarosan jön magyarul is.

A Fény győzelme!

Magyar Cobra Csoport