2022. január 6., csütörtök

ISTENI BEAVATKOZÁS AKTIVÁLÁSA JELENTÉS

Eredeti bejegyzés itt:


Fordította: MCCS

Nagyon sikeres volt az aktiválásunk. A december 21-i meditációnkon több, mint 250.000 ember vett részt és több, mint 190.000-ren írták alá a petíciót.

Ez jóval több, mint az a Guinness világrekord, amit Deepak Chopra állított fel:


És mindezidáig ez az egyik legsikeresebb meditációnk:


A Plejádiak erőteljesen jelen voltak a december 21-i meditáció során és az emberek csodálatos energiákat éreztek:A képen: Az ÉN VAGYOK Jelenlétem nevében Az ÉN VAGYOK, aki VAGYOK nevében Elrendelem és Parancsolom a PLANETÁRIS FELSZABADULÁST MOST! Így van! Így van! Így van!

A petíció aláírásának folyamata sokkal viharosabb volt. A cabal néhányszor megzavarta az aláírási folyamatot az első petíciós weboldalon, és végül törölték a petíciós oldalt, így át kellett térnünk a második petíciós oldalra.

Amint az első petíciós oldalt törölték, a Plejádi Főparancsnokság kapcsolatba lépett az orosz és az amerikai hadsereg felsőbb vezetőivel, és közölte velük, hogy megsértették a Galaktikus Kódex elveinek kritikus tömegét, mert súlyosan akadályozták az emberek lehetőségét, hogy szabad akaratukat kinyilvánítsák a földönkívüli kapcsolatfelvételről. A Plejádi Főparancsnokság ezután felfedte a beavatkozási tervük egy részét az orosz/amerikai pozitív katonai frakciók legfelsőbb vezetőinek. Ez erős reakciókat váltott ki a hadseregen belül, mivel az oroszok úgy érezték, hogy az Első Kapcsolatfelvétel ellentétes az orosz állam területi szuverenitásával, és az amerikai felső vezetésen belül sokan úgy érezték, hogy ez a beavatkozás ellentétes a vallási meggyőződésükkel. Ez az alábbi fejleményhez vezetett:


Az aláírási folyamat a második weboldalon folytatódott, és december 11-én elérte a kritikus tömeget, a 144 000 aláírást.

Már másnap számos felhőhajó jelent meg Japán felett:


Miután az aláírások elérték a kritikus tömeget, a Plejádiak közölték, hogy a bolygó felszínén történő beavatkozásuk jogalapja megteremtődött.

Először azokkal a személyekkel veszik fel a kapcsolatot, akik részt vesznek a Contact Dish/Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektben:


Mivel a Galaktikus Törvények felülírják a helyi törvényeket, ez a kapcsolatfelvétel a helyi törvényektől függetlenül létre fog jönni azokban az országokban, ahol az emberekkel felveszik a kapcsolatot. A Plejádiak hangsúlyozták, hogy a lehető leghamarabb szeretnék elkezdeni a kapcsolatfelvételt, de addig NEM fognak kapcsolatba lépni senkivel, amíg a kapcsolatba lépő egyének alapvető biztonsága nem garantálható, és ehhez a fizikai síkon lévő sötét erőknek több hatalmat kell még elveszíteniük. Nem kívánják megmondani, hogy mikor kezdődik a kapcsolatfelvételi sorozat, de amikor elkezdődik, akkor hirtelen, figyelmeztetés nélkül fog elkezdődni.


A képen: A Kozmikus Törvény - Galaktikus Kódex

Azokkal az emberekkel is felveszik a kapcsolatot, akiknek nincs föld területük, de ehhez a kapcsolatfelvételhez a természetben kell lenniük, legalább 60 méterre/yardra a legközelebbi embertől, hogy elkerüljék az implantátum/biochip interferenciáját, és a lehető legtávolabb a helyi katonai bázisoktól.

Amint ez a kapcsolatfelvétel megtörténik - vagy akár már előtte is -, ez erős érzelmi reakciókat fog kiváltani a felszíni lakosság körében. Maradjatok nyugodtak, és használjátok a józan eszeteket.

A december 21-én meditációnkban elért kritikus tömeg elindította a bolygóháló átfordulásának folyamatát. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a Fényerők most visszafordítják a bolygó felszínét körülvevő energiamezőket az 1996-os arkhón invázió során létrehozott megfordított negatív energiarácsból, vissza a Fényrácsba. Ez a Fényerők teljes offenzíváját jelenti a Föld felszíne körüli nem-fizikai síkokon, eltávolítva az entitásokat, a sötét technológiákat, az anomáliákat, mindent egyszerre:


Ott most teljes körű háború folyik, és a Fénymunkásokat/Fényharcosokat komoly támadások érik, de ez a végső csata, ami most elérte a bolygó felszínét, legalábbis a nem-fizikai síkokon, és ez a teljes felszabaduláshoz fog vezetni.

A bolygóháló visszafordító folyamata ki fog tisztítani minden anomáliát, amely lehetővé tette a sötét erőket és a gonoszt, és örökre ki fogja irtani a gonoszság és a sötétség forrását ebből az Univerzumból.

A Fényerők most az elsődleges anomália tisztítására összpontosítanak az asztrális és az alsó mentális síkon. Az asztrális síkon, az úgynevezett "féltékenységi hálózatot" tisztítják. Erről most nem mondható el több, mindössze két utalás: Az elsődleges anomália eltávolítása az asztrális síkon megkezdi az olyan negatív érzelmek, mint például a harag vagy a félelem kozmikus eredetének eltávolítását.

Az alacsonyabb mentális síkon az úgynevezett "láthatatlan hálózatot" tisztítják. Az elsődleges anomália eltávolítása az alacsonyabb mentális síkon megkezdi a hamis elképzelések mátrixának felszámolását. A hamis, téves eszmék alkotják jelenleg a felszíni emberiség gondolkodási folyamatainak több mint 90%-át.

Ennek a tisztulásnak az eredményeképpen, az emberek elkezdenek tudatában lenni az elme vírusának, ahogyan azt Musk és Putyin is nyilvánosan kijelentette:A fizikai síkon a Fényerőknek ez a végső offenzívája a Naprendszerben lévő sötét erők flottájának minden maradványát és minden negatív földalatti bázist megtisztít. Minden elfogott sötét lénynek felajánlják azt a lehetőséget, hogy "megadja magát vagy meghal". Ha megadják magukat, akkor el kell fogadniuk a Galaktikus Kódexet, be kell fogadniuk a Fényt, valamint helyre kell hozniuk múltbeli tetteik következményeit. Ha erre nem hajlandóak vagy képtelenek, akkor a Ganümédész-i válogató létesítményen keresztül a Galaktikus Központi Napba szállítják őket átalakításra.

A Fényerők végső offenzívája a fizikai síkon, a felszínen egészen addig NEM fog megindulni, amíg a túlzott erőszak veszélyét el nem távolítják, ahhoz pedig hogy ezt elérjék, mindkét nem-fizikai síkot és az elsődleges anomáliát jelentősen meg kell tisztítani.

Kvantumszinten a Fényerőknek sikerült megtisztítaniuk az összes fekete féreglyukat, amelyet a sötét erők biztonságos kvantum-kommunikációra használtak, és ennek következtében a sötét erők biztonságos és feltörhetetlen kommunikációs hálózata szétesett. A legfőbb chiméra vezetőknek most már titkosított kommunikációt kell használniuk, amelyet az Ellenállás könnyen feltörhet. Ennek mellékhatásaként jelentős fejlemények történtek a pozitív kvantum pénzügyi rendszer (QFS) létrehozásában.

A bolygó felszínén lévő összes Fekete Követ és chiméra pókot, beleértve az Urim bázison lévőket is, eltávolították.

A bolygó felszínén számos jogi kezdeményezés van folyamatban, amelyek a Bolygófelszabadítási Petícióval párhuzamosan zajlanak, és lassan, de biztosan építik ki a jogi infrastruktúrát az Esemény idejére a cabal letartóztatásához, és az azt követő bírósági tárgyalásokhoz.

Anthony Fauci aljas tettei végre lelepleződnek:
Robert F. Kennedy Jr. teljes mértékben leleplezi Faucit ebben a kiváló új könyvében:


Klaus Schwab is lelepleződik itt:


Ezek az emberek már nincsenek biztonságban, és 2021 volt Davos csúcsa:


A bunkerek nem segítenek rajtuk, mivel az Ellenállás mélyen a föld alatt várja őket:A képen: Viseljetek maszkot, maradjatok otthon, zárjátok be az üzleteiteket, és vegyétek be a védőoltásunkat. Bírságok és következmények lesznek!!! - Cseszd meg


A c.o.vid vírust a chiméra által irányított DARPA hozta létre és vetette be eszközként, hogy meggátolja a Fényerők előrehaladását a bolygó felszabadítása felé vezető úton.


A pánikba esett sötét erők most a világjárványt eszközként használják fel arra, hogy egy világméretű totalitárius államot vezessenek be, utolsó erőfeszítésükben, hogy ellenőrzésük alá vonják a felszíni lakosságot. Mindezt a tömegesen kialakuló pszichózis előidézésével teszik:


Azzal, hogy az embereket szándékosan a zavarodottság, a reménytelenség és a félelem örökös állapotában tartják:Ami a tudomány halálához vezet:


Nehéz megbízható információt találni a c.o.vidról, de azért van itt néhány cikk.

A pandémia végéről:


A c.o.vid elleni tartós immunitásról: